S-a terminat cu PR Google? | PageRank Google degeaba?

Ultima data, Google a actualizat ierarhia siteurilor (PR/PageRank) acum aproape un an , pe 6 decembrie 2013. Barosanul John Mueller de la Google a declarat recent intr-un video hangout ca nu se va mai intampla nici o modificare a PR-ului (Page Rank Google) in viitor! Cel putin pana cand omenirea nu va ajunge sa isi gaseasca salvarea in spatiul cosmic sau sa fie lovita de un razboi nuclear! Vezi ce se intampla atunci cand cei de la Google se uita si ei la seriale futuriste precum "The 100?"

S-a terminat cu PR Google
PR Google s-a dus dracului?
Futurist ori nu, John Muller a gasit de cuvinta sa spuna pe Google Webmaster Help ca "nu avem de gand sa facem pe mai departe reactualizari" vizavi de PageRank. Ca sa fie si mai clar, Mueller a precizat ca asa-zisii webmasteri si "specialistii" in SEO ar trebui sa inceteze sa folosesca Pagerank-ul sau linkurile ca instrumente de evaluare ale performantelor siteurilor.

Iata ce a zis, cuvant cu cuvant, John Muller: "I wouldn't use PageRank or links as a metric. We've last updated PageRank more than a year ago (as far as I recall) and have no plans to do further updates. Think about what you want users to do on your site, and consider an appropriate metric for that. " (Nu as mai utiliza Page Rank ori linkurile ca o unitate de masura. Am reactualizat PageRank cu mai mult de un an in urma (din cate imi amintesc) si nu planuim sa facem asta pe mai departe. Ganditi-va la ceea ce ar vrea sa faca (sa gaseasca) utilizatorii pe site-ul dvs., si luati in considerare acest lucru ca o evaluare potrivita."

Daca nu ma crezi, intra pe linkul: http://googlewebmastercentral.blogspot.ch/2011/06/beyond-pagerank-graduating-to.html


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cum obtii o slujba la Google? | Criterii de angajare la Google

Google: O noua metoda de a face bani din site/blog | Google Consumer Surveys

BLOGUL DIANEI: O comunitate Google Plus cu peste 3.000 de membri
S-a terminat cu PR Google? | PageRank Google degeaba? S-a terminat cu PR Google? | PageRank Google degeaba? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. mda....
    deci să nu mă mai stresez că am PR 0? :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda..banuiam asta. Ce pot spune e ca cei de la Google i si permit orice si fac ce vor. Si ca sa fiu sincera sunt niste nesimtiti. Profita de faptul ca detin monopolul si fac ce vor. Deja m am saturat de ei pana peste cap. Au niste reguli de rahat exact ca legile din Romania care lasa loc de interpretari si te penalizeaza cand au chef fara nici o explicatie.O tot dau cu vrajeala ca trebuie sa publici articole de calitate,sa publici pentru oameni nu pt motoarele de cautare si alte abureli de genul.Dar cum naiba sa ajungi pe primele locuri in search daca in momentul in care scoti un articol te da pe pagina 3-4 unde nu se uita nimeni. Si cum ai putea urca daca se contorizeaza si se iau numai dupa vizitele venite din cautari dupa cuvinte cheie?Deci celelalte vizite venite de pe retele de socializare,referali etc nu se pun. Ce sa mai spun mai mult...trebuie sa platesti sa folsesti google adwords ca sa ai vreo sansa si sa fi vazut pe net,asta e scopul lor.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.