Horoscop Fecioara februarie 2015

Horoscopul Fecioarei februarie 2015 insista asupra reciprocitatii si cooperarii cu oamenii atat in plan social, cat si personal, a unei vieti sentimentale marcate de seriozitate si dedicatie, a unei activitati profesionale necesitand flexibilitate si spirit de initiativa, precum si a unei conjuncturi financiare de bun augur.

Horoscop Fecioara februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Fecioara
Horoscop Fecioara februarie 2015
O serie de simtaminte subconstiente, refulate sau nerecunoscute, sunt pe cale sa iasa la lumina sub vibratiile Lunii pline rasarite pe 4 februarie 2015 in Leu si a XII-a casa a Fecioarei. Cu toate ca acest lucru te poate deranja, este mai bine sa iti recunosti impulsurile interioare decat sa devii o marioneta a lor. De asemeni, aceasta Luna plina pare sa-ti starneasca nazuinta de implinire spirituala, de regasire a sinelui tau pe inalte si cuprinzatoare trepte ale existentei.

Necesitatea de a-ti armoniza interesele si telurile personale cu cele ale altora, de a ajunge la un echilibru intre ceea ce daruiesti si ceea ce primesti in viata sociala se face simtita incepand cu 18 februarie, sub impactul tranzitului Soarelui in Pesti si a VII-a ta casa. Ai nevoie de tovarasia si sprijinul altor oameni, la fel cum acestia tind sa-ti caute mai frecvent ajutorul si indrumarea. In acest ciclu solar, este indicat sa te focalizezi asupra unor initiative sau actiuni colective, in care eforturile si competenta ta se pot completa cu cele ale unor persoane de incredere. Nu trebuie sa pici insa intr-o pagubitoare extrema si sa te supui intru totul vointei si opiniilor celorlalti. Popularitatea din cadrul cercului tau social este in crestere pe masura ce dai tot mai mult dovada de diplomatie si spirit de echipa.

Pe 19 februarie, Luna noua din Varsator si a VI-a casa a Fecioarei are forta de a-ti cutremura si a-ti da peste cap rutina zilnica. Schimbarea alimentatiei si a modalitatii cum intelegi sa te intretii din punct de vedere fizic poate sa-si puna o amprenta pozitiva asupra vitalitatii si bunei dispozitii.

Ca urmare a patrunderii lui Marte in Berbec si a VIII-a casa a Fecioarei, din 20 februarie 2015, te poti confrunta cu o moarte simbolica a unui aspect al existentei tale. O conjunctura care ti se parea a fi de lunga durata este pe punctul sa se incheie, fiind nevoie sa iti demonstrezi puterea de a indura o pierdere si a face fata unor situatii vitrege la prima vedere.

Horoscop Fecioara februarie 2015 - Horoscop dragoste


Influentele tranzitelor lui Marte  si Venus in Pesti nu inceteaza sa se arate in aceasta luna (pana in 20 februarie), asa cum am precizat in Horoscopul dragostei Fecioarei ianuarie 2015.

Din 18 februarie 2015, parcursul Soarelui in a VII-a casa a Fecioarei jaloneaza un interval de timp de-a lungul caruia pari sa ai nevoie mai mult decat de obicei de partenerul de cuplu. Persoana iubita iti poate fi alaturi in aspiratia de te intelege mai bine si are potentialul sa iti releve valoarea talentelor si resurselor tale interioare. Legatura in doi te face sa te simti mai puternic si mai combativ in traiul de toate zilele.

Prezenta lui Marte in cea de-a VIII-a ta casa este asociata, odata cu 20 februarie, cu o relatie de cuplu deja formata si cu eforturile celor doi parteneri de a-si uni vietile atat material, cat si social. Se pune accentul pe cooperare, mai cu seama in perioada imediat urmatoare unei casatorii sau inchegarii unei conexiuni afective serioase.

Daca intensa senzualitate insuflata de Marte poate fi uneori prea violenta, vizita lui Venus in aceeasi a VIII-a casa a Fecioarei, ce debuteaza tot pe 20 februarie, imblanzeste aceasta tendinta si o canalizeaza spre forme mai autentice si mai armonioase de a-si gasi implinirea. Planeta dragostei favorizeaza totodata conexiunile sentimentale veritabile, incurajand inflorirea acestora si chiar incununarea lor printr-o casatorie.

Horoscop Fecioara februarie 2015 - Horoscop bani si cariera


Adaptarea la circumstantele neasteptate din mediul profesional poate constitui un deziderat sub influenta Lunii noi ivite pe 19 februarie 2015 in a VI-a ta casa. Mai mult decat atat, ar trebui sa nu te lasi purtat de inertie, ci sa preiei initiativa, fie in actualul job, fie prin orientarea spre un alt domeniu profesional.

Ca efect al tranzitului lui Marte in a VIII-a casa a Fecioarei, din 20 februarie, este de dorit sa te implici cu o sporita rabdare si intelegere in asocieri financiare ori de afaceri. Straduieste-te sa te eliberezi de un pagubos egocentrism si sa te pui in locul partenerilor tai, dandu-ti seama de valabilitatea sau bunavointa actiunilor si intentiilor lor.

Venus pogoara in aceeasi data de 20 februarie 2015 in acelasi sector astrologic ca si Marte, izvodind o atmosfera benefica, care suplineste excesiva aplecare asupra intereselor individuale gratie unei aure de atractivitate ce ii determina pe oameni sa iti treaca cu vederea exagerarile si sa-ti aprecieze mobilizarea. In acest context astral, daca prezinti, de exemplu, unui investitor pentru a doua oara ideea ta de afaceri, fara a-i aduce nici cea mai mica modificare, de aceasta data demersul tau pare a fi sortit succesului. Este posibil, in acelasi timp, sa beneficiezi de amanarea unei plati considerabile, sa ti se reduca semnificativ rata unui imprumut ori chiar (cine stie?) sa te bucuri de un castig la loto!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara ianuarie 2015
Horoscop Fecioara februarie 2015 Horoscop Fecioara februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. La multi ani ! Multumim Diana pentru horoscop, sanatate iti doresc si un an cu impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, cred ca e singurul horoscop care mi s-a potrivit asa de mult pana acum: in legatura cu relatia de cuplu, casatoria, castigul. acum astept ziua de 20 (in care astept raspuns de la cineva) ^.^
    Multumim pentru horoscop Diana, citesc blog ul tau cu placere :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.