Horoscop Fecioara ianuarie 2015

Horoscopul Fecioarei ianuarie 2015 anticipeaza o patrunzatoare nazuinta de a te perfectiona, a-ti face ordine in viata, precum si o intensa implicare in relatiile de parteneriat. Daca viata sentimentala tinde a fi fericita in cazul in care lasi deoparte niste pretentii exagerate, viata profesionala iti rezerva nebanuite satisfactii.

Horoscop Fecioara ianuarie 2015- Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Fecioara
Horoscop Fecioara ianuarie 2015
Din 3 ianuarie 2015, atunci cand Venus patrunde in Varsator si a VI-a casa a Fecioarei, poti fi satisfacut mai mult decat de obicei de o ordine si organizare care se pliaza armonios in existenta ta. Pari sa-ti doresti ca fiecare lucru sa fie etichetat si asezat cu grija pe un raft al mintii tale, sa te straduiesti sa te apropii de perfectiune in tot ceea ce faci.

Luna plina iesita la iveala pe 5 ianuarie in Rac si a XI-a ta casa are potentialul de a isca o criza in legaturile cu colegii ori prietenii tai. Chiar daca nu ti se recomanda sa iti iesi prea mult din fire, este bine sa iti exprimi cu convingere si fara nici un fel de menajamente  punctele tale de vedere. Uneori, este de dorit lasi deoparte diplomatia si sa iti afirmi cat mai preganant personalitatea!

Mercur isi face si el simtita prezenta pe taramurile Varsatorului si ale celei de-a VI-a tale case incepand cu 5 ianuarie, vestind o perioada de bun augur punerii la punct a treburilor marunte dar necesare din traiul zilnic. Starea ta de sanatate ajunge in prim plan si te poti simti indemnat sa iti programezi un control cat mai amanuntit la medic ori sa investighezi noi metode de intretinere a tonusului fizic si mental.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Pesti si a VII-a casa a Fecioarei, din 12 ianuarie 2015, poti avea tendinta de a prelua controlul intr-un parteneriat personal, social sau profesional. Incearca sa iti infranezi aceasta navalnica pornire! Se impune sa te porti cu manusi cu asociatii tai pentru a nu le rani orgoliul personal si a-i provoca, astfel, sa se indeparteze de tine sau sa ti se preschimbe in dusmani.

Ziua de 20 ianuarie este dedicata aparitiei Lunii noi in Varsator si a VI-a ta casa, precum si debutului tranzitului Soarelui in acelasi sector astrologic. Aceasta conjunctura astrala lasa sa se intrezareasca succese notabile in viata sociala,o sporita rezistenta fata de boli ori o mai mare capacitate de recuperare dupa o imbolnavire.

Gratie vizitei lui Venus in Pesti si a VII-a ta casa, din 27 ianuarie ai posibilitatea sa contrabalansezi orientarile negative imprimate de Marte. Posezi capacitatea de a accepta o serie de compromisuri si a negocia pe picior de egalitate cu oamenii de care te leaga o relatie de parteneriat.

Horoscop Fecioara ianuarie 2015- Horoscop dragoste

Tranzitul lui Uranus in Berbec, al lui Jupiter in Leu si  si al lui Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie 2015) continua sa te influenteze si in aceasta luna, asa cum se specifica in Horoscopul dragostei Fecioarei decembrie 2014.

Amplasarea lui Venus in a VI-a ta casa iti domesticeste, din 3 ianuarie, impulsurile romantice ori pasionale scapate de sub control altadata. Pari sa nu te mai indragostesti cu una cu doua, iar un potential si poate nevinovat partener de cuplu poate trece prin furcile caudine ale unui dur interogatoriu, avand drept scop evaluarea cat mai exacta a calitatilor si defectelor sale. Daca reuseste sau nu sa scape cu bine dupa aceste riguroase testari, acest candidat la inima ta tinde a fi o persoana asociata cu mediul tau profesional.

Marte pogoara in a VII-a ta casa odata cu 12 ianuarie, insuflandu-ti indrazneala si chiar agresivitate in viata ta sentimentala. Daca esti singur si aspiri sa ajungi la inima unei persoane deosebite, nu mai esti dispus sa lasi ca lucrurile sa merga de la sine, implicandu-te activ in cladirea unei legaturi amoroase cu aceasta. Adeseori, in cea de-a VII-a casa, se creaza o conexiune totala cu un partener. Spre deosebire de iubirea romanica si nitel iluzorie din a V-a casa, in aceasta zona astrologica esti mobilizat sa iei dragostea in serios. Din acest motiv, o relatie in doi inceputa intr-o astfel de perioada tinde sa se perpetueze mult timp, daca nu toata viata!

Incepand cu 27 ianuarie 2015, Venus isi afla locul in a VII-a casa a Fecioarei, asa ca este de asteptat sa se iveasca o intensa focalizare catre partenerul tau de cuplu sau/si al acestuia catre tine. Poti fi predispus sa petreci mai multa vreme alaturi de persoana iubita, departe de activitatile sociale ori grupul vostru de prieteni. Armonizarea relatiei voastre de cuplu reprezinta o sursa de adanci satisfactii in acest ciclu venusian. In cazul in care esti singur, navalnica nazuinta de a-ti gasi un suflet pereche este pe punctul sa se indeplineasca.

Horoscop Fecioara ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Gratie tranzitului lui Venus in a VI-a casa a Fecioarei, din 3 ianuarie 2015, planeta dragostei te imbie sa te apleci cu placere asupra sarcinilor si responsabilitatilor tale, oricat de laborioase sau minutioase ar fi ele. Creativitatea isi spune cuvantul in activitatile tale de la serviciu si te ajuta sa transformi o munca adeseori plictisitoare intr-o incitanta aventura.

Munca nu inceteaza sa-ti ofere neasteptate delicii sub impactul calatoriei incepute de Mercur pe 5 ianuarie in a VI-a ta casa, atata vreme cat nu te risipesti in prea multe directii. Poti fi mobilizat sa-ti perfectionezi competenta profesionala ori sa deprinzi noi abilitati. Interactiunea cu colegii si colaboratorii devine tot mai intensa.

Pe 20 ianuarie, Luna noua din Varsator iti inspira noi modalitati de a te adapta rutinei zilnice si a profita de aparentele sale mici oportunitati. Cu cat le faci mai multe surprize persoanelor din domeniul tau profesional ori esti mai dispus sa te adaptezi unor trenduri surprinzatoare, cu atat mai mult ai potentialul de a-i impresiona pe ceilalti prin aparent norocoase circumstante. Ai grija fata de invidia crescanda a celor din preajma ta.

Aportul creativitatii tale nu conteneste sa isi puna amprenta asupra preocuparilor tale profesionale ca urmare a tranzitului in care se inscrie Soarele, din aceeasi zi de 20 ianuarie 2015, in a VI-a casa a Fecioarei. Pari sa ai o crescanda influenta asupra superiorilor tai si o sporita autoritate in munca cu subordonatii tai.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara decembrie 2014
Horoscop Fecioara ianuarie 2015 Horoscop Fecioara ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.