Ti-ai uitat deja rezolutiile de Anul Nou?

Cat de perseverent esti in implinirea rezolutiilor de Anul Nou? Ai cu adevarat ambitia sa faci in fiecare zi cate un pas mic inainte spre materializarea aspiratiilor pe care ti le-ai propus pentru acest an? Sper sa fie asa, intrucat, dupa cum vei vedea mai jos, majoritatea oamenilor nu reusesc sa faca asta.

Adeseori, atunci cand ne propunem ceva important, facem apel la citate de genul: "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor" (Eleanor Roosvelt), "Maine este prima pagina alba a unui caiet cu 365 de file. Sa o scrii cat mai bine." (Brad Paisley), "Crede ca poti si vei fi la jumatatea drumului spre implinire." (Theodore Roosvelt). Astfel de citate devin insa tot mai putin mobilizatoare si convingatoare pe masura  ce trece timpul si ne realiniem, cu comoditate, la inertia nostra cotidiana si la tabieturile noastre.

Multi oameni care isi fizeaza rezolutiile de Anul Nou nu se pot impiedica apoi sa caute pe Google metode prin care si le pot realiza. Intr-un grafic reprezentand numai sase din astfel de rezolutii se poate observa cum variaza cautarea lor pe Google de-a lungul intregului an, reflectandu-se in acest fel in ce masura oamenii au mai fost interesati sa le duca la bun sfarsit. Este jalnic!




Articole asemanatoare in Blogul Dianei:

Dorintele de anul nou

Citate, aforisme, maxime, statusuri despre ANUL NOU

Rezolutii de Anul Nou cu Charles Bukovski | Poem video de Anul Nou
Ti-ai uitat deja rezolutiile de Anul Nou? Ti-ai uitat deja rezolutiile de Anul Nou? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 06, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Sincer, încă nu le-am început... Am zis să mă mai destrăbălez vreo două săptămâni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Singura promisiune pe care o poti incalca (e la moda s-o incalci) .... odata pe an :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.