Horoscop Taur septembrie 2014

Horoscopul Taurului septembrie 2014 anticipeaza o sporita preocupare fata de sanatate, oportunitatea de a te bucura din plin de viata si a trece printr-o majora transformare personala. Inzestrat cu o mare capacitate de a intrezari esentele lumii, trebuie sa ramai in garda fata de tentativele unora de a se folosi de tine.

Horoscop Taur septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Taur
Horoscop Taur septembrie 2014
Incepand cu 2 septembrie 2014, mintea iti devine alerta si iti permite sa inveti cu usurinta mai ales lucruri practice, sub influenta tranzitului lui Mercur in Balanta. Starea de sanatate pare a-ti fi schimbatoare, necesitand adaptabilitate, autoexaminare si disciplina in alimentatie. Poti fi inclinat sa ii analizezi la sange si sa-i critici pe ceilalti, sa te dedici unor demersuri ce impun un fervent efort intelectual.

Distractiile, placerile si activitatile asociate cu copiii devin preponderente odata cu 5 septembrie, atunci cand Venus isi face intrarea in sectorul astrogic al Fecioarei si a cincea casa a Taurului. Pari sa cauti forme elevate de delectare, sa te dedici unei creatii artistice ori unor obiective iesite din comun, avand mai mult sau mai putin de a face cu arta. Oricum, marele aflux de creativitate pe care il ai la dispozitie isi pune amprenta in toate planurile existentei tale.

Pe 9 septembrie 2014, Luna plina ivita in Pesti si a sasea ta casa mareste sensibilitatea si loialitatea in relatiile de prietenie si iti furnizeaza un sporit sprijin din partea oamenilor apropiati. Daca le permiti altora sa te ajute asta nu inseamna ca in acest fel iti dovedesti slabiciunea atata timp cat te apleci cu seriozitate asupra problemelor ori telurilor tale. In cazul in care esti mereu gata sa le fii de folos altora, asigura-te totusi ca nu iti neglijezi interesele proprii si ca pastrezi ceva timp si energie si pentru tine insuti.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Sagetator si a opta casa a Taurului pari a fi motivat, din 14 septembrie, sa treci printr-o profunda transformare. Poate ca nu esti satisfacut de ceva din viata ta si te straduiesti sa ti-o schimbi. Dornic sa descoperi dedesupturile lumii inconjuratoare, ai la indemana indeajuns de multa vointa pentru a ajunge la miezul lucrurilor. Posezi abilitatea de a remarca semnificative amanunte din vorbele si faptele celorlalti, si a trage concluzii revelatoare despre acestia, un fapt cu atat mai benefic cu cat va trebui sa conlucrezi mai mult cu oamenii pentru a-ti materializa aspiratiile.

Sanatatea, o agenda zilnica foarte incarcata la munca, adaptarea la rutina cotidiana si preocuparea fata de detalii constitue repere constante ale vizitei Soarelui in Balanta si a patra ta casa odata cu 23 septembrie 2014. Acest ciclu solar iti poate sugera niste schimbari de bun augur ale stilului de viata, avand potentialul de a-ti ameliora tonusul fizic si psihic. Continui sa fii sensibil fata de necazurile altora, dar trebuie inca o data sa fi cu bagare de seama fata de persoane care vor sa profite de bunele tale intentii.

Tot din 23 septembrie, intoarcerea lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a noua casa a Taurului daruieste echilibru vietii tale si pune capat unor paguboase tendinte de a oscila intre extreme ori a te lasa in voia unor obsesii. Poti sa distingi cu realism si obiectivitate ceea ce se petrece in preajma ta si sa cladesti baze solide nazuintelor tale. Ai sansa de a pleca intr-o mult dorita calatorie.

Luna noua rasarita pe 24 septembrie 2014 in Balanta si a sasea ta casa pare a impune construirea de noi aliante si reconsiderarea celor mai vechi. Poti fi traversat de o serie de bruste capricii ori schimbari de dispozitie provocate de dorinta de a-ti extinde libertatea de miscare. Atata vreme cat iti tii sub control impulsivitatea, poti face mari pasi catre satisfacerea acestei aspiratii.

Odata cu 28 septembrie, Mercur strabate zona astrologica a Scorpionului, deteminandu-te sa tii cont de nevoile altora la fel de mult ca si de ale tale. Intrucat poti da dreptate, concomitent, unor puncte de vedere opuse, exista posibilitatea sa fii uneori coplesit de nehotarare. Nazuiesti sa cooperezi si sa comunici cat mai mult cu cei din imediata ta apropiere si pari sa-ti limpezesti gandurile prin dialogul cu ceilalti. Ai inclinatia de a impaciui oamenii si a media conflictele dintre ei, punand la bataie un patrunzator simt diplomatic.

Horoscop Taur septembrie 2014 - Horoscop dragoste

Din 5 septembrie 2014, planeta Venus amplasata in a cincea ta casa iti confera un farmec aparte si iti inlesneste implicarea in numeroase jocuri ale flirtului si dragostei. Treci printr-o vreme prielnica inchegarii unei relatii de cuplu promitatoare sau invigorarii unei legaturi afective deja existente.

Prezenta lui Mercur in a saptea casa a Berbecului insista din 28 septembrie asupra unei crescande sinceritati si onestitati in conexiunile sentimentale. Dragostea pasionala se impleteste in acest fel cu o franca camaraderie.

Planeta Venus paseste, odata cu 30 septembrie 2014, in zona astrologica a Balantei si a sasea ta casa, de-a lungul unui tranzit ce isi va reflecta influentele cu precadere in horoscopul Berbecului octombrie 2014. In aceasta conjunctura astrala, pari  a cadea mai greu in mrejele unei povesti de dragoste. Poti fi predispus sa examinezi orice candidat la inima ta intr-un mod foarte rational, luand in considerare toate calitatile si defectele sale, fara a te sfii sa-l respingi in cazul in care nu iti indeplineste pretentioasele criterii. Totodata, este posibil sa intalnesti un potential partener la serviciul tau sau la locul de munca al acestuia.

Horoscop Taur septembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Mercur in a sasea casa a Taurului te focalizeaza, odata cu 2 septembrie, catre munca,  perfectionare personala si necesitati practice. Poti avea cateva idei inspirate de a-ti mari eficienta in sfera profesionala. Tinzi sa comunci mai mult cu colegii si sa incerci sa-ti cauti un alt job, capabil sa-ti ofere sporite satisfactii in cariera.

Incepand cu 14 septembrie 2014, parcursul lui Marte in a opta ta casa poate genera o disputa cu un partener de afaceri sau una privitoare la o suma de bani impartasita impreuna cu altcineva. Chiar daca preiei controlul asupra acestei situatii, nu te ajuta cu nimic sa afisezi o atitudine dominatoare sau una de superioritate.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop Taur august 2014
Horoscop Taur septembrie 2014 Horoscop Taur septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Nu doar incepand de pe 24,ci cu mult inainte,am inceput sa revizuiescanumite relatii,multe dintre ele le-am rupt brusc si definitiv.Si ma simt mai bine asa...Noi aliante ma asteapta la orizont.Aliante de tot felul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi taurinele nu prea rupeti relatii,ma mir cum de ai facut tu asta:)).Eu ma chinui de 2 ani de zile,sunt pesti,sa rup relatia cu o prietena buna si de incredere din taur(doar prietena,atat,nu si iubita) si nu prea pot.Dupa 3 incetcari am esuat,nu stiu inca de ce ma tot intoarce la ea.Stii tu cumva?:))

      Ștergere
    2. si eu am rupt o relatie de 2 ani de zile definitiv tot acum si desi m-a durut sufletul mie mai bine asa,mi-a irosit doar timpul si mi-a consumat energia fiind prinsa intr-o relatie nefericita.

      Ștergere
    3. pt zodia pesti care vroia sa sa rupa o relatie cu o prietena taur pararea mea e ca nu vad rostul pt care sa rupi aceasta prietenie pt ca femeile taur nu considera pe oricine prietene dar si daca ti-e prietena de incredere nu te va trada niciodata si te poti baza pe ea oricand.sunt o fata din zodia taur si stiu ce vorbesc.o femeie din zodia taur se va indeparta de tine atunci cand vei incepe sa o critici in public,sa o barfesti si ea sa afle o va durea daca te considera te incredere,sa o minti 1-2 ori cu ceva si sa afle si ai pierduto pt totdeauna pt ca nu va uita niciodata.

      Ștergere
  2. Exista 2ingrediente-cheie pt o viata implinita:sanatate si intelepciune :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.