Monedele Feng Shui, simboluri norocoase de atragere a bogăției și banilor

Simboluri recunoscute ale norocului în cultura chineză, monedele reprezintă, în Feng Shui, adevăraţi magneţi de atragere ai bogăţiei şi prosperităţii. Numite şi “monede I Ching”, ele au, în general, un contur circular, o culoare aurie şi sunt caracterizate de o mică gaură pătrată în centru.
Sunt purtate adesea în grupuri de câte trei, înşirate pe o panglică sau un elastic în culoarea auspicioasa a roşului, despre care se crede că are capacitatea de a le încărca cu energie.

Cele două feţe ale monedelor reprezintă principiile yin şi yang, ele putând fi identificate în funcţie de caracterele chinezeşti gravate.
Pentru a reuşi acest lucru nu este necesar să cunoşti scrierea chinezească.
Dacă una din feţe conţine un grup de patru caractere sau simboluri chinezeşti individuale, înseamnă ea este faţeta yang, reversul monedei, reprezentând principiul yin şi ilustrează numai două simboluri sau caractere chinezeşti.




Monedele Feng Shui sunt unite în grupuri de câte trei, întrucât fiecare monedă din această triada are o semnificaţie aparte: una din ele semnifică cerul, a doua- pământul, iar a treia- norocul omului. Aşezate împreună, cele trei monede constitue o forţă puternică de atragere a bunăstării materiale.

Atragerea norocului asupra casei | căminului 


Conform hărţii Bagua, partea sud- estică a camerei sau casei tale reprezintă zona bogăţiei, astfel încât, se recomandă ca cele trei monezi să fie amplasate în această regiune. Cu ajutorul panglicii sau sau şnurului prin care sunt unite, ele pot fi agăţate pe un perete, deasupra unei mese sau pentru a căpăta un efect sporit dedesubtul unei plante. În scopul eficientizării lor, monedele trebuie să fie aşezate cu faţeta yang către exterior.


Atragerea norocului în afaceri 


Pentru a-ţi mări vânzările sau profiturile, cele trei monede energizante trebuie aşezate în registrul de vânzări sau facturi, cu faţeta yang îndreptată în sus.
În acest fel, se spune, vei atrage mai multă energie financiară, sub formă de vânzări şi profituri, care se vor răsfrânge pozitiv asupra afacerilor tale.
Mulţi comercianţi şi patroni de restaurante chinezi susţin că în acest fel au fost însoţiţi de succes ani de-a rândul.

O altă metodă de amplasare a monezilor feng Shui, în cazul unui restaurant sau a unui magazin en-detail , constă în aşezarea lor în pragul uşii sau în îngroparea a nouă monede în pavajul sau calea de acces către intrare.În acest fel , se presupune că vei majoră afluxul de bani care îţi intră în afacere.

Atragerea norocului la slujbă | muncă 


Dacă lucrezi într-un birou, atelier sau societate a cărei suprafaţă se extinde cu mult dincolo de locul tău de muncă, îţi poţi asigura influenţa benefică a monedelor Feng Shui, amplasandu-le în partea de sud– est a biroului, camerei sau încăperii în care îţi desfăşori activitatea, cu faţeta yang în partea superioară. Este de aşteptat ca, în curând, câştigurile tale să se majoreze.

Articole din acelaşi domeniu în blogul Diane:

Simboluri norocoase , amulete si talismane
Monedele Feng Shui, simboluri norocoase de atragere a bogăției și banilor Monedele Feng Shui, simboluri norocoase de atragere a  bogăției și banilor Reviewed by freelancergabe2 on ianuarie 28, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. ma consider norocoasa ca am gasit aceste explicatii despre monedele chinezesti cu gaura patrata- multumiri.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.