Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor


Atunci cand vezi in vise cum fostul prieten/fosta prietena, fostul iubit/fosta iubita, fostul sot/fosta sotie se saruta sau se cearta cu tine, ori cum se impaca si reia legatura cu tine, ti se sugereaza, in general, ca ceva sau cineva din viata actuala te face sa ai aceleasi simtaminte ca si cele pe care le-ai trait cu aceasta/aceasta. Astfel de vise te pot avertiza asupra unei turnuri asemanatoare in conexiunea ta sentimentala prezenta. Este posibil ca ceea ce ai invatat in relatia ta anterioara sa trebuiasca sa fie aplicat in cea actuala, astfel incat sa nu repeti aceleasi greseli. Pe de alta parte, acest tip de vise pot reflecta trairile pozitive si timpurile frumoase pe care le-ai impartasit cu fostul iubit/fosta prietena. Daca visezi ca ti-ai reinchegat legatura amoroasa cu o persoana iubita altadata sau ca aceasta se intoarce la tine, acest lucru nu inseamna, in mod necesar, ca asa se va intampla si in realitate. Acest vis poate fi declansat de o schimbare importanta in actuala ta relatie de cuplu ori poate marca cat de mult si-a pus amprenta asupra sufletului tau relatia ta din trecut.

Interpretarea si semnificatia viselor

Vise despre fostul sot/fosta sotie

In particular, fostul sot ori fosta sotie ce apare in visele tale indica o situatie neplacuta din prezent, de care vrei sa scapi. Ti se transmite, in acest fel, ca treci printr-o conjunctura din viata de cuplu aidoma celei trecute, care iti provoaca nefericire ori frustrare. Intr-o alta interpretare, visul in care esti impreuna cu ex-ul/ex-a implica ca reiei subconstient tendintele din vechea legatura in doi in cea prezenta. Faci aceleasi erori si reactionezi la fel ca si atunci.

Visul in care fosta sotie/fostul sot lipseste, dispare, denota ca iti lipseste un anumit aspect din vechea relatie. O situatie din viata curenta iti poate aminti de conexiunea afectiva de altadata. Intr-o interpretare diferita, un astfel de vis pare sa semnifice ca ai ajuns pe o treapta a existentei in care te-ai desprins complet de persoana indragita din trecut.

Visele pe parcursul carora ex-sotul/ex-sotia moare indica faptul ca simtamintele fata de acesta/aceasta au "murit" intru totul. Ti se adevereste astfel ca ai terminat cu trecutul si ca esti gata sa te dedici unei noi legaturi romantice.

Din alt punct de vedere, visele despre fostul partener de casatorie pot reprezenta aspecte ale tale pe care le-ai neglijat pana acum.

Inselat in vis? | Interpretarea si semnificatia viselor
Sarutul din vis – Simbol si semnificatie
Iubitul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Vise despre fostul iubit/prieten

In cazul in care visezi un fost prieten din adolescenta ori tinerete, ti se reflecta nazuinta de a te bucura de o relatie in doi mai libera, mai lipsita de constrangeri. Acest vis te poate aduce inapoi in vremea cand responsabilitatile sau statutul de adult (de om casatorit, eventual) nu interveneau in spontaneitatea unei legaturi sentimentale. Simti nevoia sa recuperezi incitarea, libertatea si vitalitatea tineretii de care este vaduvita actuala ta relatie. Daca ai visat ca fostul iubit te raneste (afectiv) sau te ignora, inseamna ca nu mai trebuie sa te gandesti la el si sa depasesti aceasta faza din viata ta. Un vis in care fostul prieten se intoarce la tine indica nazuinta ta ca acest lucru sa se petreaca in viata reala. Dintr-o alta perspectiva, poate avea semnificatia ca aspiri sa fii din nou intr-o conexiune in doi (cu altcineva)si sa te simti iubita/dorita.


Visul de-a lungul caruia fostul prieten iti da sfaturi legate de actuala ta relatie de cuplu poate reprezenta un mesaj din partea subconstientulu tau, ce iti semnaleaza sa nu faci aceleasi greseli cu cineva ca si cele pe care le-ai facut cu fostul amic.

Atunci cand visezi ca fostul iubit iti daruieste un inel sau te cere in casatorie lasa de inteles ca relatia cu el te-a determinat sa te simti fericita ori implinita intru totul. Acest vis nu inseamna neaparat ca iti doresti sa fii iarasi alaturi de el, ci ca tanjesti dupa o alta legatura de cuplu capabila sa te implineasca. Dintr-un alt plan, astfel de vise oglindesc finalizarea unei etape a existentei si inscrierea pe un nou parcurs al destinului. Esti gata sa te separi afectiv de fostul iubit. Faptul ca el te cere in casatorie are semnificatia ca tu si numai tu ai puterea de a hotari, de a spune "da" sau "nu."


Daca ai visat ca fostul prieten este internat intr-un spital, inseamna ca ai inca probleme asociate cu despartirea de el. Exista niste chestiuni nelamurite inca! Daca el este externat din spital, acest lucru semnifica reusita ta de a lasa totul in urma legatura ta afectiva cu acesta.

Visele in decursul carora fostul iubit te mangaie ori iti face un masaj reflecta necesitatea de a te debarasa de un excesiv impuls de a te apara din punct de vedere afectiv, de a nu te implica intr-o noua relatie din pricina sentimentelor amare pe care ti le-a lasat trecuta ta legatura de cuplu. Poate ca te-ai blazat, poate ca ai suferit o mare deceptie in dragoste, si ramai in carapacea ta, inalti un zid intre tine si cei din jurul tau. Trebuie sa iti recastigi increderea in oameni!

Un vis in care fostul iubit iti face cadou un animal impaiat lasa de inteles ca te straduiesti sa fii cat mai sigura de conexiunea sentimentala prezenta. Acest lucru nu implica faptul ca doresti ca fostul sa revina la tine. Intr-o interpretare diferita, un astfel de vis poate semnifica aspecte superficiale ale legaturii cu ex-ul tau.

Atunci cand ai visat ca fostul partener te rapeste, ti se dezvaluie ca acesta continua sa aiba o afectiune fata de tine.

Visul pe parcursul caruia pleci/fugi impreuna cu fostul iubit denota ca actuala ta relatie de cuplu nu se ridica la nivelul de impartasire afectiva a celei anterioare.

Daca vezi intr-un vis cum tu si fostul prieten aveti grija de un copil (bolnav) sugereaza ca exista inca ceva care va leaga unul de celalalt. Intr-o interpretare alternativa, inseamna ca te simti blocata intr-o anumita circumstanta a vietii.

Visul in care fostul iubit se muta in casa ta marturiseste ca, chiar daca nu mai sunteti intr-o legatura sentimentala, aveti capacitatea sa ramaneti pur si simplu amici, fara a avea resentimente unul fata de celalalt.

Vise despre fosta iubita/prietena

Atunci cand visezi ca fosta prietena este gravida, semnificatia visului difera in functie de paternitatea viitorul copil. Daca visezi ca acest copil este al tau, inseamna ca subconstientul tau te imboldeste sa reiei legatura cu fosta iubita. Daca acel copil nu este al tau, ti se semnifica faptul ca ai reusit sa accepti ca legatura ta amoroasa cu ea s-a terminat odata pentru totdeauna. Iti pasa de ea chiar daca esti constient ca nu veti mai fi vreodata impreuna.

Un vis despre actualul partener al fostei tale prietene poate dovedi un simtamant de nesiguranta. Intr-un fel sau altul, ea este prezenta, fizic sau afectiv, in actuala ta relatie de cuplu.

Daca o zaresti in vise pe mama fostei iubite, inseamna ca anumite lucruri dintre voi nu si-au aflat inca solutionarea. Poate ca vrei sa reinnozi legatura cu fosta iubita apeland la mama ei!


Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2015 Rating: 5

240 de comentarii:

  1. Am visat recent ca iubitul meu plecase intr-o delegatie de cateva zile, ne-am luat la revedere toate bune si frumoase, dar la putin timp dupa ce el a plecat un fost prieten apare la usa casei mele, foarte nervos, agresiv si a dat sa ma loveasca, chiar in clipa aceea actualul a aparut sa imi ia apararea. Care ar putea fi semnificatia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe de o parte, visul tau poate marturisi ca inca nu te-ai eliberat de temerile pe care ti le-a creat in suflet un fost prieten violent saua buziv. Pe de alta parte, un astfel de vis semnifica ca te simti protejata de actualul tau iubit sau ca, chiar daca el tinde sa fie uneori vioelnt, ai in credere ca isi poate stapani aceste impulsuri nefericite.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Ineamna ca te doare caapul ori vrei ficat ori nu ti-ai luat nurofenul ori nu stiu . Uita-te la ceva spiritual si mai gustos , adica ceva mai putin amar

      Ștergere
  2. Am visat ca tatal copiilor nostri pe care i a parasit de la nastere a revenit la noi in casa si dupa el fosta lui sotie cu care ma certam si eu si el...doar ca stiam ca sunt ei dar nu le vedeam chipurile .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca un eveniment din viata reala, legat poate de copii, ti-a declansat acest vis. Poate ca iti doresti, subconstient sau nu, ca tatal sa isi cunoasca copiii si sa aiba grija de ei. Oricum, in vis traiesti din nou timpurile cand erai impreuna cu el si va certati cu fosta sotie.

      Ștergere
    2. Ajutama te rog imi tot visezi fostul iubit si mereu il simt il simt cind ma atinge cind ma saruta si mereu il visezi ca ma saruta ca ma îmbrăţişează.... ce inseamna...? Te rog Ajutama

      Ștergere
  3. Multumesc mult pentru interpretare care este la obiect.intradevar imi doresc sa sune macar sa intrebe de ei daca sunt bine fiindca el i a cunoscut dar nu se implica deloc in cresterea sau educarea lor.o zi frumoasa sa aveti !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am visat-o pe iubita fostului meu, cu care m-a inselat. El plangea dupa mine, iar ea imi tot spunea ca nu trebuie sa ma bag intre ei. Parintii lui incercau sa ne impace. Ce ar putea semnifica? Mentionez ca inca nu m-am vindecat complet si mai am sentimente pentru el,desi ne-am despartit acum 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut un vis atat de real cu fostul sot.Relatia noastra s-a incheiat brusc, nu s-a terminat natural.
    Am visat ca dorea sa ne impacam, mi-a trimis un bilet in care imi marturisea dragostea.Sotia lui murise.Imi spunea ca niciodata nu a murit ce a fost intre noi.A fost atat de intens totul incat m-a tulburat teribil, inca nu imi revin.Eu nu m-am mai gandit la el, mi-am refacut viata, ne-am despartit acum 8 ani.
    Nu inteleg contextul in care l-am visat si..de ce tocmai acum?!
    Daca m-ati putea ajuta cu o interpretare v-as fi profund recunoscatoare.
    Mentionez ca pe parcursul vietii am avut de multe ori vise premonitorii care s-au intamplat cu lux de amanunte la scurt timp..
    Nu cred ca e cazul acum dar..totusi

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Am o intrebare. Acum 2 saptamani m-am despartit de prietenul meu. Cred ca am iubit cel mai mult in viata mea si cu cateva zile inainte sa ne desartim el mi-a jurat ca nu a iubit pe nimeni atat cat m-a iubit pe mine. Mi-e foarte dor de el, dar nu il pot cauta... ceva ma opreste. Il visez de cateva seri, dar aseara am visat ca eram intr-o casa [ nu stiu a cui era] ,iar el ma striga. M-am dus la el si m-a pus pe genunghii lui... Mi-a mangaiat parul si m-a sarutat. Mi-a zis ca el stie ca eu sufar chiar daca nu ii spun asta si ca ma roaga sa nu mai plang. Mi-a zis ca stie ce face si ca se va intoarce, dar sa ii promit ca nu mai plang. Apoi m-a sarutat iar si a iesit din casa. M-am trezit... Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O casa reprezinta de obicei sinele sau sufletul tau. O casa straina, precum cea din visul tau inseamna ca exista un lucru despre tine pe care nu l-ai descoperit inca, sau semnifica emotii ori sentimente reprimate, cu care nu vrei sa te confrunti. Prezenta pentru o vreme in acea casa a prietenului tau indica ca emotiile sau sentimentele respective sunt legate de el. O parte din tine insati (subconstienta) incearca sa te mangaie, sa-ti aline durerea de a fi despartita de prietenul tau. Plecarea lui din casa reprezinta despartirea de tine, dar aceasta parte a ta incearca sa iti sugereze ca el stie cat suferi si ca va reveni la tine (pentru ca, in vis, prietenul iti spune ca se va intoarce). Acest vis constitue asadar un mod de a te consola si a-ti da sperante. Nu vreau sa fiu cruda, dar asta este. Desigur, intr-o alta interpretare, acest vis poate fi unul premonitoriu, vestind impacarea cu prietenul tau. Vise de acest tip sunt rare, dar cine stie?

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru răspuns. Ideea e ca m-am rugat mult pentru un semn... si am considerat acest un semn. Poate par naiva. Nu ma gandesc la el des, nu-l caut si nu vorbesc despre el si totusi il visez in fiecare noapte. Cam ciudat...

      Ștergere
  7. am visat pe fost sot eram intro casa cu doua fete a venit la cineva si eu vorbeam cu el dar el nu vorbeste cu mine si era jos eu eram la ejat ma iutam pe geam dupa el voiam sa ma duc dupa el dar nu gaseam isire si iar ma iutam pe geam nu mai era se inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simti nevoia sa comunici din nou cu fostul tau sot, dar cineva din viata reala (o femeie poate, sau doua) te impiedica sa faci asta.

      Ștergere
  8. Am visat ca iubitul meu se sărută cu prietena mea din copilărie. ..iar eu stau și mor de nervi lângă ei,dar niciunul nu îmi da atenție. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa inteleg ca nu primesc niciun raspuns?

      Ștergere
    2. La mijloc poate fi un sentiment nemarturisit de gelozie fata de orice alta fata care ii este in preajma sau despre temerea ca el te-ar putea insela.

      Ștergere
  9. Buna! Aseara am visat ca fostul meu prieten se plimba prin fata blocului, iar eu am iesit la fereastra si l-am intrebat daca vrea sa cobor si mi-a raspuns hotarat " Normal!". Mi-a luat mult pana am coborat si eram cu gandul la el ca sta si ma asteapta afara. Cand am coborat, statea in fata usii si avea lacrimi in ochi. Am vrut sa ma duc sa il iau in brate, dar din spatele lui a aparut un baiat pe care eu il stiu doar din vedere. L-am lasat pe fostul meu prieten si am inceput sa vorbesc cu acel baiat. Apoi dintr-o data fostul meu prieten a disparut, iar eu l-am sunat sa il intreb unde e... Am inceput sa plang si m-am trezit. Ce inseamna asta? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ioana. Visul tau poate sa tradeze simtamantul subconstient (de remuscare) ca ar fi trebuit sa-l menajezi pe fostul prieten sau ca i-ai gresit cu ceva ori nu i-ai luat in seama adevaratele lui sentimente pentru tine.

      Ștergere
  10. Am visat ca m-am despartit de iubitul meu si ca suferea dupa mine. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am visat ca ma dusesem la bloc la fosta mea iubita din adolescenta si mai eram cu partenwra mea si doua pers. acoolo iera un mort care nu al vedeam la un momendat a coborat o miresa ne am anghesuit sa o vedem cand am vazut iera chiar fosta mea iubita cand am vazuto am fugit si mam ascuns ansa cele trei fete care ai tinea trena se uita spre coltul blocului unde ieram eu ascuns.

      Ștergere
  11. am visat facem dragoste cu fostul sot si nu neam simtit bine neam oprit si am intrebat mai esti cu prietena ta a zis ca da sant cu 5 femei ce inseamana in vis ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna :)! In ultimele nopti il visez pe fostul meu iubit, destul de afectuos ce-i drept. Tind sa mentionez ca ne-am despartit acum un an dupa 4 ani de relatie. Intre timp am mai iesit cu o alta persoana, dar a fost un esec. Acum, am un iubit si am ajuns sa simt iar fluturasi in stomac, insa problema e ca iar imi apare fostul in vis (apare in perioada in care incep sa ies cu cineva)..Oare de ce? Apropiatii spun ca actualul seamana bine cu fostul, atat fizic, cat si la comportament. Acesta poate fi motivul pentru care il visez? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-as bucura tare mult daca as primi un raspuns.. :)

      Ștergere
  13. Am visat ca actualul meu prieten vb cu un alt prieten ca m.am maritat cu el si eu astept un copil? Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!l-am visat pe fostul meu prieten la o scara de bloc cu actuala lui prietena,cu mine si mai multi amici,iar eu cand i-am vazut am fugit si m-am pierdut.Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  15. Am visat fosta iubita de care am fost extrem de indragostit si m-am despartit acum 6 ani si cu care am rupt legatura definitiv pana acum o luna cand am vorbit putin pe facebook .Am visat ca am intalnit-o intamplator pe un deal fiind cu sotul ei si copilul lor.Sotul ei era mult mai batran decat ea cu vreo, 15 ani...Sa zic zic asa vreo 40-42 cu par carunt si copilul cam 3 ani.El zambea in vis parea f fericit. Eu eram mirat si vroiam sa o intreb ce e cu ea , altu mai tanar nu si-a gasit?Dar nu am intrebat-o pentru ca am zis sa fiu politicos.Ea in realitate nu e nici casatorita si nici nu are copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna Diana?

      Ștergere
    2. Desigur, visul ti-a fost provocat si de regasirea ei pe Facebook. Intalnirea pe un deal reprezinta o culme a vietii tale si/sau a ei. Sotul si copilul pot semnifica o realizare a ei de dupa despartirea voastra, o realizare care a maturizat-o si a implinit-o, dar care i-a oferit un parcurs promitator in continuare. Poate ca priveste din alta perspectiva viata fata de acum 6 ani, iar lucrul acesta te-a surprins.

      Ștergere
  16. Am visat ca fostul meu prieten incearca sa ma caute iar eu nu ii raspund ...1. Pt ca am o relatie serioasa de aproape 2 ani si 2. Nu vreau sa mai aud de el. Apoi fostul iubit m-a rapit si m-a tot intrebat daca vreau sa ne imimpacam si lucruri de genul asta si am zis nu la tot. Apoi m-a lasat sa plec si peste cateva zile s-a sinucis. Si toti ma invinuiau pe mine care nu mai aveam nici o legatura cu el si el avea prietena... ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o visez tot timpul pe fosta mea prietwna ansa a trecut mai mult de 10 ani nu a fost nimic serios antre noi dar fizic si moral cel putin da pt mine .ultima data am visato miresa ma doare sufletul inima sant antr-o relatie de11 ani care nu ma dus nicaieri ce sa-i sp mihaela bebe te iubeste daca aveti fr-o ideie ce si de ce o visez tot timpul. va rog sa ma ajutati

      Ștergere
    2. Mihaela tu esti eu sant bebe!!

      Ștergere
  17. Am visat ca fostul meu iubit este nefericit si neimplinit in actuala relatie...nu l-am prea uitat si am aflat ca este cu altcineva si oarecum am trecut peste...ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  18. Am visat ca fostul meu prieten este nefericit in actuala relatie. Ne-am despartit recent, dar eu nu l-am uitat...el, sincer nu prea stiu, cert este ca are o noua relatie. Ce inseamna visul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Desigur, acest vis reflecta simtamintele tale fata de aceasta despartire, faptul ca inca mai tii al el. In sinea ta, in subconstientul tau, iti doresti ca el sa fie nefericit (inclusiv in actuala lui relatie). Trebuie sa te desprinzi de astfel de simtaminte, care iti fac rau si iti blocheaza drumul spre viitor.

      Ștergere
  19. Inseamna ca, ti ai dori in subcontient sa nu fie implinit in relatia actuala,poate chiar pt.o reimpacare.Nu uita insa,,,aparentele,,din vis....inseala.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,

    Am visat ca aveam foarte multe buchete de flori in culori pastel - galben, alb, violet. Nu-mi aduc aminte exact daca le-am primit de la fostul prieten sau nu, dar el era in vis si dorea sa ne impacam. A vrea sa precizez ca suntem despartiti de jumatate de an si ca de o luna jumatate nu am mai tinut deloc legatura. Eu am vrut foarte mult sa ne impacam, dar el a fost cel care nu si-a mai dorit.

    Ce semnificatie are acest vis? Nu am mai visat niciodata atatea flori frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Aseara mi am visat prima mare dragoste cum ma cauta si imi spunea, defapt s plângea de noua lui "relatie"/ familie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Gogle+ sau/si pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  22. Am visat ca ma rugam de fosta mea iubita sa ne impacam si intre timp a intrat cineva pe usa,oare ce semnifica acest vis

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna, Diana! De curand am inceput o relatie, insa aproape in fiecare noapte il visez pe fostul iubit. Am fost 5 ani impreuna, dar in urma cu un an ne-am despartit brusc.In vise e foarte afectuos cu mine, iar visele par atat de reale..Nu mai stiu ce sa inteleg sau ce sa cred. Ma poti ajuta? Multumesc :)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ioana. Acest vis nu inseamna neaparat ca mai ai o mare afectiune fata de fostul tau iubit. Tocmai din cauza faptului ca ai inceput o noua relatie, subconstientul tau nu se poate opri sa faca asocieri cu fosta ta relatie, sa iti readuca in minte fostul partener, si poate chiar sa te provoace sa faci comparatii intre prezenta ta relatie si cea mai veche. Desi fosta ta legatura de iubire a fost de durata, incearca sa nu o idealizezi si sa o vezi mai reusita decat cea oe care abia ai inceput-o.

      Ștergere
    2. Am inteles :). Multumesc frumos, Diana!

      Ștergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Diana, am visat ca fostul sot a venit la ziua fetei noastre impreuna cu nasul nostru si mia spus ca sa imi vad de viata si sa fiu fericita ca el este foarte fericit si ca asteapta un copil cu fata cu care este acum, si acest lucru la repetat de foarte multe ori si asta ma facut sa incp sa plang in vis si sa reactionez foarte urat. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Stella. Acest vis poate dovedi ca nu te-ai impacat inca (subconstient) cu despartirea de fostul sot. Desi o parte din tine iti transimite ca el are deja o alta viata (in care poate fi fericit si poate avea un copil cu altcineva), o alta parte a ta nu este satisfacuta de acest lucru, nu poate accepta ca el poate fi fericit fara tine si fiica voastra.

      Ștergere
  26. Am visat ca fosta iubita a iubitului meu a venit in casa in care stam impreuna mea furat cheile de la casa si lea aruncat vreau sa stiu ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o problema de identitate. dar... Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Blogger, Gogle+ sau/si pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  27. Buna Diana! Acum 2 zile am fost parasita de iubitul meu, pe care il iubesc enorm si care a zis ca nu mai crede in relatia noastra, care a durat doar 3 luni. L-am visat acum cum se saruta de fata cu mine cu alta femeie. Cand am vazut aceasta scena, am inceput sa plang si am luat-o la fuga. Pe drum a inceput o furtuna, iar visul meu s-a terminat pentru ca m-am trezit plangand. Ce semnifica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lorena. Desigur, in primul rand, acest vis reflecta dezamagirea ta, dar si temerea ta ca ar putea fi impreuna cu o alta femeie. Furtuna din vis reprezinta tocmai mania, furia, tristetea ta provocata de ideea ca s-ar putea petrece asa ceva. Treci printr-o perioada grea, dar nu ai cum sa infrunti inevitabilul. Incearca sa il uiti!

      Ștergere
  28. Am visat ca eram intr'o casa necunoscuta cu fosta iubita in dormitor, apoi am mers la baie si cand am vrut sa vin inapoi am dat de 4 usi si daca intram pe una ieseam pe una din cele 5 dar apoi am ajuns in bucatarie unde am gasit fara sa caut praline de ciocolata pe care am evitat sa le impart cu ea si am stat in bucatarie sa le mananc apoi le-am pus in buzunar.Cand aud ca plange si fuge spre mine speriata zicand ca nu ma gasit, tttot ma cautat si ma strans in brate si mi-a zis sa nu o mai las niciodata singura.apoi am mers in dormitor ma intrebat unde am fost si iam zis la baie, am scos pralinele si iam dat si ei.Era foarte plansa de ii curgea rimelul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba probabil despre un simtamant de remuscare fata de o greseala facuta fostei iubite sau, pur si simplu, despre regretul ca nu mai sunteti impreuna. Poate ca ai fost egoist in relatia cu ea, si acum ai vrea sa indrepti acest lucru.

      Ștergere
  29. Buna! De cand m-am trezit Tot incerc sa aflu ce poate semnifica un vis. Am visat ca eram cu cativa prieteni si a aparut fostul meu iubit, zicandu.ne ca are ceva de rezolvat si noi ne.am oferit sa il ajutam.. Asa am plecat impreuna si am ajuns langa un șanț cam mare si nu puteam sa trec iar el a fost rabdator, imi spunea "iub" deci cred ca ne impacasem, si m.a ajutat. Iar la intoarcere m.a trecut in brate, si chiar daca era sa ma scape, m.a pus in siguranta. Ma simt ciudat si intr.un fel vinovata deoarece am un iubit de 4 luni si eu sustin ca sunt prea fericita si am uitat de fostul, si nu stiu de ce visez asa ceva.. ce parere ai? ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Beatrice. Sunt doua variante... Fie fostul iubit te-a sustinut foarte mult in niste demersuri importante de ale tale, fie actualul tau iubit nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, desi nu realizezi inca acest lucru pe plan constient.

      Ștergere
  30. Am visat ca eram pe plaja iar de.o data a aparut fostul meu iubit si am stat cu gasca vreo 3 minute dupa am plecat doar noi 2 sa ne plimbam si ne.am oprit pe o banca si vorbeam iar de.o data i.au dat lacrimile si cand l.am intrebat ce are a zis ca inca ii e dor de mine si m.a luat tare in brate...ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, iti raspund maine la prima ora, am rezolvat o chestiune personala.

      Ștergere
  32. Am visat cum fostul iubit spune ca nu se mai gândeşte la mine şi că nu îi mai este dor, şi că eu trebuie să trec peste despărțire pentru că el nu e persoana potrivită pentru mine totuşi el mă ținea strîns de mână şi mă săruta în acest timp.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna Diana. Am visat ca eram cu iubitul (in momentul de fata suntem despartiti) si a inceput sa ploua. Purtam amandoi incaltaminte alba iar la un moment dat,mergeam prin noroi,dar incaltamintea era mereu curata. Apoi, nu stiu cum,amandoi alergam desculti prin ploaie,dar pe un drum. Senzatia in vis,a fost una placuta,dar as vrea sa stiu ce poate insemna. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intepretez numai visurile celor care se împrietenesc cu mine înscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut ! Am visat ca eram cu fosta prietena intr.un parc ( cunoscut de noi ) si eram in preuna si vorbeam si dupIa am inceput amandoi sa plangem si am plecat si dupa vorbeam la telefon ..si dupa un timp iar ne.am intalnit

    RăspundețiȘtergere
  36. Am visat-o pe fosta mea prietena, care tot incerca sa vorbeasca cu mine si eu nu o băgăm in seama..Voiam sa stau cu o prietena de a ei dar parca ceva ma impiedica sa fac asta cu toate ca noi nu mai eram impreuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspund numai la comentariile celor care se împrietenesc cu mine înscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  37. Buna. Am si eu o nelamurire... Am avut o relatie de 1 an jumate cu un baiat, dar din cauza unor probleme ne-am despartit intr-un mod jalnic. L-am iubit, il iubesc enorm de mult... SI totusi avem deja aproape 5 luni de cand nu mai suntem impreuna.. dar in timpul acesta noi am mai vorbit, el are pe altcineva si eu acum la fel... si de curand am intrerupt orice legatura.Dar ma gandesc mereu la el ... De multe ori ma uit sa vad daca e online, si vad ca e online, si parca cateva minute, cand iesim amandoi de pe cont, cand intram... parca ne urmarim reciproc... Problema este ca am inceput sa il visez foarte des, si mereu in vis ne certam. Iar cand ma trezesc, gandul imi este direct la el. SI sunt trista,suparata... Sunt cu un baiat... dar nu pot sa simt nimic pentru el, stau cu el, ma gandesc la fostul... Imi lipseste enorm de mult. SI inca o problema...Noaptea il visez, iar a doua zi se intampla ceva in legatura cu el... De exemplu: o cauta pe prietena mea numai ca sa aflu eu, ma cauta pe mine si ne certam...mereu mi se adevereste visul. Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna. Am si eu o nelamurire... Am avut o relatie de 1 an jumate cu un baiat, dar din cauza unor probleme ne-am despartit intr-un mod jalnic. L-am iubit, il iubesc enorm de mult... SI totusi avem deja aproape 5 luni de cand nu mai suntem impreuna.. dar in timpul acesta noi am mai vorbit, el are pe altcineva si eu acum la fel... si de curand am intrerupt orice legatura.Dar ma gandesc mereu la el ... De multe ori ma uit sa vad daca e online, si vad ca e online, si parca cateva minute, cand iesim amandoi de pe cont, cand intram... parca ne urmarim reciproc... Problema este ca am inceput sa il visez foarte des, si mereu in vis ne certam. Iar cand ma trezesc, gandul imi este direct la el. SI sunt trista,suparata... Sunt cu un baiat... dar nu pot sa simt nimic pentru el, stau cu el, ma gandesc la fostul... Imi lipseste enorm de mult. SI inca o problema...Noaptea il visez, iar a doua zi se intampla ceva in legatura cu el... De exemplu: o cauta pe prietena mea numai ca sa aflu eu, ma cauta pe mine si ne certam...mereu mi se adevereste visul. Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ariana. Este pacat ca ati renuntat la relatia voastra, si, desi nu v-o spuneti unul altuia direct, va dati seama probabil amandoi ca ati facut o greseala. Stiu ca este greu sa treci pestre mandria personala, dar uneori iti refuzi fericirea perseverand in greseala. Poate ca ar trebuie sa ai o discutie cat mai sincera si mai lamuritoare cu el inainte de a te stradui cat poti de mult sa il uiti.

      Ștergere
    2. Buna. Nu m-am putut abtine.. si intr-o seara l-am sunat! Plangeam, l-am chemat la mine si in 10 minute a venit... desi erau cativa km distanta. I-am spus ca il iubesc si ca mi-a fost foarte dor de el... A ramas surprins, socat... bine'nteles el nu spunea aceleasi chestii. dar se purta frumos.. probabil ca icnerca sa se abtina. dar vedeam ca are lacrimi in ochi. Din pacate nu mai putem fi impreuna, a facut foarte multe, si mi-a implicat si familia in certuri. Sper sa pot trece peste! Multumesc :*

      Ștergere
    3. Multa putere pentru a trece peste asta si mult, mult noroc...

      Ștergere
  39. Buna . Am avut o relație de 6 luni de zile ..cred ca e iubirea vietii mele, nu ma vad fara el in viața .. am ajuns sa il iubesc ca pe ochii mei din cap .a avut multe probleme de sanatate in timpul relatiei noastre si l.am ajutat material si psihic de fiecare data . Dupa care am aflat ca ma insela .. ne.am despartit ..si cu toate ca nu merita , am rămas prieteni, el zice ca " cei mai buni prieteni" .. acuma are o relatie de puțin timp ..si ei ii spune ca o iubește, e îndrăgostit tare de ea.. cu ea face chestii pe care nu le.a facut cu mine .. dar tot ma cauta in continuare ..dar el nu vorbește cu mine ca si cum am fii prieteni .. i.am zis ca nu e ok relatia noastra .. a inselat-o pe ea cu mine .. si a zis ca el nu ar vrea sa renunțe la ea si noi sa ramanem prieteni buni toata viața . Il visez aproape in fiecare seara , si aseara l.am visat cu ea in masina lui ca plecau undeva la drum lung si ea conducea . Cand a fost plecat cu ea din oraș imi dadea mesaje pe ascuns .. ce pot sa înțeleg ca vrea? ..ce mai vrea? I.am zis sa o lasam moarta .. si tot ma cauta ..de fiecare data ma cauta si daca nu ii raspund, ma cauta pana ii raspund si imi zice ca nu vrea sa ma piardă.. si l.am mai visat ca ma luat in brate si ma trecut un prag .. tot timpul cand il visez si ma trezesc de dimineață atunci imi da mesaj . Ne dam cateodata mesaje cu " ce faci" in acelasi timp .. oare de ce se intampla toate astea? Tot ce fac imi aduce aminte de el ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este greu sa te desprinzi chiar de cineva care nu iti merita dragostea. Incearca sa il vezi asa cum este, doar un profitor, un corb carese hraneste cu lesurile iubirilor sale, si nu ca pe un eventual suflet pereche. Gandestete-te la el ca la cea mai joasa finta de pe pmanat, si poate vei scapa de o obsesie nesanatoasa!

      Ștergere
    2. Da este intradevar greu . Daca nu m.ar mai cauta ar fii mult mai simplu pentru mine .. si ma gândesc cum o poate iubii pe ea ? Daca el ma cauta pe mine .. din moment ce iubesti pe cineva nu iti mai trebuie o alta persoana! Parerea mea. Mulțumesc frumos pentru răspuns

      Ștergere
  40. Prima mea iubire a aparut in viata mea la numai 12ani ,dragoste de copii ,un pupic pe obraz ,plimbari de mana etc . il iubeam enorm cu toate ca el era un tip mai dificil in a-si exprima sentimentele dar eu simteam ca ma iubeste la fel de mult ca si mine .anii au trecut si pe la 16 ani am facut dragoste ptr prima data , minunat dragostea mea se intensifica pe zi ce trecea dar el fiind un don juan mai ''iubea '' si altele timp in care eu trebuia sa fiu doar a lui ...ne-am despartit mici perioade in care eu am inceput relatii cu altcnva dar care se sfarseau mereu din acelasi motiv El ,care cum afla ca sunt cu altcnv isi baga codita ...a durat asa pana am intanlit un baiat mai mare decat mine si m-a facut sa imi pierd capul , dupa 4 luni am hotarat sa ne mutam impreuna , vazand asa El s-a retras di joc si totul s-a terminat brusc ,fara discutii fara un adio macar . eu si noul mwu iubit am plecat in afara cnd am implinit varsta de 18 ani ,am ramas acolo 8 ani timp in care nu am venit in tara dwcat o data ...acum au trecut 12 ani de cand am terminat acea relatie cu El in toti acesti ani l-am visat periodic ,vise in care faceam dragoate , discutam etc , vise care ma tulbura , care ma fac sa-mi doresc sa- l vad , sa stiu de el mai ale acum cnd snt in tara si locuim la cateva strazi distanta . te rog incearca sa- mi dai un reapuns sa ma ajuti sa inteleg ce se intampla cu mine ,oare ar trebui sa-l opresc si sa-l rog sa vb ptr ultima data ? Ptr ca de 12 ani nu am vb , nu ne-am salutat doar ne mai privim din cnd in cnd .ajuta-ma cu un sfat te rog . multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am inteles bine, el a fost primul tau baiat/barbat din viata ta. Asa ceva nu se uita usor. Nu cred ca ar avea vreun rost sa il mai contactezi. Atat tu, cat si el v-ati schimbat nu atat fizic, cat psihic odata cu trecerea timpului. Adeseori, visele legate de un fost iubit se refera la situatii actuale, la relatii de cuplu prezente.

      Ștergere
    2. Multumesc ptr raspuns

      Ștergere
  41. Buna! Am visat multe stele cazatoare foarte stralucitoare. De fiecare data cand cadea una imi puneam o dorinta. Singura de care imi amintesc e ca imi doream foarte mult sa ma impac cu un fost iubit. Apoi eram amandoi intr-o incapere pe o banca si cativa prieteni stateau intre noi. Ce ar putea insemna, Diana? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  42. Răspunsuri
    1. Iarta-ma. Din eroare regretabila, nu ti-am putut raspunde pana acum. Visul tau marturiseste despre nazuinta de a te integra in profunzimea universului si de a capata semne calauzitoare de la el. Pe de alta parte, iti amintesti probabil numai o singura dorinta intrucat aceasta este cea mai arzatoare pentru tine. Faptul ca dorinta ti se implineste in vis, si ca ajungi sa fii impreuna cu fostul iubit accentueaza inca o data cat de ardenta este aceasta dorinta. Un alt indiciu... Daca am inteles bine, prietenii stateau intre voi, adica va desparteau... Poate ca acesti prieteni sau altii stau, in lumea reala, in calea impacarii cu fostul iubit.

      Ștergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna. Am visat ca fostul iubit a venit sa ma ajute sa invat la romana. Eu era agitata in preajma lui si aveam tendinta sa fiu ironica cu el. La un moment dat se tot apropia de mine si intr-un final a inceput sa ma mangaie, iar eu am iesit afara. Cand m-am intors, era in pat langa mama mea, ambii goi semn ca intretinuse relatii sexuale. A doua zi la scoala se lauda cu ce a facut.

    RăspundețiȘtergere
  45. Am visat ca eram cu iubitul meu(am ales sa luam o pauza de la relatia noastra) pe un fel de pista/patianoar si ca mai era cineva cu noi o femeie putin mai in varsta fata de noi cam pe la 30 de ani.La un moment dat mi-a drumu la mana si si-a trecut bratul dupa umarul acestei femei si s-a dus ea,eu am strigat la el sa nu crezi ca o sa mai fim impreuna daca te duci cu ea iar el mi-a ras in fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina. Pista/patinoarul poate semnifica o competitie. Poti simti (subconstient) ca exista un fel de competitie pentru iubitul tau intre tine si altcineva (sau altceva). Varsta femeii din vis (30 de ani) nu este in acest caz relevanta decat daca numarul 30 inseamna ceva special pentru tine. Poate ca in viata iubitului tau este/a fost o femeie ceva mai in varsta decat voi, sau poate ca esti concurata in inima lui chiar de mama sa. Oricum, nu accepti sa fii "abandonata" in favoarea altcuiva si nu ai de gand sa faci nici un compromis in aceasta privinta.

      Ștergere
  46. El e un baiatul mami si mentionez ca tine legatura cu inca o fata din alt oras.El sustine ca nu s-au cunoscut fata in fata si o considera o amica dar cand i-am zis sa intrerupa legatura cu ea n-a vrut pe motiv ca ei sunt amici de foarte mult timp.Nu stiu ce sa mai cred,oricum m-am decis sa-i pun capat relatiei.

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna. Acum 2 luni m am despărțit de prietenul meu (era plecat in strainatate) ' după care am aflat ca de crăciun vroia sa ma ceară . După 2 săptămâni a venit acasa si am încercat sa rămânem impreuna dar după o saptamana ne am decis ca aceasta relație nu are rost. Am încercat sa rămânem prieteni dar ne certam ca si cand eram impreuna.
    In ultima vreme il tot visez . Dar doua din vise m au tulburat putin si nu stiu ce ar putea însemna.
    In prezent doresc sa ma ocup de studii , dar as vrea si nu sa ma împac cu el.
    In unul din visele mele eram cu un prieten, fugeam si eram cu ochii in 4 sa nu ne vadă cineva cunoscut (locația ni se tot schimba parca ne am "teleporta" )
    Ne am întâlnit cu 2 fosti colegi de ai mei de clasă (cu care nu păstrez legatura ) care ne au zâmbit gen "v am vazut " . După care atat țin minte ca am ajuns dimineata acasa si mama mi a spus sa il sun urgent pe fostul prieten ca aproape a facut ceva (de rau) cu rochia de mireasa , iar eu am intrebat o pe mama despre ce rochie de mireasa vorbeste si m am trezit.
    Iar celălat vis mi a lasat senzatia ca am nascut. Țin minte doar o imagine cum ca m as uita la burta mea , era plata dar aveam o tăietură (ca si cum as fi avut o operație de cezariana urata ) , parca era cineva cu mine si am auzit/vazut un bebeluș , dar de acestea nu sunt sigura si nu mai țin minte cum au fost .Cand m am trezit am avut o senzatie de neliniste si am fost destul de agitată si aiurita in acea zi. Nu m am putut concentra la nimic, dar nici nu ma gândeam la vis sau altceva anume.
    Multumesc anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna,am avut un vis care incerc sa i.l inteleg dar nu reusesc,am visat ca l-am vazut pe un vechi prieten din copilarie si nu ne-am m-ai vazut de multi ani,si mie imi place de el si nu inteleg dc me-a aparut in vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ca sant chiar eu si anca te mai iubesc si vreau sa-ti mentionez ca si eu te visez des

      Ștergere
  50. Buna ziua. am visat ca eram la piscina cu iubitul meu, el era pe sezlong, iar cand am iesit din piscina, oe sezlongul alaturat era fosta lui iubita. nu reactionasem urat in vis. isi pusese silicoane, si m am dus la ea foarte entuziasmata sa vad cum se simt silicoanele la atingere :)) ea isi tot dadea sutienul jos, iubitul meu se uita dar nu spunea nimic. ea la un moment dat intrase goala in piscina, iubitul meu nu mai era pe acolo. si atunci insepusem sa ma enervez ca nu vroiam sa apara in fata lui complet dezbracata. aveti idee ce semnifica visul meu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuna, anonimo. De obeicei, nu raspund anonimior, celor care nu s-au inscris pe blogul meu. Pot sa-ti dau totusi un mic indiciu. Ori esti foarte geloasa fata de fosta iubita a iubitului tau, ori simti ca acesta este pe cale sa se reintoarca la el.

      Ștergere
  51. Eu am avut un vis aseara legat de fostul meu iubit ( suntem separati de vreo 6 luni) ca eram cu el la parintii lui acasa si venisem cu un ghiozdan negru si tot asezam lucruri prin casa lor. ai idee ce poate semnifica?dimineata cand m-am trezit eram usor bulversata, parca nu recunoasteam casa unde stau :(

    RăspundețiȘtergere
  52. Am visat ca un prieten de-al meu cu care am avut ceva momente amoroase dar cu care nu mai vorbesc de ceva timp ma aparat in vis de un alt barbat apoi nu a mai facut nimic

    RăspundețiȘtergere
  53. Am visat pe fosta ca a avut un accident de masina

    RăspundețiȘtergere
  54. Ceau, Diana! Eu am visat ca ma ertam cu actualul din cauza faptului ca i-am rupt ceva valoros foarte rau. Atat de rau incat fost nevoit sa "ma zica la mama". A fost un sentiment de goliciune, de disperare, in care nu mai stiam cum sa-l conving sa nu-i spuna mamei ce i-am facut. Mama apoi, in semn d erazbunare fata de mine, mi-a aruncat multe in hainele favorite. Intai, o rochie mov. Iar eu am fost nevoia sa ma uit... mai tarziu, ca si in realitate, am reusit sa le recuperez din plasa de gunoi, fara ca ea sa zica ceva contrar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Poate ca te straduiesti sa nu faci o greseala mai ales fata de tine insati, o greseala care i-ar afecta atat pe prietenul tau , cat si pe mama ta. Cred ca este vorba mai cu seama de ceva care ar supara-o pe mama ta. Aruncarea hainelor de catre mama ta reprezinta simbolic o pierdere a frumusetii tale (n terioare si exterioare) provocate de greseala ta potentiata. Nu trebuie neglijat ca movul (rochiei) reprezinta bunatatea, iubirea, atasamentul.

      Ștergere
  55. Am visat azi-noapte ca un bărbat mi-a zis ca nu am viitor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun. Un astfel de vis poate fi o reflectie inversata a unui simtamant (subconstient) de-al tau, ce iti sugereaza (in mod fatalist, gresit) ca nu ai putea avea un viitor alaturi de un barbat (anume).

      Ștergere
  56. Eu am o problema cu fostul. Tot imi apare in vise, ca si cum (la fel ca si in realitate, de altfel) tot incerc sa refac legatura noastra, doar eu. Insa in zadar. Spre exemplu, in ultimul vis, ma imaginam in camera lui (din vis), mai mica decat in realitate - asteptandu-l si tot asteptandu-l,comunicand pe net, punandu-mi diverse statusuri etc - care s-a transformat, in final, in camera mea. Apoi a venit un prieten si m-a rugat sa-l gazduiesc la mine, insa eu, cum aveam ideea ca e si camera fostului, nu puteam si i-am zis. Apoi timpul a trecut aiurea, ca in realitate, eu asteptand la fel de aiurea. Dupa care, i-am trimis un mesaj in care i-am spus ca "Imi promit mie insami sa nu mai calc pe la tine".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana Popescu, daca poti sa-mi raspunzi si mie, te rog mult. Chiar am nevoie de raspunsul tau!

      Ștergere
    2. Buna, si scuze pentru intarziere. Camera, sa simbol oniric, reprezinta un aspect al sinelui. Astfel, camera fostului semnifica ceea ce simti inca pentru el. Totusi, faptul ca aceasta camera este mai mica denota ca te simti "ingramadita," prinsa ca intr-o capcana in ceea ce simti, in sentimentele tale fata de el. Transformarea camerei fostului in propria ta camera, care ti se pare ca este si a lui, accentueaza simtamantul ca te simti inca legata de el, si ca nu poti deocamdata primi pe nimeni altcineva in viata ta (prietenul care iti cere gazduire). Subconstientul tau, mintea ta din vis pare totusi sa isi dea seama ca a ajuns intr-o capcana, si tocmai de aceea iti sugereaza ceea ce ar trebui sa faci in existenta reala, adica sa nu il mai cauti sau sa il mai astepti pe "fostul."

      Ștergere
  57. buna Diana am vazut ca raspunzi foarte frumos,chiar imi plac raspunsurile..sper sa imi spui si mie ceva..
    eu visez mereu un fost coleg din generala..suntem in diferite ipostaze nu doar amoroase si nu sexuale..dar sim t in aceste vise - iubire..deci simt sentimentul de iubire..e ceva extraordinar..deci nu sunt doar imagini e sentimentul care e foarte puternic..nu stiam ca poti simti asa ceva in vise..
    Aceste vise le am la anumite perioade..revin mereu..ce inseamna?sunt foarte curioasa..si de ce revin?
    sper sa imi raspunzi..o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Vioara. Sunt doua interpretari. Fie te simti legata afectiv de acest fost coleg, fie imaginea lui din vise este o deghizare pentru un partener visat sau real care iti elibereaza potentialul de dragoste din sufletul tau. Visele se repeta tocmai din cauza nazuintei tale catre dragoste.

      Ștergere
  58. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna Diana am avut si eu un vis cu un fost de al meu de un timp incoace tot il visez ba ca suntem impreuna si aseara chiar ca am fost la el acasa si i am spus ca sunt gravida cu el si o sa avem o fetita si in momentul ala sotia lui a plecat si am ramas impreuna doar ca sotia lui a luat tot de valoare din casa.ce poate sa insemne asta de multe ori l am visat ca ne impacam .

    RăspundețiȘtergere
  60. Am visat ca eram in masina cu prietenul meu am intrat intr-un tunel, cand am iesit din tunel el vorbea la telefon cu o fata iar eu suparata l-am impins si l-am intrebat ce face. Ce ar putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate reflecta impresia ta ca prietenul tau iti conduce viata, nu este intru totul deschis fata de tine si ca iti poate fi infidel.

      Ștergere
  61. Buna. M-am despartit de prietena mea de 2-3 saptamani dupa o relatie de 8 ani. Aseara am visat ca am fost sunat de o prietena de-a ei care imi spunea sa ma duc la ea acasa pentru ca fosta mea prietena este acolo si plange de ore bune dupa mine. Ce inseamna acest vis? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  62. Imi visez fostul iubit. Ne.am despartit de 2 luni..cand il vad imi proviaca o stare nervoasa..ne uitam urat unul la altul. Visez de 3 seri in continuu ca vorbim in vis..ca dansam amandoi ca incercam sa ne sarutam dar ceva nu ne lasa. Ma trezesc mereu nerviasa obosita fiindca am un prieten de 1 an si 4 luni si l.am lasat oe fostul ca sa ma impac cu actualuo deoarece am mai mult rimp petrecut cu el..nu e casi cum fostul meu vrea sa se razbune..torturandu-ma in somn..e ca si cum imi tradez prietenul..ce pot facd sa scap de el din visele mele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca, i cuida aparentelor, tu insati continui in mod subconstient sa ai anumite sentimente fata de el, si tocmai din aceasta cauza apar aceste vise. Incearca sa-ti analizezi la rece simtamintele si vei scapa de astfel de vise.

      Ștergere
  63. Am visat ca fostul iubit era cu o alta fata (prietena mea cea mai buna) dar a venit langa mine si niste colegi il impingea peste mine si el de o data se rezema de mine (statea intins rezemat de genunchii mei) si mi-a spus la ureche (parea ca noi ne sarutam) si imi zicea ca fata cu care este ca e buna dar nu ii convine lui . el m-a intrebat in timp ce au il maingaiam pe par daca sa ii dea el papucii sau sa astepte sa ii dea ea iar eu am spus imediat ca el sa ii dea papucii.Dupa l-am intrebat cu mine cum ramane?( vroiam sa ne impacaam) atunci el a spus ca ce sa ramana cu tine?? Si m-am trezit deci ce inseamna?? Raspuns rapid va rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum este specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
    2. Buna. Asa cum este specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  64. Am visat acum ceva timp ca fostul meu de care sunt despartita de vreo 2 luni a venit la mine acasa impreuna pe care eu nu prea ii cunosteam iar apoi a disparut si m-a lasat cu ei apoi i-am lasat pe ei in dormitor si m-am dus in sufragerie unde se facea ca era mama mea dar parea mai tanara (undeva pe la 20 de ani) in camera mai era un amic de al fostului pe care nu-l cunosteam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina. Visul tau semnaleaza ca nu ai rupt inca toate legaturile emotionale cu fostul tau, ca el ocupa inca un loc in subconstientul tau. Omenii pe care ti-i aduce in casa reprezinta simtamintele pe care i le mai porti, iar mama (mai tanara) indica faptul ca mama din viata reala te poate intelege si sustine in aceasta privinta.

      Ștergere
  65. Buna, Diana! Am visat ca eram cu prietenul meu si era foarte tacut.La un moment dat s-a ridicat si a plecat si eu nu stiam de ce. Am alergat dupa el pe strada , il vedeam cum se duce si chiar am ajuns sa il depasesc si cand m-am uitat in urma, disparuse. Mai tarziu mi-a spus pe facebook ca s-a dus la niste prieteni. Mentionez faptul ca ieri ne-am despartit si i-am mai dat o saptamana sa isi schimbe comportamentul si decizia. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lavinia. Desigur, visul tau pare sa fie o reflectare a ceea ce s-a petrecut pe plan real. Tacerea din vis a priteneului tau semnifica simtamantul tau ca nu comunica (cu adevarat) cu tine si ca, in ciuda faptului ca vrei sa ramai impreuna cu el, prietenul tau se indeparteaza intr-un mod ineplicabula, nejustificat de tine. Multa bafta.

      Ștergere
  66. Buna, Diana! Am visat ca sunt la scola si la un baiat ii placea mult de mine (in realitate acest baiat nici macar nu ma cunoaste, e doar un tip pe care l-am vazut de cateva ori pe strada, aiurea, si nici nu e cu mine in clasa) si mi-a pus un penar un biletel pe care imi cerea o intalnire, dar eu nu stiam ce sa fac pt ca in clasa cu mine mai era si baiatul pe care il placeam eu (acesta imi e pe bune coleg de clasa si il plac si in realitate), si a fost la un momendat o faza in care am putut sa il vad foarte clar si neobisnuit de colorat pt un vis (ma uitam fix in ochii lui), dupa care m-am trezit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum am specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  67. Salut. Eu urcam cu o colega pe o scara catre iesire, fiindca parea ca o sfera spatiul unde eram. Eram eu cu ea si prietenul ei actual. Ea era in fata mea. L-am vazut si pe el, iar cand am vrut sa dau ochii cu el, iesise deja cu ea. Si n-am mai avut ocazia aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ ca raspunzi doar la anumite persoane...

      Ștergere
    2. Am inceput sa raspund la comentarii de dimineata, dar a trebuit sa mai rezolv ceva. Continui sa dau raspunsuri pentru toata lumea.

      Ștergere
    3. Vrei, probabil, "sa iesi" dintr-o situatie de viata incurcata, sa iti regasesti dragostea. Nu este exclus ca acest vis sa fie asociat cu un fost iubit/prieten care este acum cu altcineva.

      Ștergere
  68. Buna am visat ca fostul meu iubit dupa atata timp ce nu mai aveam nicio legatura mia soptit sa ne intalnim la un colt la statie vazund ca eram in compagnie de actualul iubit si parinti mei dar cand am incercat sa ma duc spre el sa plec cu el actualul iubit era langa el si partenerul mamei mele deci lau oprit acolo ca sa nu vina cu mine ce simnificatie are visul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca inca mai pastrezi niste sentimente fata de fostul iubit si cel actual nu te implineste la fel de mult cum o facea acesta...

      Ștergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  71. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  72. Am visat ca fostul prieten mi-a adus-o pe actuala lui iubita sa stea in casa cu mine. In vis eram foarte bulversata ai agitata si voiam cu orice pret sa o dau afara si sa o fac sa sufere asa cum am facut-o eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Malina. Pot fi doua interpretari: fie mai tii (subconstient) la fostul prieten si te simti cumva geloasa si nedreptatita, fie ai intalnit recent in viata o situatie asemanatoare cu cea prin care ai trecut tu. In ambele cazuri,este necesar sa te desprinzi atat mental, cat si emotional de legatura cu fostul tau prieten.

      Ștergere
  73. Buna Diana. Am visat ca era ziua de nastere a fostului meu iubit si i-am trimis un mesaj in care i-am urat la multi ani. Mi-a multumit, mi-a spus ca inca are sentimente pentru mine ca ma iubeste. Asta a fost toata conversatia dintre noi. Am intrat pe whatsapp sa vad de ce nu mai raspunde si in loc de poza de profil aparea un videoclip in care el parea a fi ginere si tatal baiatului respectiv dansa cu mireasa ( o fata foarte grasuta si satena spre brunet). Eu am aceasta culoare la par. Mentionez ca iubita lui actiala e blonda, nu parea a fi ea mireasa. M-a cam bulversat acest vis nu stiu ce sa inteleg.Ce ar putea semnifica? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nicoletta. Poate ca nu esti inca impacata fata de despartirea de el si speri cumva (subconstient) ca vei fi din nou impreuna cu el (tocmai de aceea, mireasa lui din vis pare sa aiba parul de aceeasi culoare ca si al tau).

      Ștergere
  74. Buna ! Am visat recent ca iubitul meu cu care am o relatie de 4 ani, se intalnise cu fosta lui prietena si ca vorbeau de o perioada pe facebook. Imi vis imi spunea ca s-au intalnit doar ca sa vada ce au mai facut in tot acest timp si ca au vorbit prieteneste iar data viitoare cand ies impreuna sa vin si eu. In vis el parea foare fericit ca s-a revazut cu ea, incantat ca vor mai iesi impreuna iar eu eram foarte nervoasa si ingrijorata ca s-a petrecut si altceva dar nu vrea sa imi spuna. Il tot intrebam de ce s-au intalnit, de ce vorbeste cu ea si cum au ajuns sa vorbeasca tocmai acum...Cu doua zile inainte am visat ca ma inselat dar cu o fata pe care nu o cunosc. Ce pot insemna aceste vise? Te rog, astept un raspuns. Multumesc si iti doresc o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina. Astfel de vise reflecta indoielile tale fata de iubitul tau, teama ca el iti poate fi infidel. Pe de alta parte, este posibil sa fi observat subconstient un indiciu despre o eventuala infidelitate a lui, un indiciu luat in seama de lumea ta subconstienta si transfigurat in aceste vise.

      Ștergere
  75. Buna! Am lasat mai devreme o postare legata de un vis pe care l am avut insa nu imi apare...e o problema de la mine sau trebuie acceptata postarea de catre administratorul paginii?

    RăspundețiȘtergere
  76. Bună. Am avut o relatie cu fostul de 3 ani jumate,dar ne-am despartit din cauza familiei mele. Nu mai sunt cu el de 7 luni,dar am mai vorbit si intalnit pana acum 4 luni cand nam mai vorbit deloc,iar el s-a decis sa se insoare... Am incercat sa-mi fac alte relati..dar n-am putut. Il visez in fiecare noapte de 4 luni pe el si pe mama lui care ma intelegeam foarte bine cu ea, si o mai visez si pe nepotica lui de 1 an jumate. Nu stiu ce sa fac ma doare foarte tare..mai ales ca el sta pe strada cu mine..si mereu il vad cu actuala lui iubita.. Oare de ce am visele astea?? Mersi mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Aceste vise sunt si ele o dovada a faptului ca te mai simti legata afectiv de el. Desi iti poate fi foarte greu, trebuie sa te straduiesti sa-l uiti, mai ales daca el se va insura.

      Ștergere
  77. Buna!știu ca o sa sune cam aiurea dar acum 4 ani am stat cu un băiat câteva luni ,eram de nedespărțit dar din anumite motive ne am despartit,ne am iubit foarte mult,știu asta...a trecut timpul dar nu l am uitat,sunt cu cineva de un an,la anul vrem sa facem nunta doar ca nu știu ce am,de ceva timp în visez pe fostul,ma trezesc cu gândul la el,staun toată ziua cu gândul la el, vreau sa știu ce face dacă e bine,mereu verific,nu știu ce sa fac...nu știu de ce îl visez,pana sa îl visez nu ma gândeam chiar asa mult!:(

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna. Am avut o relatie de 9 ani.neam despartit de un an de zile.al visez mai mereu ca vine sa ne anpacam .Ce se antampla cu aces vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Claudia. Da, mai ales dupa noua ani este teribil de greu sa-l uiti, sa te impaci cu gandul ca nu mai sunteti impreuna, iar acest lucru se reflecta si in visele tale. Daca nu poti relua relatia, este de dorit sa te orientezi catre altcineva.

      Ștergere
  79. pls help...l-am visat pe fostul meu iubit,ne-am despartit acum trei ani,el a fost marea mea dragoste...pai in vis eram amandoi intr-un local unde mergeam de obicei cand eram impreuna,erau multi oameni cunoscuti,noi nu ne vorbeam ...la un moment dat am plecat cu totii si pe drum ma opreste,ma baga in masina lui si imi spune ca trebuie sa merg cu el,sa fug cu el. a fost foarte real pt ca eu in acel moment ma gandeam la actualul meu prieten cum sa fac sa ma despart de el...apoi mi-a legat mana de a lui cu un fel de bratara si mi-a spus ca asta e si trebiue sa mergem in casa matusii lui sa mancam...acolo era toata familia lui. :( help me pls

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Oana. Daca te gandeai cum sa te desparti de actualul tau prieten, acest vis are legatura cu intentia ta. Faptul ca ai putea fi din nou singura te imboldeste subconstient sa revii cu gandul si sufletul la marea ta dragoste. In cazuri foarte rare, un astfel de vis poate fi unul premonitoriu, vestind posibilitatea reinchegarii relatiei tale cu fostul tau iubit.

      Ștergere
  80. Cand te visezi cu un fost iubit(cu care mai tii legatura si speri sa va reimpacati), ce te duce sub un pod ca sa te sarute, ce inseamna? Sarutul este pe buze, cat si pe un san prin bluza.

    RăspundețiȘtergere
  81. Am visat ca ma împac cu fostul iubit (nu in sensul de relație , ci prietenie pt ca ne certasem cand ne am despărțit ) si m a luat in brate si m a pupat pe frunte si se uita la mine ca atunci cand eram impreuna , deși el acum e cu altcineva. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna! Mi-am pus busuioc sub perna si in vis mi-a aparut fostul sot care venise sa imi dea un pahar cu apa. L-am refuzat si am plecat cu alt barbat. Imi poti spune ce inseamna? Ms

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna seara! Am visat fosta iubita .... eream intr-un bloc cu multe geamuri...multa lume cunoscuta din partea ei.... (mama ei se purta frumos cu mine, ceea ce nu sa intamplat niciodata), ea erea calma, blana, dragastoasa.....sunt despartit de 3 ani de aceea persoana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lucian. Inseamna ca incepi sa vezi cum a fost in realitate relatia cu fosta ta iubita, ca te-ai impacat cu gandul despartirii de ea si ca esti in stare sa initiezi o noua relatie ori ca deja ai initiat-o si este foarte promitatoare pentru tine!

      Ștergere
  84. Buna dimineața,Sunt despărțită de iubitul meu de 2 saptamâni după o relație de 3 ani.Aseara am visat ca stăteam intr-un alt apartament decât cel actual si am aflat ca a murit intr-un incendiu si înainte sa moara îmi trimisese o scrisoare de dragoste in care îmi explica motivele,îmi spunea de sentimentele lui fata de mine si parca spera la o împăcare dar nu avea încredere ca eu o sa vreau si o sa ma schimb.Imi lăsase si un alt plic roșu cu o foaie înăuntru in care sa ii scriu răspunsul meu si îmi atașase si un CD.Am început sa scriu regretând ca nu mi-am dat seama din timp ca el ma iubește deși a pus punct relației,iar începând sa scriu am primit vestea ca a supraviețuit si ca se afla in spital.Oare in viața reala si el se gândește la împăcare cum ma gândesc si eu?P.S:Am mai visat si ca eram intr-o mașina cu 3 prieteni si ca ne-am hotărât brusc sa mergem undeva la mare,delta..ne-am dus acasă sa ne facem bagajele si acolo S-a oprit visul:-)..iar acum 2 zile am visat ca am mers cu donații la o casa de copiii si acolo era un băiețel trist si am început sa ma joc cu el,sa il gâdil si asa a început sa rada.Ce ar putea însemna cele 3 vise?Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Selda. Primul vis sugereaza fie ca speri ca se va petrece o impacare cu iubitul tau, fie ca el va lasa de la el si se va intoarce la tine. Plecarea in delta poate fi interpretata ca nazuinta sau oportunitatea de a te simti fericita schimband ceva major in viata ta. Al treilea vis indica nevoia de a te darui, de a face fericiti oamenii din preajma ta, dar poate reprezenta si aspiratia de a-ti face fericit iubitul.

      Ștergere
  85. Bună,am visat ca se căsătorea fostul iubit, dar era doar el și alaiul și eu vroiam sa vad cine este mireasa, după se facea ca eu eram mireasa, ce înseamnă asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca, desi nu ai nici o certitudine in privinta asta, speri inca la o impacare cu fostul tau iubit sau la o reintoarcere a acestuia la tine.

      Ștergere
  86. Buna de curand am divortat de sotul meu dar il visez foarte des si de multe ori se intoarce la mine imi spune ca ma iubeste si chiar ne simtim bine impreuna dar cand ma trezesc imi dau seama ca a fost doar un vis nu inteleg de ce trebuie sa il visez mereu

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna de curand am divortat de sotul meu dar il visez foarte des si de multe ori se intoarce la mine imi spune ca ma iubeste si chiar ne simtim bine impreuna dar cand ma trezesc imi dau seama ca a fost doar un vis nu inteleg de ce trebuie sa il visez mereu

    RăspundețiȘtergere
  88. dar ce inseamna cind visezi ca fostul iubit te apuca de ambele miini?

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna! Îmi visez fostul iubit aproape in fiecare seara! Niciodată nu ne certam in vis,el doar îmi spune ca ii e dor de mine...ma îmbrățișeaza,ma săruta....am relație de 3 ani,de el m am despărțit de mai bine de 4 ani si nu înțeleg...mereu după ce il visez ma trezesc dimineața cu dor de el...dar apoi îmi trece...nu înțeleg ce se întâmpla...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum am precizat pe blog, nu raspund decat rareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  90. Am visat de mai multe ori că fostul iubit venea mereu să mă ia şi mă ducea acasă doar că astăzi am visat că mă duce spre casa doar că deodată ne întoarcem şi mă duce la un bâlci doar că era închis dar tot intram şi acolo mi-a făcut cunoştinţă cu un băiat care vroia să îl învăţ să facă roata şi am zis bine doar că fostul ma dus imediat într-o casa gonflabila şi eram doar noi doi şi eu am zis : -"Că încă mai ţin la tine...." iar el mi-a zis :-"Cine a zis că nu te mai iubesc!?" Ma ridicat şi a inceput să mă sărute şi au apărut nişte oameni şi am coborât di acea casa şi ma ajutat să cobor şi l-am pupat pe obraz şi am plecat ţinându-ne de mână .... Şi am intrat într-o camera unde era şi acel băiat şi eu am ieşit şi încercăm să fac roata dar nu mai reuşeam şi atunci am făcut şpagatul şi atunci o bătrâna a intrat şi ma văzut şi ma luat şi am încercat să tip dar nu puteam ..... Şi am ajuns într-o camera unde era nişte băieţi care mi-au zis :-"În sfârşit ai venit !" şi după am inceput să plâng şi am strigat şi m-am trezit......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Amalia. Poate ca realizezi (subconstient) ca fostul iubit iti oferea o viata tot mai nasota (balciul inchis), ca voia sa te faca sa arati latora (prietenilor sai) ceea ce trebuia de fapt sa ramana numai intre voi. In acelasi timp, este posibil sa fi fost afectata de preferinta fostului iubit de a petrece mult timp impreuna cu amicii lui, in loc sa iti rezerve acel timp tie.

      Ștergere
  91. Buna seara. In ultima vreme, imi tot visez fostul iubit, desi ne-am despartit acum 3 ani. Il visez ca ma strange in brate, nu vorbim nimic, dar mereu am in vis senzatia aia ca totul e bine si ca sunt fericita. Ma tot gandesc la ce ar putea sa insemne, a fost o relatie frumoasa. Nu prea m-am gandit la el in decursul a 3 ani, insa nu stiu de ce am inceput sa il visez tocmai acum, dupa atata timp. Daca m-ati putea ajuta cu o interpretare, v-as fi recunoscatoare, deoarece sunt foarte confuza. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra Maria. Acest vise oglindesc fie navoia ta de dragoste, nazuinta de a fi iubita, fie faptul ca ai intalnit de curand pe cineva care se aseamana fostului tau iubit cumva, si care ti-ar putea fi un partener potrivit.

      Ștergere
  92. Mama mea urmeaza ca sa se mute la prietenul ei acasa, lasand astfel munca actuala tot ce detine oarece el locuiese in alta comunitate, dar sotul meu a visato ca mama mea era una doua in casa la noi iar dupa o perioada a aparut cu bagajele ei la usa la noi, ce poate insemna va rog sa imi spuneti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu raspund anonimilor. Pentru a-ti raspunde inscrie-te pe site-ul meu

      Ștergere
    2. am visat ca fostul prieten a venit sa lege vita-de-vie, din cauza ca nu stia cum l-am rugat pe tatal meu sa-i arate cum....ce po sa semnifice aceasta?

      Ștergere
    3. Buna. Legatul vitei de vie semnifica pregatirea pentru ceva rodnic, implinitor din viata ta. Visul tau poate reflecta, asadar, fie speranta (poate indreptatita) ca te vei reimpaca cu fostul prieten, fie sansa de a pune bazele unei legaturi cu baiat promitator din preajma ta.

      Ștergere
  93. Buna, am visat ca fosta iubita erea in bratele mele si plangea... Incercam sa o linistesc si se oprea pentru scurt timp, dupa care incepea sa planga si mai tare... Imi poti spune te rog se semnificatie are.. Multumesc ! Nu ma doar nimic mai tare decat sa vad o femeie cum plange cu atat mai mult daca a si insemnat ceva candva pentru mine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o prima interpretare, poate fi vorba despre simtamantul tau (subconstient) ca fosta ta iubita ar putea avea probleme, ar putea fi nefericita. Intr-o alta interpretare, acest vis poate exprima o durere pe care ti-a reprimat-o, una pe care nu vrei sa ti-o recunosti sau pe care te straduiesti sa ti-o treci cu vederea.

      Ștergere
  94. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  95. In ultima perioada tot visez fosta prietena a actualului meu iubit, nu neaparat ca sunt impreuna in vis ci doar apare acolo in diferite ipostaze...caut sa aflu cat mai multe despre ea si nu inteleg de ce..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, sara. Poate fi vorba despre o nelamurire de-a ta neconstientizata. ceva de genul "Ce gasit la ea?" Sau, la mijloc poate fi o incertitudine. "De ce a renuntat la ea? Daca va renunta pana la urma si la mine?" Intr-o alta interpretare acest vis poate intrupa un fel de gelozie retroactiva fata de acea fata.

      Ștergere
  96. Buna,astazi mi-am visat fostul iubit, ne-am despartit nu prea bine insa inca ii mai duc dorul. In vis totul era ca la inceput, ma stringea in brete ma saruta si chiar am visat ca ne-am dus in loculul unde a fost prima noastra inttilnire

    RăspundețiȘtergere
  97. Desi sunt intr-o relatie de 4 ani si jumatate, am visat azi noapte ca un fost iubit relua legatura cu mine, actualul nici nu exista. Dintr-o data visul a sarit peste ceva timp, eram insarcinata - sarcina foarte mare, aproape la termen, el era in alta tara, si m-am dus la el sa nasc acolo. Pe cel pe care l-am visat nu l-am mai vazut de vreo 10 ani si nici nu am mai vorbit cu el. Mi s-a mai intamplat sa il visez, dar niciodata asa de profund.

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna. Desi sunt cu iubitul meu de 4 ani si jumatate azi noapte am visat ca un fost iubit relua legatura cu mine, iar actualul nici nu exista. Visul a sarit peste ceva timp si am visat ca eram insarcinata cu fostul, o sarcina aproape la termen, si ma duceam la el, in alta tara sa nasc. Este foarte ciudat, deoarece nu am mai vorbit sau nu m-am mai vazut cu acel baiat de vreo 10 ani. Ce interpretare ar putea sa aibe acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  99. buna ziua, am visat ca eram in aceeasi casa ,necunoscuta si cu fostul sot si cu actualul iubit. am fugit din casa cu un bagaj de cumparaturi , ma durea sufletul de ce gandeste fostul , iar de actualul iubit fugeam, pentru ca a indraznit sa ma puna in situatia neplacuta. oare ce poate sa insemne? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  100. buna ziua, am visat ca eram intr=o casa necunoscuta cu fostul sot si cu actualul amant.am fugit la un moment dat cu plasa de cumparaturi . simteam ca regret ca il las pe fostul sot in casa,dar fugeam de amant pentru ca a indraznit sa ma puna intr-o asa situatie neplacuta .treceam pe niste barne de beton .

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna ! Am visat aseara ca eram intr-o scoala si eram intr-o clasa cu multi prieteni de ai mei (eram elevi) si printre ei era si fostul meu iubit ( care in realitate s-a impacat cu fosta lui) asa si in vis ea era tot cu fata aia si stateam eu cu ei si el zice ,,nasica mea principala sa bagi bani multi in nunta ,, dar spune razand .
    Apoi eu i-am dat o palma peste cap si de acolo am inceput sa ne batem in joaca dupa s-a sunat si am mers eu in alta clasa , el a venit in spatele meu si mi-a dat o palma la cur . Eu am ras si am iesit din clasa, el a deschis usor usa si s-a uitat la mine zambind ... Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu raspund anonimilor. Daca vrei o interpretare a visului tau inscrie-te te siteul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
    2. Nu raspund anonimilor. Daca vrei o interpretare a visului tau inscrie-te te siteul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  102. Buna,O prietena de a mea care este in aceeași zodie ca fostul meu m-a visat aseara cum ca eram însărcinată in vreo 7-8 luni,aveam o bluza gri,eram la birou si eram fericita si arătam foarte bine,iar tatăl copilului meu era fostul meu iubit de care sunt despărțită de 2 luni.Ce ar putea sa însemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Selda. Acest vis poate reflecta impresia subconstienta a prietenei tale ca relatia ta cu fostul putea avea mari sanse de a fructificata, de a ajunge la o implinie (simbolizata de sarcina ta).

      Ștergere
  103. Buna. ..il visez aproapr mereu pe fostul meu si in vis se comporta frumos cu mine si e totul bine dar ne-am despartit acum un an pentru ca plecase din tara. ..a fost prima mea iubire si am stat cu el 1 an si ceva de zile. ..acum am o relatie dar tot il visez. ..cand imi e lumea mai draga el imi apare in vis si cel mai ciudata este ca o prietena de a mea a visat ca fostul meu a venit sa se mute la mine. ..de doua ori a visat asta. .nu stiu ce ar putea insemna, ma poti ajuta ?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Chiar daca la nivel rational iti convine actuala ta relatie, poate ca in plan emotional sau subconstient iti compari actualul cu fostul partener si il gasesti mai atractiv pe cel de-al doilea. Visul prietenei tale poate fi rezultatul confesuinilor pe care i le-ai facut sau a faptului ca i se pare ca tu si fostul tau ati fi fost o pereche potrivita.

      Ștergere
  104. Buna ..m.am despartit de 4 ani de fostul iubit , momentan am o relatie de 2 ani ne intelegem perfect si nu inteleg cum pot sa.l visez ...am un vis care tot se repeta de cand ne.am despartit (cel putin o data pe luna)'sunt la el in sufragerie ,care este aranjata diferit , stam pe canapea se roaga se ne impacam si incepe un cutremur nu foarte violent dar care tine pana la terminarea visului ...atat ! Te rog spune.mi ce inseamna :(. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  105. buna. am si eu o intrebare in legatura cu visul meu. iti prezint pe scurt povestea mea. am avut o relatie cu un baiat pe care l-am parasit pt un alt baiat iar acum rgret si am regretat tot timpul ca nu am ramas cu el. de ceva timp il visez foarte des ara sa ma gandesc la el. visez ca ii spun ca il iubesc ca ne intalnim si ne impacam. sincer nu stiu ce sa mai cred avand in vedere ca dorm cu actualul avem si un copil impreuna. imi este rica sa nu vb in somn si sa ii strig numele. sincer inca mai tin la el si certurile in relatia actuala ma duc cu gandul la fostul...oare daca il visez atat de des inseamna ca si el se gandeste la mine? ca ma viseaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  106. Buna ma numesc nicu si am si eu o intrebare in legatura cu cateva vise,sunt despatit de 3 saptamni dupa 6 ani de relatie si mai avem si doi copilasi. Ce inseamna ca o visez mereu ca ne impacam ca imi da mesaje pe care nu lo pot citi ba ma saruta ba ma evita ba vrea copii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nadajduiesti sa va impacati, dar ca nu stii inca cum sa procedezi pentru a fi inteles intru totul de ea. Incerca sa faci ceva cu totul neobisnuit, iesit din rutina pe ntru a o convinge de dragostea si stabilitatea ta afectiva.

      Ștergere
  107. una , am visat cu fostul iubit ca ma sunat si mi a spus ca ma iubeste numai ca nu a stiut cum s ami zica ...ce semnifica ??? adevarul e ca nu pot s al uit :( d 10 luni suntem despartiti , muuuultumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  108. Tocmai ce mam trezit din vis . Am visat ca fostul sa întors la mine sa mă roage sa ne împăcăm. Avea un inel și 2 scrisori...în vis era și actualul meu iubit ( relație de 5 ani ) . Stăteam în brațe la el și încercam sa ai explic fostului ca nu mai este ceea ce îmi doresc . Ca prioritățile mele sau schimbat . O perioada de timp nu am vrut sa deschid scrisorile.cand am desfăcut una dintre ele a căzut din ea inelul de la actualul iubit ! Și am început sa citesc scrisoarea vreo 2 rânduri ca mam trezit ... oare ce înseamnă . Va rog ajutatima. Precizez ca îl visez destul de des pe fostul deși relația actuala este perfecta ...

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna, Diana!
    Am visat ca eram in pat cu fostul iubit si dormeam, cand acesta a fost tras de o umbra. Aceasta umbra l-a legat la ochi cu o banda neagra de matase si infasurat de la umeri pana la genunchi cu o ata rosie. M-am repezit spre el dar umbra l-a facut sa dispara si pe mine m-a impins puternic. Apoi a inceput sa ma ridice in aer si sa ma izbeasca continuu. Am inceput sa zic "Tatal nostru" de 3 ori si puterea ei a slabit. Mi-am amintit varianta in latina si cand am spus "amen" umbra a disparut.
    Tin sa precizez ca nu este prima oara cand am astfel de vise ciudate in care apare el.
    Multumesc anticipat! :*

    RăspundețiȘtergere
  110. buna recent m-am despartit de fata cu care am stat 6 ani ,acum sunt cu altcineva ,am visat ca toti acesti 6 ani ea umbla cu diverse persoane, ca totul a fost o minciuna , ne-am certat batut am oparit-o cu apa in vis , sa-mi fac griji pentru noua relatie ? sau ce seminifica acest vis .

    RăspundețiȘtergere
  111. Bună! De curând m-am despărțit de iubitul meu cu care aveam o relație de 6 luni. După o lună ce ne-am despărțit, am visat că mă sună. Am răspuns și mi-a spus: "Ce nu înțelegi, lasă-mă în pace, te urăsc.", iar eu i-am spus: "Tu m-ai sunat, eu nu ți-am făcut nimic, nici nu am încercat să dau de tine.", iar el a închis.
    Ce semnifică acest vis?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.