Costume de Halloween la moda in 2014

Desi Halloweenul iti ofera ocazia sa te imbraci asa cum iti trece prin cap, fara a mai tine de conventii si punandu-ti la treaba fantezia, moda isi pune amprenta, an de an, si asupra costumelor de Halloween. Iata cele mai trendy costume de Halloween in 2014, asa cum sunt previzionate de Google si Yahoo...

Costume de Halloween
Costume de Halloween la moda in 2014
Costumele inspirate de filmul "Breaking Bad" si clipul video al lui Ylvis "The Fox" ("Vulpea") sunt deja depasite. Serialele TV si filmele de succes din acest an au sugerat cateva importante schimbari. Potrivit "Google Shopping List" (lista de cumparaturi Google), cei care vor sa fie in pas cu moda in 2014 ar trebui sa se imbrace asemeni personajelor din popularul film de desene animate "Frozen." Mamele isi pot investmanta micile lor printese la fel ca Printesa Elsa sau Anna. Cat despre baieti, ei pot opta pentru costumul altui personaj faimos din "Frozen," si anume Olaf - omul de zapada.

Filmul "Maleficent" din 2014 a facut furori atat printre adulti, cat si printre copii. Personaje precum Printesa Aurora, dar si reaua si intunecata Maleficient par a fi alegeri potrivite pentru costumele de Halloween destinate celor mici si celor mari. Odata cu lansarea filmului "Teenage Mutant Ninja Turtles" ("Broastele testoase mutante adolescente Ninja"), personajele din benzile desenate din anii 80 si 90 au ajund din nou sa fie la moda. In acelasi timp, costumele de supereroi continua sa fie in fruntea preferintelor pentru acest Halloween. Intre acestea, cel inspirat de "Avengers" (Razbunatorii") pare sa fie unul din cele mai bine cotate. Iron Man (Omul de fier) si Captain America (Capitanul America) sunt costume apreciate de majoritatea baietilor. Filmul Marvel, bazat pe o carte de benzi desenate, a adus la lumina cateva personaje interesante, precum Rocket Racoon, Drax, Star-Lors, si super hotul Thanos, ce tind a inspira alte reusite costume de Halloween.

Conform site-ului, NJ.com, creatorii de costume de Halloween si-au ales in 2014 drept surse de inspiratie seriale precum "Game of Thrones" (Urzeala tronurilor) si "Orange is New Black" (Portocaliul este noul negru). Personaje "gotice" ca Daenerys Targaryen si Jon Snow au sugerat o serie de costume in voga in acest an.

Yahoo a relevat la randul sau cele "mai cautate" costume de Halloween pentru 2014. Potrivit listei Yahoo, costumele Ninja Turtle (Broastele testoase Ninja) sunt favorite printre cei mai multi oameni. Costumele de pirat si cele provenite din filmul Star Wars sunt si ele populare. De asemeni, cautarile de pe Yahoo s-au concentrat intr-o mare masura si pe costumele de spereroi si Poison Ivy (dusmanul lui Batman). Catwoman (femeia pisica), Monster High (monstrul High) si personajele din "Frozen" sunt, totodata, printre cele mai cautate. Costume precum Minion, Great Gatsby si Katniss Everdeen continua sa fie la moda. Conform listei Yahoo, cateva filme clasice nu inceteaza sa inspire o serie de costume de Halloween cum ar fi Batman, Red Riding Hood (Scufita rosie), Queen of Hearts (Dama de cupa), Mad Hatter (Palarierul nebun), Cheshire Catwoman (Femeia pisica din Cheshire) si multe altele.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Glume si bancuri de Halloween

Halloween, sarbatoarea mortilor

Costumul de Halloween iti dezvaluie personalitatea
Costume de Halloween la moda in 2014 Costume de Halloween la moda in 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.