Horoscop Pesti decembrie 2014

Horoscopul Pestilor decembrie 2014 aseaza la loc de cinste imaginatia, creativitatea si intuitia, atuuri de baza in afirmarea personalitatii si promovarea intereselor tale in aceasta perioada. Reflectia asupra trecutului, dar mai ales asupra viitorului, este o preocupare prioritara, specifica intrarii intr-un nou an, dar aceasta nu te impiedica deloc sa te angajezi intr-o tumultoasa si fericita interactiune sociala ce se potriveste de minune sarbatorilor de iarna.

Horoscop Pesti decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Pesti
Horoscop Pesti decembrie 2014
Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 1 decembrie 2014 nu iti pune la dispozitie un mare potential energetic, asa ca  nu ti se recomanda sa te dedici unor treburi complicate sau de detaliu. Apetitul pentru activitatile cotidiene iti este si el scazut si ai inclinatia de a visa cu ochii deschisi. In schimb, imaginatia si creativitatea ajung la inalte cote, fiindu-ti buni aliati in orice fel de demers neconventional ori inovator. Pari a fi extrem de susceptibil fata de remarcile altora, avand uneori senzatia ca toata lumea are ceva cu tine. Nu iti programa nici o intalnire sau discutie importanta pentru acesta zi.

Din 5 decembrie, tranzitul lui Marte in Varsator si a XII-a casa a Pestilor te imboldeste sa te lasi in voia contemplatiei si reflectiei. Nu este rau sa faci acest lucru, sa iti treci in revista realizarile si esecurile de pana acum, avand in vedere apropierea cu pasi repezi a noului an. Ai nevoie de singuratate, mai ales ca numai departe de ceilalti tinzi sa ai cel mai mare randament ori cele mai notabile rezultate. Poti profita, din nou, de un bogat aflux de creativitate si fantezie. Intuitia mai patrunzatoare decat oricand iti este de folos atunci cand nu ai la indemana toate informatiile necesare implinirii obiectivelor tale.

Luna plina rasarita pe 6 decembrie 2014 in Gemeni si a IV-a ta casa te focalizeaza asupra casei si familiei. Daca nu ai avut timp sa pui la punct o serie de chestiuni legate de locuinta, acestea pot fi rezolvate astazi. O conversatie cu oameni apropiati sau o brusca revelatie despre un eveniment trecut iti ridica o povara de pe suflet.

Prezenta lui Venus in Capricorn si a XI-a casa a Pestilor are darul, odata cu 10 decembrie, de a-ti invalui relatiile de prietenie si cele de asociere dintr-un grup intr-o calda atmosfera de impartasire afectiva si mentala. Este de asteptat sa inchegi noi si promitatoare amicitii, sa te alaturi unui cerc social de oameni asemeni tie, mai ales ca aspiri sa iti comunici interesele si opiniile cuiva capabil sa le inteleaga pe deplin. Pari sa fii mai putin motivat sa te avanti intr-o initiativa individuala preferand, in schimb, sa te raliezi unei cauze sau unui eveniment la care au aderat si prietenii tai. Poate fi vorba, desigur, si despre planuri asociate cu Craciunul si/sau Anul Nou!

Pe 14 decembrie 2014, Venus in sextil cu Neptun te face foarte sensibil fata de nevoile si necazurile altora, determinandu-te sa le oferi sprijin si indrumare. In acelasi timp, este posibil sa intalnesti pe cineva dornic sa-ti inteleaga problemele si sa te ajute. La mijloc poate fi spiritul apropiatului Craciun, nu-i asa?

Mercur isi face si el aparitia in Capricorn si a XI-a casa a Pestilor din 17 decembrie, dand amploare tendintelor imprimate de Venus. Comunicarea si intalnirile cu prietenii sunt la ordinea zilei. De fapt, cele mai bune idei par a te vizita cu precadere atunci cand te afli in mijlocul oamenilor si interactionezi neingradit in viata sociala. Parintii nativi in Pesti trec printr-o perioada marcata de o mai mare implicare in activitatile si interesele copiilor lor.

Creativitatea isi intensifica din nou efluviile ca urmare a sextilului lui Mercur cu Neptun de pe 20 decembrie 2014. Poti sa te dedici unor preocupari precum scrisul, muzica, fotografierea. Esti strabatut de o puternica empatie in relationarea cu ceilalti, fara a pregeta nimic pentru a le fi de folos.

Drept dovada a faptului ca sfarsitul acestui an este incununat de o armonioasa comuniune cu oamenii apropiati, pe 22 decembrie este randul Soarelui sa patrunda in zona astrologica a Capricornului. Desi te simti independent, pe picioarele tale, iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu prietenii. Inzestrat cu un fin simt al diplomatiei, dar si cu o zglobie spontaneitate, esti foarte sociabil si pari a face fata cu greu numeroaselor evenimente si petreceri in care esti angrenat de grupul tau de amici si cunostiinte. Ai grija sa nu te simti, la un moment dat, extenuat de atatea sarbatori de iarna! Pe de alta parte, pari sa te gandesti in mod constant la viitor, si ai capacitatea sa-ti formulezi cu realism niste ambitioase proiecte pentru 2015.

Tot pe 22 decembrie 2014, Luna noua din Capricorn si a XI-a casa a Pestilor iti atrage totusi atentia asupra necesitatii de a-ti reevalua relatiile cu unii prieteni ori colegi. O intamplare neasteptata si revelatoare iti poate demonstra lipsa de loialitate a unei persoane din imediata ta apropiere!

Viitorul iti fagaduieste multe impliniri odata cu 23 decembrie, ca efect al calatoriei pornite de Saturn in Sagetator si a X-a casa a Pestilor. Se inaugureaza astfel o perioada prielnica trasarii unor planuri de anvergura, reflectand perspectiva ta limpede si obiectiva despre parcursul vietii tale. Straduieste-te sa nu te focalizezi exclusiv pe cariera si sa-ti neglijezi in acest fel viata sentimentala si cea familiala.

Sextilul Soarelui cu Neptun din 27 decembrie 2014 aduce iarasi in prim plan forta imaginatiei tale. Pari sa preferi sa te desprinzi de ritmurile monotone ale traiului cotidian si sa te concentrezi asupra creativitatii, a unei pasiuni sau a existentei tale spirituale.

Horoscop Pesti decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Venus, amplasata in Sagetator si a X-a casa a Pestilor, nu conteneste sa-si exercite influenta asupra ta pana pe 9 decembrie, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Pestilor noiembrie 2014.

Dragostea face casa buna cu prietenia incepand cu 10 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a XI-a ta casa. Daca in cuplurile deja formate pasiunea lasa loc unei sporite comunicari la nivel mental ori intelectual, nativii singuri din Pesti pot avea surpriza sa descopere un partener de cuplu in persoana unui prieten, sau pot fi atrasi intr-o idila nu atat de o fierbinte patima cat de placerea de a fi impreuna cu cineva in stare sa le impartaseasca nazuintele si framantarile.

Horoscop Pesti decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Incepand cu 9 decembrie 2014, Jupiter retrograd in Leu si a VI-a casa a Pestilor tinde sa-ti puna cateva intrebari esentiale despre viata profesionala. Esti satisfacut de actualul job, de colaborarea cu colegii si de sefii tai? Ai vreo perspectiva de a avansa in cariera ori ai ajuns intr-o fundatura, intr-o stagnare ce tinde a te plafona? Esti multumit de salariul actual si de modul in care iti poti pune in practica cunostiintele si priceperea? Este vremea sa evaluezi onestitatea ta fata de tine pe plan profesional. Pe de alta parte, se pot ivi oportunitati legate de cariera datorate unor vechi conexiuni cu oameni influenti.

Sextilul dintre Venus si Neptun din 14 decembrie iti ingaduie sa intrevezi cu usurinta motivatiile si gandurile altora, fiindu-ti util in promovarea si negocierea unor afaceri. Fii cat se poate de realist fata de niste demersuri financiare si, chiar daca intuita iti da ghes, nu actiona pana nu ai si o confirmare logica, rationala.

Uranus revine pe 22 decembrie 2014 in aspect direct in Berbec si a II-a casa a Pestilor, contribuind la echilibrarea balantei tale de venituri si cheltuieli. Chiar daca nu mai esti pandit de mari dezastre financiare, pari a nu fi sortit nici sa castigi sume de bani nemaipomenit de mari. Acest aspect astral favorizeaza uneori o fericita reorientare profesionala sau obtinerea unui nou si avantajos job. Indiferent ce propuneri ti se fac, nu lua nici o decizie in graba, cumpanind cu grija toate aspectele acestora.

In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Pesti 2015


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti noiembrie 2014
Horoscop Pesti decembrie 2014 Horoscop Pesti decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Diana te-ai gandit vreodata sa faci si horoscop saptamanal?:-)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.