Cainele din vise | Interpretare si semnificatie vise

Cainele din vise are adeseori o semnificatie asociata cu protectia, loialitatea, generozitatea, intuitia si fidelitatea. Astfel de vise sugereaza ca puternicele tale valori interioare si bunele tale intentii te sprijina sa evoluezi in lume si sa te bucuri de succese. De asemeni, cainele visat poate reprezenta si pe cineva din viata ta inzestrat cu calitatile de mai sus. Intr-o alta interpretare, cainele poate semnala o abilitate uitata sau un talent ignorat. Daca respectivul caine este rau si/sau maraie, ti se poate indica existenta unui conflict interior in tine insuti. Pe de alta parte, ti se poate atrage atentia asupra unei tradari sau a cuiva nedemn de increderea ta. In cazul cand cainele este mort ori pe moarte, visul semnifica pierderea unui prieten sau slabirea instinctelor tale. Vezi si Cainele, simbol si semnificatie

Interpretare si semnificatie vise caine
Cainele din vise
Un vis in care un caine te musca de picior sugereaza ca ti-ai pierdut abilitatea de a echilibra niste aspecte din viata ta. Poate ca esti ezitant in abordarea unei noi situatii ori nu te simti motivat sa-ti mai urmezi telurile. Intr-o interpretare diferita, ti se poate simboliza loialitatea. Visul in care esti muscat de un caine indica si o tradare; poti avea impresia ca ai fost nedreptatit de cineva.

Daca zaresti in vise un caine care latra cu bucurie, acesta intruchipeaza placerile vietii si o bogata, fericita activitate sociala. Poti fi acceptat intr-un grup ori cerc social (in care aspirai eventual de multa vreme sa ajungi). Un caine din vis care latra cu ferocitate reprezinta uneori obiceiul tau de a avea mari pretentii de la oameni si a controla situatiile din preajma ta. Pe de alta parte, poate insemna ca esti inconjurat de niste oameni dusmanosi.

Atunci cand visezi un caine bolnav, acesta simbolizeaza o prietenie neglijata.

Un caine din vis care alearga in cerc sau dupa propria sa coada inseamna ca nu reusesti sa controlezi o anumita conjunctura intr-un mod eficient. Pierzi prea mult timp sau te angajezi intr-o munca lipsita de beneficii.

Doi caini care se ling unul pe altul intr-un vis denota intelegere reciproca intr-una din relatiile tale din viata reala.

Visul in care hranesti un caine semnifica dezvoltarea unei vechi inzestrari sau a unui talent innascut, sau necesitatea de a-ti dedica  mai mult timp si efort consolidarii legaturilor tale de prietenie.

Daca visezi cum cumperi un caine ti se indica tendinta de a-ti "cumpara" prieteni, ori favoruri si complimente. Intr-o interpretare alternativa, poate fi vorba despre nevoia de a-ti gasi amici ori tovarasi. In cazul in care ai visat ca esti calauzit de un caine, inseamna ca ai dificultati in rezolvarea unei situatii sau probleme.

Un vis de-a lungul caruia iti izgonesti cainele ori il dai altcuiva sugereaza ca actiunile si optiunile tale pot fi interpretate gresit ca dovedind lipsa de loialitate. Trebuie sa faci ceea ce ti se pare ca este drept si sa nu te temi de ceea ce gandesc altii despre deciziile tale. Pe de alta parte, acest vis semnifica respingerea unei prietenii.

Cainele din vise care te urmareste si de care nu poti scapa cu nici un chip desemneaza o persoana care iti sta pe cap si de care nu reusesti sa te descotorosesti. Probabil ca cineva iti pretinde prea mult sau manifesta o exagerata dependenta fata de tine.

A visa ca alergi sau ca traiesti impreuna cu o haita de caini inseamna ca aspiri sa apartii afectiv unui grup sau unei familii. In acest caz, cainii simbolizeaza adeseori rudele tale, copiii, sau alti membri ai familie, pe care simti nevoia sa ii protejezi.

Visul pe parcursul caruia daruiesti un caine se refera la capacitatea ta de a darui, in general. Esti mandru de loialitatea si generozitatea ta.

Atunci cand visezi ca mangai sau scarpini un caine acest lucru simbolizeaza increderea dintr-o relatie cu cineva apropiat.

Daca ai visat ca iti imbraci cainele, ti se semnifica faptul ca incerci sa iti ascunzi defectele sau obieciurile proaste.

Un caine negru vazut in vise reflecta latura intunecata a unui prieten. Ti se releva partea rea a cuiva apropiat si potentialul tau de a descoperi adevaratele intentii ale acestei persoane. Un caine alb iti transmite ca intentiile unui prieten sunt sincere si curate.


Visele in cadrul carora un caine mananca un sarpe simbolizeaza straduinta unui prieten de a te impiedica sa iei o decizie proasta.

Cainele cu doua capete dintr-un vis semnifica ca esti extrem de atent la ceea ce se petrece in jurul tau. In acelasi timp, poti fi indrumat astfel sa fii mult mai constient de ceea ce se intampla in mediul tau inconjurator.

A zari sau a urmari o lupta dintre caini denota ca incerci din rasputeri sa respingi un anumit aspect al personalitatii tale. Te simti rusinat, poate, de ceva. Pe de alta parte, in acest fel se poate reflecta un conflict de interese dintre tine si o persoana apropiata. Trebuie sa depasesti aceasta situatie!

Atunci cand visezi ca mananci hrana pentru caini ti se indica necesitatea de a face apel la un instinct sau un impuls "animalic." Exista posibilitatea sa te angajezi intr-o lupta tinand de fidelitatea su loialitatea dintr-o relatie (de cuplu).

Cusca visata a unui caine sugereaza ca esti intr-o mare incurcatura. Nu este exclus sa fii pedepsit pentru o actiune gresita.



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Ce iti ascunde cainele tau? | Secretele speciei canine

Pasarile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Pisica din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Cainele din vise | Interpretare si semnificatie vise Cainele din vise | Interpretare si semnificatie vise Reviewed by Diana Popescu on septembrie 14, 2014 Rating: 5

235 de comentarii:

  1. Buna. Esti gata sa ajuti, chiar cu pretul unor sacrificii, pe cineva apropiat aflat intr-un necaz (nu neaparat unchiul tau). Poate fi vorba si despre temerea ca o greseala a ta poate avea repercursiuni asupra unui om apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Gabriel Marian. Cred ca acest vis te indruma sa te aperi fata de un dusman sau o persoana care ti-a facut rau, dar sa nu depasesti masura in agresivitatea ta ori dorinta ta de razbunare. Oricum, atacurile acestei persoane indreptate catre tine se vor sfarsi de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!iubitu meu a visat ca ma muscat un caine negru mare de picioare ...ce inseamna ?? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ! Tocmai ce am visat ca eram in curtea mea desi nu parea si intr.un colt pe putina zapada era cainele meu inlantuit si cu o rana cu sange la gat iar langa el era un pui mic. Imi poti explica te rog ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua.Diana, te rog ajuta-ma cu inca unul din visele mele ciudate. Visez caini, de toate marimile, toti albi, toti se imbolnavesc, sau innebunesc(am visat si o catelusa pe care a murit nu demult, cu ochii taiati) si toti incearca sa ma muste, pentru a ma proteja de cineva, adica eu vreau sa ma duc undeva si ei ma musca de miine, ma tin intr-un fel. In ultimul vis era un caine de statura medie, se facea ca m-am pornit la scoala, si am ajuns undeva pe un deal, plimbind cainele. Acolo el a innebunit, adica, capul era intors invers. Si eu m-am speriat, in visul asta parca mi-am adus aminte de celelante visuri cu caini, mai exact de acei caini(de parca chiar i-as fi avut si in realitate) si eram suparata ca toti cainii pe care ii am sunt asa. M-am intors inapoi acasa. Pe drum m-am intilnit cu mama unui verisor care a murit 2 saptamini in urma si mi-a spus ca ciinii mei sunt blestemati pentru ca mie sa nu-mi mearga, si sa ma paraseaca toti. Acasa mi-am dat seama ca un vecin imi face treaba asta, asa ca m-am dus la el acasa, si pe patul lui a vazut niste asternuturi rosii, pe care le vazusem mai demult la verisorul meu decedat. M-am inervat, le-am luat si am iesit din casa, acolo cainele meu nebun era legat de un copac si m-a muscat de mina, dar pentru a ma tine, in vis simteam parca durerea, si nu intelegeam de ce nu apare singele. L-am palit cu piciorul si am fugit intr-o biserica si am aruncat acele asternuturi pe jos. Te rog spune-mi ca nu-i nimic rau, deja nu mai suport aceste visuri si caini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mellani. Visul tau poate fi si un fel de reflectare in subconstientul tau a mortii verisorului tau. Vecinul care incearca sa-ti faca rau cu cainii poate fi intruchiparea durerii tale legate de moartea varului dar si a unui sentiment de vinovatie nejustificat. Uneori cand ne mor oameni apropiati, ne intrebam daca nu am fi putut face ceva ca sa-i salvam... Este posibil ca evenimentul tragic legat de varul tau sa-ti fi cutremurat increderea in tine insuti, si din acest motiv sa-ti para in vis cainele cu capul intors invers. De asemeni, cainele te musca tocmai pentru a te apara, intrucat moartea varului tau ti-a trezit poate in subconstient temerea ca ti s-ar putea intampla si tie ceva rau. Fii tare si vei depasi nu peste mult timp aceste ecouri ale nenorocirii varului.

      Ștergere
  6. Buna, azi noapte am visat mai multi caini care latra intr-o zona asemanatoare cu cea unde locuieste nepoata mea, foarte asemanatoare. Erau mai multi si nu se lasau, iseau oameni dintr-un magazin si ii stropeau dar ei tot insitau in latrat si se apropiau. Nu ma latrau pe mine, latrau oamenii de la iesirea din magazin. La un moment dat am trecut de ei, propabil au fost facuti sa se linisteasca si treceam pe lanaga ei fara sa ma atace dar cu grija. Am vazut unul roscat care nu latra, statea linistit se scarpina cred, era lenes. Si in vis m-am gandit la nepotica mea sa nu pateasca ceva. Ideea e ca in prezent am griji personale in relatie, legate de neputintele mele...

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, imi cer scuze, am comentat mai devreme cu numele Denisa, apoi am vazut ca raspundeti doar la cei inregistrati pe site :) Si m-am logat cu adresa de gmail beleadali17@gmail.com, nume Daniela Belea cred ca apare. Daca puteti sa-mi raspundeti, va multumesc! :) Vreau sa mai specific legat de vis ca inainte de visul cu cainii care a fost foarte clar, am visat cu prietenul meu care se facea ca lucra la acelasi job cu mine si avea biroul chiar langa mine, dar s-a mutat de langa mine, am simtit distanta din parte lui cred..si eu m-am simtit singura si ma ocupam de lucru care nici ala nu-mi iesea bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniela. Cainii care latra, dar se linistesc in cele din urma pot semnifica o barfa sau o calomnie a cuiva care nu reuseste totusi sa iti faca rau tie sau nepoticii. Visul despre prietenul tau poate sugera ca te temi (subconstient) ca s-ar putea indeparta de tine in viata reala. Poate ca te nelinisteste ceva legat de el si, in acest caz, ar fi necesar sa discuti deschis cu el. Multa noroc!

      Ștergere
    2. Multumesc mult pt raspuns!

      Ștergere
  8. Bună ziua, eu am visat că treceam printr-o mare clădire abandonată- mult beton și câțiva oameni ai străzii pentru care eram invizibilă parcă. Apoi deodată m-am trezit că mă plimbam printr-o priveliște frumoasă, în natură. Mergeam de-a lungul unui pârâu de la baza unui deal- erau copaci, trestii- frumos. (Locul îmi e familiar, pe acolo mă jucam când eram copil, iar iarna mergeam pe deal la săniuș.)
    Mă plimbam liniștită, de fapt, cred că eram în trecere. Deodată observ în iarbă 3 câini de culoare crem- unul cu un pui- care păreau că dorm. Îmi zic: ce simpatici! Apoi îmi trece fugitiv prin minte gândul că oare ce-ar fi dacă aparențele înșeală și în cazul lor? Ce-ar fi să mă atace? Apoi mă gândesc dacă sunt sătui. Aproape instant, văd pe jos un bâtă groasă, ca de cioban și o ridic în mod instinctiv, aproape mirându-mă și eu pentru că pe jos era foarte curat, nu văzusem până atunci nici măcar frunze. Ridic bâta- mă amuză un pic situația, apoi mă uit în urma mea și împrejur. Doi dintre câini erau deja în spatele meu, unul în stânga, altul în dreapta, mă urmăreau- gata să mă vâneze. Imaginea eram extrem de tensionată.
    Mi-a sunat alarma și m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut un vis, cum un caine mare , alb cu pete negre ma urmarea pe strada , am ajuns sa il iau acasa si sa imi fie cel mai bun prieten care avea mare grija de mine

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Diana, am visat ca un caine mare si negru, musca din cainele meu, sfasiindu-i pielea pe un picior din spate. Am gasit langa el o barda si l-am omorat, i-am taiat capul si el tot se zbatea, in acelasi ritm (pe cel negru).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Philica. Un astfel de vis poate fi un avertisment fata de lipsa de loialitate sau tradarea unei prieten. Chiar daca cest lucru te raneste, esti in stare sa-i faca fata, sa pui capat fara svaieli relatiei tale cu el.

      Ștergere
  11. Ce inseamna atunci can visam 3 caini, unul alb... Iar ceilalti albi cu pete negre. Am stat sa caut de pe 6 site-uri si nici macar unul nu are definitia pentru caine cu pete. Catelusii erau mici si dragalasi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana. Trei este un numar norocos. Visul tau pare sa-ti vesteasca impliniri, satisfactii in prietenie, dar si sa te avertizeze ca prietenii nu sunt intotdeauna inzestrati numai cu calitati , ci au si defecte pe care trebuie sa le intelegi si sale accepti (aceasta ar fi semnificatia cainilor cu pete din visul tau).

      Ștergere
  12. Buna ziua! Am visat cainele meu negru de talie mare ca ma musca de gat, era bucuros ma jucam cu el, l-am luat in brate si am alunecat sau am cazut pe spate si am ajuns sub el dar inca ma jucam cu el si deodata a scos un sunet ca si cum ar fi fost lovit si m-a muscat de gat. Am avut acest vis de 2 ori

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, am visat ca la o intrunire ezoterica m-am asezat undeva pe o canapea si au venit doi caini la mangaiat, parca aveam magnetism. Apoi un al treilea caine a inceput sa vorbeasca ca si cainii latratand dar in cuvinte omenesti si spunea: "Nu sunt nimic fara misiunea mea. Sunt batran, ma simt batran dar Pamantul nu mai este batran. " ce poate insemna? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună!eu am visat câinele meu care alerga prin oraș, debusolat,bezmetic de parcă nu știa incotro sa o apuce,dar venea după mine când îl strigam!mă poți ajuta?ce ar însemna ăsta? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. am visat ca u caine mare negru ma lingea pe fata ? ce simnificatie poate avea ?

    RăspundețiȘtergere
  16. eu am visat un caine mare negru de care imi era frica.aveam impresia ca vrea doar sa ma muste, ma urmarea peste tot ..la un moment dat a sarit la gatul meu,crezand ca vrea sa ma muste, insa el m-a lins pe gat. doar se juca ..si vroia sa il mangai si sa ma joc cu el...parere?

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-am vistat catelul care a murit acum 4 ani. El era alb cu pete maro si micut de statura.In al doilea an decand l-am luat a facut o infectie care a erupt prin ochi si a ramas doar cu unul functional, a trait asa pana la varsta de 14 ani. Aseara mi-a aparut in vis, il plimbam in parc si parca vorbeam cu el.Era apparent vesel dar ascundea o tristete. L-am intrebat daca ma aude si mi-a zis ca da, l-am intrebat daca ma simte si mi-a zis ca da. Apoi l-am intrebat daca ma vedeta si mi-a zis ca nu iar asta m-a intristat profund, atat de tare incat m-am trezit plangand destul de tare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Am visat ca erau 3 câini mari si alți micuți.... Dar unul dintre cei mari ma muscat de mana, avea votul foarte lung precum un porc si se chinuia sa ma muște... Muşcătura arata ca o pata neagra si durea foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut Diana,

    Am un catel alb in realitate si o relatie mai complicata tipul fiind casatorit si fostul meu prieten este veterinarul cainelui.
    In vis eram la o petrecere de nunta si apoi dintr-o data eram in alta camera unde mama mea tundea cainele cica, dar mai mult ii taia gatul, atat de serios ca a inceput sa curga sangele pe podea... Atunci am zis sa chem repede veterinarul si am fugit din camera in alte camere, era ca un labirint totul. In fiecare camera era lume multa ce petrecea, beau, dansau. Il gasesc pe vereinar si mergem intr-o alta camera unde avea cabinetul si cand se intoarce cu fata la mine, era tipul din actuala mea relatie mort de beat. Era si mama de fata era si cainele in camera, cainele sangera in continuare. A vorbit cu ceva asistenta care a inceput sa trateze cainele, timp in care il intreba pe tip daca eu is noua cucerire...Si m-am trezit. Oare ce semnificatie au toate astea?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna. de fiecare data cand am un vis , caut semnificatii pe net, caci cred in vise, experienta proprie...Insa sper ca ma puteti ajuta putin si va multumesc anticipat. Mai vreau sa specific ca am incercat sa ma inregistrez insa doar optiunea "unknown" se poste selecta.
    Am visat ca eram la cineva. Nu am vazut cine era. Avea 2 caini mari( gen dog german) unul alb , care era bland si tacut, si unul gri, care era mai zvapaiat. Nu imi era frica, chiar daca cel gri, in joaca m-a muscat de mana. Nu m-a durut foarte tare si nici nu m-am speriat caci stiam ca nu a facut-o cu intentia de a ma musca. .. apoi, desi nu imi aduc aminte exact, parca aceasta persoana mai avea niste catelusi mici, pe care ii luasem in brate, unul alb si unul negru.. multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna,mama mea a visat ca pe mine ma muscat un caine, ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  22. Am visat ca trebuia sa ajung la casa bunicii , iar tot drumul am foat muscata si zgariata de un caine mare negru , plangeam si strigam dupa ajutor. Imi poti spune te rog ce semnifica ? Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  23. Se facea ca eram alergat de o haita de caini si de un motociclist, iar la un moment dat am fost salvat de un elicopter. Insa cand urcam pe scara de franghie, aveam senzatia ca acei caini reusesc totusi sa ajunga la mine, iar unul era gata sa ma muste de pucior. Motociclistul cauta sa ma loveasca cu un lant. M-am trezit cu frica.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna dimineata ! Am avut un vis foarte ciudat , nu are legatura cu acest subiect din aceasta pagina , dar stiu ca m-ai mai ajutat odata cu descifrarea unui vis . Se facea ca eu si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei am plecat in excursie , iar un amic de al nostru avea o supermasina sport , care nea creeat cateva probleme pana la destinatie , dar pe care le-am rezolvat . Ajunsi la destinatie trebuia sa ne cazam intr-un hotel in care am mai fost , dar tot intr-un vis el aratand diferit fata de realitate si totusi mi se parea foarte familiar , doar ca de aceasta data camerele in care am mai stat erau ocupate si au venit doua femei in varsta care se ocupau de cladire sa ma conduca undeva la etaj , dupa ce am urcat scarile am ajuns pe un holulet care avea in loc de o scara sa poti cobora la diferenta de nivel , doua placaje sub forma unui topogan pe care coborai . Ajunsi in capatul holului una din cele doua doamne disparuse si cea care ramasese cu mine a vorbit ceva cu paznicul de la usa si a deschis usa iesind afara pe o terasa a cladirii care nu avea marginile intregi si erau rupte spunandu-mi ca va veni inapoi sa ma duca in camera si sa o astept acolo , in timp ce asteptam au aparut doi muncitori care au intrat in cladire de pe aceeasi terasa , dar unul mi-a atras atentia care era foarte agitat speriat si transpirat , iar cand au intrat pe usa de la terasa am observat ca in jurul cladirii erau alte cladiri in constructie o atmosfera in genul ca una de acum 30 de ani cand inca se mai construiau cartiere de blocuri in bucuresti. Dupa aceasta scena , m-am trezit intr-un alt vis acasa unde ma aflam in bucatarie cu mama , sora , nepoata si cumnatul meu , ne pregateam sa mancam , cand deodata blocul s-a inclinat pe spate aproape ca a fost culcat la pamant ca si cum ar fi fost un mare cutremur , in acel moment am tras-o pe soramea si pe fisa langa peretele de beton dupa care si pe mama cumnatul fugind sa se adaposteasca si el nefiind cu noi in acelasi loc , dupa cateva minute sau secunde in care cladirea se apleca din ce in ce mai mult si trosnea din toate incheieturile a revenit oarecum in pozitia ei initiala fara sa se fi distrus mai era putin inclinata si abia atunci am mers cu totii la geamul din sufragerie si am vazut ce era afara : o inundatie puternica dar care totusi nu depasea maxim 10 cm inaltime apa , dar avea o forta foarte mare , care matura tot in calea ei masinile erau toate carate de vant sau de viitura si cel mai mult mi-a atras atentia o baraca care era in intersectie pe post de florarie si ajunsese in urmatoarea intersecti carata de viitura sau vant asta insemnand in jur de 200m distanta , dupa care m-am trezit panicat si ingrijorat de familie . Iti multumesc anticipat pt ajutor .

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna!Am avut un vis ciudat din care m-am trezit speriata.Eram in tren,iar acolo se aflau atat colegi de-ai mei de la facultate,cât și foști colegi de liceu.La un moment dat o colega de la fac. a spus sa coboram putin din tren sa luam o gură de aer. Întâmplarea face ca ulterior să mă trezesc in curtea din spate a școlii generale,alături de 2 prietene/vecine/cu care am copilarit,dar nu am fost colege niciodată. Ma aflam cu cele de 2 pe o banca,poziționate destul de departe de scoala in sine,iar din senin apare forte aproape de noi un caine mare,negru care avea ochii foarte bulbucati si rosii.L-am observat,am incercat sa nu ne impacientam,dar câinele incepea sa maraie si sa ne dea târcoale. Eram destul de panicate si incercam sa ii dam mesaj dirigintei din sc.generala sa vina repede cu alte 2 colege.Intre timp de la ultimul etaj al clădirii mai indepartate se mai vedeau 2 ochi rosii care ne urmareau.Un alt caine. La un moment dat,după ce ne-a marait,câinele acela mare si negru a dat sa sara la noi atunci cand a ajuns in dreptul meu.Am luat o la fuga,am țipat si am ajuns in fata usii de la scoala toate 3,iar ca prin vis am reusit sa prindem câinele inauntru. Țineau ele 2 de usa cu toată forța sa nu iasa din nou la noi,dar parea o luptă aproape imposibilă.Apoi am tinut doar eu de usa,trăgând atat eu cat si câinele cu toată forța din parti diferite. Dar a fost mai puternic decât mine.Cand a iesit el s repezit către fete, care erau in parte dreapta amandoua,iar eu am intrat repede in clădire,alergând disperată după ajutor. Am ajuns doar la capătul holului,deoarece simteam ca nu mai am puteri,fiind extrem de panicată. Asa m-am trezit mai devreme brusc din somn,cu pulsul ridicat si ingandurata,în încercarea de a găsi o explicație.Mentionez ca nu am vazut niciun film de groaza sau ceva de la care sa pornească acest scenariu. Visul a parut destul de complex,au fost si secvențe cand apărea iubitul meu,cu care am avut niste discutii mai aprinse în ultimele zile,alături de prieteni de ai lui. De altfel si faptul ca ma simteam urmarita,cineva ma cauta cu o pusca,iar eu mergeam pe jos fara o tinta clara din localitate in localitate. Toate acestea înainte de faza cu trenul,câinele. E ciudat faptul că imi amintesc foarte clar toate secvențele care s-au decalat usor,usor una după alta. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ma numesc Gabriel am visat ca venisem acasa si era un caine alb mare si lam alungat si el sarise pe geam în casa dar geamul era furat si mai multe din casa oare ce semnifica visu acesta

    RăspundețiȘtergere
  27. Bună ziua! Am visat un cuib de câini proaspăt născuți. Erau pe un balcon fără "gard", iar inochii mei, unul din bebei, în orbia sa(căci sunt "orbi" când se nasc), a căzut și a murit. Țin sa menționez ca nu erau ai mei, erau ai cei în a cărui casă ma aflam... Ce înseamnă? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  28. Am visat un câine mare negru, are îmi ataca copilul și îl lasă la pamint, eu am luat copilul în brate strigandul disperata. Era fără suflare cu răni și mușcături pe torace... Într o clipa a deschis ochii și m am trezit

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi puteti spune, va rog,ce semnificatie ar avea urmatorul vis pe care l-am avut:
    Eram pe un deal cu familia si cativa prieteni si ne jucam cu un caine negru. Eu ma enervasem (nu pot sa imi dau seama de ce nici macar acum) si coborasem dealul, spunand ca nu vreau sa ma mai joc cu acel caine. Cand am ajuns la poalele dealului ii vad pe toti langa mine dintr-o data, iar cainele se repede la mine. Un membru al familiei incearca sa imi spuna ceva, dar nu auzeam nimic. Eu incercam sa ii tin piept cainelui. Deodata, in linistea aceea de nepatruns, aud din spatele meu cum o voce familiara spune:Șo pe ea!. Ramasesem atat de uimita incat m-am dezechilibrat, iar intr-o clipa cainele mi-a sfasiat fața si m-a omorat. (Totul s-a petrecut foarte repede asa ca nu stiu cine a spus asta, dar sunt sigura ca era o voce de fata.)
    Va multumesc din suflet daca mi-ati raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua,eu am visat ceva foarte ciudat,eram eu cu bunica ,mătușa de 12 ani și alte rude,noi am luat ceva dintr-un copac si am plecat,iar în fața noastră era un caine mare,maro-galben, eu cu mari sa am fugit iar pe ea a printr-o de haina si de-abia a putut scapa de el,cand i am spus bunicii sa o ajutăm ea nu a vrut,m-am trezit speriată,ce poate sa însemne asta?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.