Horoscop Fecioara 2015

Horoscopul Fecioarei 2015 insista asupra maturitatii si responsabilitatii din viata sentimentala, realismului din cadrul relatiilor de parteneriat, investigarii si exploatarii resurselor lumii interioare, preocuparii fata de casa si familie si, nu in ultimul rand, a unei fericite relansari in viata gratie debutului unui norocos si energizant ciclu jupiterian.

Horoscop Fecioara 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Fecioara
Horoscop Fecioara 2015
In 2015, il regasim pe Pluton in Capricorn si a V-a casa a Fecioarei, casa a dragostei, indragostitilor, placerii personale, copiilor, hobby-urilor, creativitatii si fericirii. In acest context, ti se pun din nou la incercare seriozitatea, responsabilitatea si maturitatea in relatiile de dragoste si in cele cu copiii. Daca iti plac jocurile de noroc, ar fi cazul sa te infranezi sau chiar sa renunti la acesta meteahna! Mare atentie la excese, la posibilitatea de a deveni obsedat nu numai de jocuri, ci si de orice lucru care iti place ori te pasioneaza. Nativii angrenati intr-o activitate artistica par sa se bucure de numeroase oportunitati si au sansa de a atrage atentia asupra lor gratie unei notabile realizari. Pluton este o planeta a extremelor, care iti impune si in acest an sa mentii un stabil echilibru in toate aspectele vietii tale, mai cu seama in perioada 16 aprilie -24 septembrie 2015, atunci cand se inscrie intr-o miscare retrograda.

Neptun isi continua calatoria in Pesti si a VII-a ta casa, oferindu-ti prilejul de a-ti invigora legaturile de prietenie sau de parteneriat, facandu-te sa constientizezi, sa intelegi problemele emotionale ale celor din jur si sa iti daruiesti timpul si energia sprijinirii unor oameni aflati intr-un impas. Ai grija totusi sa nu mergi prea departe in acesta privinta intrucat Neptun te poate sugestiona sa vezi viata in roz, sa ii privesti pe oameni nu atat prin prisma judecatii, cat prin cea a simtamintelor. Poti fi in stare sa iti neglijezi complet interesele in relatiile cu cei apropiati, mai ales in cele de parteneriat, sa cazi in plasa unor persoane lipsite onestitate, gata sa-ti exploateze slabiciunile si bunele intentii.  Fii grijuliu fata de aceste aspecte cu precadere in perioada tranzitului retrograd al lui Neptun, adica intre 11 iunie si 18 noiembrie 2015.

Puterea ta personala, forta ta interioara, capacitatea sa-ti recunosti si intelegi temerile, punctele slabe si aspectele negative ale existentei tale sunt repere impuse pe mai departe de parcursul lui Uranus in Berbec si a VIII-a casa a Fecioarei. In aceasta circumstanta, nu este exclus sa iasa brusc, pe neasteptate, la iveala, emotii reprimate, secrete bine scunse, adevaruri evitate, lucruri cu care nu vrei sa te confrunti, ingropate adanc in subconstient. Poti, drept urmare, sa te iluminezi asupra lumii tale interioare, sa te purifici si sa te transformi profund, dinaluntru catre afara. Mai ales de-a lungul tranzitului sau retrograd, in intervalul 25 iulie-25 decembrie, Uranus iti poate pune la incercare abilitatea de a te descurca singur in lume, fara sprijinul ori indrumarea altora.

Pana pe 15 iunie 2015 si dupa 18 septembrie 2015, Saturn se afla in Sagetator si a IV-a ta casa, sprijinindu-te sa redescoperi importanta caminului, familiei si parintilor in viata ta. Acest tranzit poate determina o schimbare legata de locuinta, avand darul de a mari siguranta ta emotionala ori materiala si/sau cea a persoanelor dragi tie,  dar si mai mult decat atat, o reorientare, adeseori ascendenta, a vietii tale. Daca ai vreo neintelegere cu parintii, in special cu tatal, este vremea sa ingropi securea razboiului, eventual sa treci peste mandrie sau peste nistre frustrari, si sa gasesti o solutie de impacare. Este indicat totusi sa nu faci acest lucru intre 14 martie si 15 iunie, perioada in care Saturn este retrograd.

Intre 15 iunie si 18 septembrie 2015, Saturn strabate sectorul astrologic al Scorpionului si al celei de-a III-a case a Fecioarei, generand mai cu seama pana pe 1 august (cand iese din aspectul sau retrograd) probleme, dileme si incercari asociate cu impunerea intereselor si opiniilor tale, cu vecinii, rudele, comunicarea in general, vanzarile si negocierile unor contracte. Este posibil sa ai de a face cu oameni inchistati de conformisme si prejudecati, incapabili sa se deschida spre noi idei si intiative. Prin lectiile pe care  ti le da, Saturn te indruma cum sa te adaptezi lumii din jur, cum sa interactionezi in societate cat mai eficient. Evita sa te lasi incatusat de o gandire negativa si reevalueaza efectul gandurilor si cuvintelor tale. Ai prilejul sa te concentrezi cu folos asupra unor complicate chestiuni ale existentei, sa iti regandesti responsabilitatile fata de niste rude apropiate. Poti fi afectat de probleme tinand de o calatorie sau un mijloc de comunicare sau transport (telefon mobil, calculator, masina).

Inceputul anului 2015 il surprinde pe Jupiter pe taramurile Leului si in a XII-a ta casa, intr-o conjunctura astrala ce pune accentul pe universul tau interior si modul cum acesta te poate conduce catre succese. Apetitul pentru singuratate inspirat de Jupiter iti faciliteaza contactul cu cele mai profunde zone ale personalitatii tale, cu dimensiuni spirituale ale universului avand potentialul de a te regenera si a-ti fi de folos in atingerea telurilor tale. Intuitia ti se intensifica si iti transmite semnale importante, pe care nu trebuie sa le treci cu vederea. In unele cazuri, Jupiter iti sugereaza cum sa faci fata dusmanilor tai si chiar cum sa ti-i transformi in aliati.

Vestea cea mai buna din acest an este ca pe 8 august Jupiter paseste in Fecioara si prima ta casa, vestind un nou ciclu al evolutiei tale personale. Pari sa devii mult mai extrovertit, mai entuziast si mai energic, mai optimist si mai increzator in fortele tale. Ceea ce s-a petrecut in trecut isi pierde treptat din importanta si atentia tinde sa ti se indrepte spe viitor. Esti inclinat, pe buna dreptate, sa ai credinta in univers, in faptul ca, pana la urma, toate problemele tale isi vor gasi o rezolvare. Te simti cat se poate de bine in propria-ti piele, iar cei din preajma ta au predispozitia sa te accepte asa cum esti, fara sa te mai critice ori sa-ti caute nod in papura. Siguranta care te stapaneste ii face pe oameni sa se simta bine alaturi de tine si sa creada in tine, in potentialul tau. Atitudinea pozitiva pe care ti-o asumi iti inlesneste de fapt, intr-o mare masura, impresionante realizari. Este o perioada favorabila dezvoltarii personale, fixarii de noi si ambitioase obiective, transformarii in bine a look-ului tau, extinderii orizonturilor, aventurarii spre incitante experiente ale trairii si inchegarii unei stabile si promitatoare credinte de viata. Poti profita de oportunitati referitoare la studii, educatie si calatorii.

Cu efecte de mare durata, trigonul dintre Jupiter si Pluton de pe 12 octombrie 2015 se aliniaza tendintelor anterioare, dand amploare ambitiilor si motivatiei tale de a reusi in viata. Oamenii si imprejurarile existentei par a fi de partea ta mai mult decat de obicei, si norocul ta insoteste mai cu seama atunci cand reusesti sa-ti pastrezi o perspectiva de ansamblu a demersurilor tale. Pe de alta parte, efortul de a le da o mana de ajutor altora tinde sa iti ofere nu numai satisfactii interioare, ci sa-ti sporeasca cumva si sansele de materializare a telurilor tale.

Horoscop Fecioara 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Pluton in  V-a ta casa mentine o atmosfera de seriozitate dar si de patimasa impartasire in relatiile de cuplu. Daca ai deja un partener, Pluton are darul de a-ti adanci, intensifica simtamintele pentru el, dar te supune si riscului de a deveni obsedat de acesta. Daca esti singur, este posibil sa-ti doresti in 2015 sa te implici intr-o poveste de dragoste capabila sa sfideze timpul si lumea. Nu trebuie trecut cu vederea ca acest aspect astral poate da nastere si unor extreme gelozii, unor batalii pentru castigarea suprematiei intr-o relatie de cuplu!

Prezenta lui Neptun in a VII-a casa a Fecioarei tinde a invalui dragostea in mister, magie si idealism. Poti sa fii strabatut de un coplesitor val de romantism, sa te indrepti spre o iubire neconditionata fata de partenerul tau si sa nazuiesti sa te contopesti intrul totul cu el. Neptun te expune insa si riscului de a-ti vedea persoana iubita intr-o aura de perfectiune, de a o inzestra cu calitati imaginare si a te desprinde de realitatea legaturii tale de cuplu. Iluziile de acest fel din viata sentimentala se pot sfarsi adesea cu crunte dezamagiri! Fecioarele singure se pot simti atrase de persoane idealiste, visatoare, spirituale, dar exista si posibilitatea sa se indragosteasca de cine nu trebuie, de cineva inaccesibil, inselator, sau lipsit de simtul realitatii.

Atunci cand vorbim despre amplasarea lui Uranus in Berbec, nu putem trece cu vederea o intensa senzualitate ce isi face loc in viata amoroasa. Uneori, aceasta efervescenta a simturilor poate ispiti catre un pas gresit, o infidelitate intr-o casatorie ori intr-o relatie in doi de cursa lunga. Cu atat mai mult, ar trebui sa te focalizezi asupra intaririi conexiunii afective cu tovarasul tau de viata si a revitalizarii pasiunii din legatura de cuplu.

Horoscop Fecioara 2015 - Horoscop bani si munca

Partea buna a tranzitului lui Neptun este ca are potentialul sa iti puna la dispozitie in sfera profesionala o sporita creativitate si capacitatea de a iti urma telurile strecurandu-te printre obstacolele puse in fata de birocratie si conventii. Infuzeaza-ti mai mult realism in relatiile de la serviciu, cumpaneste daca nu cumva cineva te foloseste si nu te lasa atras de promisiuni desarte legate de un nou job. La fel, in afaceri, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru si sa te bazezi numai pe informatii si persoane demne de incredere.

Prietenia, munca de echipa si ingeniozitatea iti sunt aliati de nadejde in sectorul financiar ca urmare a tranzitului lui Pluton in a VIII-a casa a Fecioarei. Cu toate acestea, este de asteptat sa se produca niste surprinzatoare evenimente legate de veniturile tale, in special asociate cu banii impartasiti cu un partener (de afaceri), cu taxe, actiuni, mosteniri si imprumuturi. Este esential sa iti asiguri o sporita independenta financiara, sa depinzi cat mai putin de altii din acest punct de vedere.

Horoscop Fecioara 2015 - Horoscop sanatate

Cea dintai jumatate a anului pare a fi marcata de un tonus mental mai scazut, ce se poate rasfrange negativ asupra starii tale fizice. In aceste conditii, ar fi necesar sa-ti asiguri o dieta bogata in vitamine si sa iti exersezi trupul in cadrul unor cat mai regulate programe de intretinere. In cea de-a doua parte a anului 2015 se anticipeaza o treptata dar stabila revitalizare. Mare atentie incepand cu 8 august, cand tranzitul lui Jupiter in Fecioara pare a te predispune unor paguboase excese alimentare!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Fecioara 2015 Horoscop Fecioara 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. multumesc ,mi-a placut mult !

    RăspundețiȘtergere
  2. Jupiter stapanul casei cuplului fecioarei e intre 11 august 2015 si 9 septembrie 2016 in zodia natala. E un aspect foarte important. Nu crezi ca ar trebui sa il iei in considerare???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La capitolul dragoste bineinteles

      Ștergere
    2. Amplasarea lui Jupiter in aceasta zona astrologica este asociata mai curand cu amplificarea dragostei fata de sine. Ce-i drept, uneori, acest aspect indica faptul ca planurile legate de casatoria cu cineva sunt pe cale sa reuseasca. Pe de alta parte, intr-o astrograma, daca Venus reprezinta femeia din viata unui barbat, Jupiter reprezinta barbatul din viata unei femei.

      Ștergere
    3. Mai concret, te rog , pt necunoscatori. Multumesc.Dana

      Ștergere
  3. Multumim Diana, arata optimist horoscopul lui 2015, si cred ca arata si mai bine si daca esti fecioara si capra in horoscopul chinezesc in 2015.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Diana ,imi plac mult interpretarile tale .succes in continuare

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.