Horoscop chinezesc 2015 - Dragon

In horoscopul chinezesc 2015, Dragonul nu trebuie sa-si impuna teluri inalte, extrem de ambitioase, pentru a nu cade prada unor amare dezamagiri. Guvernatoarea acestui an, Oaia/Capra de Lemn, nu se da in vant dupa creaturile inaripate precum Dragonul, fiind de asteptat sa le infraneze zborul spre cerurile succesului. Oaia/Capra nu se simte deloc bine in aer, asa ca, in 2015, nativii din Dragon se pot vedea nevoiti sa ramana cu picioarele pe pamant si sa se implice in proiecte realiste, de mica anvergura.

Horoscop Dragon 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Dragon
Dragonul se scrie in chinezeste 龙, este o zodie Yang si un semn zodiacal fix de Pamant. Conform astrologiei chinezesti, cei care  fac parte din zodia Dragonului sunt nascuti (se vor naste) in intervalele: 30 ianuarie 1892–16 februarie 1893, 16 februarie 1904–3 februarie 1905, 3 februarie 1916–22 ianuarie 1917, 22 ianuarie 1928–9 februarie 1929, 8 februarie 1940–26 ianuarie 1941, 27 ianuarie 1952–13 februarie 1953, 13 februarie 1964–1 februarie 1965, 31 ianuarie 1976–17 februarie 1977, 17 februarie 1988–5 februarie 1989, 10 februarie 2000–23 ianuarie 2001, 23 ianuarie 2012–9 februarie 2013, 10 februarie 2024–28 ianuarie 2025, 14 februarie 2048–1 februarie 2049.

Horoscop chinezesc 2015 - Dragon / Horoscop general

Desi in noul an actiunile marete par sa-ti fie cat de cat ingradite, esti sub influenta unei stele numita in chinezeste Steaua Comandantului, o stea ce simbolizeaza curajul si superioritatea militara, si care te poate ajuta sa depasesti obstacolele si sa iti afirmi interesele. Alte stele favorabile in anul Oii/Caprei de Lemn sunt cea a Virtutii Ceresti si cea a Binecuvantarii, care au potentialul de a aduce norocul de partea ta si a transforma tendintele negative in unele pozitive.
Cu toate acestea, asa-zisa Stea a Barfei nu va inceta sa pluteasca deasupra ta, reprezentand o amenintare constanta. Asta inseamna ca Dragonii vor trebuie sa fie cat se poate de discreti si atenti la ceea ce se petrece in jurul lor de-a lungul intregului an. Oricum, in 2015, este de recomandat sa te relaxezi nitel, sa iti ingadui sa degusti in liniste placerile vietii, sa te concentrezi asupra a ceea ce stii sa faci mai bine, sa iti continui planurile deja incepute si sa nu initiezi nici un demers ambitios.

Horoscop chinezesc 2015 - Dragon / Horoscop dragoste

Dragonii pot fi marcati de mari probleme in dragoste daca nu isi tin in frau emotiile si nu isi strunesc catre realism gandirea. Se impune sa iti pastrezi sub control flacarile sentimentelor, astfel incat sa nu iti incendiezi intreaga existenta. Temperamentul tau navalnic si intensa ta pasionalitate te pot determina sa iti pui pirostriile pe cap la numai cateva zile dupa ce cunosti un atractiv si promitator partener. La urma urmei, daca crezi in dragostea la prima vedere, o astfel de casatorie grabita nu face decat sa-ti garanteze un viitor fericit. Atunci cand vine vorba despre "chestiunile inimii" nu te lasa influentat nici de cei care iti canta in struna si nici de aceia care te critica cu nesat. Anul Caprei/Oii de  Lemn se anunta foarte bogat in evenimente amoroase pentru nativii singuri din Dragon, ei avand mereu impresia ca sunt pe cale sa-si afle jumatatea, dar riscand sa se lase in voia aparentelor si sa nu ia seama la adevarata infatisare exterioara si interioara a alesilor lor. Nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu au sansa sa se indragosteasca din nou, plini de avant si pasiune, de vechii lor tovarasi de viata, asa ca acestia nu vor avea nici un motiv sa se planga de raceala afectiva ori lipsa de atentie. In ciuda angajarii sentimentale de care dau dovada Dragonii in 2015, numai partenerii lor din cele mai sensibile si mai romantice semne zodiacale chinezesti vor fi capabili sa tina pasul cu ei in dragoste. Daca nu exista o autentica impartasire afectiva in viata in doi, unii Dragoni se vor vedea nevoiti sa treaca prin avatarurile unei despartiri care nu va trebui sa fie vazuta ca un sfarsit al lumii, ci ca o renastere a acesteia si o oportunitate de aflare a unui adevarat suflet pereche.

Horoscop chinezesc 2015 - Dragon / Horoscop bani si munca

In 2015, Dragonii ar trebui sa fie preocupati de cladirea unei fundatii solide a carierei. Este posibil sa pui la bataie mult timp si mari eforturi in sarcini monotone, plictisitoare, de rutina, sa ai de facut numeroase drumuri si demersuri pentru a-ti indeplini responsabilitatile, fiind totodata nevoit sa accepti ca altii, mai putin merituosi decat tine, sunt in gratiile sefilor sau se bucura de mai mari avantaje la serviciu. In acest context, cel mai bine este sa nu te enervezi, sa iti pastrezi seninatatea si sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Daca te-ai invatat cu suisurile si coborasurile vietii, ar trebui sa stii ca va veni curand vremea cand meritele si competenta iti vor fi recunoscute. In anul Caprei/Oii de Lemn se impune asadar sa te pregatesti pentru viitoarele succese, sa muncesti din greu fara sa te astepti la rezultate imediate si sa iti pastrezi convingerea ca eforturilor tale vor fi rasplatite pe masura in viitor. Este esential sa iti pastrezi privirea indreptata asupra unui mare obiectiv si sa nu uiti incotro te indrepti. Dragonii nu sunt niste mici creaturi inaripate facute sa zboare de colo colo, fara nici un sens ori menire, ci care poarta pe aripi promisiunile unor marete impliniri.
Nativii din Dragon nu sunt sortiti unor spectaculoase realizari financiare in noul an intrucat banii lor sunt reprezentati de "apa", un element ce nu este regasit in anul Oii/Caprei, in care se pune accentul asupra pamantului, lemnului si focului. Atat Dragonul cat si Oaia sunt semne zodiacale de pamant, asa ca atunci cand au opinii diferite, poseda abilitatea de a ajunge la un compromis si a simplifica chestiuni aparent complicate. Drept urmare, daca Dragonii sunt pusi in 2015 in fata unor dispute legate de bani, ei trebuie sa faca apel la intelepciunea lor, sa fie capabli sa negocieze si nu sa se lase cuprinsi de incapatanare. Oricum, anul Caprei/Oii de Lemn nu este unul oportun investititiilor pentru Dragoni.

Horoscop chinezesc 2015 - Dragon / Horoscop sanatate

Atat Dragonul, cat si Oaia/Capra sunt caracterizati mai cu seama de pamant, un element ce indica lipsa de exercitiu fizic. Daca nativii din Dragon se focalizeaza cu precadere asupra carierei lor, nu trebuie sa uite sa-si relaxeze corpul si sa-si reincarce energia dupa munca si  sa-si rezerve timp pentru exercitii fizice in aer liber cel putin o data pe saptamana. De asemeni, potrivit astrologiei chinezesti, in noul an, Dragonii trebuie sa acorde o atentie deosebita sistemului digestiv, stomacului, splinei si muschilor.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Dragon Horoscop chinezesc 2015 - Dragon Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Ma interesa in mod deosebit starea de sanatate. Observ ca problemele mele actuale de sanatate nu sunt mentionate in acest an. Asta e bine. :) Multumesc pentru efortul dv-stra de a ne informa despre zodiac.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.