Horoscop Rac 2015

Horoscopul Racului 2015 anticipeaza promitatoare relatii de parteneriat, cresterea popularitatii din plan social, infiriparea de noi si solide prietenii, o viata sentimentala marcata de responsabilitati, o atmosfera de imprevizibilitate la serviciu dar si necesitatea de a-ti lua in serios cariera, precum si o serie de mari oportunitati financiare.

Horoscop Rac 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 Rac
Horoscop Rac 2015
Din 2009, Pluton, localizat pana in 2023 in Capricorn si a VII-a casa a Racului, nu inceteaza sa iti faciliteze inchegarea unor viguroase relatii in doi, fie ca este vorba despre relatii de cuplu, fie despre legaturi de prietenie si de afaceri. Cu toate acestea, unii nativi pot avea dificultati din cauza faptului ca sectorul astrologic al Capricornului este opus celui al Racului. Astfel de dificultati par a se face simtite mai cu seama in decursul tranzitului retrograd al lui Puton, din intervalul 16 aprilie -24 septembrie, si pot lua forma unor lupte pentru putere, pentru a nu fi controlat de altii, impunandu-se sporite eforturi pentru armonizarea relatiilor cu cei jur.

In 2015, Neptun isi croieste drum pe mai departe in Pesti si a IX-a casa a Racului, casa a calatoriilor de lunga durata, a religiei, filosofiei, legilor, culturii, limbajelor si studiilor superioare. Daca cea de-a noua casa este una a faptelor concrete, a lucrurilor sigure, a definirii si diferentierii realitatii, Neptun se focalizeaza pe intuitie, spiritualitate si unicitate a spiritului. Se poate intampla, asadar, sa gasesti cu usurinta informatii, date despre lume aparent majore sau nepretuite la prima vedere, pentru a renunta apoi la ele ca fiind neconcludente ori superficiale. Desi esti preocupat de dezvaluirea esentelor realitatii inconjuratoare, este posibil sa fii prin in mrejele unor insiduoase iluzii. In special, intre 11 iunie si 18 noiembrie, poti fi frecvent dezamagit de niste chestiuni tinand de politica, religie ori studii. In acest context, este indicat sa nu abordezi viata cu idei preconcepute, facute de-a gata, ci sa fii deschis mereu catre tot ce este nou, lasand sa se formeze de la sine in mintea ta o imagine de ansamblu despre ceea ce se petrece in mod veritabil in jurul tau.

Din 8 august 2015, Jupiter viziteaza sectorul astrologic al Fecioarei si a III-a casa a Racului, ameliorandu-ti relatiile cu oamenii in general, si ajutandu-te sa iti popularizezi si promovezi opiniile si aspiratiile cele mai de pret. Existenta iti este marcata din ce in ce mai mult de comunicare si transporturi, de o febrila interactiune in viata sociala. Poti beneficia de oportunitati prin intermediul familiei, rudelor apropiate, implicarii in activitati sociale, negocierilor, contractelor si intelegerilor. Desi cei dragi continua sa ocupe un loc aparte in inima ta, din ce in ce mai multi oameni, prieteni joaca un rol major in viata ta, sprijinindu-te atunci cand ai nevoie.

Horoscop Rac 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Pluton in a VII-a ta casa continua sa insufle o mare energie in relatiile romantice, sa daruiasca fidelitate, pasiune si incredere reciproca in zona astrologica a casatoriei Racului. Daca esti in cautarea unui partener, poti descoperi, la un moment dat, ca te simti atras de un nativ din Scorpion sau de cineva cu trasaturi ale personalitatii asemanatoare acestuia.

Din 15 iunie si pana pe 18 septembrie 2015, Saturn parcurge zona astrala a Scorpionului si a celei de-a V-a case a Racului. Se anunta o vreme in cursul careia Saturn nu se sfieste (in special, intre 15 iunie si 1 august 2015) sa te scoata dintr-o oarecare comoditate instalata in viata sentimentala. Te poti vedea nevoit, daca esti deja intr-o relatie de cuplu, sa iti reafirmi atasamentul fata de persoana iubita, sa ii demonstrezi inca o data ca o iubesti neconditionat. Daca esti singur, iti poti afla cu greutate un tovaras de viata sau poti gasi unul dezamagitor, incapabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Horoscop Rac 2015 - Horoscop bani si munca

Tranzitul lui Uranus in Berbec si a X-a casa a Racului isi pune si in 2015 amprenta asupra ta, in special asupra aspectelor existentei tale referitoare la cariera si statut social. Viata ta profesionala ramane cumva instabila, strabatuta de evenimente neasteptate, ce iti solicita adaptabilitatea si capacitatea de a reactiona cu rapiditate si inspiratie. In aceasta conjunctura, oportunitatile legate de un job sau o avansare par a apare atunci si de acolo unde te astepti mai putin. Pe de alta parte, sunt favorizate activitatile in echipa, crearea de noi contacte utile si invigorarea celor deja existente. Intre 25 iulie si 25 decembrie 2015, atunci cand Uranus este in aspect retrograd, este posibil sa te avanti intr-o noua slujba fara a lua in consideratie toate responsabilitatile si sarcinile care ti se pretind, ori te poti simti ingradit peste masura de un serviciu ce pare a nu-ti promite deosebite satisfactii. Supravegheaza-ti cu grija impulsul de a-ti asuma prea mari libertati, a incalca legile scrise si nescrise din sfera profesionala.

Saturn, prezent in Sagetator si a VI-a casa a Racului pana pe 1 august 2015 si, din nou, incepand cu 18 septembrie 2015, te pune la incercare si iti da o serie de invataminte in privinta locul tau de munca, a colegilor, sefilor si subordonatilor. Este nevoie sa straduiesti mai mult si sa perseverezi pentru a trece peste obstacolele ce par a se ridica in calea ta. Lectiile oferite de Saturn te pot face mai disciplinat si mai responsabil in munca ta de zi cu zi. Ai ocazia sa iti privesti cu un plus de realism viata profesionala, sa iei lucrurile de aici mult mai in serios si sa iti construiesti pas cu pas, cu rabdare, o cariera stabila. Poti avea iarasi senzatia ca ai niste oprelisti in tot cea ce este asociat cu munca ta, in relatiile cu colegii ori colaboratorii. Nu este exclus sa realizezi ca un superior nu iti apreciaza competenta, sau ca iti minimalizeaza eforturile ori meritele. Totodata, este posibil sa ai dificultati in gasirea unui job (daca nu esti angajat) sau sa te simti incarcerat intr-un loc de munca care nu-ti place, fara a demisiona totusi, pentru a nu risca sa gasesti un job si mai rau. Aspectele negative anterioare pot sa se iveasca cu precadere intre 14 martie si 15 iunie 2015, din pricina tranzitului retrograd al lui Saturn.

Tendinta de a te rasfata in mari si uneori inutile cheltuieli si a darui altora prea mult din timpul ori banii tai se estompeaza odata cu 8 aprilie 2015, ziua in care Jupiter revine in tranzit direct in Leu si a II-a ta casa. Norocul pare a te insoti in domeniul financiar, iar simtul aventurii ce te insufleteste acum iti poate permite sa obtii niste semnificative mariri ale veniturilor, inclusiv la serviciu. Acest lucru se face simtit de multe ori printr-o marire a respectului fata de tine insuti si asumarea unei perspective pozitive despre viata.

Ca urmare a incursiunii incepute de Jupiter, pe 8 august 2015, in a III-a ta casa, ai tot mai numeroase ocazii de a face niste afaceri cu  potentialul de a-ti creste stabilitatea financiara. Nu este o vreme potrivita marilor riscuri ci, mai degraba, unor cai mai stabile, mai conservatoare de majorare a veniturilor. Chiar daca prudenta pare a te da inapoi de la fructificarea unor demersuri de moment, Jupiter contrabalanseaza aceasta orientare pe termen lung. Este o perioada oportuna mai ales nativilor din Rac angajati in activitati legate de transporturi, telecomunicatii si produse electronice.

Horoscop Rac 2015 - Horoscop sanatate

Pana la mijlocul verii si in toamna 2015, calatoria lui Saturn in a VI-a ta casa nu aduce, in mod necesar, probleme de sanatate, dar te poate obliga sa iti tii sub observatie starea de sanatate si sa renunti la niste obiceiuri nesanatoase, cu un impact negativ asupra tonusului tau fizic si psihic. Mare atentie la posibilitatea marita de a te imbolnavi din perioada 14 martie-15 iunie 2015!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Rac 2015 Horoscop Rac 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 04, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Eu am apelat la o batranica din franta acum 1 an dar nu cred ca mai face ma ajutat enorm de mult pt cine vrea sa vb cu mine las
    las id meu aici dorina_sorescu

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,sunt rac si momentan nu lucrez.vad ca anul 2015 nu este unul wow..data nasterii 18.07.1987 o astrograma m-ar ajuta?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.