Horoscop Taur octombrie 2014

Horoscopul Taurului octombrie 2014 lasa sa se intrevada o favorabila interactiune cu cei din jur, mai cu seama in relatiile de parteneriat evaluate cu mare grija, deschiderea spre noi dimensiuni ale existentei prin intermediul studiului, calatoriilor sau socializarii cu oameni de pe alte meridiane ale lumii.

Horoscop Taur octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Taur
Horoscop Taur octombrie 2014
O revedere si o renegociere a partenerilor din plan social, profesional si personal pare sa se impuna din 4 octombrie 2014, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Mercur in Scorpion si a saptea casa a Taurului. Este posibil ca noile conjuncturi ale existentei sa iti sugereze sa pui capat unor asocieri ori sa iti impui punctul de vedere in altele.

Pe 8 octombrie, Luna plina din Berbec si a douasprezecea ta casa are capacitatea sa-ti insufle un simtamant de neastampar si revolta. Poti fi strabatut de impulsul de a incalca niste reguli, un lucru pe cat de incitant, pe atat de riscant. Daca ai de gand sa te lasi in voia acestei atitudini indraznete, orienteaza-te mai degraba catre o actiune creativa si originala in stare sa te faca mai puternic in ochii tai si ai celorlalti. Un demers pozitiv poate produce mai putine incurcaturi si mai multe beneficii.

Influentele Lunii noi rasarite pe 23 octombrie 2014 in Scorpion si a sasea casa a Taurului, precum si cele ale tranziturilor initiate in aceeasi zi de Soare si Venus in acelasi sector astrologic concura spre o fericita integrare in lume, in special in cadrul legaturilor de asociere. Tinzi sa lucrezi mai bine impreuna cu un partener, si sa te simti mai confortabil in situatii ce presupun o conlucrare in doi. Iti poate veni greu sa te ocupi de ceva important de unul singur ori inconjurat de o multime de oameni. Relatiile tale cu ceilalti au sansa sa se amelioreze, poate si din cauza actiunilor inspirate de parcursul tranzitului anterior al lui Mercur retrograd in Scorpion. Invaluit de un evident farmec personal, ai harul de a risipi conflictele dintre oameni, a-i media si a le propune avantajoase solutii de compromis.

Marte isi croieste drum odata cu 26 octombrie in Capricorn si a noua ta casa, mobilizandu-te sa iti largesti orizonturile, sa inveti si sa traiesti la maximum prin mijlocirea unor inedite experiente de viata. Poti fi stapanit de nazuinta de a explora meleaguri indepartate si, daca poti sa-ti permiti sa pleci intr-o calatorie, nu ezita sa faci asta. Daca nu o faci, este posibil ca taramurile straine sa isi faca loc in existenta ta prin intalnirea unor oameni interesanti de acolo. Ai la indemana o perioada de bun augur pentru initierea unui proiect legat de studii. Montonia traiului cotidian te provoaca sa iti dai frau liber spontaneitatii, sa faci ceva iesit din comun.

Horoscop Taur octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Relatiile de cuplu mai vechi ale Taurilor pot trece printr-o binevenita improspatare odata cu 4 octombrie, ca urmare a prezentei lui Mercur retrograd in a saptea ta casa. De fapt, eliberarea vietii in doi de praful rutinei si al obisnuintelor pare sa reprezinte o conditie esentiala pentru mentinerea unei autentice conexiuni intre parteneri. Pe de alta parte, probleme trecute, pe care le credeai uitate, pot sa se reactualizeze, dand nastere unor dispute cordiale ce au potentialul de a elimina tensiunile dintr-o relatie de dragoste. Oricum, potrivit interpretarilor astrologice traditionale, nu sunt recomandate casatoriile ori stabilirea datei unei nunti atunci cand Mercur este retrograd in acest sector astral.

Viata amoroasa capata intaietate din 23 octombrie 2014, gratie tranzitului planetei Venus in a saptea casa a Taurului. Armonizarea legaturii de cuplu constitue in aceasta circumstanta astrala sursa unei statornice si implinitoare bucurii. Esti gata sa iti asumi sporite responsabilitati in dragoste, sa te inalti eventual pe o noua treapta de impartasire afectiva. Nativii singuri au oportunitatea de a se angaja intr-o idila serioasa, pe termen lung, finalizata uneori cu o casatorie.

Horoscop Taur octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Din 10 octombrie 2014, Mercur retrograd tranziteaza Balanta si a sasea casa a Taurului, fiind mereu pe punctul sa-ti dea peste cap programul zilnic de la serviciu si sa te smulga din inertia activitatilor zilnice. Ai prilejul de a ajusta niste aspecte ale vietii tale profesionale care te-au sacait in ultima vreme. Asigura-te ca nu ai de infruntat mari dificultati inainte sa te lansezi intr-o importanta initiativa asociata cu cariera.

Intarzierile, amanarile si derutantele schimbari ale agendei zilnice dispar putin cate putin din 26 octombrie, ca efect al revenirii lui Mercur in aspect direct in Balanta. Tot ce-ti ramane de facut este sa iti pui la punct, in amanunt, noile abordari din sfera profesionala si sa le adaptezi colectivului tau de munca. Comunicarea cu colegii si colaboratorii castiga in limpezime si iti poti urma din nou, cu pasi fermi si hotaratori, obiectivele din cariera.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop Taur septembrie 2014
Horoscop Taur octombrie 2014 Horoscop Taur octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. super predictiile sper ca de data aceasta sa urmez si eu cursul intamplarilor . pup

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.