Horoscop Balanta octombrie 2014

Horoscopul Balantei octombrie 2014 ia in considerare o sumedenie de aspecte astrale, prefigurand focalizarea spre propriul sistem de valori, o oportuna comunicare cu oamenii gratie si unei mari puteri de convingere, o fortificatoare incredere in tine insuti, abilitatea de a-ti intari aliantele si, spre finalul lunii, tendinta de a da intaietate relatiilor familiale. Daca sfera financiara pare a-ti prilejui consistente satisfactii, subiectivismul si o intensa impulsivitate pot pune piedici in implinirea aspiratiilor tale.

Horoscop Balanta octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - balanta
Cuadratul Soarelui cu Pluton de pe 4 octombrie 2014 iti impune sa-ti mobilizezi forta interioara. Dorintele tale se pot confrunta cu conjuncturi nafavorabile sau cu impotrivirea altora. Daca ce presiunea asupra ta creste, ai tendinta de a reactiona in egala masura. Constientizeaza pentru ce anume te lupti cu inversunare, daca obiectivele tale de astazi merita cu adevarat sa ti se implineasca cu orice pret...

Incepand cu aceeasi zi de 4 octombrie, Mercur retrograd tranziteaza in sectorul astrologic al Scorpionului si al celei de-a doua case a Balantei. Inca o data, poti fi pus in situatia sa te intrebi daca ceea ce pretuiesti are o autentica valoare. In acelasi timp, pari a fi tentat sa evaluezi in ce grad te focalizezi asupra valorilor tale personale.

Pe 7 octombrie 2014, Soarele in opozitie cu Saturn te incarca cu o stare de neastampar si cu nazuinta de a te elibera de limitarile traiului cotidian. Restrictiile care ti se aseaza in fata pot sa-ti para insuportabile, determinandu-te uneori sa te lasi in voia unor fierbinti izbucniri temperamentale. Alti oameni decat cei intalniti zilnic pot mijloci o schimbare neasteptata a traseului destinului tau. Descopera in ce fel iti poti extinde libertatea fara a-ti ocoli responsabilitatile.

Venus formeaza un cuadrat cu Pluton pe 8 octombrie, inspirandu-i pe cei din jur sa scoata la lumina tot ce ai mai bun in tine. Emotivitatea crescanda care te insufleteste pe toate planurile in interactiunea sociala iti insufla predispozitia de a oscila intre extreme si a lua decizii hotaratoare, ce nu lasa loc vreunui compromis. Uneori, poti simti ca intampini o opozitie puternica sau ca esti manipulat de ceilalti. Nu te lasa influentat de detaliile nesemnificative ale existentei.

Impulsivitatea pare sa nu inceteze sa te bantuie sub vibratiile Lunii pline ivite tot pe 8 octombrie 2014 in Berbec si a saptea casa a Balantei. Poti fi sastistit de relatiile personale ori profesionale ce tergiverseaza, fara a-ti furniza vreo placere ori vreo realizare importanta. Daca reusesti sa privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva, merita sa te concentrezi asupra unei discutii decisive, avand drept rezultat invigorarea ori destramarea unui parteneriat.

Din 10 octombrie, tranzitul retrograd al lui Mercur trece peste granitele Balantei si ale primei tale case. Creaza-ti oportunitatea de a deslusi cu obiectivitate si a transforma modul in care esti vazut si apreciat de ceilalti. Elimina contradictiile si legaturile sociale ce sunt pe punctul sa-ti puna piedici dezvoltarii personale, astfel incat sa ai un cat mai mare impact asupra lumii.

Tot pe 10 octombrie 2014, sextilul dintre Venus si Jupiter te sprijina sa faci fata provocarilor mercuriene, marindu-ti increderea in tine insuti si in resursele tale interioare. Efervescenta mintii iti pune la dispozitie inedite mijloace de a-ti materializa telurile.

Opozitia lui Venus cu Uranus din 11 octombrie faciliteaza aparitia unor neasteptate revelatii in relatiile cu oamenii si chiar cu tine insuti. Conformismul celor din jur pare sa te oripileze, dar ai ocazia de a intalni niste persoane iesite din comun, capabile sa te indrume spre experiente si perspective ale vietii originale si promitatoare. Tinzi sa-ti asumi sporite riscuri pentru a te bucura de viata. Preferintele si optiunile tale par sa fie diametral opuse spre deosebire de cele cu care i-ai obisnuit pe altii.

Pe 14 octombrie 2014, sextilul dintre Venus si Jupiter da cale libera unor dovezi de apreciere si afectiune reciproca impreuna cu oamenii apropiati tie. Este de asteptat sa primesti, dar si sa daruiesti mai mult decat de obicei. Viata este generoasa cu tine in aceasta zi, mai cu seama in relatiile cu prietenii. Acestia par sa aiba o influenta pozitiva asupra ta, oferindu-ti sprijin la nevoie. Povara obligatiile cotidiene te apasa mai putin astazi.

Soarele in sextil cu Marte este prielnic pe 15 octombrie unei initiative de succes, cu conditia de a sti foarte bine ce iti doresti. Actiunile directe iti aduc mari avantaje si alegerile ori deciziile tale tind sa fie extrem de inspirate. Intuitia, curajul si hotararea iti sunt aliati de nadejde.

Conjunctia Soarelui cu Mercur din 16 octombrie 2014 iti dezleaga limba si iti sugereaza sa dai glas opiniilor si indoielilor tale. Mesajele de pe mobil ori internet, convorbirile telefonice si dialogurile nestanjenite cu ceilalti au un efect decisiv asupra actiunilor tale. Informatiile primite si transmise altora iti rezerva noi oportunitati. Multitudinea de interese si preocupari de azi iti lasa cu greu timp pentru relaxare.

Pe data de 17 octombrie, sextilul lui Mercur cu Marte si conjunctia dintre Mercur si Venus iti intaresc increderea in abordarea existentei si iti confera o mare putere de convingere. Mestesugul vorbirii te ajuta sa-ti impui interesele si sa castigi afectiunea altora. Temeritatea si dorinta de a fi invingator iti sunt de folos in lansarea sau extinderea unor afaceri. Incearca totusi sa nu iti promovezi cu o sacaitoare perseverenta ideile si sa-i lasi si pe altii sa-si exprime punctele de vedere.

Abilitatea de a-i aduce pe oameni de partea ta iti este iarasi stimulata pe 20 octombrie 2014, sub efluviile sextilului dintre Mercur si Jupiter. Pari a aduce lumina in vietile celor cu care te intalnesti. Niste vesti deosebite sunt pe cale sa-ti daruiasca insemnate beneficii. Lucrurile si persoanele cu care ai de a face iti dau sansa de a te insenina si a te elibera de stres. Invatarea a ceva nou, care te pasioneaza, nu iti necesita mari eforturi.

Ziua de 23 octombrie este marcata de trei evenimente astrale importante, resimtite mai cu seama pe plan financiar: debutul tranzitului Soarelui si al lui Venus in Scorpion si a doua casa a Balantei, precum si Luna noua rasarita in acelasi sector astrologic.

Din 26 octombrie, Marte strabate taramurile Capricornului si ale celei de-a patra tale case, imboldindu-te sa iti faci viata mai confortabila si sa te indrepti cu precadere catre lucruri si persoane familiare. Nu esti deloc atras spre noi circumstante ale existentei, preferand sa te axezi pe aceea ce stii si ai facut si mai inainte. Sfera sociala nu mai constitue o preocupare majora, si ai predispozitia de a petrece mai mult timp de calitate in sanul familiei, dar si sa te implici in niste certuri cu rudele. Este posibil sa se iveasca ocazia de a-ti schimba locuinta, a vinde ori a cumpara o casa. Poti cade prada unui subiectivism excesiv, fiindu-ti dificil sa vezi lucrurile altfel decat prin prisma personala si sa te acomodezi cu opiniile altora.

Incepand tot cu 26 octombrie 2014, Mercur se intoarce in aspect direct in Balanta, ajutandu-te sa te pui din ce in ce mai des in cea mai favorabila lumina in contactele din viata sociala si personala. Abilitatile tale de lider pot sa-ti fie recunoscute atunci cand te astepti cel mai putin, iar aproape toate schimbarile pe care le pui la punct in viata ta par a fi strabatute de o reala inspiratie, ce iti permite sa exploatezi cu eficienta conjuncturile vietii de zi cu zi.

Horoscop Balanta octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Ca urmare a vizitei initiate de Venus, odata cu 23 octombrie 2014, in cea de-a doua casa a Balantei, viata sentimentala si relatiile de cuplu beneficiaza de armonie si stabilitate. Pari sa apreciezi mai degraba un partener care te cunoaste bine si te iubeste asa cum esti, si nu unul nou, in stare sa-ti dea peste cap obisnuintele si valorile.

Daca ti se pare ca horoscopul dragostei din aceasta luna este cam sarac, nu uita ca in octombrie continui sa fii sub influenta unor evenimente astrale prefigurate in horoscopul din septembrie.

Horoscop Balanta octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Din 4 octombrie, prezenta lui Mercur in a doua ta casa iti mareste prudenta fata de chestiunile financiare ale existentei tale. Niste bani asteptati de multa vreme pot intarzia, asa ca este bine sa pui ceva deoparte pentru orice eventualitate. Pe de alta parte, este posibil sa-ti intre in cont, pe neasteptate, o suma importanta de bani. Acest lucru nu exclude o analiza obiectiva a situatie tale financiare pe termen lung.

Amplasarea Lunii noi, a Soarelui si planetei Venus in a doua casa a Balantei instaureaza pe 23 octombrie, dar si in decursul a aproape o luna incepand cu aceasta zi, un climat favorabil, dar nelipsit de contradictii, in sfera ta financiara. Poti incerca sa gasesti noi cai de a face investitii, cu atat mai mult cu cat banii par sa nu te ocoleasca sau sa ti se inmulteasca prin mjlocirea unei activitati extraprofesionale. Acest fapt iti satisface nazuinta catre stabilitate materiala si iti inlesneste achizitionarea unor lucruri avand potentialul de a-si mari valoarea odata cu timpul. Tine cont ca abilitatea de a interactiona cu ceilalti pare sa te calauzeasca spre sporite avantaje financiare. Supravegheaza-ti totusi cu grija inclinatia de a cheltui prea mult, mai ales in scopul satisfacerii unor dorinte trecatoare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta septembrie 2014
Horoscop Balanta octombrie 2014 Horoscop Balanta octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Pe cand si horoscopul Scorpionului pe luna Octombrie?? Desi trebuie sa recunosc ca nu le citesti chiar bine si uneori spui lucruri superficiale, imi place cum scrii. Succes in continuare. Banuiesc ca e multa munca in spatele a ceea ce citim noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu înţeleg, de ce faci previziuni aleatoriu (total aiurea).Când faci previziunile ptr. o lună, ia-le pe categorii: de aer, foc, pământ, foc, sau, cronologic (cele 13 zodii). Pentru anul următor, la fel!!!!!!!!!!!! Unele zodii au apărut ptr. 2015, apoi, au dipărut. Te urmăresc cu foarte mare atenţie (şi pe tine); coincid majoritatea previziunilor, felicitări ptr. munca depusă!

    RăspundețiȘtergere
  3. scuze; de nervi, am scris 13 zodii, ştiu că sunt 12, normal....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.