Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor


Atunci cand vezi in vise cum fostul prieten/fosta prietena, fostul iubit/fosta iubita, fostul sot/fosta sotie se saruta sau se cearta cu tine, ori cum se impaca si reia legatura cu tine, ti se sugereaza, in general, ca ceva sau cineva din viata actuala te face sa ai aceleasi simtaminte ca si cele pe care le-ai trait cu aceasta/aceasta. Astfel de vise te pot avertiza asupra unei turnuri asemanatoare in conexiunea ta sentimentala prezenta. Este posibil ca ceea ce ai invatat in relatia ta anterioara sa trebuiasca sa fie aplicat in cea actuala, astfel incat sa nu repeti aceleasi greseli. Pe de alta parte, acest tip de vise pot reflecta trairile pozitive si timpurile frumoase pe care le-ai impartasit cu fostul iubit/fosta prietena. Daca visezi ca ti-ai reinchegat legatura amoroasa cu o persoana iubita altadata sau ca aceasta se intoarce la tine, acest lucru nu inseamna, in mod necesar, ca asa se va intampla si in realitate. Acest vis poate fi declansat de o schimbare importanta in actuala ta relatie de cuplu ori poate marca cat de mult si-a pus amprenta asupra sufletului tau relatia ta din trecut.

Interpretarea si semnificatia viselor

Vise despre fostul sot/fosta sotie

In particular, fostul sot ori fosta sotie ce apare in visele tale indica o situatie neplacuta din prezent, de care vrei sa scapi. Ti se transmite, in acest fel, ca treci printr-o conjunctura din viata de cuplu aidoma celei trecute, care iti provoaca nefericire ori frustrare. Intr-o alta interpretare, visul in care esti impreuna cu ex-ul/ex-a implica ca reiei subconstient tendintele din vechea legatura in doi in cea prezenta. Faci aceleasi erori si reactionezi la fel ca si atunci.

Visul in care fosta sotie/fostul sot lipseste, dispare, denota ca iti lipseste un anumit aspect din vechea relatie. O situatie din viata curenta iti poate aminti de conexiunea afectiva de altadata. Intr-o interpretare diferita, un astfel de vis pare sa semnifice ca ai ajuns pe o treapta a existentei in care te-ai desprins complet de persoana indragita din trecut.

Visele pe parcursul carora ex-sotul/ex-sotia moare indica faptul ca simtamintele fata de acesta/aceasta au "murit" intru totul. Ti se adevereste astfel ca ai terminat cu trecutul si ca esti gata sa te dedici unei noi legaturi romantice.

Din alt punct de vedere, visele despre fostul partener de casatorie pot reprezenta aspecte ale tale pe care le-ai neglijat pana acum.

Inselat in vis? | Interpretarea si semnificatia viselor
Sarutul din vis – Simbol si semnificatie
Iubitul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Vise despre fostul iubit/prieten

In cazul in care visezi un fost prieten din adolescenta ori tinerete, ti se reflecta nazuinta de a te bucura de o relatie in doi mai libera, mai lipsita de constrangeri. Acest vis te poate aduce inapoi in vremea cand responsabilitatile sau statutul de adult (de om casatorit, eventual) nu interveneau in spontaneitatea unei legaturi sentimentale. Simti nevoia sa recuperezi incitarea, libertatea si vitalitatea tineretii de care este vaduvita actuala ta relatie. Daca ai visat ca fostul iubit te raneste (afectiv) sau te ignora, inseamna ca nu mai trebuie sa te gandesti la el si sa depasesti aceasta faza din viata ta. Un vis in care fostul prieten se intoarce la tine indica nazuinta ta ca acest lucru sa se petreaca in viata reala. Dintr-o alta perspectiva, poate avea semnificatia ca aspiri sa fii din nou intr-o conexiune in doi (cu altcineva)si sa te simti iubita/dorita.


Visul de-a lungul caruia fostul prieten iti da sfaturi legate de actuala ta relatie de cuplu poate reprezenta un mesaj din partea subconstientulu tau, ce iti semnaleaza sa nu faci aceleasi greseli cu cineva ca si cele pe care le-ai facut cu fostul amic.

Atunci cand visezi ca fostul iubit iti daruieste un inel sau te cere in casatorie lasa de inteles ca relatia cu el te-a determinat sa te simti fericita ori implinita intru totul. Acest vis nu inseamna neaparat ca iti doresti sa fii iarasi alaturi de el, ci ca tanjesti dupa o alta legatura de cuplu capabila sa te implineasca. Dintr-un alt plan, astfel de vise oglindesc finalizarea unei etape a existentei si inscrierea pe un nou parcurs al destinului. Esti gata sa te separi afectiv de fostul iubit. Faptul ca el te cere in casatorie are semnificatia ca tu si numai tu ai puterea de a hotari, de a spune "da" sau "nu."


Daca ai visat ca fostul prieten este internat intr-un spital, inseamna ca ai inca probleme asociate cu despartirea de el. Exista niste chestiuni nelamurite inca! Daca el este externat din spital, acest lucru semnifica reusita ta de a lasa totul in urma legatura ta afectiva cu acesta.

Visele in decursul carora fostul iubit te mangaie ori iti face un masaj reflecta necesitatea de a te debarasa de un excesiv impuls de a te apara din punct de vedere afectiv, de a nu te implica intr-o noua relatie din pricina sentimentelor amare pe care ti le-a lasat trecuta ta legatura de cuplu. Poate ca te-ai blazat, poate ca ai suferit o mare deceptie in dragoste, si ramai in carapacea ta, inalti un zid intre tine si cei din jurul tau. Trebuie sa iti recastigi increderea in oameni!

Un vis in care fostul iubit iti face cadou un animal impaiat lasa de inteles ca te straduiesti sa fii cat mai sigura de conexiunea sentimentala prezenta. Acest lucru nu implica faptul ca doresti ca fostul sa revina la tine. Intr-o interpretare diferita, un astfel de vis poate semnifica aspecte superficiale ale legaturii cu ex-ul tau.

Atunci cand ai visat ca fostul partener te rapeste, ti se dezvaluie ca acesta continua sa aiba o afectiune fata de tine.

Visul pe parcursul caruia pleci/fugi impreuna cu fostul iubit denota ca actuala ta relatie de cuplu nu se ridica la nivelul de impartasire afectiva a celei anterioare.

Daca vezi intr-un vis cum tu si fostul prieten aveti grija de un copil (bolnav) sugereaza ca exista inca ceva care va leaga unul de celalalt. Intr-o interpretare alternativa, inseamna ca te simti blocata intr-o anumita circumstanta a vietii.

Visul in care fostul iubit se muta in casa ta marturiseste ca, chiar daca nu mai sunteti intr-o legatura sentimentala, aveti capacitatea sa ramaneti pur si simplu amici, fara a avea resentimente unul fata de celalalt.

Vise despre fosta iubita/prietena

Atunci cand visezi ca fosta prietena este gravida, semnificatia visului difera in functie de paternitatea viitorul copil. Daca visezi ca acest copil este al tau, inseamna ca subconstientul tau te imboldeste sa reiei legatura cu fosta iubita. Daca acel copil nu este al tau, ti se semnifica faptul ca ai reusit sa accepti ca legatura ta amoroasa cu ea s-a terminat odata pentru totdeauna. Iti pasa de ea chiar daca esti constient ca nu veti mai fi vreodata impreuna.

Un vis despre actualul partener al fostei tale prietene poate dovedi un simtamant de nesiguranta. Intr-un fel sau altul, ea este prezenta, fizic sau afectiv, in actuala ta relatie de cuplu.

Daca o zaresti in vise pe mama fostei iubite, inseamna ca anumite lucruri dintre voi nu si-au aflat inca solutionarea. Poate ca vrei sa reinnozi legatura cu fosta iubita apeland la mama ei!


Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2015 Rating: 5

240 de comentarii:

  1. Bună! De curând m-am despărțit de iubitul meu cu care aveam o relație de 6 luni. După o lună ce ne-am despărțit, am visat că mă sună. Am răspuns și mi-a spus: "Ce nu înțelegi, lasă-mă în pace, te urăsc.", iar eu i-am spus: "Tu m-ai sunat, eu nu ți-am făcut nimic, nici nu am încercat să dau de tine.", iar el a închis.
    Ce semnifică acest vis?
    P.S: Eu eram și mai sus��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana. Asa cum spuneam intr-o interpretare anterioara, un vis de acest tip nu face decat sa te indrume subconstient sa iti risipesti orice fel de urma de sentimente fata de fostul iubit, sa te eliberezi intru totul sufleteste de el, astfel incat sa-ti oferi o noua sansa pe plan sentimental.

      Ștergere
  2. Bună! De curând m-am despărțit de iubitul meu cu care aveam o relație de 6 luni. După o lună ce ne-am despărțit, am visat că mă sună. Am răspuns și mi-a spus: "Ce nu înțelegi, lasă-mă în pace, te urăsc.", iar eu i-am spus: "Tu m-ai sunat, eu nu ți-am făcut nimic, nici nu am încercat să dau de tine.", iar el a închis.
    Ce semnifică acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am visat ca ma despart de actualul iubit pentru a ma impaca cu fostul, iar dupa asta am mi-am dat seama ca il iubesc foarte mult pe cel de care m-am despartit si vreau sa ma intorc la el. Ce semnifica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  4. Timp de 3 nopți la rând, am visat în fiecare seara câte unul din foștii mei iubiți cu care am avut relații mai serioase. În prima seară l-am visat pe primul meu prieten care încerca să se împace cu mine, dar eu chiar nu mai voiam altceva înafară de prietenie, în a doua seară , l-am visat pe al doilea care era alături de actuala lui iubită și el ma lua în brațe Și-mi spunea că îi pare rău, dar era așa de fericit și zâmbea încontinuu si apoi s-au dus la ea si stiu ca atunci când i-am văzut împreună nu am mai urat-o pe ea. În a 3a seara l-am visat pe fostul iubit, la care am ținut cel mai mult și ne impacasem *în vis* si m-am bătut cu o tipa pentru el, apoi el a fugit, l-am zărit în mulțime mă chema la el, dar apoi l-am pierdut iar și prietenă mea încerca să mă ia cu ea pentru că trebuia să plecăm urgent de acolo, si m-am trezit că din cel mai groaznic coșmar.
    Asta s-a întâmplat acum ceva timp și încă nu pot să-mi clarific visul. Te rog ,daca poți să mă ajuți , as fi recunoscătoare. Mulțumesc oricum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Timp de 3 nopți la rând, am visat în fiecare seara câte unul din foștii mei iubiți cu care am avut relații mai serioase. În prima seară l-am visat pe primul meu prieten care încerca să se împace cu mine, dar eu chiar nu mai voiam altceva înafară de prietenie, în a doua seară , l-am visat pe al doilea care era alături de actuala lui iubită și el ma lua în brațe Și-mi spunea că îi pare rău, dar era așa de fericit și zâmbea încontinuu si apoi s-au dus la ea si stiu ca atunci când i-am văzut împreună nu am mai urat-o pe ea. În a 3a seara l-am visat pe fostul iubit, la care am ținut cel mai mult și ne impacasem *în vis* si m-am bătut cu o tipa pentru el, apoi el a fugit, l-am zărit în mulțime mă chema la el, dar apoi l-am pierdut iar și prietenă mea încerca să mă ia cu ea pentru că trebuia să plecăm urgent de acolo, si m-am trezit că din cel mai groaznic coșmar.
    Asta s-a întâmplat acum ceva timp și încă nu pot să-mi clarific visul. Te rog ,daca poți să mă ajuți , as fi recunoscătoare. Mulțumesc oricum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anda. Visele despre primii doi iubiti indica faptul ca ai reusit sa treci de relatiile cu ei, ca ei sunt de domeniul trecutului si ca nu le porti nici un fel de resentiment. Visul din a treia seara marturiseste insa despre un fost iubit de care nu ai putut inca sa te desprinzi afectiv, fata de care mai exista in sufletul tau niste simtaminte nemarturisite, nerecunoscute fata de tine,probabil subconstiente. Esti gata sa te "bati" (subconstient) pentru el, iar chemarea lui din multime catre tine este, de fapt, chemarea sentimentelor tale nesatisfacute.

      Ștergere
  6. Buna, Alexandra. Sunt doua posibilitati: fie incerci sa gasesti (subconstient) la actualul iubit ceva ce exista la fostul, fie fostul continua sa ramana pentru tine un termen de comparatie negativ fata de a actualul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Tatyana. Un astfel de vis poate sugera ca te mai simti legata de fostul iubit dar si/sau simtamantul tau ca relatia impreuna cu el se indrepta catre o panta negativa, poate si din cauza unei purtari care ti se parea a fi cumva straina de el, a unei "posedari" simbolice, ce te putea afecta si pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna. Nu trebuie sa-ti faci grji pentru actuala ta relatie, De fapt astfel de vise nu fac decat sa te imboldeasca pe plan subconstient sa te desparti intru totul de fata cu care ai fost 6 ani, sa te determine sa elimini orice fel de nostalgie legata de ea, pentru a face loc in sufletul tau noii tale partenere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Diana,Acum 2 zile am visat ca eram cu fostul meu si cu un prieten comun si ca ii adusesem fostului meu ceva dulce iar el mânca cu o pofta,exact cum o făcea in trecut.Aseara am visat ca eram in casa mea natală iar el a plecat de langa mine spunând ca pleacă la bunica lui iar eu nu il credeam,spuneam ca merge sama însele.Intre timp am vorbit cu mama lui la telefon,iar pana sa vina el acasa au venit bunicul meu cu tata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, Selda. Visul tau poate reflecta o oarecare noastalgie fata de relatia de altadata, dar si simtamantul ca i-ai oferit multe lucruri bune, fara ca el sa-ti fie recunscator pentru asta/ In comparatie cu el, tatal si bunicul tau iti inspira incredere si stabilitate emotionala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua. Recent am visat ca dormeam la tara unde stau parintii actualei prietene, iar in pantul de langa noi dormea fostul ei sot. La un momentdat se facea ca ei sunt intr.o parte si vorbeau, iar eu eram la ceva distanta si nu prea stiam cum sa reactionez. Ce ar putea insemna? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Diana. Recent am visat ca dormeam intr-un pat cu prietena, la ea la tara unde locuiesc parintii ei, iar in patul de langa noi era fostul ei sot. Vorbea ceva cu o persoana care nu.mi amintesc cine era, iar mai apoi in vis era el cu ea deoparte si vorbeau, iar eu eram la ceva distanta si nu stiam cum sa reactionez. Ai idee ce ar putea semnifica? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cosmin. Visul tau oglindeste, pe de o parte, intentiile tale serioase din relatia cu prietena ta, dar si indoiala (subconstienta) ca ea a trecut cu adevarat peste relatia cu fostul sau sot, ca i-a pus definitiv punct acesteaia.

      Ștergere
  13. Eu momentan m-am despartit de prietena actuala , dat fiind faptul ca am trimis-o in Anglia sa munceasca si ea, acolo , dupa greselile care le-am facut in trecut si etc a decis sa isi caute pe altul si-a gasit deja , dar nu stiu ce sa cred, ori vrea sa se razbune, ori cum zicea ea sa incerce ceva nou. Aseara am visat-o ca era la mine si ca ma astepta , eu am ajuns acasa si ea plecse deja , am fost unde statea ea am insistat sa iasa , nu a vrut cateva momente , dupa aia am luat-o in brate si am reusit sa o aduc la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca inca tii la ea si iti doresti sa revina la tine. Poate ca mai ai o sansa sa faci asta daca iei o masura decisa si cat mai rapida.

      Ștergere
  14. Am visat ca eram internata intr-un spital, cu depresie, iar fostul meu tot incerca sa vorbeasca cu mine,intr un fel sa ma scoata de acolo. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua Diana! Am visat ca fostul meu iubit (pe care inca il mai iubesc mult) urma sa se casatoreasca! Apropiindu'ma de el pentru a discuta, mi'a zis sa nu ma apropii si a plecat ! Totul mi'a parut atit de real! M'am trezit cu o durere mare in suflet si cu sentimente puternice de amaraciune si tristete! Ce ar putea insemna acest vis! Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Desigur, acest vis reflecta iubirea pe care o pastrezi fostului iubit si teama ca se va implica intr-o relatie serioasa cu o alta fata. Poate ca ceea ce ti-a spus in vis este un semnal al subconstientului tau, care iti pune in vedere ca trebuie sa faci tot ce poti pentru a-ti uita fostul iubit, a izgoni din sufletul tau sentimentele fata de el.

      Ștergere
  16. Buna! Eu l.am visat pe fostul meu iubit cum s-a intors inapoi in oras(motivul pt care ne-am despartit a fost faptul ca el a trebuit sa plece din oras si nu puteam tine o relatie la distanta) si a venit la mine ca si cum nimic nu s.ar fi intamplat intre noi, m-a saruta si avea grija de mine cum o facea deobicei,insa eu aveam o retinere pentru ca in prezent sunt intr-o alta relatie si in vis nu voiam sa afle de actuala relatie. La un moment dat in vis, fostul iubit m.a condus acasa si apare cel prezent, in momentul in care s.au vazut au sarit unul pe celelalt aproape sa se bata. Ei se bateau pe mine,unul sa ma castige altul sa ma recastige si eu incercam sa-i despart.
    As vrea sa stiu ce inseamna visul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil ca acest vis sa reflecte o anume dezorientare, deruta sufleteasca, sa exprime o oarecare dezamagire fata de actualul tau partener si faptul ca nu gasesti la el ceea gaseai la fostul tau iubit. Bataia dintre cei doi poate infatisa de fapt lupta din interiorul tau...

      Ștergere
  17. Am visat ca ne-am impacat si calatoream cu masina lui,in sensul ca aveam treburi de facut si erau si ai mei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna dimineata , azi este ziua mea fac 27 de ani, acum 30 de minute am visat-o pe fosta iubita ca ma intelegeam bine cu ea ca am fost acasa la ea , apoi nu stiu cum se face ca dupa o fractiune o vad si pe maicasa care ma ia inbrate si ma pupa ca se bucura ca ma vazut deci mai degraba era o imbratisare de grup . dupa care nu stiu cum se face ca mia zis fosta ca vb cu iubitul ei prezent prin intermediul fbk ului ca trebuie sa se vada impreuna si ma intrebat daca vreau sa vin cu ei si am zis ca da ,nu eram gelos vorbeam amandoi super bine am acceptat sa ne vedem ma pupat. dupa se intampla altceva , intru in alt cadru cu vise,, vad lumanari si flori frumoase colorate aprinse aprin lumanariile se sting iar le aprin si de data asta incerc sa aprind o floare si ce crezi aceea floare se aprinde si se duce catre piept catre inima si am zis vezi am un suflet curat ......nu stiu ce sa zic ce sa cred de ce am visat ....fiindca eu sunt singur de 2 ani si ceva ....fosta eeste intr-o relatie actual.....da problema este ca nu tin legatura cu ea nu ne vorbim.....problema mai e ca am iubit-o foarte mult...si inca mai tin la ea .....ahhh iubirea asta ce face din om ....o fi careva care sa mi explice si mie toate aceste lucruri? va rog frumos ....Va Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna dimineata , azi este ziua mea fac 27 de ani, acum 30 de minute am visat-o pe fosta iubita ca ma intelegeam bine cu ea ca am fost acasa la ea , apoi nu stiu cum se face ca dupa o fractiune o vad si pe maicasa care ma ia inbrate si ma pupa ca se bucura ca ma vazut deci mai degraba era o imbratisare de grup . dupa care nu stiu cum se face ca mia zis fosta ca vb cu iubitul ei prezent prin intermediul fbk ului ca trebuie sa se vada impreuna si ma intrebat daca vreau sa vin cu ei si am zis ca da ,nu eram gelos vorbeam amandoi super bine am acceptat sa ne vedem ma pupat. dupa se intampla altceva , intru in alt cadru cu vise,, vad lumanari si flori frumoase colorate aprinse aprin lumanariile se sting iar le aprin si de data asta incerc sa aprind o floare si ce crezi aceea floare se aprinde si se duce catre piept catre inima si am zis vezi am un suflet curat ......nu stiu ce sa zic ce sa cred de ce am visat ....fiindca eu sunt singur de 2 ani si ceva ....fosta eeste intr-o relatie actual.....da problema este ca nu tin legatura cu ea nu ne vorbim.....problema mai e ca am iubit-o foarte mult...si inca mai tin la ea .....ahhh iubirea asta ce face din om ....o fi careva care sa mi explice si mie toate aceste lucruri? va rog frumos ....Va Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna !Imi visez fostul prieten foarte des,aseara am visat ca,el era in fata casei mele cu mai multi prieteni si eu incercam sa incui poarta si nu puteam,apoi am intrat in curte la mine si m.am pus sa intind haine pe ata si dintr'o data ata sa lasat apoi a venit el sa ma ajute sa pun ata bine in momentul acea imi doream sa ma sarute sa ne impacam ..ce semnifica acest vis???

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună!
    Ai putea Diana, te rog,să-mi zici dacă și/sau ce anume semnifica visul următor? Mulțumesc anticipat

    Eu am avut un vis lung și ciudatel! Se făcea că eram pe la facultatea de medicina, dar nu studentă, ci doar participam la un curs de chimie.A doua zi, sâmbătă, m-am dus la servici ca ne chemase 😋 și când am plecat mă duceam iar la cursul respectiv. În drum spre…Mă sună fostul iubit și-mi zice: hai vii în spatele magazinului să ne vedem?
    I-am zic că ce rost are întâlnirea asta. Are acum pe cineva și nu prea e corect. S-apoi daca fac ce-am făcut o să iasă ce-a ieșit. Dar el tot hai. În fine, i-am zis că nu sunt in zona și că merg la un curs… dar nu știu cum a inceput ceartă..
    Am incercat să-i explic că nu are rost sa ne certam, dar nimic. Cearta! Mi-a închis și și-a închid telefonul.
    Eu mergeam și încercăm să-l sun să îi explic situația și m-am trezit că ajunsesem la un pod pe care vroiam să-l traversez dar avea o treapta de doi metri inaltime și eu cu telefonul la ureche nu reușeam să mă cațăr. Așa că am luat-o ușurel pe marginea răului și puțin mai la vale era un alt pod, dar de data asta normal. Amândouă poduri erau din piatra/ beton..
    Nu mai știu dacă am traversat sau nu (desi asta era intenția) . Apoi m-am trezit în cartierul unde am locuit și că vroiam sa merg acasă să mă culc că eram obosită și supărată. Stăteam cu cheia in mână pregătită să ajung mai repede.Aici am întâlnit o colega ce își îmbrățișa soțul pe trotuar de parcă sărbătorea ceva. In fata mea, în depărtare, se ridica pe cer, de la o festivitate, o figurină gonflabilă și cifra 23 mare. Am întrebat ce înseamnă și a zis că sărbătoresc 23 de ierni. 😕
    Am plecat în continuare, dar realizând că nu mai stau in acel cartier, am zis sa merg la ascunzătoarea mea sa stau puțin în liniște că nici nu mai știam unde stau.Eram debusolata total din punctul asta de vedere.
    Ajungând acolo, că intr-o camera mica si lunga ca un hol, am găsit un pahar cu lapte. Când să-l beau apare un tip, un tigan. M-a luat la vorbă dar eu abia așteptam să plece să mă lase în liniștea mea și să-mi beau laptele. Dar el zice că acolo locuiește și că el a amenajat zona…M-a uitat de jur împrejur și aveam intenția să plec….Apoi m-am trezit…

    RăspundețiȘtergere
  22. buna... azi noapte am avut un vis un pic cam ciudat sunt despartita de fosta mea pr de 5 luni iar azi noapte am visat ca au venit parinti ei la mine acasa in vis eu dormeam si a venit mama fostei iubite la mine in camera si incepea sa planga m-am trezit uimit nu stiam ce se intampla am intrebato ce sa intamplat si imi povestea ca sotul ei o bate . ...dupa care a inceput sa povesteasca de fosta mea pr nu am inteles prea multe despre asta .... ce sa cred despre acest vis???

    RăspundețiȘtergere
  23. Un barbat a visat ca merge pe un cal alb sa o răpească pe femeia iubita îmbrăcată în rochie rosie ținută de 5 pitici de trena

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna
    Am visat ca sunt casa fostei iubite dar ea nu era acasa eram cu mama ei era o casa totul murdar in ei totul stricat incercam sa repar ceva dar nu mi se primea si am zis ca voi veni mine si voi face kum ai zis asta a aparut si foasta iubita imi pare mie ca inca cu o fata sau numai ea in timpul cela cind a aparut ea eu deja ma imbrakam totul in alb in haine albe eram diferit fata de eii
    parca ceva am vb cu eii dar ce anume nustiu
    man trezit

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua ..vreau si eu interpretarea unui vis ..in ultimul timp il visez pe fosul in toate ipostazele ( uneori lam visat cu diverse fete ca fiind viitor tata ) alta data mam visat cu el insarcinata si ma casatoream cu el ..lam visat ca ma imbratisa si faceam dragoste .iar ultima oara lam visat caa suna spunandu mi ca vrea sa ma vada ( tin sa mentionez ca noi mai vorbim dar nu ne mai vefem dekt daca ne intalnim intamplator ..recunosc ca il mai iubesc dar nu stiu de ce il tot visez daca nu e langa mine ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna
    am si eu o curiozitate
    nu inteleg de ce deja de câteva ori o tot visez pe fosta soție a sotului meu.nu ma gândesc deloc si tot o visez.au si ei în copil împreună si in vis mai mereu ii spun sa se impace sau sunt geloasă
    ce poate însemna?multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  27. Am visat-o pe fosta ca îmi făcea curte ( Menționez ca fosta era o femeie ce avea un bărbat tirist pe Italia pe care îl înșela cu mine si cu alți motiv păcate am părăsit-o lăsându-mi un gol imens in suflet )
    De 1an am o relatie cu o alta fata cu care din punctul de meu de vedere îmi merge perfect .
    Aseară am visat-o pe fosta cum ca încerca sa se bage in seama cu mine , eu mergeam cu o bicicleta prin oraș la care ea îmi smulge bicicleta si se plimba pe ea in jurul meu zâmbind eu Ma țin după ea si ajungem pe un deal nepopulat unde ea se dezbracă iarbeu ii după vreo 5 min ii spun :"Ce ai planuri sa îmi stricirelatia ? Ești geloasa ? Hai unde ai camera ascunsa " Ea Răspunde :" îmi e dor de tine ...hai sa o facem încă o data " după ce manasigur ca nu e un flagrant se întâmpla in inima mea si acum mai rămâneam la acele momente.... apoi Ma trezesc .... cam așa s-a întâmplat totul , ce credeți ca ar însemna? Credeți-Ma o urăsc pe fosta in viața reala de s-ar întâmpla așa nu m-as uita la ea nici dacă ar cădea in Șanț si ar avea nevoie de ajutor , am fost foarte foarte umilit de ea ....atât public cât si moral !

    RăspundețiȘtergere
  28. chiar dupa ce m-am despartit de iubit am visat cum ma cerea de nevasta, inel tot foarte clar..iar acum cateva zile ca ma salva de la a sta cu alt barbat..sunte despartiti doar de o luna

    RăspundețiȘtergere
  29. Bună! Am visat ca eram cu bicicletele cu tatal meu si era si fosta. Fosta a rămas in urmă iar eu am vazut-o. Eram pe un pod si la capatul podului o astepta cineva...ea a vazut ca am observa-o si a incercat sa mearga tot mai tare iar eu ma chinuiam sa o ajung. Pana la urma am ajuns-o...Era mama ei. Fostei ii era foarte frig si eu aveam doar o cămașă, sa ca i-am dat camasa mea si am ramas la bustul gol. Dintr-o data ne-am trezit intr-o masina si ea conducea. Eu eram in dreapta ei si am intrebat-o daca are vreun prieten si mi-a zis ca multi si eu mirat si increzator pe mine i-am zis hai sa ne impacam si ea doar s-a intors la mine m-a privit in ochii si m-a intrebat vrei tu asta? Si...de aici m-am trezit tulburat chiar. Ce vrea sa însemne??

    RăspundețiȘtergere
  30. Sotul meu mi-a lăsat pentru o altă doamnă, după ce am fost căsătorită, am putut am face tot cu omul meu vine înapoi la mine, dar el spune el ca mine, aşa că am decis, o dragoste de rolă contact ma ajutat să exorcizeze , care a adus înapoi meu ex-iubitori, dacă doriţi să cu prietenul tău ex-spate (greatmutaba@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  31. Am visat cum fosta prietenă a vrut să .ă sărute şi eu nu am ezitat să fac acelaş lucru, de odată am simţit un sentiment foarte ciudat... cred că de fericire, chiar ieram foarte fericit.
    Ce semnifi ă acest vis?.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna! De câteva zile o visez pe fosta iubita neam despărțit de ceva timp și în vis îmi apare că suntem împreună și că suntem fericiti,ea treptat spune că vorbește cu altcineva și nu mai dorește să avem o relație amândoi incontinuare,am incercat de multe ori sa o conving sa fie incontinuare împreună,ii spui sentimentele mele față de ea și ea nu îmi spune nimic,am mai vorbit cu ea la telefon dar rar,am fost și după ea sa o vad sa ii mai spui de sentimente de ce a fost între noi dar degeaba,și când vorbim la telefon îmi vorbește frumos dar când ne întâlnim e un pic mai diferita ce înseamnă,mai există șansa de împăcare între mine și ea.Eu zi de zi mă gândesc la ea.Ce as putea face.

    RăspundețiȘtergere
  33. Bună! Te rog sa îmi răspunzi și mie, te rog din suflet. Eu îmi visez fostul iubit foarte rar, dar de fiecare data ma trezesc tulburata. Ultima oara l-am visat alături de familia mea și de actualul meu,era ciudat, ma simțeam bucuroasa, dar simțeam încă un sentiment pe care îmi e greu să-l descriu. Se înțelegea foarte bine cu ai mei, ceea ce e ciudat, ai mei nu l-au plăcut niciodată. Între timp, nu știu cum, am ajuns în punctul în care eram urmăriți, urmă să se întâmple ceva rău, dar nu îmi era frica. El se uita asa frumos la mine, îmi explica niște chestii legate de noi, dar nu mi le pot aminti. Ideea e ca alături de alți prieteni ai lui, ne ajuta. Făceam provizii de mâncare, pregătiri. Murise mulți. Știu ca dispăruse și el la un moment dat, însă mă simțeam protejata de el. Nu mai suntem împreună de aproape 2 ani, l-am văzut cu câteva zile înainte și mi-am dat seama ca orice ar fi, mereu va avea un loc micuț în inima mea. Acest vis m-a bulversat, iar cu cât timpul trece mai mult, cu atât îmi aduc aminte mai multe detalii din vis..

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna. Am avut o relatie ... acum Sunt singur de un an .. am visato pe fosta mea iubita ca eram la ea acasa ne jucam in pat etc.. ne intelegeam foarte ok. Precizez ca ca fosta mea iubita are relatie .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.