Horoscop Gemeni ianuarie 2015

Horoscopul Gemenilor ianuarie 2015 vesteste o vreme a focalizarii asupra imaginii de ansamblu a lumii si existentei tale, investigarii a noi si incitante drumuri ale destinului, a unei vieti sentimentale si a uneia profesionale pline de fagaduinte.

Horoscop Gemeni ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Gemeni
Horoscop Gemeni ianuarie 2015
O fierbinte aspiratie de a descoperi noi dimensiuni si secrete ale lumii iti da ghes incepand cu 3 ianuarie 2015, gratie tranzitului lui Venus in Varsator si a IX-a casa a Gemenilor. Punerea mintii la contributie si largirea orizonturilor culturale iti ofera mari satisfactii. Poti avea inedite experiente de viata, capabile sa deschida un nou si neasteptat drum al destinului. Treci printr-o perioada favorabila exprimarii personalitatii tale atat in scris cat si verbal.

Marcat de lipsa de apetit pentru treburile cotidiene, din 5 ianuarie, sub impactul calatoriei lui Mercur in Varsator si a IX-a ta casa, esti inclinat sa te avanti spre inalte nazuinte si idealuri. Continui sa fii motivat sa te perfectionezi, sa iti imbogatesti cunoasterea, si poti avea sansa sa iei legatura cu cineva care are sa-ti dea niste vesti nume de pe alte meridiane ale lumii. Pari sa treci cu vederea lucrurile de amanunt si sa privesti toate aspectele existentei dintr-o cat mai cuprinzatoare perspectiva. Atentie la predispozitia de a uita ori neglija importante intalniri si chestiuni din viata de zi cu zi!

Pe 20 ianuarie 2015, aparitia Lunii noi in Varsator si a IX-a casa a Gemenilor, precum si debutul tranzitului Soarelui in acelasi sector astrologic insista asupra tendintelor consacrate de Venus. Este de asteptat sa te focalizezi pe idei culturale, filosofice ori religioase, sa pleci intr-o calatorie mult asteptata sau sa ajungi, datorita unor demersuri legate de studii ori educatie, sa intalnesti niste persoane experimentate, cu un bogat bagaj intelectual, ce iti pot darui pretioase indrumari si sugestii.

Horoscop Gemeni ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Influentele tranzitului lui Saturn in Sagetator si al lui Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie 2015) continua sa se faca simtite, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Gemenilor decembrie 2014.

Vizita initiata de Venus in cea de-a IX-a ta casa pare sa-ti trezeasca, din 3 ianuarie, dorinta de a intalni pe cineva lipsit de complexe si prejudecati, in stare sa te poarte spre aventuri incitante, sa iti extinda orizontul de asteptari, sa-ti dezvaluie noi modalitati de a gandi si a trai. Iti poti incrucisa pasii cu un astfel de partener promitator de-a lungul unei calatorii, in persoana cuiva sosit de curand de pe alte meleaguri sau a cuiva implicat intr-o activitate avand de a face cu studiile universitare.

Odata cu 27 ianuarie 2015, Venus parcurge zona astrologica a Pestilor si a celei de-a X-a case a Gemenilor, netezind calea spre o idila impreuna cu un coleg sau o persoana relationata, mai mult sau mai putin, cu sfera ta profesionala. Nu risca sa te implici intr-o aventura de rau augur cu un sef! Pe de alta parte, nativii din Gemeni aflati deja intr-o legatura de cuplu pot beneficia de un consistent ajutor profesional prin intermediul partenerului lor.

Horoscop Gemeni ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Luna plina rasarita pe 5 ianuarie in cerurile Racului si a II-a casa a Gemenilor iti atrage atentia asupra felului cum te descurci (sau nu) din punct de vedere material. Daca esti pandit cumva de o criza legata de bani, acest aspect astral iti pune in frau impulsivitatea, ajutandu-te astfel sa iei o decizie inteleapta. O atitudine matura si realista constitue un atu incontestabil in ameliorarea situatiei tale financiare.

Din 12 ianuarie 2015, prezenta lui Marte in Pesti si a X-a ta casa te imboldeste sa faci semnificative progrese pe plan profesional. Ceea ce intreprinzi acum pare sa aiba efecte pe termen lung in evolutia carierei tale. Oricum, nu te poti plange ca iti lipseste spiritul de initiativa, asa ca ai oportunitatea sa iesi in evidenta prin abordarea ingenioasa si hotarata a sarcinilor si responsabilitatilor ce iti sunt incredintate si sa fii recompensat asa cum se cuvine pentru eforturile si dedicarea de care dai dovada. Nu este exclus sa ajungi intr-o pozitie superioara in ierarhia profesionala, fiind nevoie, in acest caz, sa faci fata unor sporite obligatii. Pastreaza-ti calmul si evita discutiile in contradictoriu cu sefii.

Atmosfera de la serviciu devine mai relaxanta, mai cordiala din 27 ianuarie, ca urmare a patrunderii lui Venus in a X-a casa a Gemenilor. Planeta dragostei tinde sa elimine disputele cu competitorii tai si sa iti transforme inamicii din plan profesional in aliati de nadejde. Relatia apropiata cu un om influent, abilitatea ta in negocieri si calitatile tale manageriale pot aveao contributie de seama in exploatarea unor circumstante favorabile.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni decembrie 2014
Horoscop Gemeni ianuarie 2015 Horoscop Gemeni ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Vezi pe blog, in coloana din dreapta, la articole populare, horoscop ianuarie 2015.

      Ștergere
  2. horoscopul si zodiacul,tarodul si orce alta metoda de ghicire provin din practici pagane si sunt o ofensa la adresa lui Dumnezeu, cei care le folosesc nu se pot astepta la binecuvantari din partea lui Dumnezeu. asa ca Atentie Crestinilor! A fi Crestin inseamna sa cunosti si sa faci voia lui Dumnezeu nu sa traesti cum vrei si sa faci ce iti place.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.