Pentru barbatii care vor sa simta durerile nasterii!

Barbatii care subestimeaza durerile prin care trece o femeie atunci cand naste si cei ce vor sa-si demonstreze solidaritatea si iubirea fata de sotia lor gravida au acum la indemana o metoda de a experimenta chinurile facerii! Cel putin, in China.

Chinurile nasterii la barbati
Un spital din estul Chinei le ofera taticilor in devenire sansa sa treca prin tortura nasterii dupa ce mai multe proaspete mamici s-au plans ca partenerii lor nu le apreciaza si nu le compatimesc indeajuns.

La maternitatea din localitatea Aima, in provincia Shandong, sunt organizate de doua ori pe saptamana sedinte gratuite la care participa cate 100 de barbati dornici sa se lase schingiuiti. Cei mai multi sunt viitori tati dar, printre ei,  exista si barbati dornici de senzatii tari, amatori sa se simta la fel ca o femeie care aduce pe lume un copil.

Pentru simulare, se folosesc niste niste electrozi conectati la un dispozitiv si amplasati pe abdomen avand rolul de a genera socuri electrice care provoaca durere. Barbatii testati se zvarcolesc ca intr-o agonie vreme de pana la cinci minute in timp ce o infirmiera ridica intensitatea socurilor pe o scala de la 1 la 10.

Song Siling, care incearca sa aiba un copil cu prietena sa, isi inchide ochii si se stramba din cauza durerii in vreme ce acul de pe monitorul dispozitivului electric se misca gradual tot mai mult catre dreapta.

"Ma simt ca si cum inima si plamanii mi-ar fi sfartecati," a marturisit saracul Song, care a reusit sa ajunga pana la nivelul 7 de durere inainte sa dea furibund din maini catre infirmierea sa inchida dracului afurisita de masinarie. Altii barbati abandoneaza cu mult inainte!

In ciuda evidentului chin prin care trec barbatii, sora medicala care se ocupa de aceste proceduri marturiseste ca simularile sunt totusi departe de adevaratele chinuri alle facerii. "Cu toate acestea, daca barbatii pot experimenta acesta durere, ei ar putea sa fie mai iubitori si mai grijulii fata de nevestele lor," declara sora medicala Lou Dezhu.

Wu Jianlong, un barbat care a indurat cu eroism durerea pana la nivelul 10, spune ca aceasta experienta i-a schimbat radical parerea despre nastere. "Pentru ca toate femeile pot avea copiii iar nasterea dureaza de obicei mult timp, m-am gandit ca aceasta este ceva cu adevarat natural, ceva cu adevarat normal prin care trec ele," a marturisit el.

Spre deosebire de occident, in China barbatii nu asista frecvent la nasterea sotiilor sau partenerelor lor. Unele spitale de stat nu le permit viitorilor tati accesul in sala de nasteri chiar daca ei vor sa fie de fata la miracolul aparitiei pe lume a unui nou copil.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Ce simte un copil nou nascut?

Nasterea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Nasterea in traditii si superstitii evreiesti
Pentru barbatii care vor sa simta durerile nasterii! Pentru barbatii care vor sa simta durerile nasterii! Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Ce porcarie, mai ales ca e incurajata de medici, in primul rand barbatii au o rezistenta la durere marita datorita organismului diferit, nu de alta e sexul tare, si o aud de la majoritatea femeilor ( de parca ar fi o realizare mare si nu o normalitate). Un barbat adevarat trece printr-o gramada de incercari si provocari pana la maturitate ( de la rupt cele mai sensibile oase, cazaturi de te doare numai cand iti amintesti, plus multe altele unde corpul a fost solicitat la maxim), prin natura noastra agresiva suntem tentati mereu sa ne testam limitele si asta nu a venit niciodata fara durere, deci cum e cu nascutul? in general femeile dau inapoi de la chestiile masculine mai sus enumerate

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.