Horoscop Berbec noiembrie 2014

Horoscopul Berbecului noiembrie 2014 prefigureaza tendinta de a te desprinde de monotonia cotidiana, a te descotorosi de formele fara fond ale existentei, a ajunge la esentele lucrurilor si oamenilor care te intereseaza, si a-ti largi perspectivele destinului prin experiente de viata directe si inedite.

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Berbec
Horoscop Berbec noiembrie 2014
Luna plina aparuta pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a II-a casa a Berbecului pune accentul asupra valorilor tale personale, a lucrurilor pe care le pretuiesti cel mai mult pe lume. In aceasta conjunctura astrala, ti se recomanda sa renunti la legaturile personale ori profesionale cu oameni ce par sa fie mereu nazurosi, niciodata satisfacuti de conlucrarea cu tine, si sa-ti faci o prioritate din fericirea personala fara a mai tine cont de cartelile sau clevetelile altora.

Sub impactul tranzitului initiat de Mercur, incepand cu 9 noiembrie, in Scorpion si a VIII-a ta casa, pari sa nu te mai multumesti cu impresiile superficiale culese din lumea inconjuratoare. Ai tendinta si abilitatea de a investiga situatiile si persoanele cu care ai de a face si a-ti dezvalui ce se ascunde in spatele aparentelor lor. Pari sa-ti doresti sa te implici numai in discutii serioase si sa treci prin experiente de viata pline de semnificatie.

Cuadratul dintre Marte si Uranus din 13 noiembrie 2014 poate fi asociat cu un nivel scazut al energiei tale fizice si mentale. Poti avea senzatia ca toate actiunile tale sunt ingradite de ceilalti si ai predispozitia de a fi iritat de detaliile traiului cotidian. Trebuie sa-ti supraveghezi impulsul de a te agata cu incapatanare de idei gresite si de a te lua la harta cu oamenii din cauza unor bagatele. Atentie la inclinatia marita de a cade prada unor accidente!

Din 16 noiembrie, calatoria lui Venus in Sagetator si revenirea lui Neptun in aspect direct in Pesti si a XII-a casa a Berbecului iti faciliteaza o impacare dintre fantezie si realism si te imboldesc sa-ti extinzi orizonturile mintii, sa plonjezi in valtoarea vietii si sa tragi invataminte din lucruri traite si nu citite ori invatate din carti.

Soarele in tranzit prin Sagetator si a IX-a casa a Berbecului iti starneste, odata cu 22 noiembrie 2014, pofta de a trai mai intens, a face loc aventurii in existenta ta si a te indeparta cumva de obligatiile zilnice. Oripilat de monotonia cotidiana, tinzi a te lansa in demersuri inedite, capabile sa-ti mareasca adrenalina si sa iti releveze dimensiuni nestiute pana acum ale personalitatii tale. In aceasta circumstanta, nu ar fi rau sa-ti iei o vacanta, un concediu, si sa pornesti intr-o incitanta calatorie.

Mercur isi croieste si el drum, din 28 noiembrie, in Sagetator si a IX-a ta casa, permitandu-ti sa intrevezi o ingenioasa rezolvare a unei probleme materiale sau sentimentale. Inca o data, pari a fi extrem de receptiv fata de noi idei ori influente, gata sa iti creezi o noua perspectiva despre dilemele si interesele tale, o perspectiva avand harul de a darui vietii tale coerenta si inteles.

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Pana pe 15 noiembrie, vizita lui Venus in a VIII-a ta casa nu inceteaza sa te influenteze, asa cum se mentioneaza in Horoscopul dragostei Berbecului octombrie 2014.

Planeta dragostei parcurge odata cu 16 noiembrie 2014 taramurile celei de-a IX-a case a Berbecului, inspirandu-ti nazuinta de a intalni un partener de cuplu cu sufletul si mintea libere, in stare sa iti deschida ochii asupra unor aspecte magice, surprinzatoare ale existentei. Poti cunoaste un astfel de potential tovaras de viata in decursul unei calatorii sau in persoana cuiva provenit de pe alte meleaguri ori avand un stil de a trai cu totul diferit de al tau. De asemeni, exista posibilitatea sa fii atras intr-o idila cu cineva avand de a face cu invatamantul, cu un coleg sau chiar cu un profesor.

Relatiile in doi se pot complica pe 22 noiembrie, sub vibratiile Lunii noi din Scorpion si a VIII-a ta casa, necesitand mai multe eforturi pentru a fi armonizate. In acest context, te poti vedea nevoit sa dai dovada de un sporit angajament, sa faci fata unor noi responsabilitati ori, din contra, sa ii marturisesti partenerului tau ca nu te simti implinit de conexiunea voastra. Se impune sa investesti mai mult in dragoste pentru a te bucura mai mult de ea!

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Pe 7 noiembrie, Luna plina din a II-a ta casa iti sugereaza sa descurci itele preocuparilor tale financiare, sa-ti simplifici cat mai mult balanta personala de venituri si cheltuieli. Rabdarea pare sa-ti aduca numeroase beneficii, asa ca nu ar trebui sa te lasi antrenat in initiative ce te ispitesc cu castiguri rapide si facile la prima vedere.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec octombrie 2014
Horoscop Berbec noiembrie 2014 Horoscop Berbec noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.