Horoscop Balanta februarie 2015

Horoscopul Balantei februarie 2015 marturiseste despre o necesara reevaluare a vietii tale, in toate dimensiunile sale, despre o revolutie in relatiile de parteneriat, inclusiv in cele sentimentale, ce are drept obiectiv clarificarea interactiunii cu oamenii apropiati si angajarea in conexiuni umane in care precumpanesc adevarul si sinceritatea.

Horoscop Balanta februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Balanta
Horoscop Balanta februarie 2015
Calitatile tale de lider tind sa fie recunoscute sub efluviile Lunii pline ivite pe 4 februarie 2015 in Leu si a XI-a casa a Balantei. Chiar daca simti ca ai niste puncte vulnerabile, daca iti afisezi increderea in tine insuti nu ai decat de castigat! In cazul in care esti stapanit de un inalt obiectiv, este timpul sa investesti in el cat mai multa energie si perseverenta, fara a uita sa-ti pui in valoare creativitatea!

O perioda prielnica despartirii graului de neghina traiului tau de toate zilele este inaugurata din 18 februarie de tranzitul Soarelui in Pesti si a VI-a ta casa. Ai la indemana posibilitatea sa iti organizezi viata, sa iti perfectionezi abilitatile si sa iti analizezi, cu obiectivitate, starea de sanatate. Mai mult decat atat, poti sa acorzi o deosebita atentie recastigarii armoniei dintre trup si minte.

Efluviile tale creative ajung la un varf pe 19 februarie 2015, gratie aparitiei Lunii noi in cerurile Varsatorului si a V-a casa a Balantei. Eliberarea copilului din sufletul tau pare sa te ajute sa afli noi modalitati de a fi apreciat de ceilalti si de a te distra eliberat de orice fel de complexe si retineri.

Odata cu 20 februarie, interferenta dintre tranzitului lui Marte si cel al lui Venus din sectorul astrologic al Berbecului are harul de a-ti echilibra abordarea relatiilor de parteneriat din plan social, personal si profesional. Daca Marte te imboldeste sa iti impui punctele de vedere intr-o asociere, Venus are grija sa nu mergi prea departe in acest sens si sa iti sublinieze meritele oamenilor cu care colaborezi. Ce-i drept, in unele cazuri, Venus incearca degeaba sa netezeasca asperitatile, intrucat oamenii care profita vadit de tine ori te lucreaza pe la spate nu mai pot fi tolerati si trebuie sa li spuna, fara nici un fel de ocolisuri, "Adio, si n-am cuvinte!"

Horoscop Balanta februarie 2015 - Horoscop dragoste


Influentele tranzitului lui Uranus in Berbec, lui Mercur in Varsator si a lui Venus in Pesti (pana pe 20 februarie), asa cum au fost descrise in Horoscopul dragostei Balantei ianuarie 2015  continua sa se faca simtite si in aceasta luna.

Pe 19 februarie, Luna noua din a V-a ta casa daruieste incitare si adrenalina vietii tale sentimentale. Pari sa nu mai fii satisfacut de fagasul ingust in care se revarsa dragostea ta si sa explorezi inedite cai de a-ti declara si pretui atasamentul fata de persoana iubita. In acest fel, ai prilejul sa iti provoci partenerul sa se lepede de ultimele urme de conformism si suspiciune fata de tine.

Incepand cu 20 februarie 2015, viata sentimentala pare sa treaca printr-o perioada tumultoasa, prin suisuri si coborasuri ce au drept tinta finala invigorarea ori, din contra, destramarea unor relatii de cuplu. Marte nu  mai are de gand sa treaca cu vederea infidelitatile sau vaditele incompatibilitati dintr-o legatura in doi, in vreme ce Venus nu mai pridideste sa scoata la lumina noi si noi lucruri ce pot reinchega o conexiune amoroasa. Daca planeta razboiului nu vrea sa-ti ingaduie nici un copmpromis, cea a dragostei te indeamna sa mai acorzi inca o sansa povestii tale de iubire. Da, este o situatie complicata si, dincolo de influentele astrale, depinde numai si numai de tine cate si ce fel de sanse mai acorzi dragostei...

Horoscop Balanta februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Din 18 februarie 2015, prezenta Soarelui in a VI-a casa a Balantei are potentialul de a te inspira sa iti vezi profesia drept principal reper al respectului tau fata de tine insuti. Poti sa fii strabatut de o fierbinte nazuinta de a te apropia de perfectiune in tot ceea ce tine de dezvoltarea carierei. Nu te mai dai indarat din fata detaliilor semnificative ale sarcinilor si responsabilitatilor tale, fiind gata sa renunti la orice fel de comoditate pentru a-ti dovedi eficienta.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta ianuarie 2015
Horoscop Balanta februarie 2015 Horoscop Balanta februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.