Horoscop Scorpion decembrie 2014

Potrivit horoscopului Scorpionului decembrie 2014, inceputul lunii este marcat de prudenta, conservatorism si o oarecare retragere din lume, dar acest tendinte dispar odata cu timpul, facand loc unei crescande interactiuni cu lumea. Oportunitatile oferite de agilitatea mintii tale si simtul tau de adaptare, discutiile fertile cu cei din jur si implicarea in diverse evenimente se reflecta intr-o viata sociala si profesionala din ce in ce mai favorabila.

Horoscop Scorpion decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Scorpion
Horoscop Scorpion decembrie 2014
Incepand cu 5 decembrie 2014, atunci cand Marte isi croieste drum in Varsator si a IV-a casa a Scorpionului, te poti simti indreptat catre latura cea mai confortabila a vietii tale, spre persoane si locuri familiare. Pari sa nu mai fii instigat de lucruri noi ori iesite din comun, preferand sa strabati carari batatorite si sigure ale existentei. Marte te poate aduce in situatia sa-ti aperi familia dar si sa ai niste dispute unii membri ai sai. Oricum, dintr-un motiv sau altul, probabil si din cauza apropierii sarbatorilor de iarna relatiile, cu oamenii apropiati iti solicita atentia mai mult decat de obicei. Nu este exclus sa fii foarte subiectiv, sa-ti fie dificil sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva decat cea personala, sa fii mai putin deschis fata de lumea din jur.

Luna plina aparuta pe 6 decembrie in Gemeni si a VIII-a ta casa se abate cumva de la tendintele anterioare, orientandu-te spre o larga diversitate de oameni si activitati. Ai prilejul sa discuti cu sinceritate cu parteneri din plan personal, social ori profesional, si sa lamuresti cateva probleme latente, nemarturisite ori nerecunoscute, dar care nu mai pot fi trecute cu vederea.

Din 10 decembrie 2014, tranzitul lui Venus in Capricorn si a III-a casa a Scorpionului indeparteaza, o vreme, o parte din orientarile negative ale lui Marte, inzestrandu-te cu flexibilitate mentala si abilitatea de a te integra cu succes in sfera sociala. Tovarasia ta este tot mai cautata de oameni, esti incitat de dialogurile cu ceilalti si ai posibilitatea sa extragi pretiose informatii din schimbul de idei cu cei din jurul tau. Crescandul tau simt diplomatic te sprijina in medierea conflictelor dintre persoane apropiate. Poti obtine importante beneficii prin intermediul rudelor, comunicarii si a unor scurte calatorii.

O intensificare a energiei mentale, a activitatilor intelectuale, este de asteptat sa apara odata cu 17 decembrie, gratie calatoriei lui Mercur in sectorul astrologic al Capricornului si a III-a ta casa. Intr-un fel sau altul, trebuie sa-ti pui mintea la treaba, in caz contrar fiind pandit de o continua stare de neastampar sau chiar de stres. Treci, drept urmare, printr-o perioada favorabila angajarii intr-o sporita comunicare in sfera sociala ori invatarii a ceva nou, implicarii nu atat in studii legate de scoala, cat de un domeniu care te pasioneaza sau iti starneste curiozitatea de mult timp. O ruda pare a capata o importanta din ce in ce mai mare in viata ta.

Soarele parcurge si el, din 22 decembrie 2014, meleagurile Capricornului si ale celei de-a III-a case a Scorpionului, continuand sa te focalizeze asupra comunicarii si daruind efervescenta gandirii tale. Puzderia de idei si opinii care iti cutreiera mintea se cere degraba si pe deplin impartasita celorlalti. Ai sansa sa-ti maresti numarul de cunostiinte si prieteni, sa participi la numeroase evenimente sociale, sa pleci intr-o calatorie scurta, dar incitanta. Inca o data, simti nevoia sa fii mereu ocupat, dar lucrarile ori demersurile pe care le poti duce cel mai bine la bun sfarsit sunt mai curand cele de mai mica amploare, ce nu necesita o mare putere de concentrare, intrucat ai tendinta sa fii imprastiat, sa sari cu repeziciune de la un subiect la altul.

Tot pe 22 decembrie, Luna noua din Capricorn tinde sa iti furnizeze niste vesti neasteptate, sa iti dezvaluie niste secrete avand darul de a-ti limpezi atmosfera din viata personala. In acelasi timp, ai disponibilitatea sa iti largesti orizonturile cunoasterii si sa te exprimi mai liber si mai expresiv. Este posibil ca ceea ce spui ori auzi sa starneasca reactii emotionale surprinzator de mari , impunandu-se sa fii foarte atent la felul cum iti asezi gandurile in cuvinte si sa iti stapanesti impulsul de a raspunde la provocarile unor persoane rau intentionate.

Saturn trece pe 23 decembrie in zona astrologica a Sagetatorului si a II-a casa a Scorpionului, intr-un tranzit care aduce in prim plan aspectele financiare ale existentei tale, dar nu numai atat. Uneori, banii pot reprezenta o modalitate de a ne afirma realizarea personala, indepartandu-ne de fapt de valorile individuale autentice. Saturn te poate incita asadar sa estimezi cu claritate ce anume pretuiesti mai presus de orice in lume si in tine insuti, sa iti revezi sistemul de valori si modul in care traiesti potrivit acestuia.

Horoscop Scorpion decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Venus in Sagetator continua sa isi exercite influenta pana pe 9 decembrie, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Scorpionului noiembrie 2014.

Pe 6 decembrie 2014, Luna plina din a VIII-a casa a Scorpionului este oportuna solutionarii unei dispute cu persoana iubita. Atata timp cat iti pastrezi adaptabilitatea si nu te agati cu incapatanare de punctele tale de vedere, poti aborda cu succes niste chestiuni sensibile, delicate, din relatia ta de cuplu.

Venus strabate incepand cu 10 decembrie a III-a ta casa, insistand si ea asupra unei comunicari cat mai sincere, mai deschise cu partenerul tau, cu atat mai mult cu cat va doriti amandoi sa impartasiti veselia sarbatorilor de iarna si sa pasiti cu dreptul in noul an. Acolo unde argumentele logice, rationale nu au succes, ele pot fi suplinite foarte bine de o autentica comuniune afectiva.

Horoscop Scorpion decembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Sextilul dintre Marte si Saturn din 1 decembrie 2014 isi pune amprenta in mod favorabil asupra sferei profesionale intrucat te inspira sa iti impletesti rabdarea si disciplina cu curajul si increderea in tine insuti. Chiar daca potentialul tau energetic este relativ scazut, acest lucru iti ingaduie sa te apleci asupra unor lucrari de detaliu amanate pana acum. Discutiile cu colegii sunt caracterizate de seriozitate si este vremea sa readuci in actualitate responsabilitatile care te leaga de ei. Poti iesi in evidenta prin claritatea si stilul direct al cuvintelor tale, exprimandu-ti si in acest fel autoritatea profesionala.

Tranzitul lui Marte in a IV-a ta casa favorizeaza din 5 decembrie o munca asociata cu locuinta, o lucrare de reamenajare a acesteia, dar si vanzarea ori cumpararea unei case.

O serie de chestiuni legate de onestitatea ta si a colegilor de la serviciu, a reputatiei tale profesionale si a felului cum esti vazut de ceilalti pot fi deslusite cu discernamant din 9 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului retrograd a lui Jupiter in Capricorn si a X-a casa a Scorpionului. In functie de modul cum reusesti sa profiti de aceasta influenta pozitiva a lui Saturn, poti sa te bucuri de niste avantaje financiare, de realizari in cariera, eventual chiar de o promovare. Nu este totusi o perioada prielnica obtinerii unui nou job. De asemeni, este posibil sa ai o oportunitate profesionala legata de o calatorie.

Odata cu 22 decembrie, Uranus se intoarce in aspect direct in Berbec si a X-a ta casa, asa ca lucrurile neasteptate tinand de viata profesionala sunt din ce in ce mai rare si mai suparatoare. Stapanirea de sine si abilitatea de a anticipa mai usor conjuncturile profesionale viitoare iti sunt de folos in promovarea si materializarea obiectivelor tale.

Banii constitue o prioritate din 23 decembrie, ca efect al tranzitului lui Saturn in a II-a ta casa. Mai cu seama daca te simti nesigur din punct de vedere financiar, pari sa te mobilizezi intr-un sporit grad asupra a noi si productive metode de a-ti creste contul din banca. Nu te lasa tentat de castiguri usoare aventurandu-te in investitii extrem de riscante, si incearca sa iti mentii un buget personal cat mai echilibrat.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion noiembrie 2014
Horoscop Scorpion decembrie 2014 Horoscop Scorpion decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Buna draga Diana. Da-mi voie sa-ti spun ca sunt "abonata" la site-ul tau...Astept cu nerabdare noile articole, dar mai ales previziunile lunare. Tocmai mi-am citit horoscopul pe Decembrie, dar din pacate nu vad nimic incurajator sau ceva care sa ma bucure...Eu sunt Scorpion (28.10.1984) iar barbatul cu care am a anume legatura e Rac (06.07.1981). El este proaspat despartit dupa o relatie de 4 ani, dar inca nu stie ce sa faca, daca sa se intoarca la ea sau nu. Dupa parerea lui, eu am aparut intr-un moment inoportun din viata lui, dar nu vrea sa renunte la mine si la ce este intre noi (adica o mare atractie, respect si afectiune). Nu stiu ce sa fac, sunt foarte confuza pentru ca eu am ajuns sa tin la el, dar nici nu stiu in ce directie sa o iau...Te rog foarte mult sa ma ajuti cu un sfat sau cu un test de compatibilitate...Orice sa ma ajute sa-mi dau seama incotro s-o apuc. Iti multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cred ca trebuie sa incerci sa fii puternica. Faptul ca tii la acest barbat, dar el oscileaza intre a ramane cu tine si a se intoarce la fosta lui partenera nu mi se pare de bun augur. Trebuie, intr-un fel sau altul, sa pui piciorul in prag, sa il determini sa se hotarasca odata pentru totdeauna. In caz, contrar, starea lui de indecizie te poate face sa suferi in continuare, chiar daca nu revine la fosta lui partenera. Eu iti dau numai niste sugestii, nu este caderea mea sa iti dau sfaturi, sa iti spun sa faci neaparat ceea ce gandesc. Cred, asadar, ca trebuie sa se limpezeasca relatia ta cu el. In caz contrar, poti sa alegi intre o durere, o suferinta mocnita, de cine stie cata durata, si o suferinta ascutita (dar eliberatoare) daca hotarasti sa te desparti in cele din urma de el. Daca vrei, pot incerca in zilele urmatoare sa fac o estimare astrologica a relatiei dintre voi.

      Ștergere
  2. Buna. nici nu stiu cu ce sa incep. sunt varsatoare 23-01-1979 iar sotul meu scorpion 09-11-1980.
    suntem de 5 ani impreuna avem o fetita de 4 ani ne-am casatorit recent19 iulie 2014.
    iar acum recent am aflat ca are pe altcineva. pt mine e un soc. in relatie am gresit amandoi pana acum.
    dar in final am luat toata vina asupra mea. l-am iertat si i-am spus sa ne mai dam o sansa. dar mereu ma tine in ceata. iar recent mi-a zis ca numai vrea sa incerce. nu inteleg nimic din ce mi se intampla. sa mai am rabdare cu el sau sa numai sper

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc pentru raspuns...In sinea mea stiu ce trebuie sa fac, dar mi-e greu si parca nici nu vreau sa renunt, inca.Noi nu avem o relatie oficiala ci mai mult ferita de ochii lumii despre care nu stiu numai cei foarte apropiati. Intr-un fel inteleg ca nu stie ce sa faca, e greu sa renunti dupa 4 ani de relatie. Dar imi pare rau ca m-a bagat pe mine in mijlocul dramelor si indeciziilor lui...Ti-as fi recunoscatoare daca ai putea face acea estimare astrologica, dar nu stiu ora lui de nastere, doar data. Incerc sa o aflu desi sper ca se poate si fara. Iti multumesc din suflet. O zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna.Ma numesc Nicoleta,sunt fecioara si sint născuta pe data de 28.08.1988.Te rog din suflet sa ma ajuți.Am obosit sa fiu trista pe plan sentimental.Vreau o speranta ca va fi bine:(

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.