Cat de pasionale sunt zodiile?

O persoana care apartine semnului astrologic de Foc se indragosteste extrem de rapid spre deosebire de un semn de Pamant, care este pasional, dar intr-un mod diferit. Descopera care este jocul amoros preferat in functie de elementul care iti dirijeaza semnul astrologic in horoscopul dragostei.

Semnele de Foc – Berbec, Leu si Sagetator sunt extrem de pasionale. Berbecul este pasional cand face dragoste, Leul are prea multa energie. Sagetatorului i se par amuzante prejudecatile partenerului de viata mai ales daca acesta ii spune in fata ca nu ii place felul in care face dragoste.

Cateva sfaturi: pentru a le stimula sau pentru a le intriga, trebuie sa dai dovada de rabdare. Atentie, semnele de Foc nu apreciaza felul direct de a fi al celorlalti, nu le place cand partenerul de viata le face observatii. Semnele de Foc sunt sensibile si urasc observatiile.

Semnele de Pamant – Taur, Fecioara si Capricorn nu sunt pasionale. Sunt niste persoane dificile insa odata ce capata incredere in fortele proprii, semnele de Pamant sunt pregatite sa devina pasionale. Senzualitatea si energia Taurului sunt puternice, este un partener senzual si romantic. Atentie cu Fecioara deoarece observa fiecare detaliu in parte. Cand ceva nu ii este pe plac, Fecioara devine rece si distanta. Capricornul este mult prea rezervat si diplomat, pentru el nu conteaza deloc pasiunea.

Cateva sfaturi: devotamentul si securitatea sunt necesare pentru a simti pasiunea. Un semn de Pamant isi arata emotiile doar daca are completa incredere in tine.

Semnele de Aer sunt imprevizibile cand vine vorba despre pasiune. Pentru a simti pasiunea, acestia simt nevoia sa fie stimulate din punct de vedere intelectual. Gemenii devin agitati cand vine vorba de punerea in practica a unei noi idei sau cand apare o discutie erotica. Balanta este o romantica fara pereche iar Varsatorul are nevoie de o prietenie intensa si de obiective comune pentru a simți pasiunea.

Cateva sfaturi: semnele de Aer sunt atrase de persoanele care nu sunt posesive sau curioase. Sunt niste parteneri care apreciaza surprizele sexuale.

Semnele de Apa Rac, Scorpion, Pesti sunt niste parteneri sensibili. Sunt persoane intuitive care pun mare pret pe dorintele si emotiile partenerului. Racul devine pasional in intimitatea casei. Scorpionul este un partner emotiv care are episoade multe de pasiune iar Pestii sunt niste parteneri dificil de inteles.

Cateva sfaturi: pentru a atrage un semn de Apa trebuie sa fii emotiv, sensibil si afectuos. Doar astfel, un semn de Apa isi va arata pasiunea in prejma ta.


Afla mai multe despre zodia ta de pe Zodiac24.ro



Cat de pasionale sunt zodiile? Cat de pasionale sunt zodiile? Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Cred ca la semnele de foc putem vorbi de un foc de paie-intens,pârjoleşte totul si e ...foarte rapid :)
    Hai sa socotim asa:
    Pamant + foc=deşertul arzãtor
    pamant+aer= praf in ochi
    pamant +apa=mlastina inselatoare
    pamant+pamant=prea mult pamant,plictiseala pe coclauri

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt taur dar nu-i adevarat ca nu-s pasionala...:))) In schimb e foarte adevarat referitor la increderea in partener.

    RăspundețiȘtergere
  3. Taurii,barbati sau femei sunt materialistii dragostei,stau pt confort si situatii materiale cu oameni pe care nu-i iubesc si nu ar recunoaste acest lucru,ba din contra spun ca se sacrifica de dragul ....etc.Eva,cred ca tie iti place mancarea,lenea si luxul ca sa te indragostesti de cineva::))Intelegi ceea ce zic,de aia esti taur si stii piftele taurilor in primul rand,mancarea care va ajuta sa ,,va surplusati corpul":)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.