Horoscop Sagetator septembrie 2014

Horoscopul Sagetatorului septembrie 2014 prefigureaza o perioada oportuna interactiunii sociale, de-a lungul careia ai ocazia de a-ti intari vechile prietenii si a inchega altele noi. Intensa energie care te strabate iti faciliteaza importante realizari, iar trecutul pare a-ti oferi niste binevenite lectii de viata.

Horoscop Sagetator septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Sagetator
Horoscop Sagetator septembrie 2014
Incepand cu 2 septembrie 2014, tranzitul lui Mercur in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului iti indreapta mintea catre activitati si preocupari sociale. Este un ciclu marcat de imbunatatirea comunicarii cu prietenii, integrarea intr-un grup ori intr-o organizatie. Poti primi si darui pretioase sfaturi si indrumari, si tinzi a fi traversat de niste idei inspirate, sugerate de o crescanda intuitie.

Luna plina aparuta pe 9 septembrie in Pesti si a patra ta casa semnaleaza necesitatea de a acorda o sporita atentie vietii personale. Petrecerea unui cat mai mare timp de calitate acasa si relaxarea in niste locuri linistite, indepartate de valmasagul lumii, te sprijina sa ai o serie de revelatii despre trecut avand darul de a-ti deschide noi si productive perspective legate de viitor.

Tranzitul initiat de Marte, odata cu 14 septembrie 2014, in Sagetator iti ofera un important potential energetic. Esti mult mai motivat sa faci ceva cu adevarat notabil si mult mai entuziasmat de implicarea pe noi trasee ale vietii. Treci printr-un interval de timp prielnic unor noi inceputuri, dar poti avea predispozitia de a sari de la un lucru la altul fara a finaliza vreo unul. Pentru a nu cade prada unei stari de neastampar ori neliniste, asigura-te ca iti canalizezi excesul de energie catre niste preocupari constructive. Poti fi mult mai impulsiv, mai competitiv si mai artagos decat de obicei. Atentie la maritele riscuri de a te accidenta!

Cuadratul dintre Marte si Neptun de pe 22 septembrie te atentioneaza sa fii sincer cu tine insuti si sa le ingadui altora sa-ti puna in vedere erorile sau lacunele. Aflat in situatia de a da dovada de compasiune si buna judecata, poti fi tentat sa eviti confruntarea cu orice circumstanta neplacuta. Ai parte de succese atunci cand iti ingustezi orizontul de asteptari si reactionezi numai la cerintele de moment. Se poate intampla ca pe masura ce iti doresti ceva mai mult, lucrul dorit sa se dovedeasca a fi intr-un mai mare grad o iluzie.

Din 23 septembrie 2014, calatoria Soarelui in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului aduce din nou in prim plan prieteniile si asocierile cu altii. Agenda ta zilnica pare a fi extrem de aglomerata cu diverse evenimente la care ti se solicita prezenta, cu intalniri, contacte si petreceri. Vrand-nevrand, ajungi sub luminile reflectoarelor. Oamenii nu iti pot ignora personalitatea, interesele si opiniile, si sunt dornici sa iti fie alaturi. Ai astfel sansa de a cunoaste noi persoane si a inchega promitatoare amicitii.

Pe 24 septembrie, Luna noua din Balanta accentueaza influentele anterioare. Ai inca o data la indemana oportunitatea de a-ti invigora relatiile de prietenie si a adera la un grup de oameni asemeni tie. Fii cu bagare de seama totusi fata de neasteptate tradari ori dezamagiri venite din partea unor amici sau aliati lipsiti de onestitate.

Viata ta personala si aspecte renascute din cenusa trecutului capata amploare din 28 septembrie 2014, atunci cand Mercur patrunde in zona astrologica a Scorpionului si a celei de-a douasprezecea case a Sagetatorului. Pari a vorbi mai putin liber cu cei din jurul tau, a investiga in spatele cortinei aparentelor si a cauta in trecut raspunsuri ale problemelor actuale. Evita sa te angrenezi in chestiuni insignifiante, cu o inselatoare importanta. Creativitatea ti se intensifica in special intr-un domeniu asociat cu arta. Tinzi sa cauti mai mult singuratatea pentru a-ti aduna gandurile si a medita, si pari sa fii mai secretos fata de ceilalti.

Horoscop Sagetator septembrie 2014 - Horoscopul dragostei

Gratie tranzitului inceput de Venus, pe 5 septembrie 2014, in Fecioara si a zecea casa a Sagetatorului, poti avea oportunitati in viata sentimentala prin intermediul unor activitati asociate cu sfera profesionala. Un coleg / o colega de serviciu sau de scoala se poate dovedi un promitator partener de cuplu.

Vizita planetei Venus in Balanta si a unsprezecea ta casa, ce debuteaza pe 30 septembrie, isi arata influentele cu precadere in horoscopul Sagetatorului octombrie 2014. In acest context astral, ai sansa de a intalni o persoana atractiva, chiar fascinanta, prin mijlocirea unui prieten. Pari a nazui sa fii impreuna cu cineva care iti impartaseste pasiunile si idealurile. Este posibil sa te angajezi intr-o legatura de cuplu atras mai curand de potentialul intelectual al partenerului decat incitat de o conexiune pasionala. Pe de alta parte, exista posibilitatea sa iti transformi o relatie de prietenie intr-una de dragoste!

Horoscop Sagetator septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Prestigiul social si cel profesional constitue repere de baza incepand cu 5 septembrie, ca urmare a parcursului planetei Venus in cea de-a zecea ta casa. Esti inclinat sa devii mai ambitios in demersul de a-ti mari veniturile si a-ti castiga un mai inalt statut in cariera. Atmosfera de la serviciu se remarca prin armonie, iar dorinta ta de a coopera cu cei din jur tinde sa-ti aduca reale satisfactii. Poti primi niste favoruri din partea unui superior.

Pluton revine in tranzit direct in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului odata cu 23 septembrie 2014, netezindu-ti calea spre o echilibrare a balantei personale de venituri si cheltuieli. In cazul in care ai luat aminte la avertisementele acestei planete in perioada cat a fost retrograda, ar trebui sa depui mai multe eforturi pentru a-ti consolida siguranta materiala. Ai prilejul de a scoate la lumina noi posibilitati de a-ti spori veniturile.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator august 2014
Horoscop Sagetator septembrie 2014 Horoscop Sagetator septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Horoscopul tau imi da curaj,ma sustine ma intareste in convingerile mele ca voi reusii.In Septembrie pe 09.09 am de dat un examen sunt convinsa ca voi ajunge si la interviu.Data mea de nastere este 10 dec 65 daca poti ,si ai timp te rog sa imi spui ce sanse am de reusita.Multumesc si indiferent daca imi vei raspunde sau nu sunt o fana a diane.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. HEYY DIANA, AR FI INTERESANT DACA AI SCRIE UN ARTICOL DESPRE COPII INDIGO SI COPII DE CRISTAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si copiii curcubeu. Da, este o idee interesanta si cred ca voi scrie despre asta. Multumesc pentru sugestie.

      Ștergere

Un produs Blogger.