Horoscop Gemeni octombrie 2014

Horoscopul Gemenilor octombrie 2014 scoate in evidenta o necesara preocupare fata de starea de sanatate, reevaluarea unor relatii de prietenie, o creativitate capricioasa si posibilitatea unei transformari majore a vietii, facilitate de intelegerea profunda a oamenilor din imediata ta apropiere. Viata sentimentala si cea profesionala sunt caracterizate de fluxuri si refluxuri, dar tind a lua o intorsatura favorabila catre sfarsitul lunii.

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Gemeni
Horoscop Gemeni octombrie 2014
Ca efect al parcursului retrograd in care se inscrie, din 4 octombrie 2014, Mercur in Scorpion si a sasea ta casa, se impune sa iti recastigi o perspectiva realista asupra starii tale de santate. Nu ar fi rau asadar sa-ti pui cateva intrebari de genul: "Cum ma simt cu adevarat?", "Sunt oare plin de energie sau, din contra, sunt afectat de niste indispozitii nedefinite?" In acest context astral, este de recomandat sa-ti faci un examen medical cat mai cuprinzator, si sa eviti sa te apuci de o noua dieta sau un nou program de exercitii fizice de unul singur, fara a avea la dispozitie o opinie specializata referitoare la tonsul tau fizic si psihic.

Luna plina aparuta pe 8 octombrie in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor are capacitatea sa-ti puna in incercare relatiile cu prietenii si colegii. Nu este exclus sa te confrunti cu o situatie tensionata in cadrul unui grup ori a unei colectivitati din care faci parte. Daca niste vechi neintelegeri nu inceteaza sa se stinga, provocandu-ti in mod constant iritare sau nervozitate, ar fi cazul sa le abordezi dintr-o perspectiva diferita. Asta ar putea insemna sa iti schimbi radical atitudinea fata de niste oameni ori chiar sa pui punct relatiilor cu unii din ei.

O efervescenta dar aparent haotica creativitate poate sa-ti dea de furca incepand cu 10 octombrie 2014, atunci cand Mercur retrograd paseste pe teritoriile Balantei si ale celei de-a cincea tale case. Ar trebui sa nu iti silesti inspiratia sa urmeze o cale anume, ci sa te lasi in voia ei, urmarind unde te aduce. Numai dupa aceea, ai sansa de a profita cu adevarat de efluviile tale creatoare.

Marte tranziteaza odata cu 26 octombrie zona astrologica a Capricornului si a opta casa a Gemenilor, imboldindu-te catre o profunda transfomare. Poate ca nu esti multumit de un aspect major al vietii tale si incerci sa-l schimbi, sa-l metamorfozezi printr-o innoire nu numai de suprafata, ci si de esenta. Posezi abilitatea de a investiga cu acuitate tot ce te inconjoara, fiind capabil sa intelegi din gesturile si vorbele marunte ale oamenilor intentiile ascunse. Acest lucru iti daruieste mari avantaje in materializarea intereselor tale, dar nu te poate impiedica, uneori, sa ajungi la infruntari sau dispute aprinse cu un partener de afaceri sau dintr-o intreprindere financiara. Straduieste-te sa-ti stapanesti inclinatia de a-i domina pe cei in preajma ta.

O perioada de orientari si reorientari grabite, de oscilatii intre extreme incepe sa se destrame tot din 26 octombrie 2014, sub influenta revenirii lui Mercur in aspect direct in Balanta si a cincea ta casa. Ai potentialul de a-ti fixa niste obiective stabile si a merge pe drumul cel mai scurt catre ele. Nu-ti lasa balta totusi intru totul o serie de proiecte incepute dar nefinalizate, intrucat acestea ti-ar putea oferi insemnate beneficii atunci cand te astepti mai putin.

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Efluviile transmise de Soare si Venus potrivit horoscopului septembrie 2014 nu inceteaza sa fie resimtite in primele doua decade ale lunii octombrie.

Din 10 octombrie, prezenta lui Mercur retrograd in a cincea casa a Gemenilor poate determina confuzie ori deruta in comunicarea cu persoana iubita. Incearca sa nu te lasi prada subiectivismului si sa ii interpretezi corect gesturile si cuvintele. Mercur pare a-ti testa in acest fel resursele afective si profunzimea atasamentului fata de partenerul de cuplu.

Dragostea interfereaza cu munca odata cu 23 octombrie 2014, gratie tranzitului lui Venus in Scorpion si a sasea ta casa. Daca unii nativi din Gemeni sunt inclinati sa fie cumva mai reci, mai realisti in alegerea unui potential tovaras de viata, altii pot fi antrenati intr-o fierbinte poveste de iubire impreuna cu cineva intalnit intr-o imprejurare avand de a face cu sfera lor profesionala sau cu principalul lor domeniu ocupational.

Proba de foc prin care ai trecut sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur se incheie incepand cu 26 octombrie, ziua in care aceasta planeta isi reia cursul direct in a cincea casa a Gemenilor. Nimic nu pare a se mai pune in calea unei sincere si oneste comuniuni cu partenerul tau. Poti descoperi ca impartasirea simtamintelor si gandurilor tale cele mai adanci nu mai are nevoie de vorbe, ca se infiripa un fel de telepatie intre tine si fiinta indragita.

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Reorganizeaza-ti locul de munca, pune-ti la punct o lista de prioritati profesionale, reincheaga-ti relatiile cu colegii si colaboratorii si regandeste-ti sarcinile de rutina. Toate acestea au menirea de a contracara efectele negative ale tranzitului retrograd initiat de Mercur in a sasea casa a Gemenilor odata cu 4 octombrie. Uneori, poti avea de a face cu probleme in munca de echipa ori in comunicarea cu superiorii. In concluzie, Mercur pare a-ti cere sa fii cat mai flexibil in viata profesionala!

Daca Luna nou ivita pe 23 octombrie 2014 in Scorpion si a sasea ta casa pune accentul pe eficienta in munca si necesitatea de a-ti perfectiona abilitatile profesionale, tranzitul Soarelui si cel al lui Venus, ce debuteaza pe aceeasi data si in acelasi sector astrologic, continua sa te focalize asupra carierei. Poti duce cu usurinta la bun sfarsit niste lucrari ori proiecte datorita atentiei fata de detalii, dar nu ar trebui sa te implici in lucruri ce impun o extinsa imagine de ansamblu. Pari sa placut si respectat de oamenii din jur, mai ales ca tinzi sa ai mult tact si sa fii mereu gata sa dai o mana de ajutor. Munca in echipa este in masura sa iti aduca sporite satisfactii fata de cea individuala.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni septembrie 2014
Horoscop Gemeni octombrie 2014 Horoscop Gemeni octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Iti multumim,Diana,pentru tot efortul depus.As avea o intrebare (daca ai timp sa raspunzi) ...la legatura amoroasa dintre sfera profesionala, poate fi vorba de un student care tocmai a terminat si un profesor universitar? Numai bine va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumescptr horoscop gemeni;am incercat sa-ti trimit un email dar nu reusesc;adresa nu mai este valabila?

    RăspundețiȘtergere
  3. sorry;am incercat din nou;adresa ta de email:diane.ro@gmail.com nu exista;

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.