Marturiseste-ti cel mai mare secret sub protectia anonimatului!

Nu mai poti rabda sa tii in suflet ori in minte un mare si impovarator secret? Marturiseste-l aici sub protectia anonimatului! Nimeni nu va sti cine esti tu, dar pur si simplul fapt de a-ti dezvalui secretul care nu-ti da pace si poate, uneori, nu te lasa sa dormi nopti de-a rand, are darul de a-ti aduce o oarecare liniste, pace, seninatate sufleteasca!
Cel mai mare secret al tau
Cel mai mare secret de-al tau?
Poti face acest lucru pe blogul Dianei, ca si comentariu un la acest articol! Da, recunosc, nu este o initiativa originala! Acest fel de descarcare a constiintei are succese de ceva vreme pe un site american, numit Postsecret.com. Acest website iti cere in plus, ca si un pret al eliberarii tale de nelinistitoare secrete, sa-ti insotesti marturisirea cu un "post card" sau cu o imagine corespunzatoare secretului tau cel mai mare! Desigur, daca va postati secretele voastre aici, pe blogul Dianei, nu trebuie sa faceti acest lucru!

Iata numai cateva exemple despre cele mai tainice secrete pe care americanii le impartasesc (sub protectia anonimatului) pe site-ul Postsecret...

"Ma tem ca, intr-o zi, voi avea un copil foarte urat!"

"Relatia noastra nu poate supravietui numai pe Facebook!"

"Vreau atat de mult sa te parasesc, dar cainele nostru mi-ar lipsi prea mult!"

"Ma tem ca la inmormantarea mea, prea multi oameni vor spune: "As fi vrut sa il cunosc mai bine!""

"Am omorat oameni din Irak si lucrul asta m-a facut sa ma simt foarte bine. Inseamna ca sunt un fel de monstru?"

"Acum trei ani mi-a murit tatal, si in urma cu o luna mi-am pierdut virginitatea cu un tip pe care il stiu abia de o luna. S-ar mai fi intamplat acest lucru daca tatal meu mai traia?"

"Intotdeauna am fost mai bun decat oamenii din jurul meu. Asa sa fie?"

"Uneori imi imaginez ca sunt pe cale sa ma arunc in fata unei masini, si iubitul meu reuseste sa ma salveze in ultima clipa. Este ceva de bine sau de rau?"

"Am facut adeseori ceea ce nu-mi place numai ca tatal meu sa ma iubeasca mai mult."

"Cred ca sotul meu este gay!"

"Cineva din apropierea mea mea m-a violat la varsta de sapte ani, si continua sa sa fie alaturi de mine fara sa simta nici un fel de remuscare!"

"Cred ca pistruii mei sunt sexy."

"M-am culcat cu cel mai bun prieten al iubitului meu. Lucrul asta ma da peste cap adeseori!"

"Secretul meu este ca am furat din gestiunea locului unde lucrez si am reusit sa nu fiu descoperita pana acum!"

Ei bine, daca ai un mare secret care nu iti da pace, marturiseste-l aici (iti dau oportunitatea de a scrie un comentariu anonim) si poate vei simti o oarecare usurare...


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Flirtul, mici secrete pentru cei singuri

5 secrete pe care sa nu le dezvalui iubitului

Descoperirea dorintelor tale secrete

Marturiseste-ti cel mai mare secret sub protectia anonimatului! Marturiseste-ti cel mai mare secret sub protectia anonimatului! Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. SECRETELE?Nu prea sunt ,,secrete,,pt.ca aproape intotdeauna exista mai multi oameni care cunosc,,secretul,,tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cineva vrea sa o blocheze pe DIANA cu asta,dar nu reuseste....cel mai bun lucru?IGNORANTA!SCRIE PANA NU MAI POTI ca tot....degeaba si tot ticalos,invidios,rau vei ramane!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.