Horoscop Taur noiembrie 2014

Horoscopul Taurului noiembrie 2014 anticipeaza o perioada favorabila exploatarii resurselor tale interioare, ameliorarii relatiilor sociale si profesionale gratie unui subtil simt diplomatic, reinvigorarii relatiilor cu prietenii, si unei majore transformari personale, capabile sa iti extinda sfera de influenta si liberatatea de miscare.

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - taur
Horoscop Taur noiembrie 2014
Luna plina poposita pe 7 noiembrie 2014 in cerurile Taurului si in prima ta casa te poate inspira sa-ti transformi imaginea exterioara, sa-ti schimbi look-ul in asa fel incat sa se potriveasca mai bine autenticului tau sine si nu unor mode trecatoare ori exigentelor altora. Acceptarea si asumarea fiintei tale interioare reprezinta cea mai potrivita cale de a-ti mari atractivitatea. Ai, totodata, prilejul de a-ti recunoaste talentele ori inzestrarile personale si a le pune la treaba in slujba intereselor tale.

Poate si ca urmare a reinventarii infatisarii tale, odata cu 9 noiembrie, atunci cand Mercur paseste in Scorpion si VII-a ta casa, ai darul de a-i aduce pe oameni de partea ta gratie farmecului ce pare sa te invaluie in interactiunea sociala. Posezi  o sporita capacitate de a media, a negocia si a pune la punct, cu ingeniozitate, abile compromisuri, avand astfel la dispozitie o perioada oportuna imprastierii unor adversitati, impacarii cu persoane de care te indepartau vechi certuri si incheierii unor intelegeri sau contracte avantajoase.

Sub impactul revenirii lui Neptun in turnura directa in Pesti si a XI-a casa a Taurului, din 16 noiembrie 2014, neintelegerile si contradictiile din relatiile de prietenie sunt pe cale sa dispara, facand loc unei atmosfere de intelegere si incredere reciproca. Mai mult decat atat, te poti asocia cu unii amici in vederea unei afaceri ori a unei activitati profesionale promitatoare.

Incepand cu 22 noiembrie, tranzitul Soarelui in Sagetator iti daruieste o larga si coerenta perspectiva asupra vietii tale. Poti a deslusesti cu claritate rolul sau efectele evenimentelor majore prin care ai trecut in ultimul an. Ai inclinatia de a da deoparte valurile aparentelor si a scoate la iveala esentele realitatii inconjuratoare, dar si de a-ti pune mai eficient in valoare resursele interioare. Nazuinta de a te perfectiona, de a-ti oferi un marit spatiu de manevra pentru actiunile tale cele mai ambitioase, te poate determina sa iti impui o metamorfoza de anvergura, necesitand eliberarea de vechi obiceiuri si tabieturi.

Intense reactii emotionale tind a-ti marca relationarea cu cei din preajma ta din 28 noiembrie 2014, ca efect al parcursului lui Mercur in Sagetator si a VIII-a casa a Taurului. Te poti suprinde actionand mai degraba ca urmare a simtamintelor de moment decat prin prisma ratiunii. Tinzi sa fii extrem de impresionat de ceea ce se petrece in jurul tau, sa iti lasi deoparte preocuparile proprii si sa fii prea mult motivat sa te porti asa cum iti pretind altii, si nu cum iti dicteaza interesele proprii. Straduieste-te sa iti regasesti sinele, readucandu-ti in minte cele mai importante realizari si atuuri personale.

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Din 9 noiembrie, prezenta planetei Mercur in a VII-a casa a Taurului te ajuta sa iti imbunatatesti comunicarea cu persoana iubita, sa innabusi din fasa orice potentiala disputa cu ea prin intermediul unui dialog sincer si deschis.

Sub influenta tranzitului lui Venus in Sagetator si a VIII-a ta casa, odata cu 16 noiembrie 2014, pari a fi calauzit emotional catre oameni interesanti si incitanti, inconjurati de o aura de mister. Esti gata sa nu precupetesti nimic pentru a cunoaste in profunzime pe cineva care iti starneste interesul. Poti incepe o poveste de dragoste impreuna cu cineva a carui personalitate te impresioneaza pana in adancurile sufletului tau si care te poate sprijini intr-o benefica transformare in evolutia ta personala. Senzualitatea iti ajunge la inalte cote, aflandu-si implinirea intr-o veritabila impartasire afectiva.

Pe 22 noiembrie 2014, sub efluviile Lunii noi din Scorpion si a VII-a casa a Taurului, pot avea loc o serie de schimbari semnificative in legaturile de cuplu. Pentru a mentine o stransa conexiune cu partenerul tau, pentru a primi mai mult din partea acestuia, este necesar sa oferi si tu mai mult. Evitarea focalizarii asupra unor mici probleme din relatia in doi poate genera mari dificultati in viitor.

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Soarele viziteaza odata cu 22 noiembrie 2014 sectorul astrologic al celei de-a VIII-a case a Taurului, imboldindu-te sa iti revezi si sa-ti transformi felul in care iti utilizezi banii, sa pui la cale o noua balanta personala de venituri si cheltuieli. Poti sa te implici mai mult decat de obicei in niste demersuri tinand de bani sau bunuri materiale impartasite cu altcineva.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur octombrie 2014
Horoscop Taur noiembrie 2014 Horoscop Taur noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Totu arata frumos dar acolo unde se cere bani inainte nu este bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi plac prezicerile de la capitolul dragoste! Chiar imi doresc sa evoluez pe plan spiritual si chiar simt nevoia unui indrumator.Si daca va fi chiar o persoana pe care o apreciez din adancul inimii mele,ei bine,poate ma iluminez :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.