Ce este un ADVERTORIAL?

Un advertorial este un fel de publicitate care apare pe site-uri si pe bloguri, intr-o modalitate cumva deghizata. Termenul advertorial este o compus din cuvintele englezesti "advertisement" (publicitate) si "editorial."

advertorial
Advertorial?
Advertorialul reprezinta, in cele din urma, o forma mai mult sau mai putin mascata de publicitate. Poti sa nu spui lucrurilor pe nume, ci sa divaghezi pe un anumit subiect, punand niste linkuri acolo unde "trebuie." Atunci cand vorbim despre advertoriale, nu putem trece cu vederea impactul lor asupra unor siteuri ori bloguri. Asa cum ar trebui sa stie orice om care vrea sa faca ceva important din ceea ce publica pe internet, adeseori nu ai cum sa impaci capra cu varza. Pentru mine,  de exemplu, blogurile mele constituie o forma de a ma elibera, a-mi desfasura preaplinul personalitatii mele si a-mi impartasi cu altii experientele mele de traire. Adeseori fac asta intr-un mod indirect. Asa sunt eu!

In acelasi timp, mai cu seama ca nu o duc foarte bine cu banii in ultima vreme, ma straduiesc sa mai imi asigur mijloacele financiare necesare intretinerii zilnice prin ceea ce imi place sa fac. Asa cum stiu prietenii blogului meu, nu pretind nimic pentru interpretarea unor vise sau a unor imprejurari marcante ale vietii unora. Incerc sa fiu de folos, cu onestitate, oamenilor care "ma citesc." Uneori, foarte rar, scriu "din interes," adica ma dedau unor "advertoriale." Asta nu inseamna (sper eu) ca ma "vand." Incerc, cat de cat, sa impletesc utilul cu adevarul, necesitatea cu placerea! In primul rand, pretuiesc pe internet onestitatea!

Ei bine, asta inseamna, pana a urma sa scrii un advertorial! Nu pot scrie, de exemplu, nici un fel de advertorial despre subiecte egoiste, despre lucruri in care nu as vrea sa fiu nici eu implicata, si in care nu as dori sa fie antrenati nici cititorii cei mai fideli ai blogului meu!

Oricum, cei interesati de un advertorial sau de o alta forma de publicitate pe blogul meu, ma pot  contacta pe adresa de email diane.ro@gmail.com

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cum fac cashback la cumparaturi

Care este cel mai puternic instrument de promovare al afacerii tale, in 2014?
Ce este un ADVERTORIAL? Ce este un ADVERTORIAL? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 01, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Nu te vinzi ci pur si simplu, fructifici o oportunitate, care este oferita de internet.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.