Cainele din vise | Interpretare si semnificatie vise

Cainele din vise are adeseori o semnificatie asociata cu protectia, loialitatea, generozitatea, intuitia si fidelitatea. Astfel de vise sugereaza ca puternicele tale valori interioare si bunele tale intentii te sprijina sa evoluezi in lume si sa te bucuri de succese. De asemeni, cainele visat poate reprezenta si pe cineva din viata ta inzestrat cu calitatile de mai sus. Intr-o alta interpretare, cainele poate semnala o abilitate uitata sau un talent ignorat. Daca respectivul caine este rau si/sau maraie, ti se poate indica existenta unui conflict interior in tine insuti. Pe de alta parte, ti se poate atrage atentia asupra unei tradari sau a cuiva nedemn de increderea ta. In cazul cand cainele este mort ori pe moarte, visul semnifica pierderea unui prieten sau slabirea instinctelor tale. Vezi si Cainele, simbol si semnificatie

Interpretare si semnificatie vise caine
Cainele din vise
Un vis in care un caine te musca de picior sugereaza ca ti-ai pierdut abilitatea de a echilibra niste aspecte din viata ta. Poate ca esti ezitant in abordarea unei noi situatii ori nu te simti motivat sa-ti mai urmezi telurile. Intr-o interpretare diferita, ti se poate simboliza loialitatea. Visul in care esti muscat de un caine indica si o tradare; poti avea impresia ca ai fost nedreptatit de cineva.

Daca zaresti in vise un caine care latra cu bucurie, acesta intruchipeaza placerile vietii si o bogata, fericita activitate sociala. Poti fi acceptat intr-un grup ori cerc social (in care aspirai eventual de multa vreme sa ajungi). Un caine din vis care latra cu ferocitate reprezinta uneori obiceiul tau de a avea mari pretentii de la oameni si a controla situatiile din preajma ta. Pe de alta parte, poate insemna ca esti inconjurat de niste oameni dusmanosi.

Atunci cand visezi un caine bolnav, acesta simbolizeaza o prietenie neglijata.

Un caine din vis care alearga in cerc sau dupa propria sa coada inseamna ca nu reusesti sa controlezi o anumita conjunctura intr-un mod eficient. Pierzi prea mult timp sau te angajezi intr-o munca lipsita de beneficii.

Doi caini care se ling unul pe altul intr-un vis denota intelegere reciproca intr-una din relatiile tale din viata reala.

Visul in care hranesti un caine semnifica dezvoltarea unei vechi inzestrari sau a unui talent innascut, sau necesitatea de a-ti dedica  mai mult timp si efort consolidarii legaturilor tale de prietenie.

Daca visezi cum cumperi un caine ti se indica tendinta de a-ti "cumpara" prieteni, ori favoruri si complimente. Intr-o interpretare alternativa, poate fi vorba despre nevoia de a-ti gasi amici ori tovarasi. In cazul in care ai visat ca esti calauzit de un caine, inseamna ca ai dificultati in rezolvarea unei situatii sau probleme.

Un vis de-a lungul caruia iti izgonesti cainele ori il dai altcuiva sugereaza ca actiunile si optiunile tale pot fi interpretate gresit ca dovedind lipsa de loialitate. Trebuie sa faci ceea ce ti se pare ca este drept si sa nu te temi de ceea ce gandesc altii despre deciziile tale. Pe de alta parte, acest vis semnifica respingerea unei prietenii.

Cainele din vise care te urmareste si de care nu poti scapa cu nici un chip desemneaza o persoana care iti sta pe cap si de care nu reusesti sa te descotorosesti. Probabil ca cineva iti pretinde prea mult sau manifesta o exagerata dependenta fata de tine.

A visa ca alergi sau ca traiesti impreuna cu o haita de caini inseamna ca aspiri sa apartii afectiv unui grup sau unei familii. In acest caz, cainii simbolizeaza adeseori rudele tale, copiii, sau alti membri ai familie, pe care simti nevoia sa ii protejezi.

Visul pe parcursul caruia daruiesti un caine se refera la capacitatea ta de a darui, in general. Esti mandru de loialitatea si generozitatea ta.

Atunci cand visezi ca mangai sau scarpini un caine acest lucru simbolizeaza increderea dintr-o relatie cu cineva apropiat.

Daca ai visat ca iti imbraci cainele, ti se semnifica faptul ca incerci sa iti ascunzi defectele sau obieciurile proaste.

Un caine negru vazut in vise reflecta latura intunecata a unui prieten. Ti se releva partea rea a cuiva apropiat si potentialul tau de a descoperi adevaratele intentii ale acestei persoane. Un caine alb iti transmite ca intentiile unui prieten sunt sincere si curate.


Visele in cadrul carora un caine mananca un sarpe simbolizeaza straduinta unui prieten de a te impiedica sa iei o decizie proasta.

Cainele cu doua capete dintr-un vis semnifica ca esti extrem de atent la ceea ce se petrece in jurul tau. In acelasi timp, poti fi indrumat astfel sa fii mult mai constient de ceea ce se intampla in mediul tau inconjurator.

A zari sau a urmari o lupta dintre caini denota ca incerci din rasputeri sa respingi un anumit aspect al personalitatii tale. Te simti rusinat, poate, de ceva. Pe de alta parte, in acest fel se poate reflecta un conflict de interese dintre tine si o persoana apropiata. Trebuie sa depasesti aceasta situatie!

Atunci cand visezi ca mananci hrana pentru caini ti se indica necesitatea de a face apel la un instinct sau un impuls "animalic." Exista posibilitatea sa te angajezi intr-o lupta tinand de fidelitatea su loialitatea dintr-o relatie (de cuplu).

Cusca visata a unui caine sugereaza ca esti intr-o mare incurcatura. Nu este exclus sa fii pedepsit pentru o actiune gresita.



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Ce iti ascunde cainele tau? | Secretele speciei canine

Pasarile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Pisica din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Cainele din vise | Interpretare si semnificatie vise Cainele din vise | Interpretare si semnificatie vise Reviewed by Diana Popescu on septembrie 14, 2014 Rating: 5

235 de comentarii:

  1. ce inseamna ca ma muscat un caine mare si negru mia inghitit capul complet cu gura si mia infipt colti la mine in gat ce draku inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar prima oara era nervos si maraia la mine si dindrodata sa repezit la mine

      Ștergere
    2. Te confrunti sau esti pe cale sa te confrunti cu o situatie de viata inconfortabila, de rau augur sau cu o persoana amenintatoare. Situatia negativa de viata sau persoana respectiva par sa te copleseasca prin puterea pe care o pot avea asupra ta, punand stapanire asupra gandurilor tale sau incercand sa iti iti rapeasca orice putere de decizie si sa te impiedice chiar sa protestezi fata de ceea ce ti se intampla.

      Ștergere
    3. Eu am visat doi copilasi nou nascuti care s.au transformat in doi catelusi ce ar putea insemna ?

      Ștergere
    4. Poate insemna ca nu esti inca pregatita sa ai copii, ca dragalaseniei pe care ti-o inspira copiii trebuie sa i se adauge un autentic simtamant de responsabilitate.

      Ștergere
    5. Rau e sa fii prost !!!:))

      Ștergere
    6. Ce inseamnă cand am visat ca un lup maro mă protejează de alţi?

      Ștergere
    7. Este vorba despre cineva care tine la tine intr-un mod constant, dar nu neaparat patimas si care este gata sa te apere fata de orice si oricine. Poate fi vorba despre cineva din familie sau despre un baiat/barbat care desi nu se deda unor gesturi romantice patimase, tine la tine cu adevarat.

      Ștergere
    8. Eu am visat că mi-a fugit câinele, am alergat după ea dar nu am găsit-o. După ceva timp ma asteptam în față clădirii unde lucrez... ce poate semnifica acest vis?

      Ștergere
  2. Buna. Ma numesc Lucia. Am visat un caine de talie mica in curtea mamei mele care parea a fi bonlav . Acesta a început sa latre la mine .. l-am luat in palme tinand-ul de labi ... vroiam sa il arunc peste gard pentru a proteja familia de acest caine bonlav. .. dar cainele ma.muscat de 2-3 ori de degete dar foarte usor fara sa imi faca rau.. iar mamei mele ii spuneam in vis sa nu tina acest catel bonlav caci avem multi dusmani care ne vor raul. Daca pute-ti sa-mi spuneti ce semnificație are acest vis... Va mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lucia. Cainele bolnav poate reprezenta o amenintare care crezi (in subconstient) ca pluteste deasupra familiei tale. Poate fi vorba chiar despre o anumita persoana din viata reala care, sub aparenta prieteniei si bunavointei, incearca sa faca un rau tie sau cuiva apropiat de tine.

      Ștergere
  3. Buna! Iubitul meu a visat ca se tinea un caine dupa mine.ce semnificatie are acest vis? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainele din vise semnifica adeseori loialitate, credinta. In acest caz, poate fi la mijloc fie loialitatea pe care o simte iubitul tau fata de tine, fie dorinta lui ca tu sa ii fii credincioasa.

      Ștergere
  4. Buna! am visat ca stateam pe o banca in parc si la un moment dat a venit un caine ciobanesc negru care a inceput sa ma linga in zona intima. l-am impins pt ca mi se parea scarbos dar el a continuat si l-am lasat... oricum m-am trezit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un vis care reflecta un impuls erotic nesatisfacut.

      Ștergere
    2. Buna! Am visat un câine lup care ma musca de umăr.Am incercat sa il dau la o parte insa nu vroia sa si desprinda dîntîi din umarul meu. Ce poate insemna?

      Ștergere
  5. Hm, am avut un vis ciudat. Eram undeva la munte, mai intai vedeam caini de talie mare, dar nu ciobanesti. Umblau de colo-colo si pareau destul de fiorosi. Ce m-a mirat este ca acesti caini aveau botnita, vedeam clar, nu puteau latra, musca, nu puteau face nimic. Imi parea oareum rau. Apoi apareau lupii, mai multi decat cainii si liberi. Si ei aratau fiorosi, dar spre deosebire de caini, nu erau nici prinsi, nici cu botnita, nimic. Alergau, se harjoneau, o haita cred, la o adica ar fi putut face rau, dar nu faceau. Ma poti ajuta cu interpretarea ta? Ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate fi o reflectie a unei stari interioare sau a unei situatii de viata cumva derutante, de care incerci cumva sa te aperi, dar fara o mare convingere (ca si cum ai fi fost invatat de altii sa te aperi, dar nu esti foarte convins de lucrul asta). Poate ca nu reusesti sa te desprinzi intru totul de o opinie imprimata de altii (poate de parinti), dar ti se pare ca acestia nu au dreptate, intrucat o conjunctura pe care o traiesti acum nu iti solicita niste mijloace de protectie la care te-ai invatat sa apelezi si nici nu iti adevereste o circumstanta periculoasa asupra careia ti s-a atras atentia. Ai mare grija! Poate ca privesti lucrurile prea subiectiv si nu iti dai seama de niste mari riscuri!

      Ștergere
  6. Of, multumesc Diana. Esti fantastica. E prima data cand apelez la tine, cand intru pe site-ul tau de fapt, si ma uimeste acuratetea interpretarii tale. O sa revin si pt alte postari de ale tale. Mult succes. Un Craciun fericit si un an nou minunat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eram la o sărbătoare a unui oraş. Auzisem că sunt cojoace de vânzare şi voiam şi eu să merg să văd preţurile (singură). Am întrebat pe cineva (o persoană pe care în viaţa reală o cunosc) unde este acel magazin, aceasta spunându-mi că după colţul unei clădiri. Eu am mers acolo şi am văzut pe o bancă stând o bătrânică şi un moş, care aveau un câine negru, care părea să fie legat de trunchiul unui copac, dar nu era niciun magazin. Câinele a fugit după mine şi m-a muşcat de mână, iar apoi m-am trezit, cu dureri de mână .. E ceva de rău ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate fi vorba despre dorinta ta de a te proteja de ceva/cineva, eventual de o persoana/niste persoane mai in varsta care te fac sa te simti amenintata in exprimarea adevaratei tale personalitati ori a autenticelor tale nazuinte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna.Am visat ca eram in camera noastra(a mea si a prietenului meu) pe pat si a venit cainele lui(negru) in fuga spre mine si m-a muscat de doua degete de la mana dreapta si doua de la mana stanga(cel mare si aratatorul).Nu m-ia fost frica.Am vobit cu el(cainele), ii spuneam ca e cuminte si mi-a dat drumul.Am vazut sange, dar nu ma durea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre o neintelegere cu prietenul tau, care te afecteaza atat mental, cat si sufleteste (mana dreapta si mana stanga), peste care vrei sa treci sau pe care crezi ca o vei rezolva chiar daca lasi de la tine. Cifra 2, corespunzatoare degetelor muscate, semnifica adeseori echilibrul dintre doi oameni, un parteneriat sau o relatie de cuplu.

      Ștergere
  10. Buna! Am visat ca eram lesinat,intins pe o plaja. La un moment dat,au aparut un caine mare alb,apoi un caine mare,negru su stapanul. Parea ca vrea sa ma muste iar stapanul tot incerca sa-l ia de langa mine,in timp ce cainele alb,incerca sa se interpuna intre el si mine. Chiar parea ca tinteste spre fata mea,pana am realizat ca de fapt,cainele negru, voia sa-mi linga fata,ca sa ma trezeasca....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau pare sa sugereze ca te simti lipsit de aparare intr-un anumit context al vietii tale si ca ceea ce percepi drept o amenintare se poate dovedi, in cele din urma, un lucru bun, capabil sa iti aduca alinare.

      Ștergere
  11. Buna. Am visat ca avean o intalnire cu un baiat de carr am fost foarte indragostita dar cu carr nu puteam avea nimic serios. Apoi acesta s.a transformat intr.un caine mare si fioros care vroia sa muste o fata cu parul roscat( fata era iubita unui prieten de.al baiatului transformat in caine) incercand sa o muste s.a ranit foarte tare iar eu aveam grija de el. Toate astea se intamplau in ziua de sf. Ion

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Adeseori, subconstientul ne joaca feste in vis si ne lasa in voia unor drinte pe care nu le acceptam in viata reala, constienta. Ei bine, probabil ca in acest caz este vorba despre dorinta ta ca acel baiat sa isi respinga prietena (simbolizata de fata cu par roscat) si, ranit fiind sufleteste, sa se indrepte catre tine pentru a-l alina si a-i fi alaturi.

      Ștergere
  12. Buna, ma numesc Ioana ! Am visat ca dintr-o data as fi avut un caine. Era un caine de talie mare si era gri. Parintii au fost incantati de el asa ca l-am pastrat. In vis era foarte mandra de el, iseam afara cu el era foarte bucuros, alerga, se juca cu alti caini de talia lui si cand il.chemam venea rapid la mine, era ascultator. Ii dadeam de mancare, il spalam .. el era cuminte, chiar ii placea la baie. Ce poate semnifica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ioana. Cred ca in spatele acestui vis se ascunde nevoia ta de a avea un prieten bun/o buna prietena (care se pare totusi ca are nevoie de acceptul parintilor tai), o persoana asemeni tie, care sa te inteleaga si, uneori, chiar sa ti se supuna.

      Ștergere
  13. Buna Diana ! Ce inseamna cand iti visezi propriul caine care a murit (ciobanesc german) care iti musca propriul copil de gat pe care il lasa aproape mort ?M-am trezit inspaimantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa nu vezi lucrurile ca o amenintare directa fata de copilul tau. Un astfel de vis poate fi un avertisment ca cineva de care te lega odata o relatie de prietenie nu mai este demn de incredere, putand face rau indirect copilului tau, poate afectand legatura ta afectiva cu copilul tau.

      Ștergere
  14. Buna seara am visat ca eram tras de un caine foarte tare pe o margine de canal cu apa in el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un amic/o amica incearca sa te aduca aproape de un lucru sau o circumstanta care nu iti place sau de care te temi.

      Ștergere
  15. Buna!eu am visat ca ma urmarea insistent m-am uitat in spatele meu am vazut sange si el era la un metru de acea balta de sange cineva il omorase cu o sageata el mi-a facut cu labuta ca un adio si l-am luat in brate...poti explica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil ca acest vis sa reflecte regretul ca ai pierdut sau poti pierde prietenia cuiva apropiat, eventual a unui prieten, din cauza interventiei unor oameni rauvoitori sau a unor persoane care incearca sa strice relatia voastra.

      Ștergere
  16. Buna, Diana! Am visat ca eram la un muzeu religios pt. ortodocsi, eu fiind de religie islamica. Era un copil cu mine, il tineam de mana. Muzeul era plin de preoti. Mie si copilului ne-a atras atentia o camera in care se afla doar o carte (presupun ca era Biblia). Ne-am apropiat de camera, unde se auzea o muzica, parca ar fi recitat cineva Biblia. Deodata, ne latra un caine si ne speriem foarte rau. Imediat, ma aflu pe hol, copilul lipseste, dar intalnesc o prietena (iubitoare de caini) care aduna intr-o sacosa bomboane. Am aflat ca toti cainii din lume erau intr-un fel dependenti de bomboane si o luasera razna din cauza asta. Oamenii din muzeu se baricadasera, dar cainii, simtind mirosul de bomboane, erau la usa gata sa intre. Scapa un caine si se indreapta direct catre prietena mea s-o atace. M-am speriat foarte rau, am gasit un cutit si, pentru a ne salva pe toti, am prins cainele de bot si i-am taiat gatul incet, simtind cum se zbate intre picioarele mele si vazand cum sangereaza si se stinge. Cum a murit cainele, m-am trezit. Ce poate sa insemne faptul ca l-am omorat fara mila?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un vis complex. Probabil ca te confrunti cu o situatie noua, diferite ce cele cu care esti obisnuita sau esti pe cale sa te indrepti spre un mare eveniment din viata ta (simbolul copilului), legat eventual de invatatura, studiu (Biblia). Respectiva situatie ori respectivul eveniment iti place cumva, dar te simti amenintata de el/ea si daca trebuie sa te confrunti cu ceva rau legat de aceasta/acesta nu ai de gand sa faci compromisuri si sa tai raul din radacina (Cainele ucis fara mila).

      Ștergere
  17. Buna am visat cum ma jucam cu un cine negru si mare ,alerga din urma mea si era vesel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca te complaci intr-un joc periculos cu viata ta sau ca descoperi ca un lucru nu este deloc asa de rau cum te-au indrumat cei din jur. Un aspect umbrit, intunecat din personalitatea ta este pe cale sa iasa la iveala si sa-ti ofere mari bucurii.

      Ștergere
  18. Buna, am visat ca eram in preajma unei paduri spre seara si m-am ratacit. Se intuneca si eu nu mai vedeam bine, dar am observat cum un caine venea spre mine sa ma muste, Il tot izgoneam, dar s-a intamplat sa nu mai pot vedea bine in jurul meu, si nu din cauza intunericului si doar eram cumva orbit, vederea imi era incetosata. La un moment dat a mai aparut un caine care la fel vroia sa ma muste. Ii tot izgoneam si fugind asa cum puteam am ajuns in cele din urma la niste case dupa padurea respectiva. Ce ar putea insemna? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visul tau pare sa reflecte faptul ca te afli intr-un impas, ca nu esti deloc sigur ce decizie ai de luat intr-un context important pentru tine. Cainii care vor sa te muste reprezinta din aceasta perspectiva indoielile tale. Din fericire, reusesti sa treci, in cele din urma, peste o indecizie care te insingureaza si sa ajungi iarasi in mijlocul oamenilor.

      Ștergere
  19. Buna,am visat ca ma muscat un cîine negru de mîna si nimeni nu-mi sarea in ajutor.Ce ar putea insemns? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nataia. Inseamna ca te gasesti intr-o imprejurare neplacuta a vietii in care ti se pare ca nimeni nu vrea sa-ti dea o mana de ajutor. Poate ca numai ti se pare!

      Ștergere
  20. Buna, Diana. Am visat ca un labrador negru se apropia de noi si a muscat pe cineva, nu-mi amintesc insa pe cine. Apoi plecasem cu acea persoana la punctul medical pentru a primi vaccin anti-rabie. Ce ar putea insemna? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca te temi ca nu cumva cineva apropiat sa aiba de suferit din cauza unui lucru rau pe care il intrezaresti (culoarea neagra a labradorului).

      Ștergere
  21. Buna...am visat ca m a tragea de mână, un câine negru vrând sa ma muște. Avea botul negru si fierbinte pentru ca cnv il bagase cu botul in foc, iar eu tipam dupa ajutor la o anumită fata pe care n o cunosc dar nici n am vazut o ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un simtamant fierbinte te iminge sa faci un anumit, impulsiv lucru. Creazi ca este ceva rau si te opui. Gandeste-te bine ce ai de facut. Poate avea legatura cu o raspantie a vietii tale legate de iubire.

      Ștergere
  22. buna!!Am visat un caine care latra si a intrat sa ma muste..iar imediat dupa ce l-am dat afara a intrat un alt caine alb cu pete negre,am crezut ca vrea sa ma muste si am vrut sa il arunc afara dar sa pus lamga piciorul meu si am inceput sa il mangai si a ramas asa..ce semnifica asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Catalin. O persoana din viata ta incerca sa iti faca rau dar esti pe cale sa constientizezi asta si sa te aperi. In acelasi timp, altcineva in care nu avei incredere tinde sa iti demonstreze afectiunea sau bunele sale intentii.

      Ștergere
    2. Am visat azi noapte ca am gasit la poarta catelul care a dispărut acum 2 saptamani.

      Ștergere
    3. Poat fi vorba despre speranta ca iti gasesti la propriu catelul pierdut sau despre gandul ca ai putea sa te increzi iarasi intr-un prieten apropiat.

      Ștergere
  23. Am visat un caine lup destul de fioros, s-a repezit la mine si m-a muscat de piciorul stang, insa nu am simtit durere prea mare, pt ca n-a strans foarte tare, mi-a lasat doar usoare semne pe picior. Eu am luat un bat de pe jos, m-am infuriat si l-am atins cu batul, in incercarea de a-l goni. Dar cainele a devenit bland ca un miel, s-a gudurat si m-a acceptat drept stapana deplina, pt ca m-a urmat apoi pe drum bucuros. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana. Piciroul stang poate reprezenta zona subconstienta, emotionala a personalitatii tale. Este necesar sa intri in contact cu aceasta zona si, in acest fel, ai putea avea sansa sa iti afli o mare implinire personala.

      Ștergere
  24. Buna.am visat ca a venit la poarta catelul meu care l am pierdut acum 2 săptămîni.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna.am visat ca un caine vreia sa ma muşte de gât

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. o Persoana sau un lucru din lumea exterioara ori interioara te impedica sa te exprimi, sa iti marturisesti adevaratele sentimente sau ganduri.

      Ștergere
    2. Buna am visat un batran care vroia sa ma ajute sa trec o strada care era pline de Caini iar eu am acceptat . La inceputul straZi erau vreo 3-4 caini de talie mica care latrai iar 2 din ei erau legati de o usa,iar eu prin spatele batranului am reusit sa trec de ei mai incolo a aparut un caine f mare Negri si

      Ștergere
  26. Ceau. Am avut și eu un vis ciudat azinoapte . Eram intr-un fel de resort hotelier,cu multe clădiri. era un fel de sărbătoare.mi-am găsit prietena beata,am condus-o în camera,și când am ieșit am dat nas în nas cu un doberman .am încercat sa-i închid o ușă în fata,dar a trecut prin plasa. L-Am ademenit intr-un fel de parc cu ideea sa-l închid acolo. Intre timp el mă tot prindea de cap,dar mă urma,și nu mă prea temeam de el.oamenii care făceau curat la mese,mi-au dat ceva de mâncare ca sa-l fac sa rămână pana închid poarta.am reușit sa-l închid, dar am auzit niște persoane venind din lateralul parcului care păreau la vânătoare. Mi s-a spus ca sunt stăpânii câinelui. L-au atacat,bătut, lovit,ajutați de elefantul care era cu ei. Eu urlam și plângeam în hohote sa nu-i facă rău, și așa plângând m-am trezit. Oare ce poate însemna?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna, am visat azinoapte ca, cainele meu de la tara l-a muscat pe iubitul meu de picior si de mana, oare ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca cineva din familia ta sau chiar o parte din tine insati nu il priveste cu ochi buni pe prietenul tau.

      Ștergere
  28. Bunaa! Am visat ca am iesit seara cu un prieten sa ii spun ceva si mai eram cu doi pisici, animale de casa.. una mau mica, una mai mare. Dintr.o data apar doi caini lupi, tot asa unul mai mic si unul mai mare si eu speriata pentru pisici, le chemam la mine si incercam sa alung cainii.. dintr.o data cainele lup cel mare s.a repezit la mine si m.a muscat de mana stanga, cu putere. Tatal meu era pe geamul de la balcon(la etajul2) si incercam sa tip ca ma musca cainele si nu puteam. Apoi mi.a zis cainele care ma musca ca trebuie sa ma muste pe mine ca sa ajunga la pisici sau ceva de genul, ca din cauza mea nu ajung niciodata la ele. Apoi m.am trezit speriata.. Ce poate sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Probabil ca este vorba despre relatia ta cu cineva, cu o fata sau cu un baiat. Din aceasta cauza apar 2 pisici, apoi 2 caini. Te simti (subconstient) amenintata de ceva din aceasta persoana care te poate afecta emotional sau sentimental. In acelasi timp, probabil ca nu vrei sau nu poti (inca) sa-i marturisesti tatalui tau temerile tale.

      Ștergere
  29. Buna Diana! Am visat ca dormem in curtea bunicii in aer liber si ma acopeream cu pilota sa nu ma vada un caine mare negru. Se invartea pe langa mine sa ma muste. L-am si mangaiat desi mi-e f frica de caini in ideea de a-l imblanzi pentru a fugi in casa, La un moment dat si-a pus dintii pe piciorul meu si eu ii tineam gura cu mana sa nu ma muste. Ce ar putea insemna? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Libertatea personala si ceva vand de a face cu copilul din interiorul tau sunt amenitate de o persoana sau o conjunctura din viata ta. Incerci sa te adaptezi repectivei persoane sau conjuncturi, dar nu ai siguranta ca vei reusi sa scapi astfel de ea.

      Ștergere
  30. Buna am visat ca imi cautam baietelul de 3 anisori dar la in momendat am vazut o haita de caini care alergau in fata eu tot fugind si cautandumi baietelul pe o straduta 3 copilasi mancati de caini si foarte multi oameni care plangeau si tipau si eu mam dus mam uitat dar nu erea si baietelul meu acolo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau reflecta temerea ca baietelului tau i s-ar putea intampla ceva rau. Nu poti accepta acest lucru si de aceea, visezi ca printre cei 3 copilasi mancati de caini ("raul" despre care vorbeam) nu facea parte si baiatul tau. Desi acest lucru s-ar fi putut intampla (nu intamplator, baietelul tau are 3 ani, iar copiii mancati de caini sunt in numar de 3)...

      Ștergere
  31. Am visat ca ,sapam o gropa in care am gasit foarte multe chei,de diverse marimi,culori,forme.Apoi,tot sapand in continuare,am ajuns in ceea ce parea,un vechi beci parasit,in care era un caine batran si bolnav,care a inceput prima data,sa maraie,la mine. Am inceput sa arunc cu cheile gasite,in el,ca sa scap,iar ,mai tarziu acelasi caine s-a transormat intr-o fantoma,care ma urmarea si incerca sa ma omoare,dar, a aparut un necunoscut,care l-a omorat.Tot cea am resimti in momentul cand cainele a fost omorat,a fost o senzatie de usurare,fericire chiar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Undeva, in strafundurile sufletului (in vis, sapi) te simt coplesit de o amintire sau de o conjunctura actuala din viata. Cheile reprezinta tocmai incercarile tale de a gasi o solutionare acestei probleme. Inclin sa cred ca problema ta este totusi veche sau legata de cineva in varsta avand in vedere ca in visul tau cainele este batran si bolnav. In acelasi timp, aceste caracteristici ale cainelui indica pot ca problema ta "nu mai are mult de trait." Faptul ca respectivul caine se transforma intr-o fantoma indica temerea ca respectiva problema te poate "bantui," urmari in minte sau in suflet. Ai insa credinta ca o persoana pe care o vei intalni in curand te va ajuta sa scapi de situatia sau conjunctura ta neplacuta.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos!

      Ștergere
  32. Cum s-ar putea interpreta un vis in care 3 caini foarte mari si agresivi latra si alearga spre tine?Iti este foarte frica insa te asezi jos si il atingi pe unul dintre ei,il iei in brate si incepi sa il mangai.Cainele devine foarte bland si ceilalti se calmeaza dar stau la o usoara distanta. Intru-un final cei 3 caini se transforma in 3 copii abandonati. Mi s-a parut foarte ciudat visul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O conjunctura de viata cu care ai de a face nu este pe atat de infricosatoare precum pare. Iti dai seama (subconstient) ca agresivitatea sau duritatea cuiva nu este decat aparenta si ca aceasta persoana are nevoie in schimb de sprijin si mangaiere. Intr-o alta interpretare poate fi vorba despre comportamentul tau intr-o anumita situatie din viata reala, cand ti-ai deghizat nevoia de afectiune intr-un fel de duritate. Oricum, trebuie sa incerci sa-ti dai seama ce simbolizeaza cifra trei pentru tine.

      Ștergere
  33. Buna am visat ca erau niste fete,o care se stia cu iubitul meu,el le evita ca sa nu ma prind eu,apoi in vis fetele erau jicnite de oameni si pe mine ma musca undeva pe pulpa superioara intre picioare un caine portocaliu,cu chinuiala l-am desprins si imi lasase si urme de dinti portocalii. Eram cu iubitul la intrarea unui restaurant cand m-a muscat. L-am luat dupa mine si mai era inca un caine in fata mea si stateau amandoi. La rest am cerut masa de 12 pers si am zis ca ne mai vin niste prieteni. Ce inseamna? Ma poti intreba daca nu e chiar explicit. Mersi,te pup.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna am avut un vis in care doi câini ma latrau, apoi unul singur fugea dupa mine. Am intrat intr-o scara de bloc, am inchis-o si el a reusit sa intre...Eu fugeam pe scari si tipam, iar câinele latra foarte rau. Am incercat sa intru la cineva in casa si apoi m-a salvat un om care părea să fie stăpânul cainelui. Dupa un timp în care câinele tot latra.A venit la noi si eu am incercat sa ma apar, apoi am pus mana sa-l mângâi si s-a linistit. specific - câinele părea de rasa(talie mijlocie- nu stiu sigur). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna am avut un vis in care doi câini ma latrau, apoi unul singur fugea dupa mine. Am intrat intr-o scara de bloc, am inchis-o si el a reusit sa intre...Eu fugeam pe scari si tipam, iar câinele latra foarte rau. Am incercat sa intru la cineva in casa si apoi m-a salvat un om care părea să fie stăpânul cainelui. Dupa un timp în care câinele tot latra.A venit la noi si eu am incercat sa ma apar, apoi am pus mana sa-l mângâi si s-a linistit. specific - câinele părea de rasa(talie mijlocie- nu stiu sigur). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna am visat ca mi am pierdut cainele si il cautam inebunita intrebam lumea daca la vazut cainele era cu mult alb si putin negru nu l am gasit , nici macar nu arata asa cainele meu real. Imi poti spune ce semnifica te rog , multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am visat un caine mare, alb dar foarte slab si infometat. Am alergat impreuna cu o prietena intr-o cladire goala, iar eu am tinut usa si am simtit cum cainele s a izbit in geamul usii. Mi era si mila de el si ma gandeam ca ar trebui sa i dau ceva de mancare timp in care el a muscat o fata(pe care nu am vazut o de foarte mult timp) care a incercat sa l hraneasca. Am iesit sa o ajut, desi mi era frica, si vroiam sa ma servesc de o valiza dar m am trezit. Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
  38. Am visat 3 caini mari intr-un parc si erau fericiti si jucausi si unul dintre ei ma lingea pe fata aveam o senzatie de bucurie, in general eu iubesc caini ce poate sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
  39. Am visat ca multi caini ma fugareau si numai unu imi era alaturi. Ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna Diana, mi-am visat cainele peste care a dat masina iar el, speriat, a fugit si s-a pierdut acum mult timp. In vis il revedeam de parca a venit inapoi si mai intai m-a mirosit sa vada daca sunt tot eu si era gata sa ma maraie daca nu il lasam sa ma miroasa, era nesigur. Dupa ce s-a convins ca eram eu, eram pe strada si il plimbam si era tare bucuros si m am intalnit cu niste prieteni pe care cainele nu prea ii agrea in realitate (era foarte atasat de mine, nu mergea in lesa decat daca o tineam eu, maraia la necunoscuti)dar a fost fericit sa ii vada in vis. Mentionez ca l-am mai visat si mai demult, odata l-am visat si am inceput sa plang in vis si cand m-am trezit plangeam si in realitate, cainele era bichon frise alb fată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand, acest vis poate fi legat se iubirea si durerea de a-l nu mai avea langa tine. Pe de alta parte, poate fi vorba despre un aspect, o dimensiune a personalitatii tale care tinde sa se piarda, sa moara, la fel cum s-a intamplat cu cainele tau.

      Ștergere
  41. Am visat ca mergeam pe strada si un ciine cunoscut s-a apropiat de mine si se gudura la picioarele mele,eu il mingiiam si ma jucam cu el.In vis se simtea ca ciinele ma place si e bucuros ca ma vede si eu eram la fel de bucuroasa...

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna , am visat ca eram undeva in aer liber cu verdeata in jur si am gasit o gramada de catelusi foarte frumosi pe unul l-am luat in brate era asa de frumos era de culoare bej / gri si am zis ca ramane al meu si ma straduiam sa le gasesc stapan si celorlalti dar intr-un final parca l-am pierdut pe cel din brate si eram tare trista! Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  43. am visat ca un caine mare si allb m-a muscat de picior.ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna, am visat ca Țineam in cușca câinelui meu de la țara o femeia am ținut-o o iarna întreaga acolo era murdara si practic nu mai vorbea! Ce o fi însemnat ? Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Vio. Nu acorzi suficienta atentie laturii "feminine," emotive a personalitatii tale sau ingradesti (fara sa-ti dai seama) viata unei femei apropiate (mama, sora, iubita, etc).

      Ștergere
  45. Buna, am avut un vis ciudat si as vrea sa ma ajuti sa il inteleg. Eram in casa parintilor mei si in living era sotul meu cu un caine mare, gri, gen husky in lesa si imi spune sa vin sa il iau ca nu imi face nimic. Cainele era nervos si cand m-am apropiat a sarit sa ma zgarie si a facut-o de fiecare data de cate ori ma apropiam. Am iesit din casa si cand m-am intors sotul meu era in fata casei si imi spune sa intru ca e si cainele acolo si ca trebuie sa ma obisnuiesc cu el. I-am spus ca nu pot pt ca sint cu copilul si nu vreau sa ne atace. Am intrat in casa pe alta usa si am urcat scarile catre etajul unu si acolo am vazut ca aveam bratul drept zgariat tot, mai adanc sau mai superficial, nu curgea sange dar ma durea si mi-am dat seama ca acolo ma atacase cainele. M-am trezit cu senzatia pe piele. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ioana. Imi pare rau sa-ti spun asta, insa (mai mult sau mai putin subconstient) ai impresia ca sotul tau aduce in viata voastra ceva daunator, care iti poate face rau. Intr-n astfel devis, cainele simbolizeaza agresivitate sau un atasament care il vizeazastrict pe sotul tau.

      Ștergere
  46. Buna Diana, am avut un vis in care am fost la un unchi la ferma in care eram eu cu cativa membri ai familiei, el (unchiul) avea 4( unul mare gri-negru si 3 mai mucuti albi) caini ciobanesti (care ii cunosteam de cand erau pui) si dintr-o data toti cei 4 caini au mers in fuga la poarta si au urlat la cer (vremea era insorita cerul era fara nori) dupa aceea am auzit un zgomot de o tonalitate subtire ( am avut un sentiment de frica si panica ) si m-am uitat peste tot in jur dupa ceva rau dar nu am vazut nimica si am auzit un barbat care filma cu telefonul ceva pe cer si imi zicea sa ma uit spre cer ca e ceva rau. M-am uitat pe cer si am vazut o bufnita foarte mare de culoare alb-stralucitor care distrugea un avion si auzeam un zgomot subtire care imi tot dadea senzatia de frica, dupa ce bufnita a distrus avionul a venit spre mine si am vazut-o cum aproape a intrat in mine (m-am trezit intr-un alt vis in care am avut senzatia de frica si am mers in alt pat si am adormit, dupa ce am inchis ochii m-am trezit tot in patul meu urland cat m-au tinut plamani si dupa aceea totul a fost negru). Ma poti ajuta sa inteleg ce semnificatie are visul meu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant vis.Dar... Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Blogger, Gogle+ sau/si pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  47. Buna diana sunt adelina am visat 2 caini nu foarte mici unul alb si celalalt cu pete albe si negre care latrau la mine au sarit un gard ca sa ma muste eu de teama mam bagat sub un cotet si acolo se afla un caine mare si negru care ma luase si ma tinea strans de mana ma proteja oare ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comentat sub forma de anonim ca era singura optiune care ma lasa sa-ti trimit acest mesaj

      Ștergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna Diana , am avut un vis in care aparea cainele meu , ciobanesc german ( negru cu bej ) si ma jucam , dar care in realitate este mort . Eram undeva la munte , nu imi mai aduc bine aminte ca era si un fel de padure si un rau de unde a vrut sa bea apa, cu o cascada mica de unde a aparut un crocodil si a muscat-o , rupand-o in doua bucati. In vis nu moare dar se chinuie sa traiasca . Este prima data cand o visez dupa ce a murit si nu inteleg de ce asa . Poate ma ajuti sa inteleg de ce , multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Constantin. Desigur, acest vis poate reflecta durerea resimtita fata de moartea ei (eventual agonia in care s-a zbatut), putand fi provocat (spui ca este prima oara cand o visezi dupa ce a a murit) de o intamplare sau o conjunctura recenta din viata ta reala avand de a a face cu un caine ori care ti-a amintit de cainele tau. Pe de alta parte, un astfel de vis poate semnifica faptul ca viata senina (?), presarata de satisfactii simple dar autentice de care te bucuri acum (padurea, raul) poate fi tulburata chiar de acolo de unde te astepti mai putin, eventual de un prieten care iti tradeaza increderea.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns !

      Ștergere
    3. Ce se intampla de lui spulber ii poti raspunde si mie nu

      Ștergere
  51. Buna ziua,

    Am avut un vis foarte ciudat. Am visat ca dormeam iar langa mine era cainele meu (un ciobanesc de berna) si la un moment dat m-am trezit, mana imi era plina de sange, aveam o rana imensa, iar cainele imi lingea sangele in incercarea lui de a ma ajuta. Cum il interpretati? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna,am avut un vis foarte ciudat. Eram pe o strada lunga si din capatul ei alerga inspre mine un caine imens,il vedeam ca fuge spre mine si simteam o frica foarte,foarte mare. Am incercat sa sar un gard sa intru intr.o curte sa scap de el si nu am reusit. Am ramas langa gard si cainele a ajuns in fata mea,s.a asezat langa mine,imi era foarte frica dar nu mi.a facut nimic doar ca apoi s.a transformat intr.un barbat care nu il cunosc. Poti sa ma ajuti sa inteleg visul asa te rog mult?

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna ce inseamna cand mergi pe strada insotita de un coleg si prieten din generala si mai multi caini de talie mare de diferite culori insa in special negrii vor sa te muste te alearga,se da la tine ii vezi coltii insa reusesti sa scapi de ei cu un aparat de inlaturat caini,apoi cand am scapat am mers pe o carare ingusta cu multa iarba verde ajungand intr-un final la o casa a matusei tatalui meu care este moarta,insa drumul arata ca drumul fostului meu sot cu care sunt oarecum in conflict pt baietelul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna...am visat ca stateam de vb afara in fata casei cu o prietena care imi zicea ca am nu stiu cata datorie la ea(datorie de care nu stiam) si deodata mi.am auzit fetita tipand foarte foarte tare...cand am intrat in casa fetita era in pat si se chinuia sa imi zica ca ceva a muscato de picior si in acel timp a iesit de sub pat un caine mic si negru care maraia foarte urat si a muscato iar de piciorus... m.am trezit foarte speriata..ce inseamna??multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa raspund si comentariilor anonime, dar, sincer, nu am mereu timp. Daca, vrei neaparat sa-ti rapund, si cat mai repede, te rog sa te inscrii pe site-ul meu. De altfel, atunci cand mi-ai scris, ai putut sa vezi scris foarte clar: "Raspund numai la comentariile celor care se imprietensc cu mine inscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  55. eu am visat multi caini, nici unul nu era alb, in schimb erau 3-4 negri si alti de diferite culori, roscati maro etc. toti ma maraiau cand ma apropriam cu foarte mare incredere de ei, din momentul in care ii atingeam deveneau iubitori si eu ii iubeam la fel, eram mandra in vis de ei si iubirea pe care mio purtau si leo purtam. cei negri erau mari si protectivi fata de mine, ii hraneam pe toti si ii iubeam ca pe niste copii, doai doi pui erau si noi mergeam la o lupta undeva nu stiu unde sau de ce, incercam sa conving pe cei mici ca e periculos pt ei sa vina cu noi. unul negru si mititel (nu pui) doar micut ca un pichinez era plin de sange si schelalaia jos cei mari care ma protejau la inceput au vrut sal atace dar eu le-am interzit si el sa dat pe breazda oarecum si a devenit si el iubitor, ii mangaiam pe toti si toti ma inconjurau cu mare dragoste, eram ca o mama mandra de ei. F ciudat visul, aveti idee ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reusesti sa-ti controlezi aspectele "impure," aspectele diverse ale personalitatii tale, sa te imprietenesti cu ele si sa ti le supui. Intr-o alta interpretare, nazuiesti sa te integrezi cu bine intr--un grup de oameni recent intalnit, sa te faci placura si sa fii apreciata de acestia. Intepretarea este scurta, dar, de obicei, nu raspund celor care nu sunt inscris pe site-ul meu.

      Ștergere
  56. buna ziua, am avut un vis ciudat. Eu sunt casatorita iar sotul meu provine dintr-o familie de nobili care au pierdut tot. In visul meu se facea ca trebuiau sa darime vechea casa nobiliara dar eu am fost la licitatie si am cumparat aproape tot ce era important . Am refacut in casa noastra aproape aceasi atmosfera ca si in micul castel. Sotul meu era foarte incintat si i-au dat lacrimile. Cineva, nu stiu cine, parca era fara forma, mi-a dat o cutiuta frumoasa in care era un inel splendid. Aceasta persoana a spus ca se da din generatie in generatie si ca inelul m-a asteptat pe mine deoarece este al meu (sotul meu fiind casatorit anterior). Eram foarte bucuroasa dar nu inteleg visul, va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. De obicei nu raspund anonimilor, celor care nu sunt inscrisi pe site-ul meu. Fac asadar o exceptie. Visul tau exprima nazuinta ta si vointa ta de a cladi o casatorie fericita, stabila, fiind mobilizata in acest sens poate si de faptul ca sotul tau a trecut printr-o alta casatorie.

      Ștergere
  57. Buna seara. Am visat o fata cu o oaie alba in lesa, venea disperata ca oaia se comporta ciudat, ca a innebunit. Era o oaia alba,super ingrijita, o tinea in lesa. La un moment dat, oaia a sarit si m-a muscat. Tin minte ca incepusem sa ii dau o gramada de pumni in cap. M-am uitat la mana sa vad cat de grava este rana, dar parea doar ca o zgarietura. La final fata a plecat spunand ca se duce la spital cu oaia, sa vada de ce se comporta asa ciudat.

    Ce ar putea insemna acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna ziua,numele meu este Miruna si caut raspuns la un vis ciudat care lam avut ...se facea ca eram intro scara de bloc undeva pe la etajul 7 si incercam disperata sa ies din scara coborand scarile dar la fiecare etaj erau niste persoane care incercau sa ma impiedice sa ma sperie dar eu continuam sa cobor.Pe scara era foarte intuneric decat la 2 etaje era lumina,daca persoane de acolo au vazit ca nu reusesc au pus un caine sa ma sperie dar eu lam prins de gat si il strangeam ff tare si le ziceam sa se dea la oparte ca daca nu il voi omori si asa am iesit din scara.Cand am iesit am trantit caine la pamant care era fff slabit fara puteri.Acesta cauta alinare si mila in persoanele care iesisera dupa minedar nimeni nu il baga in seama si l lasau sa moara,eu vazand asa am fugit la els i lam luat in brate si pa.ngeam si le zicem ca ei lau obligat sa se dea la mine si acum il lasa sa moara....cand il tineam in brate simteam cum se vindeca.va multumesc si va rog sa imi raspundeti si mie ca sunt fff curioasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Miruna. Poti trece printr-o situatie inconfortabila, dificila, creata de niste oameni din apropierea ta, dar pe care nu o accepti, incerci sa iesi din ea. Pentru a te obliga sa te impaci cu acea situatie, respectivii oameni par sa apeleze la o calitate a personalitatii tale (mandrie, compasiune, loialitate, sau prietenie, de exemplu). Tocmai de aceea, incerci sa iti "sufoci" acea calitate si, dupa ce reusesti sa te desprinzi de situatia dificila, reusesti totusi sa ti-o revitalizezi, sa ti-o insanatosesti sau sa ti-o readuci la viata. Poate fi vorba despre un compromis destul de mare pe care trebuie sa-l faci pentru a depasi ocircumstanta incurcata.

      Ștergere
  59. Bună, Diana!
    Am visat ca mă tot certam cu mama mea, iar dintr o dată am văzut o, după care îmi tot spunea ca îi este rău și ca o sa moară. După ce cade din picioare, a venit câinele nostru, care a lătrat cu botul în sus, spunând:"Te voi iubii mereu!"

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna ziua..ma numesc Corina si incerc sa aflu semnificatia unui vis care m-a speriat destul de tare...se facea ca eram la mine la tara..am iesit in curte si am vazut doar capul unui caine mort maro ,fara blana ( pe care in prezent nu il mai avem de cativa ani) si apoi a aparut un sarpe care s-a repezit la restul corpului sãu care se afla la mai mica distanta..in tot acest timp un alt caine care insa era legat incerca sa omoare sarpele...iar eu priveam totul speriata..in spatele unui salcam..m-as bucura mult daca ai putea sa ma ajuti cu acest vis,iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corina. Poate ca cineva din apropierea ta incearca sa iti distruga increderea in tine insati sau credinta ta interioara. Cu toate acestea un prieten/o prietena incearca sa te ajute, sa se opuna acestor tentative, dar, din pacate, nu poate face prea mult pentru tine (cainele legat in lant).

      Ștergere
  62. Buna Diana!Tatal meu este decedat,iar in curtea parintilor (in care locuiesc) si pe remorcuta (care inca este pe numele tatalui) in loc de numar scria:"Pierdut caine,raspunde la numele de Hara".De dupa casa apare un ciobanesc german,cu un ham pe el(nu zgarda).La inceput imi era frica de el,dar dupa aceea am pus mana pe el,sa-l mangai.Era prietenos,dar mi-a fost frica la inceput.Visul acesta l-am avut acum 2 zile.A fost un vis foarte real si clar.Ce semnificatie are?E de bine,e de rau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Adrian. Visul tau poate reprezenta o reflectie a dorului pe care il ai inca fata de tatal tau, dar si a nevoii de a te regasi in universul copilariei tale. In acelasi timp, poate fi vorba despre nazuinta ta (subconstienta) de a avea alaturi un om apropiat, in stare sa te inteleaga si sa te iubeasca asa cum au facut-o parintii tai.

      Ștergere
  63. Tin minte un vis(foarte clar) pe care l-am avut acum cativa ani buni.Era prin America,cred.Intre 2 blocuri inalte,cu o alee ingusta intre ele.Eu eram undeva la etaj,pe scara de incendiu,cad peste balustrada si aterizez intr-o ghena de gunoi,plina cu saci de gunoi,negri.Per total,scap fara nicio zgarietura.Ce-o insemna?

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna Diana ! Am avut acest vis in care eram cu o amica pe strada si in timp ce am trecut pe langa o spalatorie auto , un depozit si un service de masini , am fost urmariti de 3 caini , 2 mici si unul de statura medie . Cei mici il urmau pe cel de statura medie , care s-a aproprit de mine dar nu stiam daca o sa ma muste , asa ca dintr-o data l-am lovit cu un fierastrau , atunci s-a dt sa ma muste dar l-am lovit din nou ... Am dat cu acel fierastrau de 3 ori in caine , apoi l-am vazut putin ranit , dar mi-a fost teama sa ma intorc , voiam sa il ajut ,dar am mers in continure si imi faceam griji pe drum pentru el... Asta inseamna ca sunt un om rau si ca ii tradez pe cei apropiati ? ca nu am incredere in nimeni ? Loialitatea pentru mine nu exista ?

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna Diana !Eu am visat un caine de lup pe strada care a incercat sa ma muste si dintr-o data s-a oprit si dupa m-am trezit.Ce crezi ca inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna Diana!Eu am visat ca stateam undeva afara si dintr-o data s-a repezit un caine de lup care a incercat sa
    ma muste si nu a putut.Ce crezi ca inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna Diana , am visat ca plimbam un catel mic in lesa si la un moment dat am cazut amandoi intr-o piscina.In apa, eu incercam sa-l scot la suprafata , el nu voia, imi parea tare rau , simteam ca o sa ne inecam amandoi dar pana la urma am dat drumul la lesa, el nu se mai opunea....murise si era la suprafata apei, dupa aceea am reusit sa ies si eu. Habar nu am ce poate sa insemne asta. Te rog , ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum este specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  68. Bună și eu am visat ca eram intr-o biserică și a apărut un câine mare (negru) și am ieșit afară și a început să mă muște de picior și mâna ...ce poate însemna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca nevoia ta de implinire spirituala este ingradita sau chiar atacata de o persoana din preajma ta. De asemeni, poate fi vorba despre cineva care iti intineaza, iti interpreteaza rautacios bunele tale intentii sau faptele tale bune, dezinteresate.

      Ștergere
  69. Buna Diana.
    Am visat ca eram in parcul in care ma duc eu de obicei sa ma plimb. E un parc imens ,verde, copaci ,seamana mai mult cu o padure ce iti da o energie incredibila. Eram singura si ma plimbam. Ma uit in spate si vad o haita de lupi , foarte multi lupi, ce veneau spre mine. Trec de mine ,dar unul se intoarce si imi da tarcoale. Incerc sa il sperii, disimuland frica. Atunci ma musca de mana. Se intorc si ceilalti lupi si toti pe mine,muscandu-ma .Tipam cu toata fiinta mea sperand ca ma aude cineva. Nu era nimeni. Stiam ca nu e nimeni,dar tipam in continuare. Simteam fiecare atingere,fiecare muscatura, simteam pana si ura cu care ma muscau.Imi intorc privirea si vad o mare de oameni,mii de oameni, poate zeci de mii ce veneau spre mine. Atunci am simtit ca voi fi salvata. Au luat lupii de pe mine si au format un cerc imens in jurul meu( cu fata spre mine) .Formasera un zid in jurul meu si auzeam cu lupii urlau si incercau sa ajunga la mine. Multimea aceea de oameni o simteam ca pe o prezenta divina. Ma uitam la ei , apoi la mine, la mainile mele, eram sfasiata toata. Apoi imi vad viitorul sot iesind dintre oamenii aceia , venind spre mine. " Gata, esti bine, sunt aici . Suntem aici." In timp ce imi spunea asta, ma uitam la el , la zidul de oameni si observam cum mi se cicatrizau ranile . Nu au disparut, doar ca nu mai curgea sange. Apoi m-am trezit.
    Am simtit fiecare zgomot, fiecare sunet, fiecare miros din acest vis. E unul din visele acelea ce nu stii daca chiar s-a intamplat.Era "real". Il simt si acum. Lupii erau de toate felurile, mari, mici,negri, gri .Erau insetati de sange. Simteam cum le face placere fiecare muscatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Sursa acestui vis poate fi o situatie neplacuta, dificila cu care nu vrei sa te confrunti sau cu care te confrunti de una singura in viata reala. Aceasta situatie te raneste sufleteste sau spiritual, dar poate fi depasita cu ajutorul altora, mai ales al viitorului tau sot.

      Ștergere
  70. Daca am visat ca tatal meu mi-a daruit un bichon alb mic si foarte frumos ,ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  71. Am visat ca primisem 3 catei mici si frumosi care alergau prin casa si un doberman ,mare negru si frumos ,,,,,vorbeam cu tata si nu voiam sa i opresc pe cei mici ,,,,,,atunci dobermanul a inceput sa mi sopteasca sa l opresc pe el ,,pt ca va avea mereu grija de mine si imi va tine companie ca sa nu mai sufar de singurqtate si sa nu mai fiu trista ,,,,ce in seamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna.Am visat ca eram in curtea Bisericii si mi-as fi dorit tare mult sa intru la slujba,auzeam efectiv glasul preotului cum slujea,dar la poarta erau 4 dulai mari care se invarteau in cerc unul dupa altul,dand din coada,si de care mi-era foarte frica.Ce credeti ca poate semnifica acest vis?Va rog tare mult cei care stiu sa imi raspunda deoarece inseamna foarte mult pentru mine.Imi doresc sa ma casatoresc dar nu reusesc deloc sa stabilesc data nuntii si parca nu am niciun spor, oricat ma chinui tot ce fac se spulbera in urma mea.Ma gandesc ca acest vis sa nu aiba vreo legatura necurata.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna Diana, poate poti sa ma ajuti cu visula sta... eram mai multi prieteni care mergeam pe strazi, cand la un moment dat apar mai multi caini cam tot atatea cati eram noi (4 fete si 4 baieti), cainii vroiau sa ne manance erau foarte flamanzi, am incercat sa omoram unul numai ca sa le atragem atentia ca au carne ca sa nu ne mai atace, dar nu am reusit sa scap decat eu si baietii, fetele au fost mancate

    RăspundețiȘtergere
  74. Bună DIana! Am visat că zburam deasupra unor câini. Unul dintre ei, care e al meu alerga după pisica mea, iar celălalt câine al meu (dog german) se juca printre ei. Apoi la finalul visului am întâlnit alți 3 câini mari(dog germani). Am privit un câine în ochi și avea o privire dură și-mi amintesc că m-am mirat că nu a fost agresiv. Îții mulțumesc foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna Diana! Am avut un vis. Se facea ca usa de la intrare era deschisa si la un moment dat cineva a apasat pe clanta si a lasat sa intre in casa o pasare mai mare ca un curcan gen. I am spus tatei ca este ceva la usa si sa il dea afara. Atunci s a apropiat de pasare sa o izgoneasca si cainele in viteza dupa el (exista cainele in realitate). La usa erau 2 barbati defapt un barbat si un adolescent. Barbatul s a repezit sa ia cainele in brate si a fugit pe scari iar eu ma luptam cu celalalt tip care nu ma lasa sa ma duc dupa caine. Ce inseamna asta? Multumesc mult Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Nicoletta. Pasarea simbolizeaza intrarea in familia ta sau in viata ta a cuiva inofensiv, bland la prima vedere. Acest cineva poate incerca, de fapt, sa te lase fara aparare, sa profite de o slabiciune de a ta. Poate fi vorba despre o persoana masculina care, in ciuda tineretii sale (adolescentul) tine cu tot dinadinsul sa isi afirme maturitatea sau independenta (barbatul din vis).

      Ștergere
  76. Buna Diana! Am avut un vis. Se facea ca usa de la intrare era deschisa si la un moment dat cineva a apasat pe clanta si a lasat sa intre in casa o pasare mai mare ca un curcan gen. I am spus tatei ca este ceva la usa si sa il dea afara. Atunci s a apropiat de pasare sa o izgoneasca si cainele in viteza dupa el (exista cainele in realitate). La usa erau 2 barbati defapt un barbat si un adolescent. Barbatul s a repezit sa ia cainele in brate si a fugit pe scari iar eu ma luptam cu celalalt tip care nu ma lasa sa ma duc dupa caine. Ce inseamna asta? Multumesc mult Diana!

    RăspundețiȘtergere
  77. am intrat in doua curti , in prima curte erau doi caini de talie mica unul alb si unul maro care latrau si vroiam sa scap de ei asa ca am fugit intr-o alta curte unde era un caine mare, fioros, negru care latra , ii curgeau balele... eu incercam sa inchid poarta de el cu un zavor si parca mai avea putin si iesea prin poarta .am reusit sa inchid poarta. dupa aceea ma aflam la intrarea unui restaurant si vroiam sa intru ... cand sa intru a iesit un domn si s-a atins de mine era murdar de cv mancare si mi-a murdarit rochia super eleganta. nu mai inteleg nimic , m-am trezit ft speriata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Esti ranita de barfele ori clevetelile altora despre tine, ti se pare ca acestea te agreseaza, "pateaza," te "murdareasc" pe nedrept. Incearca sa nu mai tii cont prea mult de parerile unor oameni neinsemnati despre tine.

      Ștergere
  78. Buna! ce reprezinta visul acesta: am visat ca eram impreuna cu logodinca mea pe o strada, la un moment dat alerga spre noi sa ne atace un caine lup maro. Logodinca mea era in spatele meu,eu m-am aplecat si am intins mana stanga ca acesta sa ma muste pe mine nu pe ea ,ma muscat dupa care l-am aruncat pe langa iubita mea si cainele a trecut mai departe.Acesta a mai aparut in vis,intr-o curte fiind agresiv,noi eram tot pe drum si am vazut o gaura in gard dar am trecut amandoi in graba sa nu iasa si sa ne atace.
    Ultima faza in care a apartut acest caine era o stana prin care urma sa trecem noi doi si inca 3 persoane , cand am zarit cainele,am luat-o pe iubita mea in fata mea si impreuna cu cele 3 persoane am format un cerc si am trecut incet printre oi,caini ciobanesti si acest caine maro,eu ziceam in permanenta "incet cu calm ca nu ne ataca".

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna, ma numesc Teo. Am avut un vis in care salvam un caine de la innec. Acesta era pe fundul unei piscine adanci de vreo 3 , in care innotam si eu. L.am zarit pe acest caine negru si l.am scos afara . piscina era pana in tavan! Ce semnificatie are acest vis???

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna, ma numesc Teo. Am avut un vis in care salvam un caine de la innec. Acesta era pe fundul unei piscine adanci de vreo 3 , in care innotam si eu. L.am zarit pe acest caine negru si l.am scos afara . piscina era pana in tavan! Ce semnificatie are acest vis???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Teo. Cainele reprezinta nazuinta si chiar posibilitatea de a te impaca cu tine insuti, de a accepta si calauzi spre bine latura mai intunecata a fiintei tale. Este nevoie sa te accepti asa cum esti si sa nu iti mai cauti nod in papura.

      Ștergere
  81. Buna. Ce semnifica visul meu: eram intr.o camera plina cu apa si iinotam, cand am vazut ca un caine negru care cred ca imi apartinea se inneaca. L.am salvat si i.am dat drumul. Cand la.m scos afara era uscat ca si cum nici nu ar fi fost in apa. Ce semnificatie are?

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna Diana. Am avut un vis tare ciudat.Mergeam pe un camp printre zeci de caini morti, iar eu eram pisica. Ce poate sa insemne?? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  83. Bună Diana, am visat ca eram pe strada și deodată dintr-un tufiș a apărut un caine (un buldog parea) și încerca să mă muște, m-a doborât la pământ și a încercat sa mă muște în zona cefei. Am reușit sa-i dau un pumn în cap după care a fugit, am găsit un băț și câinele încercând sa mă muște de încă 2 ori i-am dat 2 lovituri din toată puterea peste bot și pe partea laterala din fața după care a început sa plângă de durere și a plecat. (Dacă poți sa-mi "traduci" cam ce ar insemna. Mulțumesc o zi bună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Marius. Te afli intr-o stare de nesiguranta, te astepti sa vii cumva atacat de ceva ori cineva, insa te simti indeajuns de puternic pentru a te apara si a riposta.

      Ștergere
  84. Buna! Fiul meu s vosat ca sa dis la tara la parintii mei cu un prieten. La un momentdat fiul meu a intrat in casa parintilor iar mama ia pus pe masa o farfurie cu Ceva biscuiti,Ceva de genul la la un momet in farfurie a aparut un pui de caine viu(un fel de gri) iar fiul meu la mancat.dandu-seama ce a facut a inceput sa planga foarte tare in vis...eu am doi copii unul de 22ani iar cel mic de 5 ani,iar asta mare nu il suporta pe cel mic si nu are Rabdare cu el iar cel mic il iubeste enorm.sa aiba vreo legatura cu relatia dintre copii sai are o alta semnificatoe? Multumedc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai intuit corect. Cainele din care mananca fiul mic este un simbol al fratelui mai mare. Acest caine reprezinta dragostea si intentiile bune ale fratelui mai mare, dar si faptul ca baiatul mic isi da seama, la nivel subconstient, ca isi raneste fratele.

      Ștergere
  85. Eu am visat un caine negru, dar foarte prietenos si bland :) Avea stapan, dar ii placea sa stea cu mine. Stapanul nu-l lasa, pentru ca parea a fi cainele meu, era foarte atasat, chiar daca abia ma intalnise. Cainele semana cu cel din poza pe care ai pus-o pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  86. buna
    am avut un vis foarte ciudat.
    Eram la o nunta si aveam fetita lasata in grija la oameni care se ocupau de organizarea petreceri,era nunta unor apropiati.
    Am mers sa intreb de meniu si pe un platoul mare de aperitive trona un caine mare alb-galbui.I-am rugat sa dea jos cainele de pe platou si mi-au spus ca nu e o idee buna.totusi am insistat si am dat caine jos in acel moment cainele a inceput sa latre la mine si ma maraia,am vorbit cu el frumos si sa linistit ,sa urcat cu labele pe spatele meu si parea ca vrea sa ma mangaie.eram speriata dar stiam ca nu trebuie sa imi arat frica.dupa un timp cainele m-a lasat in pace si stapani cainelui l-au trimis in camera in care se aflau copiii oaspetilor, printre ei si fetita mea de 10 luni.am revenit in sala sa anunt ca masa va sosi in curand dar eram ingrijorata pentru fetita mea.M-am renintors sa verific ce facea fetita mea si am vazut cum cainele musca mai multi copii,am intrebat unde e fetita mea pentru ca nu o gaseam si au scos-o de sub o masa.era muscata de ochiul stang.Am cerut sa imi dea fetita si au spus ca acel caine va veni dupa mine.Am fugit cu fetita mea prin diferite holuri pana am ajuns la un fel de spital acolo m-au despartit de ea si mai tarziu mi-au dat un gem de pansamente si o punga imi spuneau ca era copilul nascut de mine mort.m-au obligat sa merg intr-o camera unde se adunau resturi de copii morti si membre amputate incercau sa ma convinga ca in bratele mele era un copil mort si trebuie sa il aruc acolo.desi era totul plin de sange la mine in brate nu vroiam si strigam fratelui meu sa ma ajute sa imi caut fetita el a fugit sa o caute si eu fugeam cu lucrurile acelea pline de sange.M-am trezit speriata caci nu am reusit sa imi gasesc fetita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis reflecta o ingrijorare profunda fata de sanatatea fetitei tale sau a unui accident caruia ii poate fi victima chiar atunci cand lucrurile par sa fie cele mai bune (nunta). Cainele reprezinta pericolul iminent la care este supusa fetita ta, un pericol pe care cei din jurul tau ti se pare ca il subapreciaza. Poate ca oamenii apropiati nu iti apreciaza protectivitatea fata de fata ta sau esti inca foarte sensibila de posibilitatea de a i se intampla ceva rau. Nu este, in nici un caz, o prevestire rea!

      Ștergere
  87. Am visat un cainele pe care l-am pierdut( caine mic).
    Era ranit, avea o muscatura, dar era bucuros ca ne-am reantalnit.

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna,azi noapte am avut un vis foarte ciudat....am visat ca eram insarcinata si ca am nascut 6 caini....imi poti spune ce inseamna :(

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna seara ! Revin din nou cu un vis de data asta mai ciudat , dar care ma intereseaza sa stiu ce reprezinta , visam ca luptam intr-un razboi pe un vapor , la un moment dat s-a terminat razboiul si iar ma aflam intr-o padure cu un rau care avea un fel de laguna cu un ponton si eu eram intr-o barca dar nu mai stiu sigur daca imi era prieten sau ruda cel din barca . Stiu ca vroiam sa prindem peste si apa era foarte limpede , in apropierea pontonului se aflau doi pesti foarte mari ce semanau cu niste crapi , in momentul cand am aruncat momeala unul dintre ei a sarit din apa iar eu la randul meu pe mal el tot incerca sa ma manance , dar stiu ca pana la urma l-am prins dupa care m-am trezit brusc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Constantin. Imbarcarea pe vasul de razboi poate indica despre o confruntare profunda (marea pe care pluteste vaporul) din viata reala care s-a incheiat sau este pe cale sa se finalizeze. Continui, totusi, sa ramai pe apa (in barca), si nu pe pamant, adica fii preocupat de un aspect de profunzime al existentei tale, din care sa extragi un beneficiu (pestii), un beneficiu a carui castigare presupune niste riscuri, ce ar putea avea un mare impact pentru tine pe plan material.

      Ștergere
  90. Buna seara! Ma numesc Inga. Am visat un catelus micut si dragalas de trei culori, in care predomina culoarea alba, era ft frumos si toflos. In vis am inceput sa il tund,insa pe parcurs am realizat ca gresesc deoarece afara inca este prea frig pentru el. Am decis sa ma opresc, insa poi ma trezisem.. Va rog frumos imi puteti descifra ce ar inseamna un asemenea vis? Va multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Inga. un astfel de vis sugereaza ca ai descoperit ori esti pe punctul sa descoperi o prietenie sau o cale in viata care iti promite foarte mult. Cu toate acestea, este nevoie sa nu te repezi pe nepregatite catre acea prietenie sau cale, ci sa astepti momentul oportun pentru a face asta.

      Ștergere
  91. Buna seara! Ma numesc Inga. Am visat un catelus micut si dragalas de trei culori, in care predomina culoarea alba, era ft frumos si toflos. In vis am inceput sa il tund,insa pe parcurs am realizat ca gresesc deoarece afara inca este prea frig pentru el. Am decis sa ma opresc, insa poi ma trezisem.. Va rog frumos imi puteti descifra ce ar inseamna un asemenea vis? Va multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Multumesc pentru atentia acordata si iti doresc sa ai un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  93. 3 nopti la rand visez caini..in prima seara erau mai rai..dar s a linistit dupa ce mi a luat mana in gura..alta seara erau catelusi care vorbeau cu mn..aseara era un singur caine f mare care m a infricosat dar apoi a inceput sa vorbeasca si l am luat in brate il mangaiam..ii simt si acum blana era f deasa si curata..avea o culoare brun-maro..ce inseamna toate astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ayana. Cainii rai, dar care se linistesc apoi, devin blanzi pot semnifica transformarea unei relatii incordate, neamicale cu cineva intr-una de prietenie. Mana luata in gura sugereaza nevoia unei persoane cu care te-ai imprietenit de a ajunge in sufletul ei, de a ti se confesa tie. Cainii care iti vorbesc denota fie "prietenia" cu tine insati, armonia interioara din fiinta ta, dar, inca o data, si nevoia unui prieten de a vorbi sincer cu tine. Cainele mare simbolizeaza tocmai marea dorinta a prietenului/prietenei de a comunica cu tine, insa poate si teama ta initiala ca acesta discutie iti poate face rau. Se dovedeste, pana la urma, ca iti face bine, ca te reconforteaza (blana deasa si curata, culoarea brun-maro indicand afectiune).

      Ștergere
  94. Salut.Eu am visat-o pe propia mea cățea care m-a lins pe față.Nu știu de ce eram în fața școlii la care chiar învăț.Nimeni nu a dus-o pe lesă...pur și simplu era acolo.Este foarte drăguţă și frumoasă.O iubesc mult de tot❤.Culoarea blănii este negru, alb și gri.Are ochii albaștri deschiși și e rasa Husky.Acest vis nu afost lung...m-a lins și atât.Cred că ar însemna iubire.Care e părerea ta, Diana?Te pup,Irisz.😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Irisz. Ti-am descoperit pana la urma comentariul. Acest vis poate indica iubirea, aprecierea, prietenia de care te bucuri la scoala sau din partea cuiva de la scoala.

      Ștergere
    2. Multumesc foarte mult ca miai răspuns si la acest comentariu. Te pup si toate cele bune.😘

      Ștergere
  95. Bună, Diana. Seara trecuta am visat ca mă ataca un caine mare și negru și ca sotul meu se străduia sa mă apere. În seara ăsta am visat ca am ajuns cu maina stticata în curtea unei rude pe care m am supărat acum ceva vreme și s a deschis ușa mea și un caine foarte fioros , alb a venit lătrând spre mine , a intrat în mașină și s a apropiat de fața mea . Se oprise din lătrat dar era inconfortabil de aproape de mine. Eram tot cu sotul meu in mașină. Iar persoana cu care m am certat acum ceva vreme venea în spatele câinelui. Din ambele vise m am trezit paralizată de frica.

    RăspundețiȘtergere
  96. Un vis ciudat, era seară zi eram singura pe strada, când am ajuns lângă o vecina , deși câinele pare rea la început sa nu mă observe, a sărit la mine în brațe și a început să mă muște, nu știu sigur dacă mă muscat sau nu, dar eu încercăm din răsputeri să scap de el, la un moment dat, am reușit sa îl rănesc , dar tot nu scăpasem de el, câinele era de o culoare crem. Totuși era și sânge care nu știu de la cine a fost de la mine sau de la câine. Tot în acest via am visat ca bunica a deschis ușa de la camera mea și a lăsat un cățel micuț sa intre în cameră, câinele era un cățel necunoscut, dar din câte îmi spuse bunica , sora mea la găsit pe strada și la adus acasă, ce poate semnifica acest vis ? :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa-ti raspund inscrie-te pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  97. bunaseara. am visat ca eram undeva pe o strada cu cateaua mea de ciobanesc mioritic alb la o distanta de aproximativ 15 metri in fata mea a aparut o gasca de caini dar nu nu l-am tinut minte numai pe unu gen cane corso dar mai mare si negru complet umpic mai mare decat cateaua mea parea fioros si a venit la mine cand a ajuns s-a mirosit cu cateaua mea ( el era mascul) dupa care parea f prietenos asa dintre-o data m-am jucat cu el dar foarte grijuliu ca dupa cum ziceam parea cam mare si fioros si nu poti stii ce are in cap un caine dar nu au fost probleme era mult mai prietenos decat ma puteam astepta de la un caine necunoscut parea ca mereu avea zambetul pe buze . in fine au plecat amandoi la gasca de caini si s-au tot jucat acolo fara sa se maraie sau nimic de genul cat de frumos se poate . si m-am trezit ce semnificatie ar putea avea visul ? va multumesc anticipat cu stime si respect ilie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ilie. Te confrunti in viata cu o persoana sau o conjunctura aparent amenintatoare, dar care pare sa iti fie totusi de ajutor atata vreme cat o accepti si nu te lasi intimidat de ea.

      Ștergere
  98. Buna .am visat aseara ca eram antr -o padure cu mai multe persoane la o cabana si faceam foc de tabara .iar un caine de talie mijlocie ne tot dadea tarcoale .era alb si frumos .cineva din grup a pus mana pe el la tinut de labele si la pus cu capu an foc si eu ma uitam anpietrita la saracu caine cum se chinuia sa respire si se zbatea sa scape din foc su parca eram anpietrita nu puteam sa fac nici un gest sa scap cainele .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Intr-o prima interpretare, acest vis poate reflecta simtamntul de neajutorare pe care l-ai avut de curand fata de nedreptatea facuta cuiva. Intr-o a doua interpretare, poate fi vorba despre senzatia (subconstienta) ca cineva dintre amicii ori oamenii apropriati de tine te chinuie sau iti face rau voit ori neintentionat, si nu pot intelege de ce iti face asta.

      Ștergere
  99. Hei, Diana. Am avut un vis care mă băgat in sperieti. Tocmai mă uitam afara si era întuneric. Lângă tufa din gradina era forma unui pup care avea ochii roșii. Asta sa întâmplat înainte sa o avem pe Rufusz(cateaua de care tiam zis in celalalt vis). După ce visul sa terminat mam speriat foarte tare. Mam speriat si pe la finalul visului când am văzut lupul. Ce crezi ca poate însemna? Te pup.😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei. Poate fi vorba despre temerile asociate cu intunericul si misterul ce-l inconjoara. Intunericul exterior, din afara este conectat insa si cu intunericul dinlauntrul nostru, in care pot exista fiare neindentificate cu ochi rosii si lupi, adica tendintele noastre negative, instinctele noastre si propria noastra agresivitate neiesita la suprafata.

      Ștergere
    2. Mulțumesc foarte mult ca miai răspuns. Am fost atât de nerăbdătoare,deoarece chiar mi se pare un lucru foarte important sa intelegem visele noastre si mai ales pe noi înșine. Mulțumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😉

      Ștergere
  100. Am visat ca facusem un oarecare accident cu masina si ajunsesem intr un fel de casa plina de caini mari si fiorosi dar fara stapan. Dupa ce m au muscat de maini unul din ei, cel mai rau s ar fi indragostit de mine si incepuse sa fie tandru si sa aibe grija de mine si sa fie atent cu minr? Apoi transformandu ma brusc si eu intr un caine la fel de mare si fioros, descoperind ca sunt sotia unui alfa al haitei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intorsatura neplacuta, nefericita a vietii tale, care iti poate rapi posibilitatea de a actiona (muscatul de maini) te poate convinge ca trebuie sa-ti schimbi comportamentul sau felul cum interactionezi cu oamenii. Daca tot esti confruntat cu rautatea altora, de ce nu le-ai plati cu aceeasi moneda? Poti crede ca este nevoie sa dai dovada de un sporit cinism, ori de o mai mare combativitate pentru a te afirma!

      Ștergere
  101. Hei, la toate fetele le urez azi cât mai multe surprize și o zi frumoasă de primăvară. Tot azi o să vă urez la mulți ani de ziua femeii. Vă pup!😏

    RăspundețiȘtergere
  102. Îmi poți,te rog, răspunde la întrebare dacă semnifică ceva? Mulțumesc foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  103. Salut! Am visat ca sunt posedat de un demon de tip leoaica care de fapt ma proteja și nu lasă nici un pericol sa se apropie de mine. Chiar dacă nu era mereu lângă mine , când era un pericol imediat apărea și ma proteja. Nu îmi făcea rău dar eu vroiam sa scap de el cu orice preț și eram în drum spre un om care ma putea face sa scap de el .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Victor. Acest vis poate sugera fie ca esti din cale afara de protejat de mama ta sau o persoana iubita, iar acest lucru nu iti place, fie ca incerci sa-ti depasesti o prudenta excesiva interioara pentru a face ceva de care esti atras.

      Ștergere
  104. Scuze am vrut să zic lup în loc de pup, dar oricum te pup, ceau!😊

    RăspundețiȘtergere
  105. Te rog, îmi poti răspunde si mie? Mulțumesc foarte mult. Am scris visul in 26 februarie( daca te uiti Putin mai sus).

    RăspundețiȘtergere
  106. Hei! Din nou eu! Ști, mai sus miai răspuns la vis. Ai spus ca agresivitatea mea nu iese la iveala. Întrebarea mea este:De ce? Ști... am 12 ani și îmi place sa aflu lucruri noi despre mine. Sper sami răspunzi. Ceau!

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna ziua ... Am visat in holul casei mele un caine mare negru si era frumos si ma jucam cu el mangaindu-l la urechi si apoi a venit stapanul lui si i-a scos maselele din spate sus si stanga si dreapta. In vis, ideea era ca acele masele il dor si i-a facut un bine ca i le-a scos. Nu stiu sa-l interpretez. Ma puteti ajuta ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna Diana. Am visat ca eram la plimbare cu cainele in parc si din neatentie l-am scapat din ochi. Il gasisem innecat in apa. Ce inseamna? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna Diana,
    Mi-am visat cainele care din pacate nu mai este printre noi de un an si un pic de zile, ciudat este faptul ca e prima oara cand o visez.

    Se facea ca am mers acasa in Romania, si mi am gasit cainele foarte bolnav si neingrijit, motiv pt care eram foarte suparata si nervoasa, cineva incerca sa se justifice ca e nevoie de timp si de bani, si ma intrebat ironic Cine ar da 500 de euro pt asta ? am zis ca eu! mi am luat cainele in brate si am mers sa o ingrijesc, era tare slabita si eu plangeam. O spalam si o mangaiam iar cand a aparut taicamiu, m am certat cu el ca nu are grija de ea si ca nu este corect sa trateze un animal in acest fel.Eram suparata pe toti de acasa ca au stat indiferenti la acesta situatie.

    Sper sa ma poti ajuta sa il interpretez, nu pot sa imi scot din cap visul si nici sentimentele traite in vis!

    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  110. Am visat un om mic cu cap de caine si apoi multi catelusi cu cap de om cu acelasi chip necunoscut si imi doream sa il omor pe zoofilul care facuse asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu raspund anonimilor. Daca vrei o interpretare a visului tau inscrie-te te siteul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  111. Buna, Ligia. Un astfel de vis poate exprima o situatie inadevata din viata ta reala, un lucru anormal, rau care se petrece in preajma ta si caruia vrei sa te opui, dar nu stii inca cum si daca ai putea face asta. Pede alta poarte, poate fi vorba despre o anumita persoana din existenta lucida care deformeaza realitatea, care inventeaza lucruri rele, urate despre cineva apropiat sau barfeste, calomniaza niste oameni la care tii.

    RăspundețiȘtergere
  112. Am visat ca eram la plimbare cu cainelr in parc si din neatentie l-am scapat din ochi. Ip gasisem innecat in apa. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nicoletta. Iti reprosezi cumva o neglijenta care te-a marcat in ultima vreme, eventual o nejlijenta ce poate distruge o relatie de prietenie.

      Ștergere
  113. Buna, eu am visat un caine negru fioros, cu niste colti foarte albi care maraia la mine, dar era tinut de 2 persoane necunoscute, care l-au bagat intr-o sacosa ulterior, astfel incat nu m-a muscat. Ce ar putea insemna? Sunt agitata de visele mele in ultima perioada. Cu cateva seri inainte am visat si o pisica persana alba, foarte grasa, care m-a zgariat pe picior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Te pandeste un pericol si pentru a-i face fata trebuie sa apelezi la un sprijin neaccesat pana acum din sinele tau. Visele tale agitate pot dovedi ca te afli intr-o dilema, intr-o situatie incurcata sau riscanta din viata. Fereste-te de cineva care pare sa-ti fie prieten dar incearca sa-ti faca rau 9aceasta este interpretarea visului despre pisica alba si grasa...

      Ștergere
  114. Buna, eu am visat ca eram langa o apa curata si in partea stanga erau 3 caini infipti in 3 pari. Am vrut sai ajut dar nu imi dau seama cum altcineva ia scos si cainii aveau gauri si sangerau. Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  115. dar hibrizi de lup cu caine ..care ma aparau de lupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti fi traversat gandul subcosntient ca pentru a te apara de cineva rau din preajma ta este nevoie sa fii rau la randul tau...

      Ștergere
  116. Buna dimineata ,am visat ca alergam cu catelul surorimele(catel de culoare maroni deschis) de talie mica . Alerga foarte tare ,cu toate erea tinuta in lesa de catre mine si alergam si eu dupa ea. Lesa era aproape sa se rupa se mai tinea intrun fir de ata. Alergan pe un camp cu boscheti si culmea am intrar intrunul dintre ei datorita catelului ce alerga si eu alergam dupa el k sa nu il scap. Sora mea erea in spatele meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cosmin. Catelul visat poate fi asociat cu sentimentul ca nu iti mai poti tine sub control sora, ca aceasta poate sa o ia pe un drum al vietii care iti va fi greu sa il urmezi. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre o circumstanta a propriei tale vieti pe care iti vine greu sa o tii in frau.

      Ștergere
  117. Buna seara! Am visat ca tineam strans legat de mana mea un caine de talie foarte mare si de culoare maron inchis. Cainele era agresiv cu persoanele din jurul meu (2 barbati si un copil), iar cand un barbat a incercat sa arunce un bulgare in caine eu am sarit in fata lui sa-l apar. Apoi cainele era mort langa mine iar eu il mangaiam pe blana deasa.
    Va rog sa-mi raspundeti!

    RăspundețiȘtergere
  118. Buna seara! Am visat cum 2 câini negri si ft ciudați ma aleargă prin curte,intr un final reușesc sa scap,închid ușa,iar ei se îndreaptă spre un unchi de al meu si mai este cineva cu el dar mi a fost neclar..încercând sa ii muste,ei se urca pe un gard..eu vad asta si deschid si ii asmut pe câini pe mine..iar câinii din nou vin pe mn..reușind sa închid ușa cu mare efort..unde m am si trezit..imi puteți spune va rog ce poate semnifica?!

    RăspundețiȘtergere
  119. am visat ca ma muscat de fund,mi-a rupt pantalonii in fund,l-am aruncat peste gard si l-am infipt in tepuase,am considerat ca este pe moarte,paraandumi atat de rau ca se stinge in chinuri am pus mainele in jurul gatului cu intentia de al sugruma,nu am avut taria sa duc treaba pana la capat si m am oprit.la cateva momente a incetat sa se miste.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.