Horoscop Balanta septembrie 2014

Horoscopul Balantei septembrie 2014 anticipeaza o norocoasa si fertila implicare in lume, oportunitatea de a-ti face noi si puternici aliati si a-ti promova cu succes interesele si obiectivele majore.

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Balanta
Horoscop Balanta septembrie 2014
Increderea in tine insuti, in abilitatile tale intelectuale capata amploare odata cu 2 septembrie 2014, gratie tranzitului lui Mercur in Balanta si prima ta casa. In acest context, te poti implica cu pasiune in competitii tinand de agerimea mintii sau te poti impune cu usurinta intr-o pozitie de lider. Ai prilejul sa-ti dezvolti o atitudine pozitiva fata de viata, sa-ti transformi informatiile primite in tot atatea oportunitati.

Din 5 septembrie, ca urmare a calatoriei lui Venus in Fecioara, tinzi sa fii mult mai intelegator si mai saritor fata de oamenii din preajma ta ajunsi intr-un impas. Pari sa fii inzestrat cu o inalta sensibilitate fata de arta si frumusete in general, sa te lasi in voia unei efervescente imaginatii ori a unei adanci meditatii. Este posibil sa te simti cat se poate de bine in singuratate, sa acorzi mai mult timp unor preocupari spirituale, chiar religioase.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din 10 septembrie 2014 este caracterizat de aparitia unor viguroase idei si opinii personale. Nevoia de a afla raspunsurile la niste intrebari esentiale te poate determina sa investighezi dincolo de cortina de aparente a realitatii. Capabil sa iti exprimi sugestiv marile nazuinte, te poti conecta cu persoanele apropiate la un nivel de comunicare foarte profund. Daca relationarea cu ceilalti este in stare sa scoata la iveala niste temeri adanc inradacinate, trebuie sa te confrunti cu ele si sa devii astfel mai puternic.

Tot pe 10 septembrie, Mercur in sextil cu Jupiter intensifica tendintele anterioare si iti mareste forta de convingere din interactiunea sociala. Poti profita de pe urma unor vesti confidentiale. Oamenii si locurile cu care ai de a face iti daruiesc numeroase ocazii de a te distra si a te simti bine.

Dotat cu o notabila energie mentala, ai potentialul de a-ti dezvalui niste neasteptate aspecte din lumea din jur. In acest fel isi pune amprenta asupra ta opozitia dintre Mercur si Uranus din 13 septembrie 2014. Existenta pare sa-ti devina extrem de trepidanta, asa ca ar fi de recomandat sa eviti pe cat posibil stresul sau o oboseala cronica. Este de asteptat sa descoperi ca ai o multime de lucruri de facut si un interval de timp foarte limitat pentru a le duce pana la capat.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Sagetator si a treia casa a Balantei, odata cu 14 septembrie te simti imboldit sa comunici cat mai deschis cu cei din imediata ta apropiere. Pari sa ai numeroase mesaje de transmis celorlalti si nu ai de gand sa amani acest lucru. Febrilitatea mintii iti este oportuna aplecarii asupra unor demersuri si activitati intelectuale. Viata sociala te solicita intr-o mai mare masura decat altadata, iar calatoriile scurte tind a fi la ordinea zilei. Esti mult mai activ in grupul tau social si poti fi motivat sa incepi sa studiezi un lucru nou, care te pasioneaza, pe cont propriu. Nu iti asuma prea multe sarcini ori responsabilitati intrucat iti poate fi dificil sa te concentrezi asupra lor.

Soarele patrunde pe 23 septembrie 2014 in sectorul astrologic al Balantei si intaia ta casa aducand in prim plan sinele tau, imaginea ta personala, potentialul fiintei tale si drumul catre implinirea destinului tau. Acest ciclu solar iti poate inspira un simtamant de "renastere," o crescanda incredere in propriile forte si o sporita constientizare a individualitatii ori unicitatii tale. Ai la dispozitie o perioada excelenta pentru promovarea intereselor si idealurilor tale, integrarea in existenta sociala si crearea unor contacte folositoare in viitor.

Odata cu aceeasi zi de 23 septembrie, revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a patra casa a Balantei continua sa aduca norocul de partea ta, mai ales prin mijlocirea simtului tau diplomatic si a atitudinii binevoitoare si sincere fata de ceilalti. Desi, pari a te bucura de intelegere si armonie in viata familiala si cea profesionala, se impune sa fii cu ochii in patru fata de neasteptate conjuncturi si situatii de viata. Unii nativi au posibilitatea de a se dedica unor renovari sau reparari ale locuintei, ori chiar de a se muta intr-o noua casa. In cel de-al doilea caz, este necesar sa supravegheze cu grija toate detaliile importante legate de utilitati.

Luna noua rasarita pe 24 septembrie in cerurile Balantei este departe de a instaura o atmosfera calma, senina si comoda in existenta ta. Se pare ca este timpul sa zgudui din temelii niste relatii umane care nu te ajuta deloc in evolutia ta personala. Niste schimbari bruste, hotarate ale atitudinii ori infatisarii tale exterioare iti pot facilita incheierea unor aliante pe plan personal si profesional ce nu ar putea fi posibile in cazul in care ai adopta o cale mult mai lina de transformare.

Parcursul initiat de Venus, pe 30 septembrie 2014, in zona astrala a Balantei, ce isi va arata influentele cu precadere in horoscopul octombrie 2014, iti favorizeaza din nou succesul  in societate si abilitatea de a inchega noi si incitante legaturi cu oamenii. Bunavointa de care dai acum dovada, capacitatea de a face compromisuri si farmecul personal te sprijina mereu in tot ceea ce intreprinzi. Dorinta de a trai cu intensitate si a experimenta noi placeri pare a-ti fi mijlocita de noi prieteni si cunostiinte.

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Horoscopul dragostei

Tranzitul lui Venus in a douasprezecea casa a Balantei iti poate prilejui, incepand cu 5 septembrie 2014, angajarea intr-o poveste de dragoste invaluita in taina ori mister. Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, pari a fi inclinat sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita, departe de involburata viata sociala.

Odata cu 30 septembrie, prezenta planetei Venus in prima ta casa iti confera o aura de atractivitate ce ii poate lasa cu greu indiferenti pe cei din jurul tau. Daca nativii singuri din Balanta au ocazia de a se lansa in noi si promitatoare idile, ceilalti pot gasi neasteptate oportunitati de a intari conexiunea afectiva din cuplu.

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Munca poate sa-ti para peste masura de istovitoare atunci cand nu ii gasesti o semnificatie asociata cu autenticul tau sine. Acest lucru se poate intampla pe 9 septembrie 2014, sub vibratiile Lunii pline din Pesti si a sasea casa a Balantei, care iti provoaca o serie de ganduri clocotitoare si nelinistitoare legate de viata profesionala. Pentru a face fata competitiei de la serviciu si a-ti dovedi din plin competenta este necesar sa acorzi mai mult timp relaxarii sau odihnei. Un hobby sau o noua sarcina profesionala iti pun la treaba imaginatia si iti reincarca bateriile mintii.

Din 28 septembrie, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a doua ta casa prefigureaza o perioada prielnica analizarii balantei personale de venituri si cheltuieli, precum si capacitatii tale de a-ti ridica nivelul de viata. Guvernat de o perspectiva foarte practica asupra existentei, poti scoate la lumina noi metode de a castiga un ban in plus, mai cu seama prin intermediul ameliorarii relatiilor cu niste persoane importante.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta august 2014
Horoscop Balanta septembrie 2014 Horoscop Balanta septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 23, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. daca am doar ascendentul balanta are vreo relevanta acest horoscop,ma influenteaza cumava?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa varsta de 30 se manifesta mai pregnant ascendentul,dar asta doar la generalitati,nu si la previziuni...cred...:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este corect ceea ce ai spus despre ascendent.

      Ștergere
    2. Multumesc mult. Sunt varsator cu ascendent balanta,dar e f. ciudat ca nu ma regasesc in niciuna din cele doua zodii...

      Ștergere
  3. pt gemeni si varsator pe cand o sa avem previziunile ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. Diana ce ar trebui sa fac ca sa primesc o astrograma particulara? Crezi ca se poate?

      Ștergere

Un produs Blogger.