Horoscop Berbec decembrie 2014

Horoscopul Berbecului decembrie 2014 te focalizeaza asupra unor serioase proiecte de viitor, carora esti in stare sa te dedici cu perseverenta, responsabilitate si o mare forta interioara. Desi o creativitate jucausa este in masura sa-ti deschida nebanuite fatete ale lumii, viata ta se bucura de stabilitate si poate avea de castigat de pe urma unor conjuncturi profesionale in general favorabile.

Horoscop Berbec decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Berbec
Horoscop Berbec decembrie 2014
Soarele in trigon cu Uranus pe 5 decembrie 2014 te poate provoca sa-ti intorci lumea cu fundul in sus, sa-ti permiti sa fii putin "anormal" si imprevizibil, sa-ti expui cu nesat parerile neconformiste. Desprinderea de rutina zilnica te lasa sa vezi viata dintr-o proaspata perspectiva si sa-i descoperi noi intelesuri.

Incepand cu aceeasi zi de 5 decembrie, Marte tranziteaza Varsatorul si a XI-a casa a Berbecului, indemnandu-te sa visezi, sa inovezi si sa te lasi in voia sperantelor. Ai, din nou, inclinatia de a privi dintr-un punct diferit de vedere existenta si de a imbratisa cu entuziasm idei innoitoare sau chiar ciudate pentru altii. Treci printr-o perioada oportuna lucrului intr-un grup de persoane care iti impartasesc credintele, catre un tel comun. De fapt, de-a lungul acestui tranzit, cooperarea pare a fi o conditie esentiala a reusitelor spre care aspiri. Tinzi sa ai mereu o agenda zilnica incarcata cu activitati si evenimente sociale, ce poate include si o sporita preocupare de a-i ajuta pe altii. Visele si idealurile, proiectele de viitor par a te acapara, mai ales cele privitoare la anul 2015.

Ziua de 6 decembrie este marcata de trigonul dintre Mercur si Uranus si Luna plina din Gemeni si a III-a ta casa. In acest context astral, simti nevoia de a-ti stimula mintea si a comunica din plin cu cei din jurul tau. Este posibil sa ajunga la tine niste informatii interesante, iesite din comun, sau sa intalnesti niste oameni deosebiti, frapanti prin atitudinea si opiniile lor. Daca iti pastrezi flexibilitatea gandirii, poti profita de o circumstanta surprinzatoare. In acelasi timp, nu ar fi rau sa-ti stapanesti impulsul de a vorbi fara incetare si de a-ti impune cu orice pret ideile. Da glas numai lucrurilor importante si nu neglija reactiile si parerile celor din preajma ta!

Din 9 decembrie, Jupiter devine retrograd in Leu si a V-a casa a Berbecului, favorizand aparitia unui imbelsugat aflux de creativitate, ce tinde sa te nedumireasca din cauza traseelor spre care te indreapta. Poti fi, astfel, inspirat sa dai o fata noua unor lucruri sau unor aspecte ale vietii care ti se pareau pana acum prea satisfactoare pentru a fi schimbate vreodata. De asemeni, te poti simti indemnat sa te dezbraci de hainele grele ale maturitatii, sa zburzi si sa te joci la fel ca si copilul care ai fost odata. Incearca sa nu sochezi din cale afara oamenii prin spontaneitatea ta!

Cuadratul lui Uranus cu Pluton de pe 15 decembrie 2014 iti insufla o mare forta interioara si o ingeniozitate de zile mari, ce te ajuta sa dai deoparte dificultati care iti dadeau senzatia ca nu vor putea fi depasite niciodata. Chiar daca poti avea parte de mari realizari, eforturile pe care trebuie sa le depui in acest scop nu sunt deloc neglijabile. Mai cu seama ca influentele acestui aspect astral sunt de durata, se impune sa faci niste schimbari avand capacitatea de a te revitaliza si a te sprijini sa te debarasezi de ceea ce este inutil in viata ta.

Pe 20 decembrie, Venus in cuadrat cu Uranus iti ofera surprize in interactiunea cu oamenii si te poate aduce in preajma unor persoane excentrice sau chiar iresponsabile. Acesta este un lucru frustrant, intrucat pari a nu sti cum sa reactionezi. In acelasi timp, este posibil ca tu insuti sa fii prea grabit ori nerabdator in actiunile tale, iritandu-i ori derutandu-i pe altii. Insetat de noi experiente de viata, iti poate fi dificil sa stai locului si sa te multumesti cu niste indatoriri plictisitoare.

Sub impactul sextilului dintre Marte si Uranus din 21 decembrie 2014, esti stapanit de impulsul de a schimba ceva esential din viata ta. Pari a accepta alaturi de tine tot felul de oameni, din diverse medii culturale si sociale, fiind gata sa ii tratezi pe toti ca egali. Te bucuri de discutii incitante si esti deschis fata de alte opinii, dar nu esti dispus sa ti le transformi pe ale tale. Pari a avea un program foarte strict si, daca este nevoie sa ti-l transformi, imprejurarile existentei zilnice te ajuta sa faci asta. Fii flexibil si realist, si te vei putea descurca in orice situatie! Poate sa nu-ti fie usor sa-ti controlezi efervescenta energie mentala si, de aceea, este de dorit sa fii cat mai prudent atunci cand sofezi ori manuiesti niste mecanisme ori dispozitive.

O viguroasa focalizare pe obiectivele tale si pe destinul tau viitor se instaleaza odata cu 22 decembrie, atunci cand Soarele isi face intrarea in Capricorn si si a X-a casa  Berbecului. Pari sa vrei sa analizezi cu minutiozitate incotro te indrepti in viata si daca te afli sau nu pe drumul dorit. Daca ti-ai stabilit cu precizie un tel anume, esti gata sa muncesti din greu si sa faci sacrificii pentru a-l atinge. Inclini sa te implici in existenta cu un sporit simt practic, si este posibil sa ai mai multe contacte ori discutii cu parintii si sefii de la serviciu. Este vremea sa iti dovedesti maturitatea si luciditatea!

Uranus se intoarce in aceeasi zi de 22 decembrie 2014 in aspect direct in Berbec si intaia ta casa, infranandu-ti elanul de a te revolta cu orice pret si in orice imprejurare fata de ceea ce percepi a fi niste nedreptati sau conformisme sociale. Daca ai de gand sa faci cu adevarat o schimbare, concentreaza-te asupra actiunii si nu a cuvintelor, pastreaza-ti calmul si apeleaza la strategii bine gandite.

Viata ta beneficiaza de o reala stabilitate din 23 decembrie, ca efect al intrarii lui Saturn in Sagetator si a IX-a casa a Berbecului. Evenimentele din jurul tau se succed mai lent si iti permit sa le descifrezi semnficatiile. Ai, in acest fel, inca o data, oportunitatea sa iti asimilezi experientele din ultimul an si sa-ti verifici arsenalul din dotare pentru anul ce este pe cale sa vina. Nu intamplator, poti fi tentat sa te gandesti serios la studii ca la un mijloc de a-ti mari sortii de izbanda in viata. Oricum, intr-un fel sau altul, nazuiesti sa vezi cat mai repede rezultatele unei metamorfoze personale pe care ti-o propui. Nu este exclus sa se contureze, la orizont, o lunga si fascinanta calatorie.

Din pricina cuadratului lui Mercur cu Uranus de pe 25 decembrie, pari a fi cuprins de neastampar si a-ti fi greu sa te concentrezi. La urma urmei, este Craciunul! Pentru a nu te lasa prins in mrejele unei iritabilitati paguboase si a te tine departe de certuri in aceasta zi festiva, ar fi bine sa fi terminat de ieri, pana in ultimul amanunt, pregatirile pentru masa ori petrecerea de Craciun!

Horoscop Berbec decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Venus in Sagetator si a IX-a casa a Berbecului isi exercita influentele pana pe 9 decembrie, asa cum se specifica in Horoscopul dragostei Berbecului noiembrie 2014.

Tranzitul retrograd, initiat de Jupiter, pe 9 decembrie 2014, in a V-a ta casa, iti sugereaza sa reflectezi asupra felului cum te comporti in viata sentimentala. Iti exprimi cu claritate simtamintele? Cand ai spus ultima oata "te iubesc"? Nu cumva te-ai inchis prea mult in sine si ai inceput sa te indepartezi, fara sa vrei, de persoana iubita? Astfel de intrebari au rostul de a-ti redeschide ochii asupra dragostei, a te sprijini sa-ti imbunatatesti conexiunea afectiva din relatia in doi!

Dragostea interfereaza tot mai mult cu profesia sau principalul tau domeniu ocupational odata cu 10 decembrie, gratie vizitei lui Venus in a X-a casa a Berbecului. Daca esti singur, ai sansa de a intalni un promitator partener de cuplu la serviciu sau cu prilejul unui eveniment avand de a face cu jobul tau. Daca esti deja intr-o legatura de cuplu, este posibil ca tovarasul tau de viata sa aiba o nesteptata influenta pozitiva asupra sferei tale profesionale.

Horoscop Berbec decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Venus se strecoara, pe nesimtite, incepand cu 10 decembrie 2014, in Capricorn si a X-a ta casa, dand nastere, treptat, unei atmosfere senine, de armonie, in viata ta profesionala. Pari sa fii tot mai placut si mai apreciat de colegi, competenta si responabilitatea ta tind a sari in ochi sefilor, deteminandu-i sa iti asculte mai des parerile si sa-ti faca unele favoruri. Cariera ta ajunge pe o panta ascendenta, iar negocierile si contractele de afaceri sunt pe punctul sa devina din ce in ce mai avantajoase pentru tine.

Din 17 decembrie, Mercur pozitionat in Capricorn si a X-a casa a Berbecului aduce intr-o si mai mare masura sfera profesionala sub luminile reflectoarelor. Aspiratiile legate de munca nu mai sunt abordate cu usuratate sau cu intermitente, ci cu un viguros simt practic. Ai inclinatia de a fi foarte motivat in jobul tau si a te incadra cu strictete in regulile jocului de la serviciu.

Cuadratul lui Venus cu Uranus din 20 decembrie 2014 nu este oportun cumparaturilor, mai ales daca ai un buget limitat, intrucat gusturile si capriciile neobisnuite care pun stapanire pe tine te pot provoca sa achizitionezi niste lucruri care, nu peste mult timp, isi vor dovedi inutilitatea. Incearca, asadar, sa faci mai inainte sau mai tarziu de aceasta data cumparaturile pentru Craciun, chiar daca ele presupun luarea unor cadouri in aparenta nefolositoare, dar care pot furniza o mare satisfactie persoanelor indragite. Nu este bine sa te implici astazi in chestiuni financiare importante din pricina tendintei de a-ti asuma prea multe riscuri ori pentru ca poti sa ai de a face cu oameni lipsiti de onestitate.

Pe 22 decembrie, Luna noua din Capricorn te poate impulsiona sa treci cu vederea indrumarile lui Mercur si sa provoci niste conflicte in viata profesionala. Resentimentul fata de reguli, rutina plictisitoare si sefii prea autoritari de la serviciu par a tine cu tot dinandnsul sa te faca sa-ti sara tandara in preajma sarbatorilor de iarna! Cu atat mai mult cu cat iti planifici sa iti schimbi curand locul de munca, este mai intelept sa recurgi la mijloace mai diplomatice si mai subtile pentru a-ti atinge acest scop!


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec noiembrie 2014
Horoscop Berbec decembrie 2014 Horoscop Berbec decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 07, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ determinare, unde acceptǎ sǎ lupte, unde este pionier;

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte mult! :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.