Apa din vise | Interpretarea si semnificatia viselor

Apa este unul din cele mai frecvente si mai puternice simboluri din vise, ale carui semnificatii si interpretari sunt asociate mai ales cu subconstientul, cu simtamintele noastre si felul cum ni le exprimam sau ni le ascundem. Un element esential al vietii, apa este (din fericire) mereu in preajma noastra,  in existenta noastra de toate zilele. Avand in vedere statutul nostru de fiinte terestre, apa ne duce cu gandul catre mistere, pericole si chiar moarte. O mare intindere de apa reprezinta o lume straina, noua, in care nu avem cum trai si care ne ameninta chiar si atunci cand suntem pe pamant, prin devastatoare inundatii si tsunami.

Vise apa
Apa poate semnifica totodata in vise si maternitatea, simtamintele primare legate de mama sau de dorinta femeilor de a deveni mame. Ea este conectata, la nivel subconstient, cu pantecul feminin, cu inceputurile vietii noastre, cu nasterea ori venirea noastra pe lume.

De asemeni, apa este un simbol avand de a face cu spiritualitatea noastra, cu credintele noastre religioase ori spirituale.

La fel ca cele mai multe simboluri onirice, apa poate avea semnificatii atat pozitive cat si negative in visele noastre. Tocmai de aceea, atunci cand visezi despre apa este indicat sa iei in seama cateva aspecte importante:
- Limpezimea apei. Apa pare a fi curata sau murdara, transparenta ori neagra, intunecata in visele tale?
- Adancimea apei. Iti ajunge numai pana la genunchi sau ti se pare ca este foarte adanca?
- Miscarea apei. Ai visat despre o apa statatoare sau curgatoare, despre una foarte linistita sau despre una ce curge navalnic? Iti inspira seninatate ori amenintare respectiva apa?
- Cantitatea de apa. Vezi in vise o bogatie de ape sau un aspect secetos, o lipsa de rea augur a apei? Exista prea multa apa ce se revarsa peste tine sau pe langa tine in visul tau?

Oceanele si marile
Oceanele si marile pot infatisa in vise starea ta emotionala si nelimitarea subconstientului ori spiritului tau. De obicei, marile si oceanele sunt asociate cu seninatatea, calmul, meditatia si insingurarea, avand semnificatii pozitive ori negative. Pe de o parte, oceanul/marea poate reprezenta ceva mai mare decat noi, ceva respectat, apreciat, care ne poarta de-a lungul unei calatorii ce poate fi chiar cea a vietii noastre. Pe de alta parte, marea/oceanul poate denota ceva care ne coplesteste, ne ameninta si este in afara controlului nostru.

Raurile si fluviile

Asemeni drumurilor, raurile si fluviile simbolizeaza destinul tau, calatoria vietii tale, si starea ta emotionala, psihologica si spirituala care fie te sprijina in decursul calatoriei tale, fie iti ingreuneaza evolutia. Te lasi purtat de buna voie de curentul apei, ingaduindu-i unei mai inalte puteri sa iti influenteze directia vietii tale ori pari sa te lasi in voia unei plutiri pasive, fara sa iti mai pese incotro esti purtat?
Raurile si fluviile involburate si tulburi reflecta adeseori o tulburare emotionala/sentimentala.
Fluviile si raurile limpezi si cu o curgere lina denota pace interioara, o armonie a vietii interioare, un echilibru intre tendinta de dominare a altora si cea de supunere fata de altii, precum si simtaminte pozitive de veselie si fericire in general.
Traversarea unui fluviu poate semnifica depasirea unui obstacol sau trecerea de la un stadiul la altul intr-un aspect important al existentei tale.

Cascadele

Cascadele visate sunt conectate frecvent cu benefica eliberare a unei emotii ori a unui sentiment, cu reintinerirea sau reinnoirea spirituala.
In alte cazuri, aceste caderi tumultoase de ape au o conotatie sexuala.
Atunci cand cascada visata sugereaza un simtamant negativ, ea se poate referi la senzatie de coplesire, neajutorare (daca cel care viseaza este aflat, de exemplu, dedesuptul cascadei) sau la simtamantul prabusirii sinelui, pierderii controlului (daca cel ce viseaza cade de-a lungul cascadei).

Bazinele

Bazinele ori piscinele din vise au de a face cu relaxarea si distractiile din perioada de vara, petrecerea unui timp de calitate impreuna cu familia si prietenii in sezonul estival sau in vacanta.
Cu toate acestea, bazinele/piscinele pot dezvalui adanci semnificatii in vise. Intrucat sunt facute de oameni, ele pot reprezenta un spatiu inchis, un compartiment cladit de noi insine in lumea noastra interioara avand scopul de a ne tine ingradite emotiile si sentimentele. Daca vezi, asadar, un bazin/o piscina in vis, ti se poate sugera nevoia de a intra in contact cu aceste emotii/sentimente si a castiga o sporita cunoastere si intelegere a lor.
Un bazin gol poate intruchipa simtamantul de paralizie, secatuire emotionala. Se spune ca multi oameni care fac abuzuri de droguri au frecvent un astfel de vis.

Lacurile si baltile

Baltile si lacurile visate sunt adesea asociate cu linistea, nevoia de a ramane in liniste impreuna cu tine insuti, de a reflecta si te mentine intr-o atmosfera de calm si siguranta.
Desi baltile sau lacurile se pot referi la simtaminte de sine statatoare, ele pot indica in vise si emotii adanc ingropate in subconstient, asteptand a fi explorate. Lacurile si baltile contin, de obicei, numeroase forme de viata, pesti si plante care, de-a lungul unor vise, pot reprezenta niste indicii despre starea ta emotionala in functie de varietatea si numarul lor, de vitalitatea sau comportamentul lor.
Nuferii care plutesc peste o balta in vise pot indica dorinta de a scapa de un atasament emotional. Nuferii sunt asociati frecvent cu doliul, cu supararea si grijile.

Inundatiile

Inundatiile sunt devastatoare, ne readuc aminte ca oricat de dezvoltata din punct tehnologic este omenirea, forta naturii o poate coplesi. In vise, ele tind sa fie asociate cu framantari, chinuri, dureri emotionale/sentimentale si un simtamant de coplesire.
Inundatiile pot avea diverse caracteristici ca simboluri onirice. Este important sa distingi daca ceea ce ai visat este o inundatie de tip biblic (un potop care distruge lumea ta pentru a-i oferi un nou inceput), una de mici proportii sau doar amenintarea unui potop. In cel din urma caz, poate fi vorba despre o frica exagerata, nejustificata, sau despre niste sentimente negative. Unele dictionare de vise restrang interpretarea inundatiilor la o serie de dorinte sau manifestari sexuale, excluzand multitudinea de simtaminte care ne pot da senzatia ca suntem coplesiti sau luati de valuri prea puternice pentru a ne mai putea opune. Daca nu ne exprimam simtamintele, nu ni le recunoastem, le ignoram sau le reprimam, provocam intensificarea unei tensiuni interioare. In cele din urma, aceasta tensiune tinde sa se exprime intr-un fel sau altul, si o regasim adeseori in visele despre inundatii, ce marturisesc despre lipsa de armonie dintre minte, emotivitate, trup si spirit.

Baltoacele din vise

Baltoacele simbolizeaza emotiile si sentimentele pe care le trecem cu vederea. Desi mici, ele pot creste in vis, ajungand la o asemenea marime incat ne obliga sa facem cale intoarsa. Locul unde este amplasata baltoaca din vise poate fi semnificativa in interpretarea acestora. De exemplu, daca visezi ca mergi pe un drum si intalnesti o baltoaca atat de mare incat ai de ales fie sa te intorci, fie sa treci prin ea, ti se poate indica ca trebuie sa depasesti o anume stare emotionala pentru a-ti continua drumul.

Valurile si tsunami

Plutirea pe un val, asemeni unui surfer, este un simbol pozitiv ce denota controlul eficient al emotiilor si provocarilor dificile ale vietii. In acest fel este reprezentata capacitatea celui care viseaza de a se lasa dus de val uneori si a actiona decisiv folosindu-se de circumstantele pe care le are la indeamana. Acest tip de flexibilitate faciliteaza depasirea obstacolelor si atingerea telurilor esentiale.
Crearea unui val demonstreaza abilitatea celui care viseaza de a-si tine in frau emotiile, gandurile, comportamentul si a-si folosi creativitatea si resursele interioare pentru a modela conjuncturile din preajma sa.
Valurile (mareelor) si tsunami tind sa se relationeze cu emotii si sentimente care il aduc in deriva si il ameninta pe cel care viseaza. Astfel de simtaminte sunt asociate cu o situatie reala problematica sau cu perceperea unei situatii drept dificila. Atunci cand emotiile si problemele trecute sunt reprimate sau evitate, ele insista pana cand sunt recunoscute de "visator." Problemele se amplifica si devin coplesitoare daca sunt ignorate prea mult timp. Emotiile si sentimentele reprezentate de valuri sunt adeseori adanci si ne solicita sa facem fata anxietatii ori temerilor noastre cele mai profunde.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 2

Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 3

Zapada din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Apa din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Apa din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2014 Rating: 5

118 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Eu m-am visat plutind pe-un lac calm, de-o culoare mai inchisa. Intentionam sa mor astfel, plutind pe apa. Insa, mi-a aparut in minte frica de a nu cumva sa apara vreun animal subacvatic urat... astfel ca am iesit rapid din apa. Facusem acets gest (tentativa de sinucidere) din cauza fostului meu iubit, lacul fiind situat (in vis) aproape de casa sa. Eu, inainte de a ma pune pe apa, i-am daruit o carte unei fete, spunandu-mi sa i-o dea lui din partea mea. Ciudat e ca, nu-mi amintesc numele cartii respective. Si totodata cu razgandira mea de a nu muri atunci, am oprit-o din drumul din fata casei fostului meu pentru a-i darui cartea.

    Cam ce ar insemna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Atat in vis cat si in realitate, dorinta de a muri ne poate juca feste. In visul tau, lacul poate reprezenta de fapt dorinta de a-ti uita fostul iubit, de a te impaca cu despartirea de el. Odata cu o despartire moare, pana la urma, ceva din noi. Ajungem sa acceptam asta, dar, de cele mai multe ori, nu putem fi de acord cu o moarte totala a fiintei noastre (aici intervine posibilul animal subacvatic). Cartea poate semnifica "cartea vietii tale" pe care nu mai esti dispusa sa i-o dedici, sa o daruiesti fostului iubit.

      Ștergere
    2. Salut.Eu am visat ca stăteam pe o stanca cu mâinile larg deschise si aveam ochii inchisi.Apa avea o culoare deschisa si era limpede.Imi amintesc ca sufla vântul prin parul meu si ca erau valuri care intrau in stânci.In rest nu îmi amintesc nimic.Daca ai timp si de mine,sper sa-mi scri,Diana.Te pup.😘

      Ștergere
  2. Am visat un loc superb, intre munti, unde era o apa verde, asemanatoare unui lac. Apa era transparenta, desi deasupra erau aburi, se vedea un pamant argilos. In jur, totul era perfect amenajat, construit parca in terase, ca si cum civilizatia ajunsese deja acolo. Voiam sa trec de acea apa si, in vis, eram constienta ca mie intotdeauna mi a fost frica de adancime asa ca am inceput sa caut cea mai mica distanta de la un mal la altul. Mal e impropriu pentru ca, asa cum am mai spus, parea a fi facut din beton sau un material poros, in orice caz. Am incercat sa sar, dar eram constienta ca voi cadea, nu aveam forta necesara sa trec peste. Am cazut, apa nu era adanca, era curata si foarte verde, nu prea racoroasa, dar foarte mlastinoasa. Efectiv simteam ca ceva ma trage si, in acel moment, am gandit ca trebuie sa ma salvez. Nu aveam forta deloc, insa ma auzeam cum, in mintea mea, urlam la mine. In jur era liniste, dar in interiorul meu ma zbateam si urlam sa ma ridic. Am reusit, ciudat e ca nu aveam nici o pata de argila pe mine, eram curata. In loc sa inot mai departe pana la malul urmator, m+am intors si m am ambitionat sa sar peste apa si am reusit. Nu reusesc sa imi dau seama de ce am visat apa verde. in fond, muntii erau cenusii, totul erau cenusiu in jur. Parea ceva atemporal. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Emanula. De obicei, nu raspund decat celor care se inscriu pe site-ul meu. Verdele este o culoare a reinnoirii, a improspatarii. Ai avut un vis frumos, dar si foarte semnificativ. Esti provocata de ceva din viata ta sa faci un pas decisiv in destinul tau, dar trebuie sa te scuturi de superficialitate, trebuie sa iti iei in serios existenta si sa te debari de temeri inainte de a te avanta spre o reala evolutie personala.

      Ștergere
  3. În vis mă văd de sus într-un fel de casă, poartă a unui castel cu o poartă din fier forjat.( Nu prea are sens, dar spun exact ce-mi amintesc). Ea, cea pe care o văd e îmbrăcată într-o rochie albă lungă. Apoi mă văd în preajma unui bărbat cu care, încep să mă lupt în joacă - ambii având săbii - cu care ne tăiem reciproc; e un fel de plăcere sadică. Nu apar răni, e doar ideea de tăiat. Apoi, cad în apă în poziția în care eram la început - e ca un fel de test pentru că trebuie să trec prin mai multe văluri ale apei; la un moment dat văd și rechini care nu mă atacă.
    În vis mă văd din toate unghiurile posibile, prin ochii personajului (și nu știu dacă sunt eu sau altcineva ) și prin ochii celorlalți.Văd o întindere mare de apă oceanică, de un albastru marin - verzui deschis, presărată cu pietre/stânci și o plajă de nisip bej - albicios. Sunt trei copii blonzi: o fetiță, un băiățel, iar celălalt nu știu ce este. Mă văd/o văd ieșind din apă pe tipa în rochie albă și rămân blocați. Femeiea se comporă ca și cum ar vrea să le ofere ceva și pune jos 3 pietre. Apoi apare un sentiment ca de tranziție rapidă către o scenă din viitor.
    În largul mării văd două plute rotunde ca niște pietre mari pe care stau două familii - una pe o plută și una pe cealaltă. Membrii unei familii sunt îmbrăcați în haine de culoare albastru marin cu irizații turcoaz iar ceilalți sunt îmbrăcați în alb. O familie are 5, iar cealaltă are 4 copii - toți blonzi, fete și băieți. Se pregătesc de ceva... poate un eveniment. Apoi se înserează, apar lumini în jurul pietrelor plutitoare (lumânări ce emit o lumină atât de caldă și de plăcută). Senzația e una de căldură, de familiaritate, calm, beatitudine.
    Iar apare sentimentul de tranziție - copiii parcă sunt deja mari (parcă își cunosc foarte bine scopul lor acolo), unii dintre ei înoată, alții parcă au devenit cupluri și stau separat de ceilalți (văd doi dintre ei, fată și băiat stând în apa aceea albastră. El încearcă să o învețe ceva, parcă să nu-i fie frică de apă, iar ea este foarte sfioasă). Undeva, la o distanță rezonabilă, ceva se întâmplă. Piatra plutitoare a devenit o masă mare și rotundă care plutește tot pe apă și pe care ard lumânări, iar în jurul ei stau dispuse, ca la o adunare, adolescenții care mai devreme erau copii în frunte cu una din mame. Lângă mamă se află un băiat venit acolo parcă să pețească fetele, să aleagă una din ele. La fel și acesta, este blond. Una din fetele de la masă care pare mai timidă (cea care se presupune femeia în rochie albă) este remarcată de către băiatul pețitor. Aceasta se ferește de el, nu se simte confortabil. El rotește masa până ajunge într-o poziție din care ea se vede mai confortabilă. Apoi dispare totul și îl văd doar pe cum îi întinde mâna, iar ea i-o dă pe ai ei și mă trezesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Este un vis complex si imbogatit de numeroase amanunte. Pare sa fie un fel de vis initiatic, de regasire a fiintei tale autentice dar si a modului cum esti privita de altii. Castelul poate simboliza un ideal al vietii tale, acest lucru fiind sustinut si de albul rochiei celei cu care te identifici si nu tocmai. Barbatul cu care te lupti poate fi o reflectare a unui partener dintr-o relatie de-a ta din prezent ori din trecut, o relatie ce a marcat probabil o confruntare de orgolii si care te-a supus unor incercari. Oricum, aceasta relatie pare sa insemne in continuare mult pentru tine. SEcventele urmatoare ale visului marturisesc despre seninatatea si puritatea copilariei, dar si depasirea sau incercarea de depasire a acelei faze a vietii, in scopul de a ajunge intr-o noua etapa a existentei tale, una marcata de impartasirea afectiva cu un partener (poate chiar cel despre care vorbeam la inceput).

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos pentru interpretare, Diana. Despre apa care este omniprezenta imi poti spune ceva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Am visat că eram cu un prieten pe un ponton la mare. Interesant era că pontonul ăsta era foarte înalt, să fi avut vreo 10 metri înălțime. La un moment dat îi zic prietenului hai să sărim de la înălțime în mare. El nu stă mult pe gânduri și sare. Dau să sar și eu, dar imediat dau înapoi zicând că e prea mare înălțimea, eu nu stiu să înot. Dar totuși imi fac curaj si cobor pe structura pontonului ca să sar de la o înălțime mai mică. Speram ca în locul unde sar eu să fie apa adâncă de vreo 2 metri. Cobor deci umpic mai jos și sar. O săritură perfectă. Mă țin cu mâna de nas în momentul când lovesc apa. Eu nu stiu să înot, dar speram ca să ating fundul apei să mî împing la suprafața și apoi umpic așa cumva să mă indrept spre mal. (Recunosc că nici în realitate nu mi-e frică de apă, dar nu am reușit să învăț să înot.) Așadar am intrat în apă și încep să mă duc tot mai jos...asteptam să ating fundul deoarece credeam ca nu e prea adânc. Interesant că mă tot afundam cumva parcă mergeam de la sine în jos, nu neaparat din viteza de la săritură.Apa era foarte adâncă..deja simțeam cu corpu cum temperatura apei se schimba pe măsură ce mă afundam. Am început să fac cumva mișcări cu corpul, să dau din mâini și să ies la suprafață. Dar parcă stăteam pe loc. Începusem să mă agit și așa m-am trezit. Ce ar putea să însemne visul ăsta? Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corneliu. Un astfel de vis poate reprezenta tentatia ta de a te "arunca" intr-o anume aventura sau experienta de viata riscanta, pentru care nu te simti inca pregatit. Desi incerci sa reduci riscurile (sari de la o inaltime mai mica) ai senzatia (subconstienta) ca odata implicat in aceasta aventura/experienta vei fi "legat la maini," nu va mai exista pentru tine vreo cale de intoarcere.

      Ștergere
  7. Buna ! Am visat ca am mers intr-un loc frumos cu iubitul meu . Eram la o inaltime foarte mare in jos era nisip si apoi marea da cumva era intr-un loc mai inchis..m-am mirat foarte tare cand qm vazuut celoc frumos ii, am zis ca ii de vis . ..iubitul meu a coborat unpic mai in jos si am zis sa merg si eu dupa el ..si am alunecat , era cat pe ce sa cad jos am avut noroc de m-am prins de o creanga ..iubitul meu nu ao vint sa ma ajute cand am strigat ca "ajutor, cad jos, nu vreau sa mor!" Dupa aceea m-am descurcat singura si m-am urcat! O trecut ceva timp si m-am intors inapoie pentru ca era superba apa era foarte llimpede se vedea totu perfect era si o casa sub apa ..am gasit niste trepti si am coborat jos acolo erau niste placi de beton si ma tineam de alea era o femeie langa mine se tot ita la mine si eu ii zimbeam dupaia or vint niste valuri micute imi placea foarte tare da in acelasi timp mi-o fost si frica . Dupaia or fost tot mai mari valurilr am fugit cu totii in sus .toti or scapat numa eu am ramas blocata acolo, caci pe cand am ajuns sus aparuse ceva porti mari de care nicicum nu puteam sa trec , de saresm peste si muream eram la o inaltime foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!:) Am visat pentru a treia oara acest vis...Am visat o mare cu valuri imense foarte imense,tsunami cred,eu vazandule foarte clar si incercand sa fug de ele..nu inteleg de ce se repeta.Acest vis fiind legat de ape. iar mai apoi seara trecuta am visat-o pe sora mea intru-un sicriu dar nu era moarta,si inainte cu o luna am avut un vis in care dintele din fata imi cazuse,l-am vazut,cand m-am uitat prima oara la el era foarte stricat,iar a doua oara era complet alb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu interes sa imi raspundeti daca ati avea disponibilitatea!multumesc :)

      Ștergere
    2. Buna, Ioana. Marea cu valuri imense simbolizeaza un aspect sau un eveniment din viata ta care nu iti place, dar de care nu poti scapa deocamdata pana nu il constientizezi. Visul cu sora ta reflecta ingrijorarea ta fata de ea sau soarta sa, iar cel cu dintele semnifica necesitatea de a nu te mai indoi de frumusetea ta interioara/exterioara.

      Ștergere
  9. Buna, ar insemna foarte mult pentru mine daca mi-ai putea deslusi acest vis. Sunt foarte confuza si ma macina.
    Am visat ca eram pe un drum la periferia orasului, desi am masina, eram cu bicicleta si aveam si catelul cu mine. afara era cald si frumos dar mergeam distante mici si cadeam de pe bicicleta, dupa care ma urcam inapoi, tt asa o buna perioada de timp, ptr ca imi aduc aminte ca m am intrebat in vis, oare de ce nu am luat masina, nu am realizat ca este atat de departe. Unde am ajuns era un loc pe care eu il stiam, dar acum era inundat si m-a intampinat un om care avea grija de acel loc. Desi locatia era inundata, apa nu era foarte adanca, doar pe alocuri, culorile apei erau minunate, albastru deschis si verde deschis, puteai sa vezi prin ele..catelul meu se plimba prin apa, ii facea placere sa fie acolo, m-am udat, apa nu a fost rece ci calduta dar mi-a fost frig. s-a intunecat repede sii omul care era acolo mi-a dat un prosop sa ma sterg si sa plec repede. dupa aceea m-am trezit dar ultima senzatie din vis a fost ca nu pot pleca deoarce se va face intuneric si drumul inapoi e lung pe bicicleta. Am avut vise care poate m-au speriat uneori, vise mult mai interesante, dar acesta si-a lasat o amprenta deasupra mea si nu mi pot explica ce semnificatie poate avea. tin sa precizez ca viata mea sentimentala nu e foarte roz acum, iubitul meu ma cam ignora, cel putin asa ma simt eu si lasa impresia ca nu isi doreste sa fie cu mine.
    Daca m-ai putea ajuta, ar fi un ajutor enorm . Multumesc Diana :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Bicicleta simbolizeaza nazuinta ta de a te bucura de echilibru in viata (un echilibru ce pare ca iti lipseste avand in vedere ca tot cadeai de pe bicicleta in vis). Masina semnifica felul cum iti conduci viata, iar faptul ca nu mergi cu masina in vis denota ca nu mergi si in realitate spre acel "loc" spre care te indrepti in vis. Acest asa-zis "loc" poate fi un ideal personal, o nazuinta individuala (mai ales ca mergi in vis pe "un drum de la periferia orasului", adica pe un drum indepartat de ceilalti oameni). Locul unde ajungi, desi stiut, este inundat, adica este transformat, asa ca il asociez cu o aspiratie spirituala incarcata de o mare frumusete. Cainele simbolizeaza intuitia ta, dar si fidelitatea ta fata de autenticul tau sine. In concluzie, acest vis descrie nevoia de a te conecta cu ceva care te reprezinta in mod autentic, dar care nu este transpus inca in existenta reala, cu ceva incarcat de spiritualitate si frumusete si care te poate echilibra, stabiliza.

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Diana. Am avut un vis cu fostul meu iubit care acum are alta relatie. Se facea ca eram intr un loc cu apa la mare cred si trebuia sa trecem peste anumite obstacole, unele singura unele amandoi. In acel loc eram singuri nu mai era nimeni prezent in vis. Ma tot macina, ce semnificatie ar putea avea? Astept raspunsul tau mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nicoletta. Visul tau poate fi o oglindire a nostalgiei tale fata de perioada cand ati fost impreuna, un fel de transfigurare a obstacolelor individuale si comune pe care ar fi trebuit sa le depasiti pentru a ramane impreuna.

      Ștergere
  12. Buna Diana am avut un vis ciudat in care o prietena observase ca mi-a iesit o buba mare pe piciorul stang,dupa care a început să-mi tasneasca apa din el destul de tare.Nu stiam ce sa fac imi ere frica sa nu ma deshidratez,nimeni din jur nu stia ce sa-mi faca,ce poate insemna?mersi si scuze ca nu am intrat cu cont dar nu mai stiu parola si ma gândeam sa nu pierd pagina in încercarea de a o recupera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum am specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  13. Buna!
    Am avut un vis cam ciudat, gasesc fel si fel de semnificatii, dar niciuna nu ma lamureste clar. Am visat ca eram cu cea mai buna prietena, eram urmarite de ceva - un fel de entitate, ploua usurel (ploaie foarte placuta, curata), luptam impotriva acelei entitati. Am pierdut in fata ei, teoretic in vis am murit amandoua. Am visat ca am murit scufundandu-ne intr-un lac, si desi era noapte, se reflectau razele lunii in apa. Asa sentiment de liniste, impacare si fericire n-am mai avut de mult timp. Ne scufundam efectiv, dar nu simteam frica, eram foarte impacate ca vom muri, si satisfacute, parca stiam ca daca murim invingem entitatea aceea. Nu era niciun fel de val, de animal, de murdarie sau planta in apa, era foarte curata, dar nu ii vedeam fundul pentru ca eram fascinata de lumina lunii, cum se reflecta in apa, si pentru ca nu ma interesa cat de adanc e lacul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mijloc este o moarte simbolica, desprinderea de a treapta a evolutiei tale si ajungerea pe un palier nou al existentei, marcat de o inalta spiritualitate. Poti trece printr-un fel de metamorfoza, precum cea a transformarii larvelor in fluturi.

      Ștergere
  14. Buna,am avut un vis superb......eram la o casa de copii,vizitam o fetita parasita si ma plimbam cu ea prin curte....in curte era alaturi marea ......o apa superba de culoarea norilor din cer,aproape alba.....numai ca era un mic gardulet intre mare si aceasta casa de copii.dincolo se balaceau copilasi in aceasta apa minunata. Ce prevesteste acesr vis,?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visele nu aduc intodeauna cu ele o prevestire, indicii despre viitor, ci, mai curand indicii despre tine insuti, despre lucuri pe care ti le ascunzi sau de care nu esti constient. Daca interpretez visul din cel de-al doilea punct de vedere, el pare sa sugereze ca esti pe cale sa descoperi o cale a fericirii, satisfactiei in viata, insa, pentru a reusi acest lucru este necesar sa te ingrijesti de un aspect al personalitatii tale ori al existentei tale pe care l-ai neglijat pana acum (acest aspect poate fi simbolizat de fetita parasita). Garduletul din vis indica de asemeni ca ai depasit o anumita bariera pentru a ajunge pe calea fericirii.

      Ștergere
  15. buna!

    as dori sa imi interpretati urmatorul vis
    Eram in pat , abia ma trezisem , intr-un colt al camerei vad o pata neagra in josul peretelui. Imi pun ochelarii ( sunt mioapa) si vad ca pata neagra era de fapt o masa de gandaci negri si sobolani care intrau printr-o gaura in camera.Gandacii ma oripileaza in general si m-am mirat cum de nu am simtit in somn ca ceva misuna in camera sau chiar prin pat.Ciudat,, in vis,,,, in camera era si cainele prietenului meu care de obicei este foarte gelos cand ne vede impreuna si are obiceiul sa ma pazeasca pe mine si sa latre la el.In vis cainele era foarte speriat de sobolani se urcase pe o comoda si statea pitulat. Am inceput sa fugaresc un sobolan si parca sa alung gandacii ...la un moment dat vad insa ca dinspre balcon intrase apa in camera , parchetul era inundate cam un metru si apa avansa.M-am uitat pe fereastra si atunci am vazut ca afara era o ploaie -furtuna teribila.Nu am fost speriata dar m-am gandit ca o sa-mi ia mult timp pana sa strang apa si sa alung sobolanii si gandacii iar eu trebuia sa ajung la prietenul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poti fi amenintata sau poti avea senzatia (subconstienta) ca esti amenintata de ceva/cineva care incearca sa iti "pangareasca," sa-ti "murdareasca" viata (poate prin barfe sau calomnii), un lucru careia nu i-ar putea face fata prietenul tau sau care s-ar putea pune intre tine si prietenul tau.

      Ștergere
  16. buna ! te rog sa0mi interpretezi urmatorul vis

    Eram in pat, de abia ma trezisem.intr-un colt al camerei vad o pata neagra in josul peretelui, Imi pun ochelarii ( sunt mioapa ) si vad ca de fapt pata neagra era o masa de gandaci negri si sobolani care intrau printr-o gaura in camera.Gandacii ma oripileaza in general si in vis m-am mirat ca nu am simtit cand dormeam ca ceva misuna in camera sau pat. Ciudat , in vis , in camera era si cainele prietenului meu, caine care este foarte gelos cand ne vede impreuna si ma pazeste de el ..acum cainele se pitulase pe o comoda infricosat de sobolanii care erau in camera. Am inceput sa alerg un sobolan si si sa alung gandacii si aproape imediat observ ca dinspre usa de la balcon intrase apa in camera,..parchetul era ud cam un metru si apa avansa. Ma uit pe geam si abia atunci vad ca afara era o ploaie -furtuna teribila. Nu simt teama dar ma gandesc ca o sa mi ia mult timp sa strang apa de pe jos si sa alung sobolanii si ca eu trebuia sa ajung la prietenul meu si probabil va dura ceva pana s a pot pleca

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna am visat ca vecinul de deasupra mea mă inundase ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,Diana!Cum interpretezi ca si specialista visul pe care l-am avut? Am visat cu mama mea,e prima data ca o visez din luna iulie cand a murit. Statea in picioare intr-o barca care plutea intr-o piscina mare sau lac cu o apa foarte limpede si cristalina,se vedea si fundul apei.Eu eram in apa sau pe apa si m-am apropiat bucuros de ea. M-a intrebat zambind"Ce mai faceti voi" dupa care barca a trecut prin fata mea si s-a indepartat,uitandu-ma dupa ea am vazut-o cu spatele.I-ti multumesc pentru interpretarea pe care mi-o vei da. Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Richard. Acest vis poate sa reprezinte un mesaj de "dincolo" al mamei tale, un mesaj prin care iti transmite ca se simte implinita sau ca si-a gasit pacea. Apa, precum si transparenta ei semnifica faptul ca nu simte ca i-ai gresit cu vreo ceva, ca simtamantul ei de iubire fata de tine nu este patat sau pangarit de nici un repros. In acelasi timp, un astfel de vis poate reflecta chiar dorinta ta ca mama ta sa isi afle linistea si impacarea.

      Ștergere
  19. Salutare!
    De vreo 2 saptamani, am un vis care se repeat destul de des,doar cu mici diferente si din acest motiv mi-a captat atentia: visez ca sunt undeva la mare,plimbandu-ma pe plaja printre oamenii asezati si zaresc luna foarte aproape pozitionata de mare.Luna se aseamana cu soarele,e galbena,scot telefonul sa fac cateva poze,apoi dintr-o data, din mare iese o racheta, toti raman inmarmuriti,privind-o hipnotizati.In drumul rachetei,ceva se intampla si isi schimba traiectoria catre mare....realizez alaturi de ceilalti si incepem sa fugim...din urma se aud tipete,intorc capul si observ cum apa..se intinde cu repeziciune spre uscat...alerg..dupa care ma trezesc din vis. Cel de-al doilea vis: sunt la mare,aceeasi ipostaza, inconjurat de personane,inot putin,apoi ma indrept spre..seaman cu un restaurant,si privesc,cum parca marea se revarsa din nou,spre uscat.Se da anuntul prin megafon ''toata lumea sa iasa din mare!!!'' se retrag toti in acel restaurant si unii deja fug spre parcari,altii privesc mirati cum apa se indreapta usor,usor spre restaurant... nestiind daca va urma ceva mai rau sau este doar ceva de moment.Apoi ma trezesc din vis.
    Sa vedem daca mai visez si a treia oara..sau daca imi voi mai aminti.
    Cu simpatie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare! In visele tale este vorba despre o transfgormare cu 180 de grade (luna=soare), radicala din interiorul tau. Apa, marea care te ameninta (inclusiv prin racheta ivita din ea) semnifica viata ta profunda care este pe cale sa explodeze, sa se metamorfozeze, sa te scoata din obisnuinte si sa-ti impuna sa fii altfel. Poate ca ti-ai reprimat prea mult niste dorinte sau nazuinte, iar acestea isi cer cu insistenta relevarea, realizarea.

      Ștergere
  20. Buna,Diana! Am visat ca eram intr-o casa inundata de o apa limpede si linistita, dar foarte adanca si intunecoasa, inotam fara frica in ea si eram bucuroasa, dintr-o data toata apa a disparut...cum poti sa interpetezi asta??

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna,Diana! Am visat ca eram intr-o casa inundata, apa era foarte adanca, intunecoasa dar era linistita si curata, pluteam fara grija, dar dintr-o data toata apa disparu...cum poti interpeta asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa reprezinta familia ta sau sfera ta personala. Apa simbolizeaza viata profunda, uneori ambigua, dar curata, iar plutirea ta semnifica lipsa de griji sau relaxarea in familie ori in zona ta personala. Disparitia apei poate sugera, asadar, teama ca unul din cele doua sectoare ale existentei tale, mentionate mai sus, ar putea fi "secatuit," ar putea sa te frristreze, sa-ti creeze probleme.

      Ștergere
  22. Buna! Am avut un vis care imi trezeste niste sentimente de neliniste, dar totodata si de biruinta. Am visat ca mergeam printr-o padure cu doi prieteni (femeie si barbat), totul era verde ca si cum ar fi fost vara ne indreptam spre casa mea, brusc a avut loc o abrupere si a inceput sa curga apa ca si o cascada, acei doi prieteni au cazut in abrupere fiind dusi de apa, iar eu alergam sa ii ajut, dupa aceasta am nimerit si eu in apa in jurul meu era deja un alt peisaj, totul ramanea la fel ca inainte verde , dar si cu zapada, eram inconjurata de fluvii cu apa curgatoare curata, dar agitata...de parca ar fi fost primavara cind se dezgheata zapada din munti, iar eu ieseam dintr-un fluviu pe o bucata de pamint si apoi iar eram luata de apa,intr-un final am iesit din apa impreuna cu prietena mea, iar prietenul meu ne astepta la mal. In tot acest vis eu ii cautam pe ei, chiar si atunci cind eram in apa ii cautam ca sa ii salvez. La sfirsit cind am iesit am plecat toti 3 impreuna fericiti ca am scapat cu bine. Pe parcursul visului apa era foarte curata insa agitata, era ca apa de munte primavara! Ce ar insemna acest vis?
    Multumesc anticipat!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena. Este un vis de bun augur. Verdeata exprima vitalitatea ta, pofta ta de viata, ce poate ajunge sa te aduca in conjuncturi navalnice, neasteptate, chiar periculoase (apa curgatoare si agitata), dar care totusi nu te pot afecta mai ales gratie oamenilor care te indragesc si pe care ii indragesti.

      Ștergere
  23. Buna Diana,
    am descoperit astazi blogul tau, pe care il gasesc interesant si cu mult bun simt, in timp ce cautam semnificatii pentru visul meu.
    As dorii sa imi interpretezi un vis. Innotam intr-un ocean sau o mare cu apa extrem de curata si limpede am traversat apa dintr-o parte in alta cu ajutorul unor delfini, care ma sustineau si ma ajutau sa innot ca si ei prin apa. Am avut tot timpul un sentiment de siguranta, bucurie si incredre absoluta. Nici un pericol nu a aparut in timpul visului, la sfarsit m-au condus intr-un loc foarte frumos care desi era uscat stiam ca era sub apa ca intr-o alta lume un liman luminos care stiam ca nu este accesibil in mod normal.
    Precizez ca in acest moment incerc sa schimb locul de munca, sa gasesc ceva care sa imi placa si unde sa pot evolua. Ar putea ca acest vis sa aiba legatura cu proiectul meu?
    Iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Visat ca eram la o cabana langa o apa mare,ca un fluviu tulure si rosu , ceru rosu, apa rosiatica, care curgea la vale fara sa inunde vreo ceva, si parea foarte interesanta privelistea, rosiatiaca asa parca apunea soarele, chiar am simtit un pic la picioare ca apa era totusi calduta si ma batea gandu sa inot...

    RăspundețiȘtergere
  25. Ciao Diana ! Ma numesc Alexandra ! Am avut un vis tare ciudat ! Se facea ca treceam un pod din beton cu copilul meu de 18 luni si maicamea si era raul mare facea si valuri iar mie imi era frica pentru copilul meu iar la maicamea nu ii pasa ca podu era rupt de la jumate si eu deabea reuseam sa imi mai tin copilu , vroia sa tot mergem inainte dar eu am intors inapoi si cand am ajuns pe pamant mi-am dezbracat copilul in pielea goala ca era ud leorca si l-am pus pe pielea mea si mi-am inchis bluza cu fermuar peste amandoi ! Mi-ai putea spune te rog ce vrea sa zica visul acesta ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna, Diana ! Nu ma pot inscribe pe blogul tau. Ma poti indruma, te rog ? Multumesc frumos !
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  27. Fiindca nu ma pot inscrie pe blog, scriu totusi comentariul anonim, cu speranta unui raspuns. In ultimele doua nopti am avut vise caudate, insa foarte limpezi in imagini si desfasurare.In prima noapte am visat ca mai am un copil, un bebelus. O fetita mica, frumoasa si foarte cuminte, care dormea si sugea ca la carte. In present am un baietel de 5 ani si de principiu mi-as mai dori un copil (o fetita), insa nu sunt foarte sigura din motive ce tin de varsta mea (39), situatia materiala, dorinta sotului, etc. De aceea senzatia din vis a fost la inceput una de teama, nesiguranta, confuzie. Ma gandeam cum va reactiona celalalt copil la idea ca va trebui sa imparta dragostea noastra, la eventualele greutati materiale, la faptul ca avand artrita nu voi putea sa o port in brate cum a facut-o cu primul copil, etc. Senzatia s-a diminuat mult pana la finalul visului, vazand ca fetita este foarte linistita si senina, suge fara problem, doarme fara probleme si toata familia e fericita. In noaptea urmatoare am visat apa. La inceput am facut baie intr-o apa calduta (curgatoare cred), de culoarea apei termale (maro inchis), iar afara era destul de intunecat. Prima senzatie a fost aceea de apa murdara, ca apoi privind mai bine sa imi dau seama ca e vorba despre o apa termala curata si calduta, numai buna de imbaiat. Am ramas cu impresia ca e vorba despre Therme Bucuresti (habar nu am de ce). Ce nu mi-a placut acolo, a fost faptul ca s-a inchis destul de repede (pe la 16) si paznicul ne-a scos de acolo, iar o persoana necunoscuta increase sa imi fure ceva (cred ca tableta/telefonul). Dupa care m-am trezit intr-un alt loc, luminous si frumos, pe o plaja indepartata (undeva in sudul spaniei, am presupus eu). Apa era minunata, nu am mai vazut o asemenea apa in viata mea. Curata, albastra si linistita, efectiv translucida, care mi-a dat o senzatie de fericire maxima. Visul s-a terminat insa cu un om cu degetele pline de bube, care incerca sa ma tot atinga sa-mi spuna ceva. Am tot citit ca apa si copilul mic in vis inseamna boala urata si m-am speriat. Ma poti ajuta cu o interpretare ? Multumesc frumos ! Simona

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna.
    Am visat ca eram intrun apartament, cam la etajul 2 sa zic, si eram pe balcon si priveam cum venea apa , era calma si albastra , putine valuri (in vis am interpretato ca fiind inundatie), nu era foarte adanca, 2 sau 3 persoane au iesit dintro casa alaturi (una din persoane era in scaun cu rotile). Ce ar putea insemna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Marcela. Pari sa fii insufletita de o perspectiva senina, armonioasa de lume si rolul tau in ea.

      Ștergere
  29. Buna ziua!Am visat ca am sarit intr-o piscina si pe fundul ei,era un bebelus..eu l-am scos afara si inca traia..si am inceput sa il pup..imi puteti raspunde?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria. Un vis ce reflecta indrumarea de a te cufunda in lumea ta interioara, gratie careia poti sa "salvezi" un aspect innoitor al sinelui tau sau o cale noua si indragita in viata ta.

      Ștergere
  30. Bună,am visat ca eram cu o prietena care tot încerca să mă convingă sa merg la un ponton cu apa termala, eu îi tot spuneam ca nu știu sa înot și ca cel mai bine e sa merg acasă. intrun final am acceptat și am mers cu mașina pana la destinație, dar pe drum vrând sa facă la stânga un camion și o remorca imensa sau ciocnit,a accelerat am trecut de pericol și am ajuns la destinație, acolo am văzut un fel de vulcan noroios plin cu apa termala, neam urcat pe el și era plin de lume așteptând la rand sa sară , țin sa menționez ca sunt însărcinată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Locul cu apa termala/vulcanul noroios reprezinta simbolic o sansa de a te vindeca de ceva dar si cea de a naste fara nici un fel de problema. Iti este teama de aceasta vindecare/nastere si o vezi cumva riscanta (accidentul din vis), insa, in cele, din urma reusesti sa ajungi la ea.

      Ștergere
  31. Buna am visat ca inotam cu niste prieteni apropiati intr-o apa foarte murdara , iar fundul apei nu se vedea era de o adancine mare , eu insa nu eram speriata si eram foaarte linistita fata de prieteni mei eram linistita deoarece stiam sa inot iar asta ma facea calma ca si cum nu ar fi nici un pericol uneori apa era curgatoare iar eu inotam contra ei si reusam apoi dintr-o data statatoare si nu imi facem grij ca nu pot sa ies , puteam sa ies din apa cand vroiam doar ca nu o faceam ... apoi m-am trezit , ce fel de vis este mi se pare foarte ciudat . sper sa imi raspundeti mersi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anny. Cred ca visul tau te incurajeaza si iti sugereaza ca te poti descurca foarte bine cu problemele pe care le ai in prezent, indiferent cat de complicate, vagi, lipsite de limpezime ar fi, mai ales ca ai alaturi prieteni care te sustin si sunt gata sa te sprijine.

      Ștergere
  32. Salut,Diana.Eu am fost ,,anonimul,, din data de 6 februarie 2016 (daca te uiti sus de tot).Apropo...mă numesc Irisz,ca sa sti.Îmi place mult blogul tău ,mult de tot.Cred ca mă uit în fiecare zi pe el.Nu stiu de unde sti tu aceste lucruri dar sunt foarte interesante si sunt adevărate.Imi place mult ceea ce faci,dar mă gândesc iti ocupa mult din timpul tău liber.Imi cer scuze pentru ca si eu ti-l ocup.Te pup,dragă.👍

    RăspundețiȘtergere
  33. Ceau,Diana.Eu am fost anonimul din 6 februarie 2016(daca te uiti sus de tot).Imi place foarte mult blogul tău.Nu stiu de unde sti tu aceste o multime de lucruri dar sunt tare interesante.Presupun ca iti ia mult timp sa scri oamenilor si sa scri paginile.Imi pare rau ca si eu iti ocup timpul,dar sper sa imi spui de ce am visat acest lucru.Apropo mă numesc Irisz.Te pup.👍

    RăspundețiȘtergere
  34. Tot eu sunt.Scuze ca am scris acelasi lucru de doua ori.Am crezut ca am apăsat pe altceva in loc de publicati.UPSI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ziua,
    Acum 2 seri am visat un sarpe mare (cred ca avea cam 3-4 m) negru, care era incolacit pe mine si il simteam fff rece, nu reuseam sa scap.
    Aseara am visat ca eram intr0un lac, de culoare galbena, ruginie pana la sani si mergeam prin lac catre o salcie. In timp ce mergeam am calcat pe ceva rece, eu am crezut ca e un sarpe. La salcia verde,ma astepta sotul meu, care era in apa pana la brau, cu bratele largi deschise, zambind. Cum mergeam spre el, parca apa se limpezea. Oare ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi puteti raspunde la visul de mai sus? multumesc foarte mult

      Ștergere
  36. Aseara am visat ca eram intr0un lac, de culoare galbena, ruginie pana la sani si mergeam prin lac catre o salcie. In timp ce mergeam am calcat pe ceva rece, eu am crezut ca e un sarpe. La salcia verde,ma astepta sotul meu, care era in apa pana la brau, cu bratele largi deschise, zambind. Cum mergeam spre el, parca apa se limpezea. Oare ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Doralina. Acest vis semnifica dorinta ta si sansa de a aduce un plus de armonie, intelegere in relatia cu sotul tau, mai ales ca simti (subconstient) ca ceva poate fi in neregula in aceasta privinta (acel ceva rece pe care calci).Salcia unde te asteapta sotul tau are atat o conotatyie negativa, cat si una pozitiva. Cea pozitiva se aliniaza la ceea ce am spus mai inainte, intrucat simbolizeaza o renastere (probabil a conexiunii cu sotul tau).

      Ștergere
  37. Diana,astept răspunsul tău.Ceau.😐A eu sunt Irisz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Irisz. Am incercat sa identific mesajul tau, dar nu l-am gasit. Probabil ca l-ai trimis ca si anonim, si sunt multe mesaje de acest gen pe care le primesc. Scrie-i din nou si "semneaza-te" Irisz si iti voi raspunde.

      Ștergere
  38. La mulți ani tuturor de Sfântul Valentin.Vă pup pe toți și să aveți o zi cât mai frumoasă și plină de surprize.Ceau!😘

    RăspundețiȘtergere
  39. Ceau, Diana. Ei bine am visat că eram pe o stâncă și stăteam acolo cu mâinile deschise(aproximativ ca la o îmbrățișare). Aveam ochii închisi și auzeam valurile intrând in stânci.Era o mare albastra,deschisa la culoare si limpede.Parul meu era suflat de vânt. Multumesc ca tiai făcut timp si de mine. Apreciez enorm. Te pup.😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis oglindeste o mare bucurie, deschiderea ta fata de lume si integrarea ta armonioasa in univers.

      Ștergere
    2. Multumesc din tot sufletul ca miai răspuns. E foarte important pentru mine sa stiu cat mai multe...defapt chiar despre mine si visele pe care le am. Multumesc. Te pup.😊😉😘

      Ștergere
  40. Eram pe o stanca cu mâinile larg deschise. Aveam ochii inchisi. Vântul sufla pri parul meu,iar apa intra in stânci. Era o mare limpede si albastra. Te pup.😘

    RăspundețiȘtergere
  41. Apropo...mai aam o întrebare. O data am visat ceva nu stiu ce,dar eram constienta de faptul ca e un vis totul. Daca nu mă insel eu se numește vis lucid. Totusi era un vis adânc dar nu mam trezit. Ce poate însemna. Sper sa reusesti sa deslusesti misterul. Te pup, ceau.😘

    RăspundețiȘtergere
  42. Wekeend plăcut,Diana. Sa terminat si săptămâna asta. Ufffffffff...😉

    RăspundețiȘtergere
  43. Bună dimineaţa!
    Am avut un vis cu un bazin la spa în care săream şi înotam cu prietenii, unchiul. Apa era foarte curată, era albastră din cauza becurilor şi stătea în loc. Ce poate semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Bernadette. Un astfel de vis semnifica seninatatea ta interioara, armonia si limpezimea relatiei tale cu lumea, cu oamenii apropiati.

      Ștergere
  44. Buna. Am visat că eram pa plaja si un val mare,imens si m-a împins.in timp ce încercam sa ies din apa am încercat sa ma prind de o barca. Nu am reușit si valul ma împins dintr-un zid.după care sa retras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Sebastian. Inseamna ca esti afectat sau esti pe punctul de a fi afectat de un eveniment neasteptat din viata ta, un eveniment care desi este amenintator si te poate rascoli, nu are cum sa iti dea peste cap existenta, sa dezorienteze intru totul.

      Ștergere
  45. Buna Dianainainte sa incep,nu ma prea pricep dar cred ca m-am inscris pe blog..e chestia cu e-mailul si cu "semnatul",nu?
    Asadar,visul meu a inceput cu mine,tatal meu si bunicul meu fiind in masina.Se facea ca de-a lungul Oltului era un drum cat sa incapa o masina si am mers astfel pe drumul acela pana am ajuns la un fel de santier(aveau ei nu stiu ce treaba).Stiu sigur ca s-a intamplat ceva acolo,au dat ceva sau au luat ceva,dar nu mai tin minte. Ceea ce stiu este ca aveam o permanenta senzatie ca trebuie ne grabim si sa termine treaba pe care o aveau de facut mai repede. Cel care tragea de timp era de fapt bunicul meu(are felul asta de a sta incet si sigur si de a-si face treaburile pe indelete).In sfarsit,pana la urma am plecat dar cand sa iesim din santier era blocat drumul si era o tablita pe care scria "acces interzis". Atunci am realizat ca ma grabeam pt ca am depasit ora inchiderii sau ceva de genul.Eu si tatal meu ne-am speriat,dar bunicul meu(fiind si soferul) era calm ca de obicei si a ocolit barierele si am iesit din santier. Ca sa ne intoarcem acasa trebuia sa mergem pe acelas drum de-a lungul Oltului.Doar ca,intre timp a mai aparut un drum langa cel initial care ducea in Olt si era ca si cum Oltul ar fi crescut si s-ar fi revarsat peste drumul acela.Bunicul meu a luat-o pe drumul bn si am mers,am mers(desi aveam senzatia ca oltul creste).Intr-un final,cand am crezut ca totul e in regula ma trezesc in mijlocul drumului,in apa pana la brau,cu masina langa mine,asteptandu-I pe ceilalti sa se intoarca. Eram trista intr-un fel pt ca nu puteam sa transmit copiilor mei nu stiu ce mesaj(dar dupa am realizat-si in vis-ca eu nu am copii).Si imi ziceam in minte ceva de genul "Inca o seara stand asa,in frig" si ma acopeream cu o "patura" de apa. Apa era foarte limpede si linistita. Aveam o senzatie ciudata,dar nu eram speriata. In jurul meu au aparut foarte multi crocodili pui cat 3 degete care stateau treji cu gura deschisa in apa(nu deasupra ei) intr-o pozitie oarecum fetala iar mai apoi cu gura inchisa unii adormiti,altii morti de culoare cenusie. Uitandu-ma mai departe,am vazut ca erau unii crocodili un pic mai mari decat acestia dar cat jumatate din bratul meu, stand in pozitie normala,intinsa la fundul apei. Eu ma aflam, ca si cum drumul se afla intre 2 lacuri care s-au revarsat,eram deci intr-o pozitie sigura legata de adancime. Cand imi intorc privirea spre stanga,observ la marginea teoretica a drumului,deasupra apei un crocodil mare care parca ma fiza cu privirea. Am incercat sa stau nemiscata si sa ii astept pe ceilalti dar dupa mi-am dat seama ca trebuia sa fac ceva. Si am mers putin pe drumul acoperit de apa pana am ajuns la bunica mea.Crocodilul si-a pastrat pozitia de-a lungul drumului desi a inaintat si m-a urmarit pana a ajuns din nou in drept cu mine si cu bunica mea.

    RăspundețiȘtergere
  46. Apa a devenit tulbure.Bunica era destul de calma.Cand ma uit din nou, crocodilul nu mai era si stiam ca e in jurul nostru.Am inceput sa inotam,crocodilul venea dupa noi din spate,apoi a ajuns in fata mea si dintr-o data eu si bunica mea eram cumva sub apa,care a devenit adanca dar linistita si limpede.Crocodilul s-a transformat in sarpe,la fel,care ne urmarea,La un moment dat a ajuns sub bunica meacare inota,ea l-a vazut si l-a prins,apoi s-a intors si l-a aruncat.Eu i-am spus ca nu trebuia sa faca asta ci sa il omoram.Si dupa cum am presupus sarpele s-a intors.Bunica l-a prins din nou,eu l-am luat de cap, dar il tineam prea aproape de dinti si ar fi putut sa ma muste deci mi-am pus mana mai jos(nu era un sarpe mare,avea cam 30-50 cm). Pe fundul apei era nisip si am luat o piatra si am incercat sa zdrobesc capul sarpelui dar nu reuseam pt ca piatra nu era ascutita si fundul apei era moale.Intre timp bunica mea s-a transformat in sora mea mai mica.Loveam cu "pasiune" si nervozitate sarpele-voiam sa il omor odata- si intr-un final am reusit.Apoi a aparut in fata noastra un perete de serpi care stateau pur si simplusi unul dintre ei(ca un fel de sarpe lider) ne intreaba ca ce facem.Sora mea a dat sa ii spuna ca tocmai am omorat un sarpe dar eu am oprit-o stiind ca asta i-ar enerva si i-ar face pe restul sa se napusteasca asupra noastra. I-am zis ca suntem bine si am plecat inotand.Dintr-o data apa s-a transformat in aer si eram ca si cum inotam(zburam) in aer cu sora mea in urma.Eram in caminul cultural unde era si bunica asteptandu-ne.Si m-am trezit. Poate avea vreo legatura cu faptul ca pana acum am depins de ai mei si acum vreau sau sunt nevoita sa fac ceva singura?Mentionez ca mai am un an jumatate pana la facultate. Ma gandeam ca no,poate te ajuta .Mersi anticipat!:)

    RăspundețiȘtergere
  47. p.s. a trebuit sa il trimit in 2 parti caci nu mi se trimitea altfel :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Erika. Este un vis lung, complex si descris in amanuntime. Intr-adevar, acest vis poate reflecta situatia ta actuala, dar si viata ta, in general. Simtmantul ca esti cumva parasita sau trebuie sa ajungi sa fii pe picioarele tale este indicat de faptul ca la intoarcerea de pe "santier" ramai singura, nu mai ai alaturi tatal si bunicul. Frigul pe care il simti si gandul la copiii pe care nu ii ai simbolizeaza starea ta de inconfort determinata de necesitatea de a fi independenta, dar si idealurile, aspiratiile pe care iti este teama ca nu le vei mai putea urmari (acestea sunt "copiii"). Crocodilii mici semnaleaza ca nu tet temi, totusi, de obstacolele din calea ta, iar crocodilul mare pare sa fie expresia sentimentului deranjant ca esti tot timpul supravegheata de cineva, ca esti "asteptata la cotitura." Tinzi sa iti gasesti aliati fata de aceasta supraveghere inconfortabila in bunica ta si sora ta. Oricum, totusi, ai senzatia ca poti scapa de acest lucru numai prin fortele tale, prin initiativa ta (de aceea omori tu sarpele in care s-a transformat crocodilul). Odata ce ai reusit sa te eliberezi (prin uciderea simbolica a "sarpelui"), plutesti la propriu prin ceruri, te simti cu adevarat usurata. Multa bafta in demersurile tale viitoare!

      Ștergere
  48. buna ziua...yo am visat k dintro data ma aflam intro apa tulbure si adanca care curgea tare.era un fel de inundatie cred yo pentru ca era la mine in sat si ma chinuiam sa imi tin echilibru sa nu ma duca apa la vale si pana la urma am reusit sa fac un pas si am reusit sa ies din acea apa....dar o fosta prietena de a mea a fost luata de apa si a fost gasita iar apoi am aflat k a scapat cu viata? ce semnificatie are acest vis? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Paula. Apa tulbure si adanca semnifica o emotie negativa, un sentiment negativ care tinde sa puna stapanire peste tine, dar caruia reusesti sa i te opui, sa ii faci fata, sa nu fii luata de viitura sa. Chiar daca o parte din tine are de suferit din cauza aceasta ("prietena ta"), ea va fi vindecata in timp. Respectivul sentiment negativ poate fi o dezamagire sau o deceptie provocata de un rau facut de un om apropiat sau de o barfa, o calomnie despre tine.

      Ștergere
  49. Buna ziua, am visat ca eram in Anglia la niște prieteni..si am fost singura după ceva timp a apărut si logodnicul meu, eram fericita, dar in fata casei unde stateam era un ocean mai agitat, iar pe drum era apa si mașinile mergeau prin ea..Am mai visat ca o prietena ia dat bani logodnicului meu, bani de 10 lei, 5 lei si 1 leu...am facut un gratar, bineînțeles eu cu el nu am rămas sa chefuim și ne-am retras in casa, unde a venit un om cu telefonul mobil si spunea ca dacă nu voi fi acasa in Romania, anunța țiganii sa vina sa mă caute..iar logodnicul meu a vrut sa il ia la bataie și eram tensionați amândoi și tipam la omul acela....ce înseamnă?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa din visul tau reprezinta un eveniment sau o conjunctura care tinde sa te copleseasca pe tine si/sau logodnicul tau. Aceasta semnificatie este sustinuta si de episodul omului cu telefonul mobil. Poate ca simti (la nivel subconstient) ca cineva ori ceva se poate opune relatiei cu logodnicul tau. Banii dati de prietena ta reprezinta ajutorul sau sprijinul acordat tie si partenerului tau de un om apropiat.

      Ștergere
  50. eu visez inundații,destul de des!in acest vis eram cu surorile mele,știam ca va veni inundații și ne strângeam lucruri ce ne_ar putea fi de folos!știu ca am luat haine paturi si poze cu iubitul meu.în vis știam parcă ca nu avem scăpare dar sperăm totuși să fie bine si sa treacă!au venit autobuze și eu am plecat!am ajuns dintr-un loc împreună cu alți oameni si le așteptăm cu nerăbdare!credeam ca sunt in camera 16 si pe urma am văzut că sunt în camera 19.doar una dintre surori a venit si am vazut-o cu ochii mei.în vis era si un monstru...un fel de maimuță urâtă mare care vroia să ne facă rău!m-am trezit socata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste vise despre inundatii pot sugera ca un eveniment din viata ta tinde sa te copleseasca, sa te faca sa pierzi controlul asupra ceea ce ti se intampla. Maimuta poate simboliza un om cu doua fete, ipocrit, care sub masca bunavointei incearca sa iti faca rau sau sa-i faca rau sorei tale.

      Ștergere
  51. Bună! Visez de multă vreme că sunt pe malul marii însă acum am inceput sa visez oceanul care se află pe cer in care pot vedea pestii cum înoată este foarte frumos dar in acelasi timp ma si sperie faptul ca ar putea sa cada acea apa însă imi dau seama in vis ca defapt așa stau lucrurile si nu am ce face uneori intre pamant si ocean mai zboara si un cal maro este ceva nemaipomenit .va rog frumos imi spuneti ce semnifica aceste vise

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Cred ca esteun vis frumos si reevelator, ce iti indica faptul ca ai capacitatea de a intrezari ceea ce este dincolo de suprafata lucrurilor. Posezi abilitatea de a zari ceea ce alti oameni nu reusesc si pentru a o folosi, trebuie sa iti pastrezi seninatatea, sa iti alungi frica ca ti s-ar putea intampla ceva rau.

      Ștergere
  52. Buna ,Diana . Te rog din suflet intepreteza-mi visul dar mai intai as vrea sa iti precizez ca in seara zilei de 24 martie 2016 ,fratele meu cel mic s-a rasturnat cu barca in Dunare si inca nu a fost gasit....In visul meu am vazut,intr-o apa adanca si curata ,,o camera"cu pereti tapetati cu un fel de mozaic in culoare portocalie si puncte galbene iar acea cameara era luminata de un fascicol de lumina. Am strigat : fratele meu nu este in apa !M-am trezit fara sa am vreun presentiment. Multumesc,Corina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corina. Iarta-mi, te rog, intarzierea. Regret enorm pierderea ta, pentru ca am si eu un frate. Camera tapetata poate reprezenta incercarile altora si ale tale de a-ti da o speranta in aflarea in viata a fratelui tau. Iti sugereaza totodata ca s-a intamplat ceva rau cu el, iar fascicolul de lumina poate semnifica totusi ca a ajuns pe o lume mai buna, dar nu in lumea noastra materiala, iar acest lucru te deznaduieste!

      Ștergere
  53. Cu nerbdare am asteptat un raspuns de la tine dar se pare ca ,ori esti ocupata ori nu are mare relevanta visul meu... Nu m-am suparat ,respect alegerea ta de a raspunde selectiv. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna ziua,

    Aseara am avut un vis ciudat. Eram undeva la mare (in concediu, cred) si ma duceam spre mare. Era si un zid de stanci care o despartea in 2: o parte era agitata si erau valuri care se loveau de stanci (dar era mica aceata parte, am vazut-o cand am trecut pe langa ea) si o parte, unde m-am dus eu sa ma plimb (nu inotam ca nu stiu, doar mergem prin apa) era plina de multiiiii pesti. La un moment dat am iesit din apa si ma duceam spre locul unde eram cazati (in acest moment am vazut parte agitata a marii). Trebuia sa traversez o strada care despartea plaja de casa si atunci la o intersectie am vazut 2 barbati care ma urmareau. Eu am traversat prin alta parte si am luat-o pe o laterala a casei si ma-m dus in spate unde era o teresa unde era un grup mare de oameni (cei cu care eram eu in concediu). Cei 2 care ma urmareau au vazut ca prin fata casei era un magazin si au intrat acolo. Eu ma-m dus si le-am zis celorlalti ca ma urmareau 2 oameni care au intrat in magazin si sa vina cu mine cei care erau mai mari (adica mai puternici). Au venit cu mine un verisor si fratele pritenului meu. Cand am intrati toti in magazin cei 2 au zis ca sunt... si m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna! Aseara am visat ca aveam o apa curgatoare langa liceu, iar o doamna mi a spus ca e pierdut si ca trebuie sa plec. Apa aceea se marea si inunda tot liceul, eu alergam pe scari pentru a l gasi pe iubitul meu. La etajul 2 erau niste paturi, iar el era in pat cu 2 fete. Am luat o la fuga pe scari si m am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna Diana! Deseori am un vis. Visez ca sunt intr-un lift care nu se opreste. Eu apas sa ma duca la ultimul etaj iar liftul nu se opreste, ma scoate afara, vad cerul si apoi de teama cred, imi schimb gandurile si visez altceva. La inceput ma trezeam sau prelungeam starea aceea de bine. Eu visez mult si am o placere mare sa visez. Imi place sa dorm si orice visez imi place. Nu am vise urate sau foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Iulia, Visul despre lift simbolizeaza cred aspiratia ta spirituala (neconstientizata) de a te inalta deasupra lumii obisnuite, de a da un sen inalt vietii tale. Aceasta aspiratie te sperie insa si incerci sa o ocolesti.

      Ștergere
  57. Buna am visat un vis nu stiu ce poate fi.Noi stam in Italia si avem casa in Romania prima aveam o casuta mica ne-am folosit de ea apoi am construit alta mare care e pe terminate si ne-am intors acasa unde trebuia sa locuim in aceea mica der numai ca era tavanul,peretii pe jos imbicsiti de apa mam speriat si i-am spus sotului ca nu putem sta era nevoie sa dormim pe jos in cealalta casa noua .

    RăspundețiȘtergere
  58. ce inseamna cand cisezi inec? am visat-o pe sora mea ca a intrat in apa si nu mai putea sa ese din apa,am incercat sa o scot si eu dar nu am putut si sa inecat ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  59. Ciao Diana ! Scuza ma ca scriu ca si anonim doar ca nu reușesc sa ma înregistrez ( o sa mai încerc pt ca imi place site ul tău ) ! Am visat ca eram la alergat si dintr-o data au venit inundații cu apa murdara culoarea pamântului ,m am urcat într-un copac ca sa scap doar ca după am coborât si continuam cursa mea împreuna cu un băiat care aleagă împreuna cu mine si nu ma lasă singura !paream fericita râdeam ! La sf visului parca trecem de la ceva ireal la ceva real , m am trezit pe trotuar cu prietena mea care ma aștepta ai care ii ziceam ca trebuie sa l așteptam pe băiatul care numai ce l am cunoscut care e f drăguț ! Vreau sa precizez ca nu trec printr-o perioada serena si ca imi place de un coleg de serviciu la care ma gândesc tot timpul si care probabil nu împărtășeste sentimentele mele ! Mulțumesc frumos si aștept un răspuns , Oana

    RăspundețiȘtergere
  60. buna eu am avut un vis foarte ciudat...pe cer era un diavol format din nori negri cu coarne si era foarte anspaimantator .nervos.pe mine urla ...apoi a pornit un val mare mare de apa de occean precum inundatie de sfarsitul lumi ...miera fiarte teama si ancercam sa anchit usa sa nu intre apa ...dar a intrat ...dar accea apa nu ma atins
    ce anseamna accest vis

    RăspundețiȘtergere
  61. Bună Diana,

    Am avut azi-noapte un vis ale cărui conotații nu le știu descifra.

    Se făcea că eu, însoțită de fratele meu, urma să realizez un ritual de purificare în apropierea unei ape. Am mers la un pârâu din apropierea casei noastre (el chiar există, dar acum e secat demult). În visul meu, pârâul avea puțină apă (ca și când eram eu mică, putea fi traversat în picioarele goale). Apa era limpede și cerul senin se reflecta în ea. Malurile pârâului erau pline de verdeață (ca în copilăria mea). Fratele meu mi-a zis că s-ar putea să nu fie tocmai plăcut ce urmează, dar eu am zis să continuăm. Am făcut un pas în apă și spre surpriza mea m-am cufundat în ea până la gât, dar simțeam sub picioare solul și plantele subacvatice. Fratele meu a plonjat de pe mal exact ca într-un bazin (îmi amintesc vag ca parcă avea la el un buchețel de flori de câmp cu petale mărunte, mov-albăstrui). Eu m-am rotit în apă încercând să revin pe mal dar mi-am simțit mâna prinsă într-o încleștare: întorcându-mă, am văzut că sunt strânsă de mâna îngălbenită a unui cadavru ce se ridicase de pe fundul apei (nu i-am reținut chipul, doar mâna aceea galbenă). M-am smucit și am scăpat, iar cadavrul parcă s-a dat iar la fund...Ajunsă iar pe mal, i-am zis fratelui meu ceva în genul: ”Decât așa purificare/eliberare, atunci...”
    Revenind la realitatea dinafara visului, de o lună jumate mi-am schimbat locul de muncă și trec printr-un iad: sunt umilită, mă simt inutilă, incompetentă, demoralizată, stimă de sine 0. Stresul psihic îmi creează o stare fizică de rău, plâng din orice și am ajuns să-mi dau demisia pentru că nu mai pot. Acum merg la interviuri de recrutare, dar mă tem foarte tare să nu greșesc iar în alegerea jobului. Doar fratelui meu i-am spus, restul par să nu-și dea seama. Noaptea mă țin trează tot felul de vise urâte, acesta este cel mai recent pe care l-am avut, mă poți ajuta te rog cu o interpretare?

    Mulțumesc frumos,

    Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alina. Visul tau sugereaza ca fratele tau te sprijina sa treci prin aceasta incercare, vrea poate sa te ajute sa uiti experientele negative de la ultimul tau loc de munca. Aceasta ar fi probabil purificarea din vis. Debarasarea de lucrurile nenorocite prin care ai trecut. Ai sansa, cred, sa-ti gasesti un nou jub, mai bun (asa indica frumusetea naturii din vis), insa, pastrezi in sinea ta gustul amar al experientei trecute, iar acest lucru poate fi un complex, avand potentialul sa stea in calea obtinerii noului job. Fii tare, sigura pe tine, si vei reusi!

      Ștergere
  62. Eu doresc doar sa intreb ceva.Daca visezi 2 femei una bruneta ce te ameninta si alta blonda care te protejeaza ,e ca un scut in fata acestei brunete harpie.Blonda e cu fata imobila,trista.Mentionez ca eram in alta tara si casa era a barbatului cu care traiam la aceea data.

    RăspundețiȘtergere
  63. Bună...eu mama visat intr-un avion care sa prăbușit în ocean erau geamurile deschise asa am putut ieși împreună cu alți pasageri necunoscuți... dar oceanul era foarte adânc și avionul se ducea tot mai mult în jos tocmai de aia am ieșit prima sau adora ca îmi era frica nu știu sa înot...aveam hainele ude ...doar atât îmi amintesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. un astfel de vis poate oglindi teama ca te-ai putea "prabusi" de la inaltimea unei relatii bune cu mama ta catre adancuri incerte. Poate fi vorba despre o cearta cu mama ta sau dorinta de a evita asa ceva. Intr-o alta interpretare, visul tau poate semnifica frica fata de o conjunctura negativa a vietii ce poate sa te afecteze pe tine si pe mama ta.

      Ștergere
  64. Buna Diana! Nu stiu daca imi vei raspunde la mesajul meu , dar totuși am speranța din partea ta ....in aceata dimineata am visat grădina bunicii mele ,Menționez : o visez in fiecare săptămana exact cum o vedeam eu in copilărie cand stăteam in grija bunicii , si anume: era o grădina mare si lunga , plina de meri înfloriti , iarba verde pana- n Brau si plina de flori de câmp :) dar in aceasta dimineata am visat- o altfel neagră si aproape intunecoasa , am început sa plâng si sa ma Măcin in mine , n- i se rupea sufletul cand am vazut- o ca nu mai este atat de verde precum o Știam eu ...am început sa o iau pe bunica la intrebAri de ce se afla in starea deprorabila , mai era langa mine fratele meu si Matusa mea , ca putem merge inainte prin grădina eu si fratele meu aveam cate o coasa in mana si trebuia sa cosim , dar nu aveam ce, era cosit totul negru, in grădina se afla si cotețul de porci gol si o groapa cu apa neagră ca dedea in beciul întunecat in care am vazut un picior de porc afumAt(jambon ) in schimb pe partea dreapta se afla Matusa mea care avea si ea in mana o sapa sau tot o coasa , dar se uita la noi si a început sa ne explice , ca pe partea dreapta a grădinii era o ușa care dădea intr- o casa , la intrare era o buc luminata plinaaa de oale si farfurii de lut pictate cu flori rosii , erau fff frumoase , dar cand sa ma duc în camera , dădeam exact in casa bunicii in care era bunica eu si cumnata-meA necajita foc pt ca cineva a putut intra in tel noastre si au citit toate mesajele noastre , in fata ei si a bunicii erau un barbat ai o femeie bruneta cu pArul lung dormeau dezbracati pe o saltea jos , atunci eu am luat- o pe femeie la întrebări , pt ceea ce a facut , tin sa- ti spun ca am încercat de 3 ori sa ma trezesc din acest vis su nu puteam , chiar daca știam ca visez nu puteam sa ma trezesc , ceva nu ma lasa sa fiu treaza , dar cand m- am treZit , era ffff speriata ma durea capul dff ingozitor de tare si nu eram in stare sa ma tin pe picioare , eram fff palida la fata , nu stiu cat de repede imi vei raspunde sau il vei citi , dar pt mine cred ca a fost un cosmar real😣😔😔😔

    RăspundețiȘtergere
  65. Ceao,Diana! Imi cer mii fe scuze pentru deranj.... Am visat numai inundatii in jurul meu...orima oara eram intr-un bar,si a intrat apa acolo,dar nu stiu cum ca dintr-o data eram la inaltime..iar apa acoperise case ,totul in jurul meu,dar eu eram in siguranță.. .iar acum cateva zile am visat cum am născut un băiat frumos,grasut,avea achii albastrii ca ai mei,dar nu am simtit dureri la nastere. Tin sa mentionez ca nu am adormit cu gandul undeva anume... Nu am copii ,sunt singură.. Te rog zimi ce reprezintă aceste vise. .. Ti-as multumi din inima ,daca ti-ai face timp pentru mine. Scuze încă odată si multumesc

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna seara!am avut un vis destul de ciudat. Am visat caa aflam impreuna cu sotul si copilul intr-o garsoniera a cumnatei ,situata la parterul unui bloc,intr-o zona necunoscuta,mentionez -cumnata nu are o garsoniera in proprietate- .In acea camera erau lucruile noastre,privind pe geam am vazut ca este un loc destul de pustiu iar di toate partile se pornisera viituri ...ape care veneau puternic ,si se retrageau mai apoi,am inceput sa pun hainele in saci pentru a nu se uda ..insa apa nu a patruns in locuinta ...apoi m-am trezit... ce semnificatie ar avea...multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poate fi vorba despre un avertisment legat de o problema financiara, o problema care te poate face sa suferi, dar care o poti solutiona in cele din urma.

      Ștergere
  67. Am visat un val imens de apa verde cu multă lume în el.oameni încercau să mi spună ceva,nu am înțeles ce.eu doar priveam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Raul. Lumea din jurul tau din viata reala incearca pare-se sa-ti transmita ceva important, insa, deocamdata, nu reusesti sa intelegi despre ce este vorba. Fii atent la indiciile oferite de intuitia ta si la cele aparent nesemnificative din lumea inconjuratoare.

      Ștergere
  68. Am visat ca eram cu iubitul meu si familia lui intr un loc unde era frig si zapada. Dupa brusc ,era cald si frumos peste tot ,si noi tot plimbândune pe acolo am dat de o piscina care avea gheata deasupra iar noi am spart o si ne am aruncat in piscina ,si ne simțeam super bine . Ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lavinia. Daca ai cumva niste probleme cu iubitul sau cu familia acestuia, acest vis te poate anunta ca ele se vor rezolva, sau ce vei "sparge gheata" din relatia cu el ori cu familia, reusind sa ajungeti la interese comune, la un mod de a interactiona armonios.

      Ștergere
  69. Buna, in visul meu eram la casa parinteasca impreuna cu iubitul meu iar langa casa in realitate este un parau foarte mic dar in vis era foarte mare ca si adancime eu impreuna cu iubitul il tot traversam fara a ne uda, raul era foarte tulbur dar era si foarte calm si lin... Ce poate insemna, oare are legatura cu sarcina..? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna mă poți ajuta cu un răspuns ,aseară am visat că eram însărcinată eu și cu prietena mea care în prezent nu mai poate avea copii și cineva ne pusese să sărim intrun put cu apa întunecat că la capătul celălalt era oceanul sau marea eu nu am vrut sa sar prietena mea a sărit eu nu deși mă vedeam pe partea cealaltă uda și marea cu valuri era în spatele meu și iară va vedeam în fața puțului și cineva îmi spunea la ureche sari nu-ți fie teamă totul o sa fie bine când m-am trezit aveam o senzație ciudată cum că eram gravida și în locul in care aceea persoana mă ținut am o vânătaie foarte mare am dormit singura in pat.

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna

    Am visat ca eram intr-un bazin cu apa curata si la un moment dat a devenit foarte agitata.In apa eram cu un fost iubit care s-a inecat.Deodata a devenit foarte limpede si in locul fostului iubit au aparut flori foarte frumoase care pluteau deasupra apei.Ce sa insemne acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  72. Am visat ca eram pe o mare inghetată...paseam usor si de o data parca se desgheta..si am inceput sa fug....culmea ca pe deasupra..desi era foarte adânca..si curată..

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna. Am visat ca am sarit cu bucurie in apa...dar cand am iesit la suprafata nu aveam pe unde sa mai ies si auzeam o voce feminina care imi reprosa ca de ce am sarit.... apa era foarte adanca, dar limpede si turcoaz, iar pe margine erau niste stanci albe uriase care intrau in apa si pe ele erau niste "balustrade" albe ...m'am apropiat sa ies din apa, nu eram speriata, dar "balustradele" erau de fapt serpi albi si nu puteam iesi cu ajutorul lor... pana la urma a aparut cineva, nu stiu cine si impreuna am ajuns intr'o baie cam murdara unde erau mai multi oameni dubiosi si niste cade, iar oamenii faceau baie la comun, dar nu am visat nuduri... apoi m'am trezit tulburata :-(

    RăspundețiȘtergere
  74. Bună dimineața eu am visat ca eram pe un pod mobil vechi dintr-un fier rosu lung și înalt și jos era o apa urâtă și trebuia sa trec pe el dar nu am trecut pentru ca îmi era frică! ! dar în realitate nu îmi este frica nici de apa nici de înălțime ba chiar din contra iubesc apa îmi place sa inot și îmi place și înălțimea așteptărilor! ce înseamnă ăsta? ?

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna ziua, am visat ca parca stăteam pe un scaun sau o bancă,ca sa ma uit la un film cu tsunami,și deodată aparuse un bărbat necunoscut,(un bărbat urât,nu mi plăcea, nefiind pe plac) aveam o stare de nemulțumire in vis apoi m am dus la mine era si el cu mine mama făcea cornulete si in vis parcă era și un șarpe cu noi ,apoi m am pus iar pe o bancă și am dat sa ma uit la un film si vroia sa se uite si urâtul ăla, ce inseamna? Acel bărbat nu era iubitul meu precizez,ce înseamnă visul?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.