Horoscop chinezesc 2015 - Iepure

Horoscopul chinezesc 2015 al Iepurelui anunta o vreme de inflorire si prosperitate materiala. Universul pare sa ia seama, in cele din urma, la aspiratiile tale cele mai fierbinti legate de implinirea financiara. Acei dintre Iepuri care si-au cladit pana acum o solida fundatie a  demersurilor lor de a-si inalta nivelul de trai tind sa se bucure de o viata lipsita de griji si probleme. Oaia/Capra de Lemn, guvernatoarea acestui nou an chinezesc, nu are de ce sa se confrunte cu Iepurele, si neavand nici un motiv sa alunge norocul din calea ta.

Horoscop  Iepure 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Iepure
Iepurele se scrie in chinezeste 兔, este o zodie Yin si un semn zodiacal fix de Lemn. Conform astrologiei chinezesti, cei care  fac parte din zodia Iepurelui sunt nascuti (se vor naste) in intervalele:9 februarie 1891-29 ianuarie 1892, 29 ianuarie 1903-15 februarie 1904, 14 februarie 1915-2 februarie 1916, 2 februarie 1927-22 ianuarie 1928, 19 februarie 1939-7 februarie 1940, 6 februarie 1951-26 ianuarie 1952, 25 ianuarie 1963-12 februarie 1964, 11 februarie 1975-30 ianuarie 1976, 29 ianuarie 1987-16 februarie 1988, 16 februarie 1999-4 februarie 2000, 3 februarie 2011-22 ianuarie 2012, 22 ianuarie 1923-9 februarie 2014, 8 februarie 2015-27 ianuarie 2036, 26 ianuarie 2047-13 februarie 2048.

Horoscop chinezesc 2015 - Iepure / Horoscop general

Asa cum spuneam si mai inainte, anul Oii/caprei de Lemn este unul in mod clar favorabil nativilor din zodia Iepurelui. Ei trebuie, totusi, sa faca un efort consistent pentru a nu neglija acesta perioada prielnica si a profita de toate oportunitatile sale. Pur si simplul fapt ca lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine, chiar daca asta se intampla nu neaparat din cauza perseverentei, ci norocului care nu conteneste sa ii insoteasca, are un rol major in crearea unei atitudini pozitive care, la randul ei, face ca circumstantele din viata Iepurilor  sa le fie intr-o si mai mare masura favorabile.
Ai prilejul, in fine, sa  te fii satisfacut de mari realizari, insa nu trebuie sa te bazezi mereu numai pe darurile Fortunei, ci sa iti impui o disciplina cat mai riguroasa si sa te focalizezi asupra micilor dar semnificativelor detalii ale actiunilor tale principale. Obstacolele care te-au stanjenit in trecut dispar ca prin farmec si ai ocazia sa navighezi pe o mare linistita si plina de promisiuni. Ajutorul acordat altora, mai demult, pare sa iti aduca o rasplata pe care nu ai cerut-o si la care nu aveai cum sa te astepti.

Horoscop chinezesc 2015 - Iepure / Horoscop dragoste

Anul 2015 le daruieste Iepurilor atat stabilitate cat si intense si fericite simtaminte in viata sentimentala. Pari sa treci peste prejudecati si conformisme, sa te deschizi deplin catre lume si dragoste. Nu este exclus ca increderea in posibilitatile tale de a te realiza material sa-si spuna cuvantul si in modul cum te implici in latura romantica a vietii. Adeseori, nu este usor sa te lasi purtat pe valurile iubirii atunci cand esti stresat la serviciu iar ratele la banca au ramas in urma. Desigur, lucruri de genul asta par sa nu te afecteze in anul Caprei/Oii de Lemn, asa ca ai sansa de a te concentra asupra existentei tale personale. Este de asteptat sa acorzi o mare atentie infatisarii tale exterioare intrucat, la urma urmei, si aceasta poate marca reusita ta in viata! Daca esti singur, intensa ta putere de atractie pare a-ti ingadui sa alegi intre numerosi pretendenti la inima ta. Cu toate acestea, nu ai cum sa pretinzi in 2015 o absoluta fericire in dragoste! Se poate intampla ca partenerul tau sa-ti bata obrazul pentru un flirt aparent nevinovat sau tendinta de a-i nu lua in seama dorintele sale cele mai importante. In astfel de situatii, se impune sa nu-ti pierzi simtul umorului si nici bunul simt in impartasirea afectiva cu tovarasul tau de viata. Nu te lasa, asadar, purtat de egocentrism ori egoism, si fii mereu cu urechile ciulite la ceea ce iti transmite persoana iubita atat prin cuvinte, cat, mai cu seama, prin necuvinte.

Horoscop chinezesc 2015 - Iepure / Horoscop bani si munca

O picatura de individualism nu are cum sa le strice nativilor din zodia Iepurelui atunci cand au de a face cu sfera profesionala. In acest an, accentul nu se pune neaparat pe entuziasmul cu care te avanti un munca, ci pe analizarea optiunilor tale si selectarea acelora ce iti garanteaza fara nici un dubiu avansarea in cariera. Trebuie, drept urmare, sa nu te dedici unor proiecte de la serviciu ratate din start, in care ti-ai putea consuma in zadar energia si creativitatea. Daca te lasi condus deopotriva de intuitie si ratiune, nu ai cum sa nu-ti imbunatatesti in mod vizibil situatia financiara in 2015. Unii nativi din Iepure vor gusta numai cateva felii, altii se vor infrupta din intregul tort al oportunitatilor legate de bani, dar nici unul dintre ei nu se va putea plange de minusuri pe plan financiar. In anul Oii/Caprei de Lemn ar trebui sa te lasi dus de curentul pozitiv al vietii tale, facand uneori mici rectificari, sa nu te contrezi cu persoanele/colegii din jur, oricat de tipatoare ar fi prostia, naivitatea ori ipocrizia lor. Increde-te numai in tine insuti si vei descoperi ca vei avea foarte putine motive de dezamagire. Daca incerci sa transformi lumea din preajma ta, nu faci decat sa o intorci impotriva ta. Infraneaza-ti inclinatia de a te grabi , a actiona impulsiv si cu incapatanare, si nu te deda unor controverse ori dispute in viata profesionala! Lasa-i pe altii sa se agite degeaba in vreme ce iti vezi strict de treburile tale. Perseverenta si aplecarea asupra unor planuri de anvergura, pe termen lung, reprezinta chei esentiale ale dezvoltarii tale profesionale.

Horoscop chinezesc 2015 - Iepure / Horoscop sanatate

In 2015 nu se arata semne rele in ceea ce priveste starea de sanatate. Iepurii se vor angaja probabil in numeroase activitati sociale si profesionale, fiind de dorit, din aceasta cauza, sa isi rezerve indeajuns de mult timp pentru odihna si relaxare. In pofida acestui lucru, acest an este de Lemn, asa ca nativii din zodia Iepurelui ar trebuie sa fie atenti la eventuale afectiuni legate de sistemul digestiv si cel nervos.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Iepure Horoscop chinezesc 2015 - Iepure Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Hmmm....suna bine de tot!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand ma stiu anii de " capra" sunt benefici din toate punctele de vedere, asadar aveti incredere ca va fi un an bun din multe puncte de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt sigura ca va fi un an bun... toti anii de " capra" mi-au fost favorabili, deci " aveti incredere ca va fi bine!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.