Șarpele din vise | Interpretare și semnificație vise

Una din cele mai întâlnite creaturi din vise, șarpele reprezintă adeseori un simbol complicat, întrucât poate avea semnificații atât pozitive, cât și negative.
Pentru a înțelege ce înseamnă șarpele din vise este important să îți evaluezi mai întâi atitudinea față de această viețuitoare. De exemplu, dacă ai avut vreodată un șarpe drept animal de companie (un lucru mai rar, ce-i drept!), visul tău ar trebui să poarte semnificații cu totul diferite față de cel al unei persoane care urăște șerpii sau îi este frică de ei.

Șarpele din vise | Interpretare și semnificație vise

Într-o prima interpretare onirică, șarpele poate denota o temere.
Șerpii sunt imprevizibili și pot ataca fulgerător, fără nici un fel de avertisment. În acest sens, șarpele din vise poate întruchipa un aspect imprevizibil din viața ta ori o situație care ți-a scăpat de sub control. Îți este frică de necunoscut!
Deoarece șerpii sunt greu de observat de cele mai multe ori, găsindu-și camuflaj în iarbă sau tufișurile unde se pitesc, ei simbolizează o amenințare ascunsă sau/și o trădare. Șerpii stau întru totul nemișcați, așteptând o oportunitate de a ataca.

Dacă o astfel de creatură încearcă să te muște în vise, ți se atrage atenția asupra unui lucru din viața ta reală, de care nu ești conștient sau care nu a ieșit încă la suprafață.

Atunci când visezi un pui de șarpe, înseamnă că subestimezi o amenințare la adresa ta. Dacă omori un șarpe sau un șarpe visat este mort ți se semnalează că amenințarea a trecut sau că ai reușit să o elimini.

Fiind o viețuitoare care se târăște pe pământ, șarpele din vis poate reprezenta subconștientul tău. În acest caz, el îți trage un semnal de alarmă sau poartă un mesaj din partea subconștientului tău.

Potrivit interpretării freudiene, șarpele are o conotație sexuală, subliniind tentații, gânduri reprimate, energie erotică sau o senzualitate interzisă.
Uneori, șarpele visat pe patul tău indică o amenințare sau o subjugare de natură sexuală, asociată cu lipsa de experiență, nervozitatea, timiditatea din viața intimă.

Dacă îți este frică de un șarpe, în vis, acest lucru semnifică teama de intimitate ori angajare într-un act intim cu un partener.

Visul în care mănânci un șarpe îți dă de înțeles că urmărești o împlinire erotică, că existența ta este văduvită de pasiune și senzualitate.

Câinele din vise | Interpretare și semnificație vise

Copăceii Feng Shui și șarpele Feng Shui

Iubitul din vis | Interpretarea și semnificația viselor

Ca și metaforă, șarpele visat poate întruchipa o persoană din preajma ta care este rea, lipsită de scrupule ori nemiloasă. Visul tău îți sugerează să nu te încrezi în ea.

Daca îți este frică să îți dezvălui adevăratele sentimente față de cineva cunoscut, atunci este posibil să visezi șerpi.

Datorita capacității sale de a-și schimbă pielea, șarpele reprezintă o transformare. Dacă visul te încarcă cu un simțământ pozitiv, atunci șarpele poate fi identificat ca o schimbare în bine, o înnoire a sinelui, precum evoluția, cunoașterea și înțelepciunea ta. În acest context, te poți întreba ce schimbări au loc în viață ta reală sau ce anume năzuiești să se schimbe în existența ta.

În particular, un șarpe roșu subliniază trăsăturile pozitive ale acestui simbol, precum și marea ta pasiune.

Daca te lupți cu un șarpe din vise, înseamnă că te împotrivești unei schimbări. Te complaci în actualul stadiu al vieții tale, chiar dacă aceasta nu îți oferă mari oportunități ori realizări.

În unele culturi, șarpele este un simbol al vindecării. La urma urmei, șerpii veninoși conțin și antidotul pentru otrava lor. Simbolul profesiei medicale este un caduceu cu 2 șerpi. Din această perspectivă, șerpii indică o însănătoșire sauprotecție față de o anumită boală.

Într-o altă interpretare pozitivă, visul unui șarpe aduce în prim plan potențialul tău interior (neîndeajuns exploatat).

Șarpele din vise în cultura și folclorul din Occident




În cultura occidentală, șarpele ste un străvechi simbol sexual. În unele vechi cărți de vise, el vestește boli și depresii nervoase, dar în altele este interpretat că un semn al bunei dispoziții și a unei stări bune de sănătate. Într-o interpretare alternativă, visele despre șerpi sunt urmate de dezamăgiri și frustrări. Aceste creaturi pot avertiza asupra unei înșelătorii sau a eșuării unor planuri. Alteori, șerpii dau de veste despre vorbe răutăcioase ale unor vecini sau despre ipocrizia unor oameni cunoscuți. Iată câteva interpretări comune:

- Dacă visezi un șarpe, ești pus în gardă asupra răutății sau lipsei de onestitate a unei femei.
- Visul în care apar mai mulți șerpi prezice un lucru rău, o nenorocire.
- Puii de șerpi atenționează asupra unor falși prieteni, în special de la serviciu.
- Un șarpe de bronz anunță invidie, ruină sau pierdere de bani.
- Un șarpe luminos, strălucitor, prezice că vei fi înconjurat de dușmani, dar că vei fi capabil să li te împotrivești și să-i învingi.
- Un șarpe alb din vise este un mesager al înțelepciunii care aduce un mesaj secret.
- Șarpele roșu vestește o intensă pasiune erotica.
- Un șarpe portocaliu constitue o împletire între idealism, emotivitate și senzualitate.
- Șarpele albastru indică un mare avânt religios.
- Un șarpe verde simbolizează o înaltă energie mentală.
- Un vis în care se ivește șarpele lui Esculap prefigurează vindecarea unei boli sau destrămarea unui conflict interior.
- Un șarpe înălțat vertical simbolizează urmărirea unor ambițioase idealuri ori o dezvoltare spirituală.
- Șarpele așezat în poală prevestește o mare umilinta.
- Atunci când visezi șerpi omorând pui de pisică, înseamnă că ai niște dușmani care își vor face rău singuri în încercarea de a te răni.
- Niste șerpi omorând câini ori căței semnalează că un prieten este gata să te ajute, fără a reuși însă să facă mare lucru.
- A zări în vis un șarpe atacând un altul anunță dificultăți financiare sau necazuri în casă.
- Un șarpe rotindu-se în jurul tău (și lingandu-ți fața) poate însemna că vei fi confruntat cu o boală sau că dușmanii tăi te vor aduce într-o situație limită.
- Daca visezi că ești atacat și mușcat de un șarpe se presupune că onoarea îți este pusă sub semnul întrebării prin tertipurile și înșelăciunea unei femei, că vei risca să te lași în voia unor tendințe negative ori că dușmanii îți pot distruge o afacere.
- Atunci când vezi în vise cum altcineva este mușcat de un șarpe, ți se poate atrage atenția că poți răni ori jigni un prieten.
-  Daca visezi că pășești peste un șarpe, ești în pericol să fii cuprins de o frică constantă de a nu te îmbolnăvi sau că niște inamici încearcă să te atragă într-o confruntare.
- Un vis în care ții în mâna, fără teamă, un șarpe, îți sugerează că ai la îndemână tot ce îți trebuie pentru a-ți depăși dificultatile.
- Părul care se transformă în șerpi (părul Meduzei) atrage atenția asupra riscului ca micile probleme să se transforme în unele foarte mari.
- Un șarpe uriaș, asemeni unui monstru, anticipează dificultăți ce pot fi înfrânte prin pozitivism și voință.
- Visul în care înoți alături de șerpi sau treci prin apă deasupra lor avertizează că niște aparente plăceri se pot transformă în importante obstacole în calea destinului tau.
- Un șarpe mort vestește că îți vei învinge dușmanii.
- Dacă visezi că omori un șarpe, se spune că că vei profita din plin de noi oportunități sau vei triumfa asupra adversarilor tăi.
- Visul în care vezi cum niște copii se joacă cu șerpi semnalează necesitatea de a distinge cu claritate cine îți este prieten și cine dușman.
- Un șarpe aflat în drum poate indica că o conspirație împotriva ta ori a unui prieten va fi în curând dată de gol.
- Daca o femeie este atacată și mușcată de un șarpe din vis înseamnă că va trebui să faci față unor certuri cu o falsă prietenă.
- Atunci când o femeie visează că un copil îi pune pe cap un șarpe și poate auzi chiar sâsâitul acestuia, se spune ca va fi nevoită să renunțe la cineva deosebit de drag.


Șarpele din vise | Interpretare și semnificație vise Șarpele din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on octombrie 01, 2014 Rating: 5

574 de comentarii:

  1. Buna, Ma numesc Alexandra si as dori sa-mi spuneti ceva in legatura cu visul meu:am visat ca m-a muscat un sarpe alb de mana dreapta. Am apucat sarpele cu mana stanga de cap si am inceput sa trag de el pana mi-a dat drumul deget, apoi l-am aruncat departe de mine. Parca eram langa un spital, mu imi aduc aminte bine. Va rog mult sa imi raspundeti! Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Esti atentionata asupra abordarii tale prea logice, prea rationale a vietii. Pentru a fi fericita, este nevoie sa dai o importanta sporita laturii tale afective, sentimentale (mana stanga cu care indepartezi sarpele).

      Ștergere
  2. eAm avut un vis foarte ciudat aseara si poate ma puteti ajuta cu o interpretare. Am visat multi serpi in gradina noastra, eu incercam sa intru in casa sa ma ascund dar l-am vazut pe tatal meu afara cu pisica noastra, fata in fata cu un sarpe mare. Eu ii strigam sa fuga dar el a prins sarpele de cap, ca pisica sa il muste si sa il omoare. Pisica a incercat de vreo cateva ori dar a fost muscata ea de sarpe, iar eu i-am spus "cizme fac din tine" si am plecat in casa sa aduc un cutit. Cand am iesit tata deja ii daduse drumul la sarpe... am fugit dupa el o vreme pana la niste scari care coborau... sarpele a coborat si a urcat scarile, mai mare si mai fioros, iar cutitul mi-a disparut din mana. Am inceput sa fug de el, si sa ma urc in copaci, dar cand ma urcam sarpele se transforma in femeie si striga dupa mine "faci cizme din mine nu? ". Nicio interpretare gasita pana acum nu se potriveste cu toate simbolurile... poate ma puteti ajuta. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarpele din visul tau sugereaza o amenintare neobisnuita din viata ta, caeia nu ii poti face prin metode obisnuite, conventionale (tatal cu pisica). Aceasta amenintare poate capata amploare cu atat mai mult cu cat o abordezi frontal, direct, si poate avea legatura cu o femeie din imediata ta apropiere.

      Ștergere
  3. Buna ma numesc Veronica si am 13 ani.De cateva zile incoace visez frumos iar la mijlocul lui ma trezesc intr-o padure frunzele sunt pe jos,si eu pe duc inainte,apoi ajung intr-o casa mai mica care e aflata in mijlocul padurii.intru si in ea sunt;mama,tata prietena si sora mea mai mica de 11 ani.Ma apropii ei imi arata un zambet si apoi se intorc spre un calculator,intr-un fel sunt fascinati de el.Usa e deschisa eu stau cu fata catre monitor,si deodata aud multe sasaituri.Ma intorc si vad ca sarpele e in spatele surorii mele. ea nu se intoarce nu aude si nu reactioneaza,atunci sarpele o musca,eu tip si deodata mai multi serpi o musca doar de picior,de fund si mai in sus nu.Serpii se dau numai la ea.cand a mai vrut unul sa o muste eu si cu mama incercam sa il prindem de cap sa nu mai muste,dar nu imi mai amintesc daca am reusit.Mai stiu ca serpii erau :galben cu negru,verde inchis si deschis,rosii,portocalii si mai multe.Iar ei mai erau mari si mici .

    Cred ca inseamna ceva rau.Ma sperie visul asta.Si am uitat sa spun ca acesta se tot repeta de cateva zile incoace. Te rog ajutama!

    RăspundețiȘtergere
  4. Visez serpi multi muscandu-mi doar sora

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna...asera am avut un vis tare ciudat! se facea ca intram in casa alaturi de niste rude. am zarit un sarpe rosu cu portocaliu in dormitor. eu fricoasa fiind eram cand pe pat cand pe masa cand pe mobila urland ca este un sarpe. rudele mele sareau sa il omoare. apoi am zarit un alt sarpe mult mai mare tot in dormitor sub un birou de coloare verde pal. in vis aparea si o calugarita( insecta), un paianjen mare negru, altii mici tot negri si inca 2 serpi. nu imi amintesc tot visul cu o mare claritate insa eram foarte speriata si am omorat si eu un paianjen mic si calugarita. imi poti spune ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut. Probabil ca ai trecut sau esti pe cale sa treci printr-o situatie riscanta dar care te atrage, si ai avut nevoie/ai nevoie de cineva care sa-ti confirme ca trebuie sa o eviti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un astfel de vis semnaleza grija si iubirea fata de sora ta mai mica, senzatia ca aceasta poate fi intr-un pericol, si faptul ca esti gata sa faci orice pentru a o apara!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai senzatia (in subconstient) ca ceva se interpune intre sotul tau si tine. Mana stanga reprezinta partea afectica, sentimentala din tine, iar picioarele de care esti muscata semnifica ca cineva incearca sa comploteze impotriva ta fara sa se lase vazut ori descoperit. Banii dati de soacra sugereaza o compensatie materiala care nu este indestulatoare pentru suferintele tale emotionale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa cum am precizat pe blog, nu raspund decat rareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună! Am visat că eu și prietenul meu trebuia să mergem undeva ,sa luam ceva pe drum însă, se facea ca erau întinși in linie șerpi și ca noi săream peste ei de precizat ca șerpii erau pașnici, cand am ajuns la mașină cand să ne urcam un șarpe mic dădea sa se urce era tare agitat si atunci el l_a luat si l_a omorât dupa care se facea ca am ajuns la destinație dar iar era șarpele asta mic iar l_a luat si i_am rupt coada dupa care se facea ca era o groapa cu trei patru serpi mari negri in ea atunci m_am trezit ce o însemna?

    RăspundețiȘtergere
  11. Hello Diana, sunt baiat si am visat foarte multi serpi, erau foarte mari, toti negri (cobre), eram intr-o padure foarte frumoasa (cunoscuta mie) si in incercarea de a fugi de ei ma indreptam defapt direct spre cuibul lor, astfel cat vedeam cu ochii eram inconjurat de multi serpi mari si agresivi ce ma vanau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Tim Tim. Pari sa fii pandit sau sa iti dai seama de acest lucru subconstient de un pericol care devine tot mai mare cu trecerea timpului sau tot mai amenintator atunci cand incerci sa fugi de el. Este necesar sa te confrunti direct cu acest pericol, sa il infrunti. Numai in acest fel il poti infrange.

      Ștergere
  12. Buna ziua .am avut un vis in ca tatal meu mia bagat un sarpe in corp si il simteam acolo inauntru. Ce poate sa insemne acest vis? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, am visat aseara ca eram cu prietena mea in padure si ne plimbam , deodata a aparut un sarpe mic alb , prietena mea cand la vazut tot sa apropiat de el sa-l mangaie, eu ii spuneam sa-l lase in pace sa nu se apropie de el,dar inzadar... cand prietena mea la atins,sarpele sa intors spre ea si a muscato (atunci am vazut ca sarpele avea la gat alt sarpe alb inodat cu 2 capete (gen unde trebuia sa fie coada , avea tot un cap de sarpe), atunci am incercat sa ma urc intrun copac dar tot a apucat sa ma muste si dupa muscatura m-am trezit. Imi poti spune ce ar trebui sa inteleg din acest vis? imi este frica de serpi dar nu prea am avut tangente cu ei sau sa ma uit la filme/poze care sa-mi influenteze visul. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Intr-o prima interpretare, poate fi vorba despre senzatia, un mesaj al instictului tau ca prietena ta poate fi amenintata de o primejdie, de ceva/cineva aparent inofinsiv, dar care este periculos din doua puncte de vedere. Intr-o alta intepretare a visului tau, la mijloc poate fi simtamantul ca esti chiar tu amenintat de ceva din extrior sau de o latura a sinelui tau cu care esti "imprietenit," cu care te simti bine, dar care pare sa-ti rezerve surprize neplacute.

      Ștergere
  14. buna eu am visat un sarpe mare de culoare mov ca il muscase pe fratele meu.iar dupa aceea vroia sa intre pe sub usa in camera unde eram eu dar era prea mare si nu incapea,ce sa fie?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poate fi vorba despre un pericol (un atac ipocrit al cuiva, de aici si culoarea mov) in care se poate afla fratele tau, dar care nu te poate ameninta si pe tine. Tocmai de aceea, simti poate ca trebui sa-ti ajuti fratele.

      Ștergere
  15. Buna ziua, eu am visat copilașul unei prietene care s-a băgat intr-un lac si care a fost mușcat de un sarpe aparut din senin. Copil musca de mana venea spre mine și m-am speriat și m-am trezit. Puteti sa ma ajutati? Miltumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva din apropierea ta (nu neaparat prietena) ta a trecut sau este pe punctul sa treaca printr-o incercare grea, ivita pe neasteptate, si iti este teama ca acest lucru te-ar putea afecta si pe tine. Intr-o alta interpretare, la mijloc poate fi temerea ca o initiativa de a ta, un aspect nou din viata poate ascunde niste riscuri, pericole.

      Ștergere
  16. Buna. Acest vis exprima un eventual sentiment de vinovatie, gandul ca poate ai gresit fata de prietenul tau cel mai bun. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre simtamantul tau (subcosntient) ca ai gresit fata de tine, ca te-ai complacut in ceva rau.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua, eu am visat pe copilasul unei prietene care a intrat in lac sa se joace, apoi din senin a aparut un sarpe si l- muscat de mana pe copilas, iar copilasul s-a intors spre mine plangang si m-am trezit speriata. Puteti sa-mi spuneti ce semnificatie are? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
    2. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  18. Buna ziua.Inotam printre serpi care erau crescuti in lacul unui prieten.El ii crestea .Ei nu ma muscau.Pentru ca asa erau dresati.Totusi am vazut cum in porumbel asezat pe apa a fost tras la fund de cativa serpi.Ce o fi insemnand? Vitalie,Chisinau.
    Merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna,Diana Te rog Sa ma ajuti shi PE mine azi dimineata am avut un vis foarte ciudat: Era dimineata trebuia Sa plec la scoala, Dar am intirziat la primele 2 ore PE drum am intilnit 3 fete 2fete de la dansuri SI antrenoarea mea la care EU tin foarte mult. Noi ne-am dus impreuna itr-un local rideam foarte foarte mult. PE gitul antrenoarei era un sarpe de culoare galbena SI nuante de rosu Dar sarpele era dejucarie nu adevarat. Antrenoarea avea o gita . O Fata a despletit-o SI am vazut cum acel Sharpe e jucarie si-a scos limba afara,Dar toate rideam foarte mult SI tare. Nici EU chiar nu am facut nimic chiar daca am vz ca SI-a scos limba. EU impreuna cu ele rideam...Te rog foarte mult raspunde-mi mersi anticipat🙈💖

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna Diana! te rog sa ma ajuti in interpretarea visului meu! L-am visat pe fostul meu prieten care este jandarm, ca a venit la mine acasa cu mai multi colegi jandarmi pentru a-mi lua din casa:carti! Suparata am iesit afara si l-am vazut pe fostul prieten care m-a luat in brate, dar eu il respingeam si el ma tinea cu forta, am ajuns in spatele casei amandoi, iar acolo am vazut o groapa din care a iesit un sarpe negru si statea vertical cu capul indreptat spre noi, la cativa metri era o a doua groapa din care a mai iesit un sarpe de aceeasi culoare, eu si fostul meu prieten ne uitam spre ei, timp in care serpii au iesit din groapa indreptandu-se unul spre celalalt! asa m-am trezit (precizez ca eu si fostul meu prieten ne-am despartit recent)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. cartile din vise semnifica cunoastere, informatii, intelepciune, dar si inaintarea cu pasi fermi spre un ideal. Asadar, visul tau poate fi o reflectare a unui aspect negativ al prietenului tau, a tentativei sale de a-ti nega cunoasterea, punctele tale de vedere sau de a se opune aspiratiilor tale. Cei doi serpi negri pot simboliza un avertisment fata de raul, pericolul ce pandea in relatia ta cu fostul prieten.

      Ștergere
  21. Uhm.hei.am visat că aveam un șarpe de companie.Dar apoi a mai apărut un șarpe de care toți din casă fugeau.Șarpele de companie era mare, iar cel care a apărut pur și smplu era mediu și mi-a mâncat hamsterul.Apoi l-am văzut cum a dat afară o parte din hamster și l-a înghițit din nou.Dar nu eram dezgustatată.Fugeam de șarpe dintr-o cameră în alta și mereu îl găseam pe indeva prin camera în care eram.
    Nu-mi amintesc prea bine visul, dar cam așa a fost.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua .
    Am avut un vis putin cam ciudat se facea ca eream la tara intr-o cladire inalta si un sarpe mare galben ( sau alb nu sujt foarte sigur) se repede la mine (ma ataca) si ma musca de picior ( nu sunt sigur daca ma musca) totusi apare mama care il prinde si il arunca. Nu stiu ce semnifica visul din cea ce am citit in blog un sarpe reprezinta necazuri unu mare reprezinta tradare si culoarea ca pot evita asta cu intelectu totusi nu sunt sigur ce rol are mama in acest vis .
    Va multumesc anticipat penttu raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua ,, eu am visat ca eram in locu in care am copilarit,, la doi priteni din copilarie, am visat ca au iesit 3 serpi,, doi erau cu cerculete rosii pe ei si cu negru,, si unu era gri cu cap de pisica,,, Cel cu cap de pisica ma muscat si am cazut jos, dar o femeie ma salvat,, mia tras veninu din mana ,, cine ma poate ajuta ce acest vis,,, multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. La mijloc poate fi o persoana sau un aspect al vietii tale de care esti legata din copilarie care iti ameninta cumva viata prezenta, relatia cu prietenii tai, armonia in general din existenta (cifra 3, 3 serpi). Negru si rosul inseamna rautate si pasiune ori o intensa emotivitate. In plus, sarpele cu cap de pisica poate indica ca o eventuala persoana care nu iti vrea bine se ascunde sub masca ipocriziei, iti este prieten la prima vedere!

      Ștergere
  24. Buna..te-as ruga sa ma ajuti sa deslusesc un vis carea trezit putin infricosata. Se facea ca er undeva afara nu stiu sigur unde si aveam copilul in brate un sarpe mic si negru lucios a sarit si la muscat de deget si a disparut. Mai eram cu un barbat langa mine nu stiu cine si imi zicea ca sarpele nu e veninos dar cum copilului meu i se umfla degetul ma intrebam ca daca se inseala si este veninos. Am plecat in cautarea unui medic si nu am gasit langa cabinetul medicului era un cabimet veterinar si cand am intrat nu mai aveam copilul in brate ci era un catelus mic si negru. E foarte ciudat si nu reusesc sa il deslusesc nici de cum. Ma trezisem sinpe urma am visat ca am mers cu maicamea intr-un fel de club sa mancam si o asteptam si pe sormamea sa vina acolo ma intalnisem si cu o veche amica din scoala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu raspund anonimilor. Daca vrei o interpretare a visului tau inscrie-te te siteul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  25. Sper ca ma poti ajuta si pe mine...
    Am visat un sarpe care se afla in corp si imi manca din organee mai exact din colon.E straniu rau si ma sperie.Te rog ajuta-ma 😔

    RăspundețiȘtergere
  26. Salut!
    Ajutama te rog frumos!
    Am visat de la inceput ka papam kite 2 sarpi si erau gustosi...apoi eram in ospetie ci imi arata mai multi serpi dresati stateau pe masa de la mixi la mari de diferite kulori...apoi unu nu a askultat ci sarea sa ma muste ...apoi au sarit toti sa muste ci atunci mam trezit...ce poate insemna asta???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Severean. O situatie de viata sau o conjunctura ce pare sa fie placuta si inofensiva este pe cale sa devina negativa, sa te ameninte sau chiar sa-ti faca rau.

      Ștergere
  27. Buna... dar cand visezi ca esti efectiv in jungla in Amazon de ex (doar ca si clima si imprejurimi nu ca efectiv in vis eram in Amazon) intrasem pe un fel de poarta mica (in genul celor care se gasesc la gradinile din fata blocurilor peste care poti sa sari cu usurinta) cu mai multi oameni (pareau prieteni desi nu era nicio fata cunoscuta) am intrat in apa cu toti ( apa era calma si ajungea pana la bazin) nu am mers mult de la poarta si ne.am luptat cu un sarpe mare (piton,boa) care era sa ne muste in 2 ocazii dar pe care am reusit sa,l prindem si sa.l bagam intr-un sac . Dupa ce l.am bagat in sac sarpele s.a linistit.. am plecat inapoi spre poarta (stiu ca scopul venirii noastre acolo era acela de chiar a prinde un sarpe ... dar nu stiu de ce sau la ce il foloseam) cand am ajuns la poarta era un raft pentru furtune printre care erau si o cobra nearga lucioasa lunga... oamenii/prietenii respectivi disparusera (nu fuga ci efectiv au disparut) am reusit sa scap de cobra care incerca sa ma muste... alergand am ajuns intr.u loc cu un alt sarpe care incerca sa ma muste .. am ramas pe loc nemiscat sarpele s.a calmat desii a tot stat pe langa picioarele mele si sasaia (era colorat cu negru rosu si verde in degrade ... am citit ce inseamna fiecare sarpe cu fiecare culoare dar toate trei culorile pe unul singur ... ? ) dupa ce am scapat de sarpele multicolor am dat sa pelec inapoi la poarta unde stiam ca este sigur .. nu am apucat sa plec cate poarta pentru ca alt sarpe care era un fel de rosu spre usor visiniu s.a incolacit in jurul picioarelor mele am stat din nou nemiscat pentru ca functionase si la primul.. am scapat si de acesta (mentionez ca nu m-a muscat nici un sarpe) si dupa m.am trezit dar n.am mai ajuns sa trec de acea poarta unde credeam ca este atat de sigur... ciudat tare in general nu prea visez sau nu.mi amintesc

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna Diana, te rog daca poti sa ma ajuti cu acest vis:
    Am avut un vis in care se facea ca eram cu niste oameni (nu le-am vazut fetele si nici nu ii cunosteam) si am vazut la departare cazand din cer ceva....ca si cum ar fi o cometa..ne-am dus sa vedem ce ii si cand am ajuns acolo era un sarpe mare negru inghetat. Statea ridicat si era imens ca un monstru dar ne-am dat seama ca traia pentru ca isi putea misca ochii. Am inceput sa ne plimbam si sa discutam despre ce sa facem cu el cand am dat peste un alt sarpe mai mic tot negru, care a tarandu-se si zvarcolindu-se a reusit sa ma muste de glezna de unde a inceput sa imi zvacneasca sange..M-am speriat si am crezut ca o sa ma doara sau ca o sa ma transform in ceva sau ca o sa mor, dar restul prietenilor nu au dat multa importanta si am continuat sa mergem. Apoi, tin minte ca am ramas surprinsa ca nu simteam nimic, ca si cum muscatura nu ar fi avut nici un fel de efect asupra mea. Ne-am intors apoi la sarpele mare si am inceput sa ne gandim si sa discutam cum putem sa il omoram, pentru ca daca gheata se topea, eram siguri ca sarpele ne-ar fi atacat. In acelasi timp, nu puteam sa il omoram fara ca sa topim gheata,....am inceput sa ma gandesc la tot felul de idei cum as putea face, cu mecanisme de perforare a ghetii...dar mi-am dat seama ca oricum am incerca sa facem, gheata tot se va topi si sarpele va scapa...apoi m-am trezit...am avut o senzatie f ciudata....mai ales cum sarpele se uita la mine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. La mijloc poate fi o amenintare iminenta pe care o simti plutind deasupra ta. Este ceva ce ti-ar putea face rau dar care nu poate fi eliminat decat odata cu timpul. Pentru a rezolva asta trebuie sa te inarmezi cu rabdare si perseverenta, dar si cu ingeniozitate.

      Ștergere
  29. Salut! Am avut un vis destul de ciudat. In el printre altele am visat ca era o femeie(nu stiu cine era, asta nu e important) intr-o "cusca,groapa" si erau peste ea multi serpi (vipere cred) si o tot muscau si tipa, parea ca si cum era pusa sa fie torturata...Eu o priveam neputincios pt ca am fobie de serpi. P.S. Am vazut intr-un serial o faza cum unu era aruncat intr-o groapa si "dat la serpi", sa aiba legatura cu asta? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa fie reflectata si imaginea vazuta in serial. Pe de alta parte, de ce te-a impresionat acest lucru? O femeie apropiata din preajma ta poate sa ajunga la un necaz, fara sa iti marturiseasca asta, sau un aspect afectiv, emotional al vietii tale poate sa te supuna unei suferinte.

      Ștergere
  30. Salut! Am avut un vis destul de ciudat. In el printre altele am visat ca era o femeie(nu stiu cine era, asta nu e important) intr-o "cusca,groapa" si erau peste ea multi serpi (vipere cred) si o tot muscau si tipa, parea ca si cum era pusa sa fie torturata...Eu o priveam neputincios pt ca am fobie de serpi. P.S. Am vazut intr-un serial o faza cum unu era aruncat intr-o groapa si "dat la serpi", sa aiba legatura cu asta? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna am visat mai multi serpii erau peste tot nu ma muscau dar mergeau pe langa mine si intrau in casa. Mie imi este foarte teama de serpi unul dintre ei era in iarba iar unul in patul din camera mea.Te rog mult sa-mi spui ce inseamna.Multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  32. Buna,am avut un vis ciudat,se facea ca in spatele meu statea iubitul meu si era cu mainile peste mine si in fata mea erau serpi, care vroiau sa ne muste si eu ii tineam degetele pe gura si m au intepat cu coltii si ma durea. Ce inseamna asta, va rog sa mi raspunde ti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O imprejurare a vietii sau niste oameni din preajma ta incerca sa se opuna relatiei cu iubitul tau. Te straduiesti sa te impotrivesti, insa acest lucru pare sa te raneasca afectiv, emotional.

      Ștergere
  33. Buna, sper ca ma poti ajuta si pe mine in legatura cu un vis. Am visat ca eram in pat si erau mai multi serpi negri care se plimbau pe langa mine si mie imi era frica de ei. Si apoi unul m-a muscat de picior in continuu ca sa simt intepatura si apoi s-a mai apropiat inca unul si a incercat sa ma muste, dar m-am trezit. Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  34. Am visat ca am un sarpe urias. Il purtam in poseta, l-am pus intr-o sacosa mare in porbagajul masinii. Ii purtam de grija si ma gandeam sa nu stea flamand. Nu imi iera frica de el. Ce poate insemna? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  35. Buna Diana. Revin de fiecare data cu toata increderea pe blog-ul tau. Am descris acum cateva minute un vis recent, legat de serpi, dar nu am convingerea ca s-a inregistrat, pentru ca mesajul automat, pe care l-am primit nu e identic cu cele precedente. Daca, va aparea totusi de doua ori , te rog sa-mi intelegi insistenta :). Serpii nu imi apar in mod frecvent in vise, poate si pentru ca am oroare de ei. Eram cu sotul meu , nu pot identifica exact locul , nu imi e cunoscut, si el era urmat de cativa serpi de culoare neagra , ce pareau ca o trana in spatele lui. Il ascultau , il urmau ca dresati. Aveam certitudinea ca nu il vor ataca niciodata , prin urmare nici pe mine , cu toate astea , repulsia mea fata de ei persista. Ii repetam sa le spuna sa plece, iar el sa incetez sa ma tem. La un moment dat, m-am trezit cu unul din serpi , in buzunar , el vazand asta , i-a spus sa iasa, lucru care s-a si intamplat , lent , ca sa evite ca teama mea sa ia amploare. Vorbea cu ei intr-un limbaj uman, nu prin intermediul sunetelor ciudate. De multe ori ii citeau si anticipau gandurile si actionau in concordanta cu ele. Evident ca prezenta serpilor, culorii lor negre si puterii sotului meu de a-i coordona m-au pus pe ganduri. Stiu, ca de fiecare data , subconstientul incearca sa imi transmita ceva. Te rog , indruma-ma si de data asta , sa imi inteleg gandurile. Iti multumesc pentru rabdare si iti doresc o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna, Amalia. Faptul ca te visezi in pat poate sugera ca esti strabatuta de niste impulsuri periculoase subconstiente sau ca te simti atrasa de un barbat/baiat care iti face avansuri insistente si nu esti inca sigura ce decizie sa iei in privinta lui...

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna si eu am visat un sarpe galben cu capu mare statea drept in fata mea si se uita la mine dar curios este ca desi eu dadeam din picioare catre el ca sa il speriu sa plece el nu ma atacat doar se uita la mine incruntat

    RăspundețiȘtergere
  38. buna seara,am avut un vis pe care nu il pot intelege mi-a dat o senzatie ciudata am visat ca pisica mea avea un pui de sarpe in gura dar sarpele tot o musca de fata pana cand a omorat-o si era fata cu sange,dar langa ea mai era o pisica care vroia sa sara sa o ajute pe cealalta dar am sarit eu si am luat-o in brate,dar intre timp sarpele a intrat in gura pisicii moarte sa bagat in ea apoi sa terminat visul si mereu cand ma gandesc la acest vis am o senzatie de frica ma puteti ajuta

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna seara,acum cateva nopti am avut un vis ciudat adica,am visat ca aveam doua pisici una dintre ele a prins in gura un pui de sarpe mai intai la prins de cap apoi la prins de la jumatate,dar sarpele se inclina spre fata pisicii mele si tot o musca de nerepetate ori pana a omorat-o fata ii era cu sange la pisica dar intre timp a doua pisica vazand asta a vrut sa sare la sarpe sa il prinda si ea dar eu am oprit-o si am luat-o in brate iar sarpele sa bagat in gura pisicii moarte sa bagat in ea si nu a mai iesit si asa sa terminat visul si m-am trezit foarte speriata,te rog frumos daca m-ai putea ajuta sa imi explici ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Georgiana. Iti simti amenintata frumusetea (exterioara sau interioara), chiar feminitatea de cineva din jurul tau, cineva care probabil te-ar ranit deja, desi nu a recunoscut lucrul acesta sau s-a scuzat ca gresit fara sa vrea.

      Ștergere
  40. Buna ma poti ajuta si pe mine cu o interpretare te rog frumos. Nu tin minte tot visul amanuntit insa tin minte sigur si clar cum un sarpe de circa 3 metri se invalatucise in jurul corpului meu sugrumandumi corpul si incercand sa ma muste de fata... nu tin minte cum se termina caci ma trezisem brusc speriat si cu mainile amortite exact unde ar fi trebui sa fie sarpele... Sper ca ma poti lamuri. Merci mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andrei. Sunt doua variante: fie amortirea pur fizica a trupului tau s-a reflectat in vis sub forma sarpelui care se incolacea in jurul tau, fie intensitatea emotionala a visului s-a transmis trupului tau. oricum, in a doua varianta visul poate semnifica senzatia de ingradire, chiar imobilizare si pericol inspirata de o circumstanta sau o situatie din viata ta.

      Ștergere
  41. Buna Diana,
    Am visat ca eram intr-o locuinta gen apartamet asa cum diresc sa inchiriez eu unu pentru mine si viitoarea mea sotie,eram impreuna cu o amica mama mea naturala si fratele meu vitreg, am primit prin posta un plic care avea deasupra un ou de gaina spart iar in interiorul acelui plic se afla o banana niste jucarii..o masinuta un tir..niste ustensile pentru suflat un fel de vopsea pebtru tatuat, o gheara mai mare gen cum sunt cele de dragon prin filme si 2 serpi infasurati asa cum apar in reclamele de la farmacii..unu era verzui iar cel infasurat in jurul lui era maroniu..serpii erau din plastic de dimensiuni mai mici k de jucarie..la inceput mia fost frica sa pun mana pe ei dar apoi iam scos din plic si ma gandeam ca am sa inlocuiesc eu oul spart si am sa tatuez acei serpi pe gamba pentru ai face o surpriza viitoarei mele sotii. Nu stiu ce sa inteleg din acest vis. Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  42. Bună Diana. Am avut un vis groaznic acum 3 seri cu un sarpe rosu care m-a muscat de spate. Eram cu iubitul meu la un supermarket la casă si o femeie cumpărase mai multi serpi colorati. Cand i-am vazut m-am speriat si am dat sa fug dar unul rosu si mic a sărit în spatele meu si iubitul meu a încercat sa mi-l dea jos. Eram atat de speriată si ma durea de mi se oprise respiratia... Atunci m-am trezit si eram foarte socata :(( Sper sa imi răspunzi . O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuna, Iris. Un astfel de vis poate fi generat de temerea fata de barfa sau vorbele rauvoitoare pe la spate ale unei femei, care desi nu sunt crezute de iubitul tau, te pot rani adanc in suflet.

      Ștergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna am si eu un vis care nu prea il inteleg, aseara am visat ca era un concurs in care trebuia sa prindwm citi mai multi pesti si porninduma catre iazu din apropiere eram eu cu tati si cu iubitu meu , si am observat ca pe drum erau mai multi sarpi care erau incolotaciti unu injuru la altu asa ca un ghem de ata, eu ma uitam la ei sima amuzam ear dintrodata 4 serpi de culoare alba ma muscau de picior strigam la cineva sa ma sjute dar numai iubitul meu sa oferit sa ma ajute tati a spus cai este frica. Apoi ajungind acolo unde trebuia sa prind pestele am observat ca iubitul meu statea intrun copac cu capul in jos si cu picioarele in sus si un sarpe foarte mare la incolotacit si il inghitea cind deodata au cazut si sarpele si iubitu meu intro apa neagra si murdara apoi am observat ca din apa a esit singe am inceput sa tip si mam trezit toata transpirata si plingind cu capul in perna

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna! Bunicul meu (din partea tatalui) l-a visat pe tatal meu(care este decedat) si i-a spus in vis "Vino de urgenta la mine ca am un sarpe pe gat!". Ce inseamna acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna, Diana!
    Era un sarpe mare de culoare alba.Parca era inghetat. Murise de firg inghetat. si era si apa multa.cumva eu imi faceam griji in legatura cu fiul meu ca era frig si apa multa.cumva fiul meu era langa sarpe si eu ma gandeam uite ce frig este si apa multa incat a murit si sarpele inghetat chiar. Eram ingrijorata insa nu speriata.

    daca are o semnificatie, sunt curioasa sa ma ajuti la interperetare.

    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Fanuta. Sarpele alb poate simboliza o persoana pe care ai reusit sa o indepartezi din viata ta. O persoana care poate ca ti-a placut odata, dar te-a dezamagit, te-a facut sa pui la indoiala caldura sufleteasca a oamenilor din preajma ta. Oricum, apa si frigul par sa reprezinte emotivitatea ta, respectiv raceala altora. Poate ca tocmai aceasta raceala afectiva a lumii te ingrijoreaza in legatura cu fiul tau, cu impactul pe care ceasta raceala l-ar putea avea asupra lui.

      Ștergere
  47. Buna. Si eu am visat o chestie cu un sarpe. Se facea ca eram eu mai mica dar baiat(sau eram spectator si vedeam un baiat mai mic fiindca ma vedeam si stiam ca sunt eu) si eram in aer liber. Era timp de primavara, cald. Ne aflam pe o pajiste de un verde crud. Si eram in fata unei mese. Trebuia sa lucrez cu un sarpe boa destul de mare(cam 2 m), gros si avea culoarea verdele ierbii. Acesta ma ataca violent dar imi sare fratele mai mare in ajutor si e muscat de gat(eu nu am avut nici un frate dar mama a avut doi feti care au murit in burta si unul era baiat). El a murit protejandu-ma.Ii sare sange din gat si dupa aceea se taie brusc scena(ca la film) si ma trezesc la spital dar nu cu corpul lui. Era intr-o alta camera si stiam ca e mort.

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu imi mai aduc aminte prea bine ce culoare aveau serpii, decat ultimul care era verde. Toti i-am gasit in bucatarie,unul dupa altul au aparut, dar nu i-am omorat eu,ci un barbat...nu stiu cine era.. i-a aruncat in cosul de gunoi si cred ca au murit..m-am trezit panicata oricum ca mie imi este fparte frica de serpi. Ce inseamna acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Un astfel de vis este asociat cu un pericol din partea cuiva apropiat sau cu o amenintare a cuiva din familie. Poti faca fata acestor lucruri apeland la latura ta "masculina", la curajul si taria din interiorul tau (simbolizate de barbat), mai ales ca pericolul ori amenintarea se pot dovedi a fi treviale, marunte, avandu-si locul la "gunoi."

      Ștergere
  49. Buna, un prieten a visat ca eram impreuna in jungla si doi pitoni mari ne urmareau. Apoi cand unul dintre ei a vrut sa ma muste, prietenul meu a sarit in fata a prins sarpele si l-a omorat. Nu s-a trezit speriat, ba din contra, era foarte multumit de curajul de care daduse dovada in vis. Ma poti ajuta cu o interpretare? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  50. Bună
    Am avut și eu un vis destul de ciudat nu îl pot înțelege dacă mă poți ajuta Mulțumesc !
    Se făcea ca eram întrun loc afară unde ies zi de zi și an văzut un șarpe foarte mare dar subțire și fugeam după el cu diferite chestii pentru al ucide ,la un moment dat lam tăiat deasupra capului dar destul de adânc și era ca și mor dar mma luat prin surprindere și am căzut era sa mă muște de 2 ori și după aceea lam prin de cap . Cam atât a fost visul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ceva sau cineva cu care esti obisunit tinde sa-ti rezerve surprize neplacute, sa iti dauneze. Chiar daca realizezi intrucatva acest lucru, subapreciezi capacitatea sa de a-ti face rau. Ramai cu garda pusa!

      Ștergere
  51. BUNA am visat azi noapte un copac uscat dar pe crengile sale erau numai serpi incolaciti iar eu nevazind mam dus sub el si ere un pomelo stricat am vazut asta cind am pus mina pe el lam lasat acolo iar cam la un metru erau 2 fructe mari galbene pareau a fi gutui cam la un kg apoi cind mam dus mai incolo de sub pom am vazut ca era plini de serpi

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna Diana am visat recent ca m-am luptat cu un sarpe. Acesta arata ciudat , era turtit. Nu avea cap doar niste orificii prin care a incercat sa imi pulverizeze venin in ochi. Pulveriza foarte fin aproape inobservabil. Inainte de a ajunge eu la locul cu pricina un prieten incasese o doza considerabila si nu mai vedea. El a pleacat grabit la Bacau pentru ca acolo aveau antivenin noi fiind din Craiova. Eu ma feresc aproape la timp de norul fin de venin dar pentru o milisecunda ochii mei au contact cu norul de venin. Vedeam putin in ceata si nu stiam daca sa ma duc la doctor sau nu avand in vedere ca situatia nu era atat de grava, ia prietenul acela plecase de aproximativ 15 minute si nu aveam cum sa se intoarca dupa mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Un vis de acest fel poate atrage atentia asupra unui risc, al unui pericol care te meninta daca nu esti vigilent, nu obervi cu luare aminte ce se intampla in jurul tau. Pe de alta parte, ti se poate semnala ca un aspect sau eveniment din viata ta nu tocmai fericit iti intuneca simtul realitatii.

      Ștergere
  53. Buna,

    Am visat doi pui de serpi care era sa I calc in iarba si cand m am uitat in spatele lor dintr o stanca ieseau foarte multi, scopul sa se apropie de mine. Imi poti spune ce inseamna? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  54. Am visat ca eram intr-o camera de hotel si aveam in dulap o reptila si un arici foarte prietenosi. Ii ascundeam acolo pentru ca voiam sa ii pastrez... eram stresata de lucrul acesta. Nu stiam cum sa fac sa ii ascund mai bine, sa nu ii gaseasca cineva... intr-un final m-am trecut si asta a fost tot visul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Buna, Bianca. Atunci cand nu esti casa, simti nevoia sa te aperi cumva de lumea din jur, fie asemeni ariciului, cu acele lui, fie asemeni, reptilei, o creatura vazuta de obicei drept agresiva. Aceste doua vietuitoare pot reprezenta simbolic sistemul tau de autoaparare, pe care vrei sa-lascunzi, sa nu fie vizibil celor din preajma ta.Bianca, data viitoare, pentru a-ti raspunde trebuie sa te inregistrezi pe siteul meu.

      Ștergere
  55. Buna am si eu nevoie de ajutor am visat ca sunt urmarita de un sarpe urias care ma prins de licior si a incercat sa ma acunce jos unde erau foarte multi serpi probleme care este ca mam trezit plangand tipand si cu o durere de picior de acolo de unde ma prins

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Sarpele urias semnifica un pericol sau o piedica mare aflata in calea spre un obiectiv important pentru tine. Nu te descuraja, crede in tine si vei reusi.

      Ștergere
  56. Buna seara explicarea visului meu atat de real mam trezit speriat si sper sa ma ajuti cu un raspuns.

    ERAM CU SOTIA SI TREBUIA SA TRECEM O PORTIUNE DE DRUM CAM DE UN KM SA AJUNGEM LA O ANUMITA PERSOANA SI LA UN MOMENDAT PE DRUM CUM MERGEAM EU CU NEVASTA SE FACE O FURTUNA UN URAGAN SI INCEPE IN CERCU FURTUNEI INTRAM NOI PENTRU A PUTEA AJUNGE UNDE VREM SI ERAU MULTI DAT MULTI SERPI CARE SE INVATTEA DEASUPRA NOASTRA IN AER SI UNU UN SARPE SE TINEA CU GURA DE UN ANIMAL CRED CA ERA UN CAL SI CUM ERA URAGANU CURENTU DE AER ASA PUTETNIC CATE UNU ARUNCA AFARA DIN CERCU PUTERNIC DE AER SI CUM IESEAU AFATA CU FORTA TOTI ERAU CU GURA DESCHISA PORNITI SA MUSTE PE CINEVA IN CERCU ALA DE URAGAN INCEPUSE SA NINGA .
    DAR CE NU INTELEG CA NEVASTA VROIA SA AJUNGEM IN PARTEA CEA LALTA DE DRUM .EU TOT ERAM SPERIAT SI DACA MA MUSCA UN SARPE ACUMA CA TOTI IES DIN CERCU ASTA CU O ASA MARE VITEZA SI CU GURA DESCHISA SA MUSTE .UN CARE NUI INTELEG POVESTEA SI SAL VAD ASA REAL
    DAR PANA LA SFARSIT NA MAI RAMAS NICI UN SARPE IN CERC UNDE NOI NE CONTINUAM DRUMU ULTIMU ANIMALU A PARASIT CERCU EU CRED CA A VRUT SA FIE SIGUR CA NU PATIM CEVA SI DUPAIA NEAM CONTINUAT DRUMU SI MAM TREZIT SPERIAT. ASTEPT RASPUNS VA MULTUMESC FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Este un vis impresionant prin vivacitatea sa, prin dinamismul sau. Uraganul simbolizeaza ceva care este deasupra puerilor noastre, ceva incontrolabil, iar serpii un pericol, o amenintare. In interpretarea mea, probabil ca la indemnul sotiei tale va trebui sa faceti ceva important, capabil sa dea o noua turnura, in bine, vietii voastre. Calea catre aceasta schimbare presupune niste riscuri, pericole, dar reusiti sa treceti de ele gratie ciuva care va ajuta, va protejeaza sau a fortei voastre interioare (simbolismul calului).

      Ștergere
  57. Buna. Eu visat aseara ca eram urmarita de un sarpe destul de subtire si mic,verde care ma alerga, eu ajungand pana la Biserica.Acolo am reusit sa il prind intr o usa si astfel sa il omor, dar apoi ma simteam foarte prost ca am omorat o vietate si ma rugam sa fiu iertata pentru asta. Mai apoi am aruncat sarpele mort, taiat in doua de usa, pe scarile bisericii. Eu am deslusit oarecum o parte din vis, dar ma puteti ajuta totusi sa il inteleg in intregime ? Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna scuze de deranj am avut un vis ciudat si nu îmi dau seama ce inseamna eram la tara cu unchiu meu si el se juca cu un sarpe la dimensiune normala sarpele era alb cu albastru imi tot zicea ca nu musca si nu e veninos si k nu are de ce sa ami fie frica dar mie îmi era frica si dupaia sarpele a fugit in magazin sub frigider dar eu nu mai intram in magazin de frica sarpelui ce ar putea sa însemne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Nu e nici un deranj. Visul tau exprima o temere (subconstienta) fata de un eveniment sau o situatie avand de a face cu familia sau catre care esti imboldit cu de-a sila de catre cineva din familie. Nu ii lasa pe altii sa iti controleze viata, sa te impinga spre lucruri care nu-ti plac.

      Ștergere
  59. Buna scuze de deranj am avut un vis ciudat si nu îmi dau seama ce inseamna eram la tara cu unchiu meu si el se juca cu un sarpe la dimensiune normala sarpele era alb cu albastru imi tot zicea ca nu musca si nu e veninos si k nu are de ce sa ami fie frica dar mie îmi era frica si dupaia sarpele a fugit in magazin sub frigider dar eu nu mai intram in magazin de frica sarpelui ce ar putea sa însemne

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua! Vreau sa spun ca dimineata asta mam trezit foarte confuza de aceua vas ruga daca puteti am explica ce inseamna. Eram la o ghiuveta cu viitoru sot (inca nu suntem casatoriti desi avem doi copii impreuna) si parca erau alge bagam mana prin ele(nu stiu ce faceam)si eu vad sarpele care era o vipera neagra si ii zic so tina bine de cap si el face ca si cum miar dao mie so prind,parca el nu ar sti.si cand dau so prind ma musca de mana stanga de 2ori (cand mam trezit aven senzatia ca dreapta si asa este in pozitia care statea era dreapta dar in vis stanga). Eu ii spun la sot ca am sa mor in jumate de ora si se vedea pe fata parerea d rau chiar avea si lacrimii. Ma duc la tatal meu ii spun si imi zike atat:si cum ai lasat asa? Parca nu era nepasare dar niki c vai d mine.si parca o aparut si bunica si mai multe pers cunoacute si mia spus sa pun apa la muscatura deai stiau ca am sa mor. Chiar nu ma gasit explicatia visului. Va rog frumos daca ma puteti ajuta laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Laura. Chiuveta pprin care apare sarpele simbolizeaza murdarii, ale tale, ale viitorului sot, sau barfe legate despre voi doi. Inclin sa cred ca este vorba despre ultima varianta. Trebuie sa te fewresti de vorbele rele ale unor persoane din familia ta sau a lui.

      Ștergere
  61. Buna! Aseara am visat ca eram in casa bunicii si dintr-o data niste pui de sarpe au iceput sa "fuga" dupa mine. Ce poate insemna? In ultimul timp nu imi merge prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  62. Bună Diana! Si eu am avut mai devreme un vis ciudat cu un sarpe. M am trezit cu un sentiment de neliniste ca si cum ar urma sa se întâmple ceva rau. Eram la tara, in curtea bunicilor mei ce nu mai trăiesc de câțiva ani. Mama si sora mea cea mica au plecat intr o excursie cu copii mici cu autocarele iar eu cu tatăl meu am ramas acasa. Dintr o data porțile mari ale Curtii le am văzut deschise si totul era aranjat ca pt o petrecere. Veneau oamenii si ne urau sa fie intr un ceas bun si felicitari...a apărut printre ei si o colega de școala generală pe care nu am mai văzut o de 15 ani cred, doar pe fb, îmbrăcată toata in alb cu copilul ei, tot in alb, si cu tatăl ei. L au pupat pe tatăl meu si pe mine la final si ne au urat felicitari. In tot timpul asta pe bolta vitei de vie se făcea ca sta un sarpe mare, galben, uriaș, cred ca era piton si pe care se pare ca l adusesem eu din Italia de la iubitul meu. Tin sa mentionez ca iubitul meu e italian si ma duc destul de des acolo, de exemplu ieri m am intors din Italia dupa câteva zile. Relația noastră el o tine in principiu ascunsa, stiu familiile noastre si prietenii apropiați deoarece lucram si împreuna, ma rog pana sa plece el, dar este unul dintre administratori iar eu lucrez incontinuare la firmele lor din România. Spune ca daca ar afla ceilalți asociați nu ar mai avea încredere in niciunul dar noi suntem împreuna de un an si ceva. Revenind la vis, dintr o data, in timp ce ma duceam sa mi aduc un scaun pt ca nu mai erau la masa, șarpele de pe vita de vie a inceput sa se îndrepte amenințător spre mine. Am fugit sa ma ascund iar tati l a legat intr un cearceaf si l a agatat de gard. In timpul asta eu eram stresată si de faptul ca mi scris iubitul meu si telef nu mi mai arata mesajele lui. Tin sa specific ca eu il iubesc f tare si mi doresc f mult sa ma căsătoresc cu el. Te rog din suflet sa mi spui ce inseamna...iti las adresa mea de email sa mi răspunzi acolo: Lelia4us@yahoo.com mersi mult de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, in acest vis se oglindetse tocmai ingrijorarea ta fata de iubit. Cumva subconstient, simti ca el ti-ar putea rezerva o surpriza neplacuta, dar nu esti lipsita de aparare, familia, in special, tatal reprezinta un sprijin puternic pentru tine.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru răspuns! Intr adevar singurii in care am încredere cu adevarat sunt părinții mei, mai ales in tata, cu care discut foarte multe! Nu le ascund nimic niciodata!
      In alta ordine de idei, as dori sa stiu daca iti las datele mele de naștere imi poti face o miniastrograma, as dori, ca orice om, sa am puțină idee despre acest lucru si daca din aceasta de poate vedea ceva si referitor la viitorul meu. Sunt născută in 04/11/1984 la București, intre orele 14:45-15:15, duminica. Mersi inca odata si sa stii ca sunt o fană a postărilor tale! Faci un lucru extraordinar iar previziunile astrologice pe care le publici lunar au devenit ghidul meu de a lungul anului. Cu drag, Lelia

      Ștergere
  63. buna, eu am avut 2 vise in ultimele 2 luni cu serpi.o sa fa cun rezumat mai scurt, primul suna cam asa: eram intr-o incapere cu inca cativa si era un sarpe intrus in casa aceea si eram toti speriati pentru ca avea o viteza foart emare acel sarpe iar pana la urma un dude a reusit sa-l prinda iar in momentul respectiv sarpele a inceput sa-si manance coada. Cel de-al doilea, eram in desert si nu stiu cine mi-a zis cum ca daca bei substanta unui sarpe o sa poti aluneca ca sii ei cu o viteza foarte mare iar in acel desert erau tigrii cica si ca sa scap de ei am omorat cativa serpi ca sa le beau acea subtanta si am devenit foarte rapida si alunecam ca la vale in jos nu stiu cum, la jumatatea drumului ma plangeam ca nu mai aveam ”combustibil” i sensul de substanta acceea care se terminase si dintr-o data apare un sarpe in fata mea, acela fiind mai greu de omorat dar reusisem in cele din urma si am ajuns la o cas aunde eram fericita ca acei serpi m-au ajutat cumva sa scap de probleme dar imi era si scarba de cele facute, ce pot insemna aceste vise..m-au cam marcat dar nu prea le inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu interpretarea unui vis pe care l-am avut. Parca aveam mai multe gaini 3-4 (maro si negre) pe care incercam sa le alung la locul lor care era sub o gramada de busteni. Cum au intrat, gainile au iesit speriate si eu m-am aplecat sa ma uit ce este sub busteni. Acolo am vazut un sarpe negru care statea incolacit. Eu m-am speriat si m-am retras in partea stanga, m-am asezat pe pamant, am pus mana la ochi si am vazut cum a iesit sarpele si parca a zburat spre un copac care era in fata mea.Cum aluneca in sus in copac am vazut ca acum avea culoarea alba.Atunci m-am trezit din vis, cu o senzatie de spaima. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis oglindeste fie nevoia de a te ridica deasupra problemelor tale cotidiene si a-ti gasi un obiectiv mai inalt, potrivit tie, fie nevoia de a te desprinde de obsnuintele cotidiene pentru a afla autenticul tau sine.

      Ștergere
  65. Prietena mea, m-a visat cum aveam pe mine un sarpe mare, galben, cu dinti fiorosi. Dupa spusele ei ma luptam cu el dar eram linistita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate dovedi ca prietena ta are incredere in tine, in forta ta de a invinge adversitatile vietii. Poate insemna si ca ai/vei avea de luptat cu o gelozie sau cu cineva gelos pe tine.

      Ștergere
  66. Am visat ca am observat o gaura in partea stanga sus de la piet spre umar dar gaura era mica si cand am inceput sa strang ca simteam ceva tare au iesit pui de serpi iam omorat ,cand am mai stransa au mai iesit si a venit sotul meu si acum el îi omora le dadea cu ciocanul in cap,iar eu tot strangeam ca sa mai scot si deja am vazut foarte multi intro punga,iar apoi am vazut o alta gaura in buric si cand am strans au iesit cred vreo 30 sau mai multi,gramada era mare ,el sotul tot îi omora,iar eu imi controlam corpul si stiam ca mai am ca il simteam tare ca si cum mai sunt multi dar nu am apucat sa mai scot ca mam trezit.
    De serpi nu imi era frica ca in viata am omorat serpi,dar eram ingrozita de ce exista in corpul meu si ce a iesit din El.
    Va rog sa ma ajutati sa inteleg visul asta.

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ziua am o intrebare eu si sotul meu meam mutat intro casa latarape fare am cumparato de cand stam in acea casa visam incontinu serpi colorati care se ascund in pereti casei ,problema este caci noi chiar am gasit si in realitate serpi in casa daca ma puteti ajuta cu ceva problema e ca avem si un copil mic si ne e cam frica ,va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  68. Am visat ca am observat o gaura in partea stanga sus de la piet spre umar dar gaura era mica si cand am inceput sa strang ca simteam ceva tare au iesit pui de serpi iam omorat ,cand am mai stransa au mai iesit si a venit sotul meu si acum el îi omora le dadea cu ciocanul in cap,iar eu tot strangeam ca sa mai scot si deja am vazut foarte multi intro punga,iar apoi am vazut o alta gaura in buric si cand am strans au iesit cred vreo 30 sau mai multi,gramada era mare ,el sotul tot îi omora,iar eu imi controlam corpul si stiam ca mai am ca il simteam tare ca si cum mai sunt multi dar nu am apucat sa mai scot ca mam trezit.
    De serpi nu imi era frica ca in viata am omorat serpi,dar eram ingrozita de ce exista in corpul meu si ce a iesit din El.
    Va rog sa ma ajutati sa inteleg visul asta.

    RăspundețiȘtergere
  69. buna Diana .Ma poti ajuta cu un vis ? am visat un sarpe de casa dar culmea ca era inghitit de fetita mea pe jumatate si incercand sa il apuc de coada sa il scot afara mia alunecat din mana si inghitise fata de tot .CE POATE INSEMNA ?

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna!Acum cateva zile am avut un vis cam ciudat.Eram langa un rau intr-o vale si dintr-o data apar mai multi serpi care inoat,iar eu ma speri si cand ma intorc si o vad pe mama care im zicea sa plecam insa pe cararea pe care statea ea erau multi serpi care se minvarteau in jurul ei iar eu tip zicand ca nu vreau sa merg ca mie frica. Apoi apar langa dulapul de sub ghiuveta unde erau serpi si in stanga mea iarasi erau serpi gramada incolaciti.Atunc eu iau ceva si incep sa le dau foc.Atuncia mam trezit.Nu stiu ce inseamna!Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  71. Sper sa ma ajutati . Am visat ca sunt intr-o centrala de apa cu 3 prieteni si pe unul dintre ei s-a dus acasa ca sa ia bautura si cand a iesit ca vroiam sa ii zic ceva in gard era un serpe imens , le-am spus prietenilor cei care au ramas cu mine si am inceput sa fugim si erau mai multi serpi in spatele centralei si eu eram ultima . Erau pitoni si niste serpi cu piele de camuflaj nu stiu cum sa explic . Cand am ajuns in spatele centralei un sarpe a incercat sa ma muste dar n-a reusit . Dupa m-am trezit . Ce inseamna asta ? Am mai visat mai de mult serpi si m-am certat cu cea mai buna prietena . Va rog sa ma ajutati .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu dau interpretari pentru comentariile celor care se inregistreaza ca anonimi. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  72. Am visat aseara doi serpi care se ascunsesera intr.o groapa in curtea parintilor mei si pe unu am reusit sa.l omor cu un topor iar pe celalalt l.am scapat si eram disperata sa.l gasesc sa nu.l muste pe copilul meu dar si pe noi.ce poate insemna? Aveau culori diferite si nu erau ff mari.

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna, aseară am visat un șarpe in apa care ulterior a venit la mine, s-a încolăcit pe piciorul meu, după care m-a mușcat de mâna. șarpele avea culoarea vedre/gri închis. sper ca ma poti ajuta sa înțeleg ce înseamnă, mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  74. Eu am avut de mai multe ori un vis in care ma inconjurau serpi... Erau pe jos, in copaci atarnati, in casa, pe casa, peste tot! Ca sa scap de ei trebuia sa il omor pe cel mai mare dintre ei... Era mare cu diametrul de vreun metru, iar dupa ce l-am decapitat tot restul serpilor au murit. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  75. Salut, am visat ca am luat in mana un pui de sarpe de culoare verde-negru, fara teama de el.. Si ma muscat de mai multe ori de ambele maini. Insa avea foarte multe tentacule albe in loc de dinti si cu ele ma intepa. Imi poti spune o parare despre ce ar putea fi vorba? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristian. Puiul de sarpe poate intruchipa o circumstanta aparent marunta sau o persoana aparent insignifianta din viata ta care iti poate face totusi mari probleme, indeosebi intr-un mod subtil, impiedicandu-te sa iti urmezi obiectivele sau ingradindu-ti libertatea personala.

      Ștergere
  76. Buna ziua va rog sa imi spuneti am visat un sarpe atacand pe mama mea moarta l-am atacat cu sapa ce inseamna.muktumesc

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna ziua va rog sa imi spuneti am visat un sarpe atacand pe mama mea moarta l-am atacat cu sapa ce inseamna.muktumesc

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna ,sunt victor si am virat un sac cu multi serpi mari care incercau sa muste, apoi multi serpi mari intr o curte al unei case.
    Eu unul nu prea visez ,foarte rar.
    Iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  79. Bună se facea ca eram intr o casa nu stiu daca a mea sau nu si am visat un sarpe mare maron cu gri închis ca ma uitam la el (era ala unei femei cu care am avut o cearta) .Era pus într o lada de plastic și deasupra avea un grilaj de plastic ca raftul de la frigider dar nu era inChiș. La un moment dat șarpele a scăpat și din cate îmi aduc aminte am început sa l cautam prin o curte iar pe jos era noroi .La un moment dat m am așezat pe pragul unei case și dintr o data îmi dau seama ca am șarpele în pantaloni și îmi era foarte frica de el și când le am văzut prima data dar când mi am dat seama ca îl am în pantaloni atunci frica era foarte mare.ce înseamnă acest vis

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna! Mereu cand am cate ceva gen examene, probleme de familie, visez ca ma musca un sarpe inainte sa se intampla evenimentele dar reusesc sa le rezolv. Si ultima data cand am visat vroia sa ma muste sarpele dar l-am prins de cap si ma uitam in ochii lui. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  81. Buna ziua, intai de toate am o retinere fata de serpi, nu vreau sa-i vad. Dar am avut un vis intr-un peisaj viticol si eram alergat de serpi care mai mici, care mai mari, dar cand ajungeam indreptul parintilor mei, uratii aia nu se mai apropiau de mine. Pana cand am gasit un fel de topor dar disparuse toti. Tin sa va anunt ca incep facultatea in cateva zile si sincer cred ca subcontistientulmeu ii este putin frica, deoarece nu am lasat niciodata sa mi-se vada nicio temere pe fata. Multumesc anticipat pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna ziua. Am avut un vis ciudat si nu stiu exact ce ar putea semnifica. Aveam acasa un sarpe negru cu buline galbene pe el care se plimba prin casa mai exact prin camera parintilor mei. Mie personal imi plac serpii dar, m-am hotarat ca trebuie sa il prin sa il omor deoarece nu stiu daca ii veninos sau nu. Just in case. Dar, nu m-a lasat inima sa il omor fie mi-a fost frica fie mi-a fost mila pana la urma niste foste colege de liceu au venit la mine si l-au omorat taindu-l de la jumate.

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna Diana, am visat un sarpe mare alb care mergea pe verticala in spatele meu. Nu i-mi era frica de el dar incercam sa-l sugrum cu mainile.Cand m-am intors el m-a muscat de spate,am simtit durere in jurul bazinului.Nu simteam teama eram doar amuzata .

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna! Am visat ca eram intr-o padure iar in copaci erau multi serpi mari si verzi .eu incercam sa fug si eram derutata pentru ca erau in toate directiile iar intentia lor era sa ma atace si se lasau din copac jos spre mine .ajuta-ma te rog,ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  85. buna ,am avut un vis extrem de ciudat....am visat ca eram pe urmele unui sarpe negru extrem de periculos,voaim sa il ucid,dar pana la urma sia gasit un cuib in burta unei femei.apoi acea femeie incerca sa il protejeze iar eu voiam sa-i fac rau,insa pana la urma am descoperit ca sarpele era defapt un fat destinat sa fie naSCUT de acea femeie,insa pana la urma nustiu cum am fost de acord,insa am aceptat sa inghit sarpele pe gura si sa devin insarcinata cu acel sarpe negru ,subtirel..intr-un final am reusit sa scap de el,convingand un barbat sa-l inghita la fel ram si el insarcinat,era ceva gen un fat care arata ca un sarpe negru si subtire,care nu voia sa faca rau la nimeni dar toti se temeau de el...ce poate inseamna acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna! Imi poti spune si mie ce inseamna visul meu, te rog frumos?
    deci eram cu o fosta prietena si mi-am dat seama ca nu ma mai voia pe langa ea si a zis ca se duce acasa ca sa isi ia bani pentru mancare dar prin surprinderea mea acasa a insemnat la mine si inainte sa intru eu in curte intrase o vecina , prietena cea mai buna a surorii mele,care ii arata drumul prietenei si intrase in alta parte de casa si in curte era un sarpe urias si nu stiu cum mi-am infrant teama sa trec pe langa el ca sa intru in aceea parte de casa ca sa ii dau o palma vecinei ca de ce a indrumat-o pe fosta prietena in casa daca era sarpele acolo dupa nu am gasit-o pe ea in partea aceea si m-am dus la cealalta tot cu frica am trecut peste acel sarpe si cand am ajuns acolo am observat ca aveam pasari, nu mi-am dat seama ce sunt dar erau negre si zburau pe acolo, erau in numar de 3 si niste gaini cu pui nu stiu numarul dar erau multe, dupa aceea am vazut si broastele putin mai mari decat sunt ele de obicei
    si cand am intrat m-a avertizat tatal meu sa nu las usa deschisa si de unde ca o lasasem deja si acel sarpe venise la noi la usa si a incercat sa ma atace dar am reusit sa fug mai departe de el ca sa scap ca imi era frica si a mancat un pui de gaina si o broasca
    dupa m-a intrebat bunica:"de sarpele asta iti e frica? sunt altii si mai mari, acesta este micut" dar de unde ca era atat de mare incat doar capul lui era cat jumatate de mine
    si dupa mi se facuse mila de acel pui si broasca si i-am zis lui tata sa faca ceva si a luat o priatra si l-a ametit, i-a dat de 3 ori peste cap ca sa putem baga animalele din nou inauntru
    si dupa ce le-am bagat m-am trezit de frica si nu am mai putut sa dorm
    te rog sa-mi spui, am spus detaliat ca poate fiecare detaliu insemana ceva bun sau rau si sa stiu
    multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna, Diana, am si eu nevoie de o interpretare de vis ciudat: chiar az'noapte am visat ca m-am asezat ca pe o perna in mijlocul unei balti cu apa limpede, pluteam pe ea, iar in jur vedeam tot felul de lighioane sinistre, ca crocodili, serpi, niste insecte ale apei etc., iar la un moment dat cand m-am uitat la sanii mei, un sarpe mic ma muscase de sanul drept, dar nu ma durea. Insa ma gandeam daca il smulg, imi rupe sfarcul. Tin sa-ti mentionez ca acum 3 ani m-am tratat de cancer la san, insa la cel stang am avut, nu la cel drept. Ma poti ajuta cu o semnificatie a visului ? cu multe multumiri, Dana

    RăspundețiȘtergere
  88. bună, aseară am visat șerpi, se făcea că eram pe lângă o piscină cu puțină apă în ea, șarpele era agățat de un copac de lângă piscină, era un fel de anaconda, dar cu capul super mic față de trunchi, la început era calm și liniștit, apoi tatăl meu a vrut să l omoare, l a lovit dar nu l a omorât, șarpele a venit spre mine, și când să ajungă la mine tata i a retezat capul, deși avea capul retezat, șarpele tot a venit spre mine, eu am sărit peste el și el a murit, după m am dus in grădină, și acolo m am urcat pe un fel de moviliță, după ce m am așezat 2 șerpișori au venit la mine, dar i am dat cu piciorul jos, după care o colega de la școală a venit și m a ajutat să mă dau jos, ce poate insemna visul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna diana. Ma poti ajuta cu acest vis. Am visat prima oara ca un fel de cartita care manca niste pui de altfel de animal mai micut si dupa aia am visat o multime de oameni si eu fugeam de cineva sau ceva rau si dintr-o data un sarpe mai mare cu mai multe culori inchise a sarit pe un baiat si l-a omorat ,dupa au inceput sa iasa pe strazi o gramada de serpi de toate marimile si eu am fugit Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Te simti amenintata, subconstient, de mari pericole din jurul tau. Este nevoie sa-ti iti dai seama cine este cu adevarat de partea ta, si cine te dusmaneste.

      Ștergere
  90. Buna,visez meru multi serpi,visezi ca am pe maneca la bluza un sarpe il simt cum se misca sau mai visezi un cap imens de sarpe.

    RăspundețiȘtergere
  91. Eu am visat ceva asemanator cu ce scrie aici: "- Daca visezi ca omori un sarpe, se spune ca ca vei profita din plin de noi oportunitati sau vei triumfa asupra adversarilor tai." Il omoram impeuna cu mama mea, incerca sa intre in casa, acasa la mine la tara nu in bucurecti unde stau cu chirie, si ii taiam capul cu o sapa sau ceva asemanator si ii crestea la loc :/ asta ce ar putea insemna, are legatura cu ce scrie mai sus? ca n ar fi rau :D
    Eu uneori am mai multe vise in aceeasi seara sau sunt combinate, ma rog, acum cand citeam interpretari am dat si peste faptul ca cineva se baga in casa gen, asa cum e sarpele si mi-am amintit ca am visat ceva de genul ca tatal meu o insela in vis pe maica-mea cu scuza ca ei nu au mai avut relatii demult intrucat ea s a operat in decembrie si nu stiu inca daca au reluat relatiile - noi suntem deschisi si vorbim chestiile astea dar chiar n-am intrebat o daca e ok sa reia, ce i-o fi zis doctora, doar ca am stat si m-am gandit daca ar putea fi realitate, dar avand in vedere grija, stresul si teama prin care a trecut atat taica miu cat si eu cand a fost operata ma indoiesc ca ar face asa ceva. Deci tind sa cred ca poate visul a fost doar o teama de-a mea, pentru ca in tinerete stiu ca maica mea a facut o infectie si de abia acum cativa ani mi a zis ca ar fi inselat o el atunci sau l a suspectat, atunci nu mi a zis ca eram prea mica si nu intelegeam. Cred ca am eu o teama sa nu mai faca asta, si oricum eu am teama asta si pentru mine, un om care si inseala partenerul sau partenera e de ultima speta pentru mine. Visul cu sarpele ar putea fi si de la teama mea, sper ca nu e si premonitie, ca m am mutat de curand cu colege noi si s cam increzute si mi e frica sa nu caute nod in papura fata de proprietar, ele stau mai demult acolo si se crede niste mici sefe, deja mi au zis clar ca ele daca nu le convine de mine dupa 2-3 luni sa mi iau zborul.

    Referitor la visul meu, aveti vreo idee ce ar insemna? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna am visat un sarpe negru cu linii gri care a muscato pe fetita mea atunci am tipat si am strigat la matusa mea sa aibe grija de fetita dar matusa mea a murit acum 2 luni

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna dimineata. Am si eu o nedumerire. Eu mai visez, dar in general nu prea tin minte visele. Dar in noaptea asa m-am trezit din somn datorita acestui vis urat si l-am tinut minte. .
    Eram atacat de un SARPE mare negru si tot incercam sa scap de el..fugind pe un camp. Tot aveam impresia ca am reusit sa ma indepartez suficient si parca il vedeam la distanta pe un deal, ca la foarte putin timp era iarasi langa mine incercand sa ma muste !! Poate cineva sa ma lamureasca ce ar putea fi ??

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna sa aveti inima! Am visat in zorii zilei de Duminica ca trebuia sa merg sa imi ajut bunica(care este decedata de vreo 5 ani ) in gradina la strans si curățat frunze uscate ...Am plecat singura si cum am inceput sa strang frunzle am vazut un sarpe cenusiu foarte subtire ...Am paralizat de frica si in încercarea de a fugi am cazut jos si atunci un alt sarpe la fel de subtire s-a urcat pe mana mea si undeva la încheietura mâinii am simtit o usoara căldură ...probabil am fost muscata pentru ca sarpele intra in mana mea ca intr-o gaura ...singurul lucru care l-am gandit atunci a fost ca aici imi este sfarsitul, nu ma mai poate salva nimeni
    ..Am lesinat si la putin timp m-am trezit si mi-a luat timp sa realizez că a fost vis ...foarte real ...

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna.
    Poate ma poti ajuta cu interpretarea visului meu in urma caruia am ramas cu un mare semn de intrebare.
    Se facea ca mergeam pe un drum in care in dreapta era foarte mult stuf iar in stanga era o pajiste de iarba. La un moment dat pe jos au aparut niste serpi de diverse culori, galben, rosu. Mie mi s-a facut frica realizand ca sunt aproape de picioarele mele asa ca la un moment dat am luat-o la fuga in partea stangs, parte in care era pajistea de iarba...
    Astept raspunsul tau.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna,
    Am visat ca mergeam pe un drum gen de tara in care in dreapta era foarte mult stuf iar in stanga era pajiste de iarba. La un moment dat in calea mea au aparut niste serpi de diverse culori, galben, rosu. M-am speriat de ei, imi era frica asa ca am luat-o la fuga spre partea stanga unde era pajistea de iarba verde. Mi-a fost frica ca am sa calc pe ei.
    Ma pori ajuta cu interpretarea acestui vis te rog ?

    RăspundețiȘtergere
  97. hei diana! te rog cand poti sa imi raspunzi si mie ce inseamna visul meu, eram pe marginea unei ape cu vecini din copilarie de cand eram mica cu care nu m-am mai intalnit de ani de zile si un sarpe mare si negru a venit de pe apa intr-o mare viteza si a trecut pe langa noi si s-a urcat pe un deal si se juca acolo. noi ne-am speriat tare dar cu toate astea am intrat in apa si il pandeam sa nu vina spre noi . iti multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  98. si era intuneric, noapte...

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna, Diana
    Ma poti ajuta cu interpretarea unui vis?
    Aseara am visat 3 serpi: doi inchisi la culoare si unul rosu cu ceva galben auriu la ochi. Unul dintre cei inchisi la culoare avea capul latit. Cineva din vis a omorat unul sau doi, nu mai stiu. Ma cam streseaza visul pt ca am teama ca insemna ceva ra :(.
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna , aseara am avut un vis cam ciudat ... am visat ca eram intr-un loc si era zapada , langa mine mai erau oameni dar stateau pe niste scaune. trebuia sa merg acasa si stiam ca trebuie sa o iau pe o carare , imi era frica in timp ce mergeam , stiam ca in acel loc sunt serpi. Apoi din senin un sarpe roz pal se zvarcolea la mine in par , incercam sa il dau jos dar nu puteam , apoi a inceput sa fuga tare spre oamenii aceia care stateau pe scaune... Te rog daca imi poti da un sfat... Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna...te rog sa mi spui ce înseamnă ce visul meu: stăteam pe un fel de băncuță,eram liniștită si dintr o data un șarpe trece pe lângă mine...parca nu i pasa ca ma aflu acolo insa eu am început sa tip tare,parca imi era frica de el si m-am trezit,dar inca visam. Visam ca m-am trezit din acel vis si tot ziceam OMG. Am stat puțin iar de sub plapuma a ieșit un alt șarpe dar nu m a muscat nu mi a făcut nimic,insa mie îmi era teama si am tipat din nou si m am trezit. De obicei eu iubesc șerpii si ma fascinează insa in vis muream de frica....va rog spuneți mi ce înseamnă! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna ! Am avut un vis in care eram in curte cu fratele meu si un searpe mare cafeniu a incercat sa il muste dar nu stiu daca l-a muscat, eu am intrat in casa ca sa iau ceva sa il omor si sarpele a intrat dupa mine incerca sa ma muste iar eu l-am lovit pana l-am omorat. Ce ar putea insmna . Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna ...am si eu o rugăminte daca îmi puteti spune si mie...am visat ca un sarpe mare a venit spre mine si fiul meu eu eram mai in spate si sa aruncat catre fiul meu sai miste si eu am strigat sa se tragă si am zis pei satano si meam facut cruce după aia sa întors si nu ia fc nimic la fiiul meu el venea pe sus asa ca prin zbor ..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  104. Am visat un sarpe care venea ca in zbor si sa aruncat catre fiiul meu sai muste si eu am strigat sa se apere si sarpele nu ajungea la copil atunci eu am strigat piei satano si meam facut cruce si sa întors napoi nu ia fc nimic la coilul meu

    RăspundețiȘtergere
  105. Am visat un sarpe care venea ca in zbor si sa aruncat catre fiiul meu sai muste si eu am strigat sa se apere si sarpele nu ajungea la copil atunci eu am strigat piei satano si meam facut cruce si sa întors napoi nu ia fc nimic la coilul meu

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna ziua. Am visat ca era un atac asupra câtorva persoane si eu eram eram unul din putinii oameni care îi ajută întrucât eram singurul care avea 4 șerpi care îi putea folosi. 3 ii vedeam iar cel din mijloc era alb si mai puternic. Al VIa sarpe nu mai stiu daca l-am văzut dar era RAR pentru o persoana sa aibe mai mult de 2. Stiu ca în vis am spus asta. "Am 4 trebuie ca eu sa fac asta iar persoana cu care vorbeam era îmbrăcată intr-un costum cu o gluga pe fata dar simteam ca ne cunoaștem, parca si eu avem acelasi costum parca desprins dintr-un ritual. Multumesc de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna dimineata , numele meu este Irina , azi de dimineata m am trezit speriata din acest vis : se facea ca eram intr o casa necunoscuta mie dar parea a fi din partile excotice , eram cu fiica mea acolo ea era afara pe o banca cu cineva eu am dat sa ies din acea casa si deodata a iesit (in viziunea mea era proprietara casei) care avea un sarpe alb galbui mare si a spus " i order the party " in acel moment a dat drumul la sarpe care a venit si ma muscat de picior , am scapat intr un final de el si m am dus linga fiica mea care statea pe banca si am intrebat o ce inseamna asta , unde ma adus
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  108. Bună ziua
    Acum câteva minute am visat ce eram cu concubinul meu și cu 2 unchi de ai lui în fata porți acestora stand de vorba am văzut un șarpe destul de mare și am atenționat pe unul din unchi cel mai în vârstă sa îl omoare acesta ii taie capul cu o lopata și îl arunca iar eu ii zic sa nu îl arunce ca îl putem jupuit și sa îl gătim are carnea foarte bună după care ii zic mai încet concubinul de ce nu am avut noi norocul sa îl găsim sa îl omoară sa îl gătim era foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna ziua! Noaptea trecuta am avut un vis ciudat,care ma pus pe ganduri,va rog sa ma ajutati sa inteleg ce trebuie sa inteleg din el.
    Se facea ca imi ieseau pe gura mai multi serpi inveliti ca intr-un intestin,aveau culoarea galbena spre verde,eu ii asemanam ca si cum ar fi fost mai multi pui de sarpe indesati acolo,ma apucat frica si eu iam indesat inapoi ca si cum sar fi retras in corpul meu,cineva imi spunea de ce nu iam tras afara rupand acel intestin si aruncand de la mine acei pui de serpi,iar eu spuneam ca nu aveam cum face asta ca poate se rupea acel intestin si ramaneau in mine,va rog daca puteti sa imi ziceti ce poate insemna acest vis

    RăspundețiȘtergere
  110. Am visat cå eram cu niste oameni. Toti ridiam eram parcå la un chef. Dintro datå un om a luat niste pui de serpi si ia aruncat pe pieptul meu. In momentul cind serpi astia mau atins mam trezit din somn. Oare c vria så imi zicå??

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna ziua! Ma puteti ajuta sa imi interpretez visul? Am visat ca eu si familia mea (parinti, bunicii de pe tata) aveam niste serpi prinsi si inchisi in acvarii in casa. Serpii au scapat si au inceput sa ne atace. Ne-au muscat pe mine si pe parintii mei si eu eram speriata si plangeam si voiam sa sun la salvare. Mama era ametita de la venin, tata nu parea sa aiba nimic si era vesel si zicea sa nu sun la salvare ca serpii nu sunt veninosi. Eu am sunat si au venit repede medicii care i-au administrat mamei antivenin si au lasat antivenin si pentru noi. Mama isi revenise. Mai erau si alte persoane cunoscute in vis dar nu imi pot aminti cine.

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna. Am avut si eu un vis in care parintii mei(amandoi decedati) apareau si tatal meu imi arata niste serpi eu nu suport serpii imi este frica de ei si in timp ce tatal meu imi arata serpi mama mea a vazut ca imi este teama si ii spunea ca sa termine ... la un momentt dat mam trezit... urmatoarea zi am fost la spital poate are insemnatate si dupa inca 2 zile am visat iarasi parintii mei care erau in aceleasi pozitii doar ca acuma era parca un singur sarpe si avea capul sau coada sau erau 2 diferiti si unul avea capul altul avea coada taiata. Ce inseamna ?! Si ce semnificatii au pestii si paianjenii in vise la mi e vin amestecate. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  113. Bună ziua. Un șarpe imens, tip anaconda care trece prin fata mea și apoi întra într-o biserica

    RăspundețiȘtergere
  114. Buna Diana!Sunt Iudit si rog sa ma ajuti si pe mine cu interpretarea visului meu. In visul meu dormeam si m-am trezit pentru ca ceva ca un furtun se misca la şalele mele.Cand m-am dezmeticit mi-am dat seama ca e un sarpe negru, lung, de la zona lombara , in diagonala peste coloana vertebrala pana in gura. L-am apucat cu mainile si am inceput sa trag de el.Nu imi era teama, vroiam doar sa il scot afara din mine.Simteam ca se prinsese cu gura puternic in interiorul pântecului.Respiram destul de greu dar nu am renuntat sa trag de sarpe mai puternic. Deodata am simtit ca ceva se rupe din mine si am tras de tot sarpele afara cu o bucatica de ceva in gura.L-am aruncat departe de mine. Interesant este ca nu simteam teama sau durere..eram doar usurata ca respir mai bine. Multumesc anticipat pentru interpretare.

    RăspundețiȘtergere
  115. Oglinda Marian mafiotul si dreptate mare

    RăspundețiȘtergere
  116. Buna,Diana!Am si eu o mare nedumerire fata de un vis si m ai face fericita dacă m ai lămuri si pe mine...Se făcea că erau 3 șerpi de bronz,extrem de mari, capetele lor fiind de cobra...vreau sa spun ca am fost urmărită la propriu de aceștia,camuflandu se ca sa nu ii pot observa...singura modalitate de a scapa de ei a fost sa fug cat de departe puteam ...Ce ar putea însemna?

    RăspundețiȘtergere
  117. Buna ziua,am visat ca am prins un sarpe de culoare verzuie care avea intentia de a ma musca,a cascat gura si scuipa ca o pisica,era de talie mica si se zvarcolea in mainile mele,l-am tinut de gat si i-am muscat o mare parte din cap,l-am scuipat apoi scuipam gustul amarui de venin. Daca mi-ati putea interpreta ce semnifica va rog. Sunt in fata unei alegeri importante. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  118. Buna, Diana, numele meu este Alexandra. Sper sa ma poti ajuta cu interpretarea acestui vis, întrucât trec printr-o perioada ciudata pe plan sentimental si nu stiu daca are legatura. Fragmentul pe care mi-l amintesc este urmatorul: era un cal mort sau intins pe jos, la care eu ma uitam, dupa care a venit un sarpe foarte mare care i-a intrat calului prin anus si a iesit pe gura, eu in acel moment nu am trit nici un sentiment, paream imuna, cu toate ca poate ar fi trebuit sa imi fie frica. Iti multumesc anticipat si te rog sa imi scuzi deranjul.

    RăspundețiȘtergere
  119. Bună! Dacă visez un şarpe lung care doar stă fără sa-mi facă nimic şi pe fostul, ce înseamnă???

    RăspundețiȘtergere
  120. Bună. Am perioade în care visez șerpi care încearcă tot timpul să mă atace,însă eu din răsputeri mă urc pe obiecte la înălțime că să pot evita șarpele ce încearcă cu rapiditate să se îndrepte spre mine,însă doar în mintea mea șarpele ar încerca să mă muște, chiar dacă acesta doar încearcă să se apropie de mine cu orice preț. Nu e ceva constant,însă șerpii au o vechime în visele mele,în sensul că nu au fost prezenți doar o dată, ci de mai multe ori însă nu noapte de noapte. Mă puteți ajuta să înțeleg ce ar însemna această revenire a lor în visele mele?

    RăspundețiȘtergere
  121. BINAAm visat si eu șerpi și nu prea stiu daca am interpretat bine. Eram pe un drum de tara, ce se întindea în fața mea di în depărtare am zărit trei puncte negre care se miscau spre mine. Cand s au apropiat am vazut ca erau trei șerpi negri destul de mari si rapizi. Nu ma u atacat iar eu m.am trezit pentru că am realizat ca visez si stiam.ca șerpi sunt un semn rau.

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna! Am avut un amalgam de vis și numit înțeleg. Dacă m ai ajuta sa îl deslușesc?
    Prima data am visat șerpi in apa, apoi unul mate care era pe vertical se uita după soțul meu, apoi acel șarpe sa se incolaceasca in jurul soțului, iar eu i am tăiat coada și sa făcut din culoarea viperei in culoarea grena. Lângă mine erau și 2 bătrâne, dar și părinții finuței mele. Apoi după ce i am tăiat coada m am urcat cu picioarele pe trupul șarpelui și apoi am vrut sa fugim din calda lui (șarpele rămânând nemișcat), ne am suit pe un card, dar șarpele a făcut o gura mare și m a cuprins cu gura de mijloc și m am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  123. Buna Diana .azi noapte am visat ca un șarpe îmi ieșea din gât îl vedeam ieșind cum se svarcolea l am tras din gura dar mi se părea ciudat cred ca avea mai multe capete ca unde avea capetele o parte le-am aruncat pe jos și o parte am fugit cu el . Partea cu care am fugit era prezent sânge . Îți mulțumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  124. Buna! Sper ca ma poți ajuta cu visul meu. Am visat ca eram in camera mea dar nu cum e ea acum ci schimbată, arată fantastic, și aveam o scara ce ducea la pat și o masa de biliard, eram cu cea mai buna prietena prezentândui camera. Ea a urcat pe scara sa ajungă la pat, eu fiind mai in spate și observ pe scara, prima treapta destul de mare, un șarpe lung, asezat pe lungime ce părea ca doarme, sarpele era alb destul de gras, lat, cu capul mare dar nu mai mare de cât corpul. Mi-a apărut o matura in mâna și un pat pe care stăteam, pe burta, și am dar cu matura in șarpe, pe coada, dar nu sa îl omor ci am dat cu peri maturii, sa trezit, a venit spre mine sa ridicat de jos și sa urcat pe capul meu trecând peste mine. Îmi era frica de el când l-am văzut și după ce a trecut peste mine am simțit o ignorare dar și teama și m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  125. Buna dimineata! Ma puteti ajuta va rog sa integ ce inseamna visul meu. Aseara am visat ca eram intr-un parc cu un baiat, iar apoi ma dus sa imi arate cu ce se ocupa el. Si mi-a zisca ii place sa hraneasca șerpii cu pesti erau multi pesti acolo iar serpii erau foarte mari nu am reusi sa vad serpii in intregime numai coada le-am vazut, iar in alta parte erau multe broaste testoase. (In realitate sunt casatorita dar eu nu sunt in tara iar acel baiat pot sa spun ca imi rste oarecum drag,dar nu il cunosc personal). O zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna ziua. Am visat ca era un sarpe lung de 2 metri foarte slab, sbtire cu un cap mic negru se zbatea in iarba si mie imi era foarte frica de el, coada era paroasa si cand a deschis gura eu am luat o perina albastra si am pus-o pe capul lui. Cand m-am trezit eram inspaimantata si cu o frica de nedescris. Am fobie de serpi si trec printr-un divort. Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  127. Buna. Valentin
    Am avut un vis cu un trei serpi in casa, in care doi din ei au aparut din partea de sus, parca din niste paturi, unde si-au aratat doar capul si au disparut.Dar imi era teama de ei. Iar ce-l de-al treilea a aparut in pat, sa sarit matul meu sa il atace, eu am incercat sa il opresc pe mat, si din gresala m-am pus pe sarpe si ma muscat de spate de muijloc( sira spinari)
    Si am mai avut si un vis cu multi paduchi pe mine.
    Ma poate ajuta cineva cu seminficatia acestor vise?

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna! Ma poti ajuta si pe mine, te rog frumos??! Am visat ca admiram un copac mare cu frunze ruginii, cred ca era toamna in vis. Nu imi mai aduc aminte exact, daca din copac sau din cer, dar cert e ca Ploua cu pui de sarpe. Serpisorii era mici si de culoare, cred ca maro, pt ca semanau cu frunzele copacului. Nu imi faceau nimic, doar treceam pe langa copac si calcam pe frunze si pe serpisori. Eram speriata la inceput, dar cand am vazut ca nu imi fac nimic, nu mai aveam nicio treaba cu ei.Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  129. Magdalena buna Diana ce poate insemna am visat ca aveam un sarpe in burta si se misca

    RăspundețiȘtergere
  130. Buna ziua! Am visat ca aveam un copil mic ‘și erea băiat, atit de mic ‘cît un pui de vrabie și un șarpe mic cît un deget mic de la mina
    Eu Țineam băiețelul in mina Și șarpele îl proteja pe Bebeluș ‘ după eream in biserica și îi spuneam părintelui din biserica ‘ uite părinte am un copi și este băiat !!! Eream atît de fericita și de emoționată

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.