Horoscop 2015 - Toate zodiile

Daca in horoscopul 2015, nativii din toate zodiile sunt mai mult sau mai putin obligati sa tina seama de influentele de mare durata ale lui Pluton, Neptun si Uranus, Saturn ii poate lua prin surprindere cu cateva neasteptate lectii de viata, iar Jupiter tinde sa aplaneze tendintele negative ale acestor seniori ai astrologiei, binecuvantand toate semnele zodiacale cu un noroc care le este alaturi atat timp cat stiu cum sa profite de el. Da click pe zodia ta, inscrisa cu o alta culoare mai jos, si vei gasi toate previziunile legate de ea pentru anul 2015...

Horoscop 2015 - Toate zodiile
HOROSCOP 2015
In 2015, Berbecul profita de un inalt potential energetic, o intensa creativitate, si un mare dinamism, capabil sa il aduca in preajma unor rare, pretioase  oportunitati de-a lungul intregului an. Insufletit de nazuinta de a se bucura de o sporita independenta si libertate individuala, este vremea sa pasesca pe scena lumii, sa iasa in evidenta sub luminile reflectoarelor si sa nu se sfiasca sa dea tot ce are mai bun in el. Ideile noi si inspirate din 2015 il pot aduce mai aproape de idealurile sale esentiale si descoperirea de noi planuri ale existentei in care are capacitatea de a se afirma. Marte, planeta sa guvernatoare, tinde sa-i insufle forta si energie, sprijinindu-l sa-si depaseasca temerile si prejudecatile, sa cucereasca, cu curaj, cetati aparent inexpugnabile ale vietii sociale si profesionale.

Horoscopul Taurului 2015 lasa sa se intrevada o serie de succese in viata sociala si personala, facilitate mai ales de conlucrarea cu oamenii, definirea cu claritate a credintelor esentiale si exploatarea potentialului intelectual. Se impune, totusi, ca nativii din aceasta zodia sa dea dovada de prudenta in interactiunea cu oamenii, si sa abordeze cu rabdare si perseverenta obiectivele lor majore. Daca prima parte a anului 2015 continua sa le aduca mari satisfactii asociate cu familia ori caminul, in cea de-a doua parte au prilejul de a se bucura de o bogata si incitanta viata sentimentala.  

Gemenii au parte in acest an de o fericita interactiune sociala, inchegarea de noi prietenii si parteneriate, dezideratul de a evalua cu discernamant oamenii cu care se asociaza, o imbunatatire a relatiilor cu familia, o viata sentimentala uneori contradictorie si una profesionala necesitand adaptabilitate, rabdare si perseverenta.

Racul poate sa foloseasca din plin bunele auspicii din relatiile de parteneriat, cresterea popularitatii din plan social, infiriparea de noi si solide prietenii, dar are o viata sentimentala marcata de responsabilitati, o atmosfera de imprevizibilitate la serviciu si, desi se poate lovi de necesitatea de a-si lua in serios cariera, beneficiaza de o serie de mari oportunitati financiare.

In horoscopul Leului 2015, se insista asupra unei cat mai clare distinctii intre interesele personale si cele ale altora, a transformarii  destinului personal, a reevaluarii si exploatarii creativitatii, talentelor si resurselor interioare, a imbunatatirii relatiilor familiale si a afirmarii personalitatii si telurilor esentiale, cu optimism, indrazneala si generozitate.

Fecioara trebuie sa se focalizeze asupra maturitatii si responsabilitatii din viata sentimentala, realismului din cadrul relatiilor de parteneriat, investigarii si exploatarii resurselor lumii interioare, preocuparii fata de casa si familie si, nu in ultimul rand, unei fericite relansari in viata gratie debutului unui norocos si energizant ciclu jupiterian.

Balanta este sfatuita sa acorde o  cat mai mare atentie relatiei cu familia si persoanele indragite, sa isi evaluezi cu grija si adaptabilitate relatiile de parteneriat, sa priveasca cu un sporit realism viata sociala, sa aiba mare grija in cine se increde si sa foloseasca din plin influenta oamenilor care sunt cu adevarat de partea sa.

Horoscopul Scorpionului 2015 prefigureaza o vreme propice intelegerii motivatiilor ascunse ale celor din preajma, regasirii punctelor forte ale personalitatii, sprijinului unor prieteni si aliati de nadejde, dar impune si o sporita flexibilitate in lumea sociala, o mai mare disciplina financiara si abilitatea de trata cu realism viata sa sentimentala.

Sagetatorul are un an oportun reevaluarii si punerii la treaba a inzestrarilor si calitatilor personale, regasirii in mijlocul familiei sau caminului, unor transformari surprinzatoare avand capacitatea sa ii dezvaluie aspecte nebanuite ale sinelui si noi cai de a se bucura de deliciile existentei. Are sansa sa iti revizuiasca imaginea exterioara si modul cum interactioneaza pe plan social, sa profite de oportunitati legate de calatorii si studii, dar este necesar sa te fereasca uneori de asumarea unei atitudini negative fata de lume ori fata de el insusi.

Pentru Capricorn se prefigureaza o metamorfoza a personalitatii, revitalizarea simtamantului ca poate reusi in viata gratie valorilor sale interioare, orientarea spre inalte idealuri spirituale, reconfigurarea relatiilor familiale si a celor cu prietenii, crearea unor puternice aliante si mari realizari facilitate in special de asumarea unui autentic spirit de echipa.

In 2015, Varsatorul trebuie sa faca diferenta dintre  lucrurile bune si cele rele ascunse in subconstientul tau, sa isi afirme valorile personalitatii tale, sa se lase in voia unei fericitei integrari in lume si a agilitatii tale mentale, reconfirmarii prieteniilor si oportunitatilor din relatiile tale de parteneriat.

Horoscopul Pestilor 2015 prefigureaza transformari pozitive in relatiile de prietenie si cele  de grup, o sporita intuitie in abordarea vietii, punerea in valoare a inzestrarilor native, o atitudine realista si matura in existenta de toate zilele, oportunitati in relatiile sociale si cele de parteneriat, o situatie financiara cumva instabila si o viata profesionala promitatoare, dar necesitand o mare seriozitate si perseverenta.
Horoscop 2015 - Toate zodiile Horoscop 2015 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on decembrie 04, 2014 Rating: 5

19 comentarii:

  1. taurul este cel mai arrogant,se iubeste numai pe el insasi-Feriti va de Taur ca va distruge--numai bani viseaza,Minte si triseaza,fura si distruge familii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este taurul-barbat-superficial,ar manca sex pe paine(nu dragoste,ci sex)ca animalul,le place sa fie intretinuti daca se poate,unde este ,,FIDELITATEA,,aia de care se vorbeste la ei?Nu exista,sunt cei mai infideli din zodiac,agresivi,indolenti,mincinosi. zgarciti.O spun dupa o relatie de 10ani cu un astfel de exemplar.Materialisti,le place confortul,aroganti,dar pe.....spatele altora daca se poate.Feriti va de barbatii-taur,intr adevar sunt cum scrie mai sus.Cristina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. total deacord. parca am vorbi de aceeasi persona

      Ștergere
  3. As mai adauga ceva si eu,Minerva si anume faptul ca pot sa aiba si doua relatii paralel,prefacandu se atat de bine,ca i descoperi tarziu.Sunt galanti,mierosi,lingusitori,prefacuti atat de bine,ca gemenii(cei duplicitari)sunt nimic pe langa barbatii din taur.Astia sunt adevarati maestrii in arta seductiei si tocmai pt.asta si fiindca sunt ahtiati dupa sex,inseala la greu si mint de rup.O perioada(ceva timp)ai impresia ca ai gasit barbatul ideal-flori,romantism,gesturi nemaipomenite,surprize placute,etc,ARTA,nu gluma,dar.....din pacate fac totul de dragul frumosului,se indragostesc fulgerator,fac promisiuni marete(sub imperiul emotiilor)dar la fel de repede se si .....sting,le trece,indragosteala!Stiu exact ce spun,vedeti cu cate detalii am descris acest tip de zodie(taur),pt.ca stiu ce spun!ATENTIE mare cu ei,nu va incredeti,....cu cat sunt mai,,inflacarati,,de dv.cu atat mai repede ..........le va trece!Cei mai materialisti si pragmatici posibil.Daca ,din,,intamplare,,aveti bani,sunteti o femeie cu bani,atunci s ar putea sa fiti o ,,partida,,reusita,,pt.taur.Dar si asta pt.o vreme...timp in care este foarte posibil sa fie si cu ,,alta,,pt......,,iubire,,!Se folosesc de dv.pt.bani ,de alta pt.alte,,sentimente,,!Sunt niste......n am cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici ca se putea o descriere mai ampla,mai exacta si la subiect,decat ati facut mai sus vizavi de barbatii-taur.Cu adevarat ati exprimat realitatea in care traiesc si se,,zbat,,acesti oameni.Se,,zbat,,cum pot,,pe langa cine pot,,pt.bani,materie cat cuprinde.Nimic mai adevarat despre ei,decat ceea ce ati afirmat deja.Vad ca ii cunoasteti f.bine si exact!Aveti dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Citind aici comentariile despre taur(barbati)eu,acum lucrez la alta firma,dar pana in ian.2014(un an)am lucrat la un patron(taur).Suntem in feb.si nu mi a dat salariul pe nov si dec.DECI?Ce fel de oameni sunt acestia?Patronii capricorni si tauri-sunt dezastru!Sunt niste nenorociti!Ahtiati dupa bani(nebuni dupa bani)zgarciti,mincinosi,aroganti.Sa nu mai aud de asemenea oameni!

    RăspundețiȘtergere
  6. Taurii si capricornii -dezastru total!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi place ca voi astia care jigniti gratuit oameni care nu v-au facut nimic, va credeti superiori... bravo voua!...

      Ștergere
  7. eu sunt taur si sunt foarte diferit de ce spuneti voi
    nu ma uit la bani ii cheltuesc ca sa ma distrez cu prieteni
    iubesc o singura femeie si no las pana mor

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place tot ce citesc pe lobul tau.Ești foarte documentata,felicitări.Am o mare rugăminte,daca se poate:pe data de 10 august 1952 a avut loc un fenomen de care vorbesc multi astrologi,dar nu dua nici o explicație.poți sa te documentezi si să-mi explici(denumirea fenomenului,ora la care s-a produs si ce semnifica).Multumesc un



    RăspundețiȘtergere
  9. Cat timp durează pana la apariția comentariului?

    RăspundețiȘtergere
  10. Legat de zodii,fiind un domeniu care ma interesează,am studiat destul de multe si am analizat persoanele din jurul meu după comportament,reacții la bucurii si necazuri,felul in care se îmbrăca,etc si am ajuns la următoare concluzie:educația, credință parintilor si mediul in care trăiește in copilărie dau persoane născute in acelaș timp total diferite.Si crede-ma Diana ca așa este.Am sa revin curând.Drum drept si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc pentru apariția comentărilor mele.Voi reveni curând.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Diana,cred ca ești foarte ocupata pentru ca postezi atât de multe subiecte fascinante si documentate.Îți mulțimea mult.Citesc sau mai corect încerc să-ți citesc toate postările si de fiecare data mai învăț ceva .Nu stiu daca ai reușit sa descoperi fenomenul astrologic din 10 august 1952 si daca mi-ai scris(am avut probleme cu androidul) .eu astept cu răbdare si încredere.O duminica si o săptămână plina de lumina si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Diana,cred ca ești foarte ocupata pentru ca postezi atât de multe subiecte fascinante si documentate.Îți mulțimea mult.Citesc sau mai corect încerc să-ți citesc toate postările si de fiecare data mai învăț ceva .Nu stiu daca ai reușit sa descoperi fenomenul astrologic din 10 august 1952 si daca mi-ai scris(am avut probleme cu androidul) .eu astept cu răbdare si încredere.O duminica si o săptămână plina de lumina si iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria. Am incercat sa caut, printre picaturi, ce eveniment astrologic a avut loc pe 10 august 1952, atat in carti, cat si pe internet, dar nu am reusit (cel putin deocamdata) sa gasesc ceva deosebit. Aceasta zi a fost una de duminica, si a fost corespunzatoare semnelor astrologice ale Leului si Dragonului. Voi mai scormoni...

      Ștergere

Un produs Blogger.