Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan

Conform horoscopului chinezesc 2015, nazuintele esentiale ale Sobolanului nu vor fi ingradite ci, din contra, sprijinite de Oaia/Capra de Lemn.  Incertitudinile si nesiguranta vietii din trecut se vor risipi, permitandu-le nativilor din aceasta zodie sa stea ferm cu picioarele pe pamant. Cu toate acestea, ei nu trebuie sa se astepte sa le pice norocul din cer, fiind necesar sa aiba o perspectiva cat mai realista si mai echilibrata despre potentialul lor si sansele de a-si materializa visele.

Horoscop Sobolan 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan
Sobolanul se scrie in chinezeste 大鼠, este o zodie yang si un semn zodiacal fix de apa. Potrivit astrologie chinezesti, cei care fac parte din zodia Sobolanului s-au nascut (se vor naste) in intervalele: 12 februarie 1888-30 ianuarie 1889, 31 ianuarie 1900-18 februarie 1901, 18 februarie 1912-5 februarie 1913, 5 februarie 1924-23 ianuarie 1925, 24 ianuarie 1936-10 februarie 1937, 10 februarie 1948-28 ianuarie 1949, 28 ianuarie 1960-14 februarie 1961, 15 februarie 1972-2 februarie 1973, 2 februarie 1984-19 februarie 1985, 19 februarie 1996-6 februarie 1997, 7 februarie 2008-25 ianuarie 2009, 25 ianuarie 2020-11 februarie 2021, 11 februarie 2032-30 ianuarie 2033, 30 ianuarie 2044-16 februarie 2045.

Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan | Horoscop general 

Sobolanii se vor simti mai bine in propria lor piele in noul an si, desi se vor bucura de vizibile progrese, vor trebui sa-si puna pofta in cui daca isi doresc luna de pe cer sau o spectaculoasa transformare in bine a existentei lor. Succesele din 2015 le sunt conditionate de mobilizarea in urmarirea telurilor lor. Viata pare sa le fie marcata de o serie de bruste si neasteptate schimbari, carora trebuie sa le faca fata cu flexibilitate si fler, fiind mereu gata sa profite de oportunitatile ascunse in spatele unor circumstante aparent nefavorable. Oricum, in anul Oii/Caprei de Lemn, aspiratia Sobolanului de a-si afla un loc confortabil si caldut, de a se bucura de pace si siguranta, tinde sa aiba mari sorti de izbanda. Cei mai multi nativi din acest semn zodiacal chinezesc nu vor avea mari probleme materiale, nu vor fi atrasi in ispititoare capcane si nu vor risca sa fie otraviti mental ori sufleteste de oamenii rauvoitori din preajma lor.

Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan | Horoscop dragoste

Linistea si securitatea de care au parte Sobolanii in anul Caprei/Oii de Lemn le netezeste calea spre o focalizare statornica asupra vietii personale. Daca tot nu ii ameninta nimic din punct de vedere financiar si/sau profesional, de ce sa nu isi ridice relatia de cuplu la un nivel superior ori chiar sa aseze bazele unei familii? Multe cupluri ale Sobolanului vor decide in 2015 sa isi puna pirostriile si sa isi uneasca eforturile si visurile sub acelasi acoperis. Fierbintea nazuinta a celor singuri de a-si gasi perechea se va dubla intensitate, dar va avea si de doua ori mai multe sanse de succes. Asta nu inseamna ca ei vor cade cu una, cu doua, in mrejele cuiva interesat sa profite de ei, neglijand intelepciunea si istetimea care ii caracterizeaza. De asemeni, Sobolanii solitari nu se vor atasa de cineva care nu le impartaseste temperamentul si interesele. Din clipa in care vor intalni persoana potrivita, ei nu se vor da inapoi de la nimic pentru a-i cuceri inima. Chiar daca nu vor escalada Everestul si nu se vor cufunda in mare in cautarea unor nepretuite perle pentru a-si impresiona potentialul partener, nu vor inceta sa faca mici dar semnificative gesturi de iubire, capabile sa mute muntii din loc.
Nativii din Sobolan nu trebuie sa-si ingroape adanc in suflete nestematele simtamintelor, ci sa le expuna fara nici o opreliste persoanelor indragite, facilitand astfel o intensificare a conexiunii afective din relatia de cuplu sau cea din casatorie. Cu toate acestea, uneori este necesar sa puna zagaz unui comportament neglijent sau unor vorbe nesocotite ce pot rani persoana iubita. Din cauza relatiei sensibile existente intre Sobolan si Oaie/Capra, acesta trebuie sa evite certurile sau disputele cu partenerul sau!

Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan | Horoscop bani si cariera

Daca elementul specific al Sobolanului este Apa, cel al Oii/Caprei este Pamantul. Pamantul constitue cariera pentru cei nascuti in zodia Sobolanului, asa ca acestia se pot astepta la oportunitati in sfera lor profesionala. In acelasi timp, Lemnul, elementul sub semnul caruia se desfasoara anul 2015, reprezinta abilitatile, talentele, expresivitatea si realizarile din cariera ale Sobolanului. Drept urmare, daca isi pune la treaba resursele interioare si competentele, acesta poate castiga reputatie profesionala si mari avantaje legate de munca. Sobolanul are aproape tot ce ii trebuie pentru a face un notabil pas inainte in cariera, iar Capra/Oaia de Lemn ii daruieste vigoare si perseverenta in urmarirea telurilor. Cu toate aceste, el nu trebuie sa isi forteze norocul in 2015. Chiar daca lucrurile nu merg intotdeauna in favoarea sa, Sobolanul trebuie sa isi pastreze rabdarea si sa nu gafeze in actiuni sau cuvinte impulsive!
Focul, elementul reprezentativ al banilor Sobolanului, este continut, intr-o oarecare masura, in semnul zodiacal al Oii/Caprei, asa ca banii nu ii vor lipsi Sobolanului in noul an, desi acestia nu vor da navala dintr-o data peste el. Capra/Oaia include elementul feminin al Pamantului, care reprezinta solul din care Lemnul (copacul) creste si se inalta. Din acest motiv, se impune ca nativii din Sobolan sa ude Pamantul, adica sa dea tot ce au mai bun in zona profesionala, asteptand cu rabdare ca roadele din copacul carierei lor sa creasca si sa se coaca inainte de a le culege. Uneori, din pricina prezentei Stelei micii epuizari pe cerurile Sobolanului, acesta trebuie sa fie atent fata de irosirea unor mici sume de bani, poate din cauza reparatiilor unei masini, a unor investitii proaste, a unui jaf sau a unei inselaciuni financiare. Este necesar, asadar, sa se fereasca orice fel de imprudente legate de bani si sa evite niste cheltuieli extravagante.

Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan | Horoscop sanatate

O asa-zisa Stea a tensiunii isi face aparitia in 2015 in sectorul astrologic al Sobolanului, o stea ce poate fi asociata cu sfera profesionala. Din aceasta cauza, nativii din aceasta zodie trebuie sa isi puna sanatatea in fata carierei in viata de toate zilele, sa isi rezerve suficient timp odihnei si relaxarii si sa se fereasca de accidente. In anul Caprei/Oii de Lemn se impune o sporita atentie fata de rinichi, vezica si sistemul cardiovascular.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Iti urez un an nou fericit sa fii iubita te imbratisez cu iubire, un sobolan

    RăspundețiȘtergere
  2. NU I TI ESTE FRICA DE CE SE SPUNE DESPRE SOBOLAN....CA ARE PROBLEME CU INIMA RINICHII SI VEZICA...?????. in 2015...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.