Horoscop Balanta aprilie 2015

Horoscopul Balantei aprilie 2015 pune accentul pe o transformare innoitoare atat a sinelui, cat si interactiunii cu cei din preajma, pe extinderea granitelor cunoasterii si implicarea in noi dimensiuni ale existentei, invigorarea spiritului intuitiv si o bogata dar contradictorie viata sentimentala.

Horoscop Balanta aprilie 2015 | Horoscop general


Balanta
Horoscop Balanta aprilie 2015
Luna plina care domneste pe 4 aprilie peste cerurile Balantei si prima ta casa are menirea de a-ti aduce in prim plan personalitatea si relationarea cu oamenii. O metamorfoza de proportii, chiar indrazneata, a look-ului tau, a imaginii pe care o oferi lumii, venita, desigur, din straturile profunde ale sinelui tau, iti poate prilejui o relansare, o improspatare a conexiunii cu persoanele importante pentru tine.

Din 11 aprilie, gratie tranzitului lui Venus in Gemeni si a IX-a ta casa, pari sa afli o clotitoare placere in largirea orizonturilor tale mentale si in angarea in experiente de viata semnificative, avand darul de a-ti remodela fiinta. Simti nevoia nu numai de a invata, dar si de a impartasi altora lucrurile invatate de tine. O calatorie, eventual una pe taramuri indepartate, poate sa iti satisfaca setea de cunoastere si sa-ti stimuleze creativitatea latenta.

Intuitia este pe cale sa-ti fie mai patrunzatoare odata cu 14 aprilie 2015, sub impactul vizitei lui Mercur in Taur si si a VIII-a casa a Balantei. Ai astfel capacitatea sa citesti printre randuri cartea vietii, sa distingi cu acuitate ce se ascunde in spatele vorbelor si gesturilor oamenilor. Cu atat mai mult, esti strabatut de o fierbinte nazuinta de a sparge gheata aparentelor si a investiga in adancuri lumea. In aceasta circumstanta astrala, iti poate veni mai usor sa porti discutii necesare dar multa vreme amanate ori sa dai glas unor ganduri nemarturisite pana acum. Ai nu numai dreptul, dar poate si obligatia de a imprastia ceata care persista intre tine si persoane indragite.

Luna noua din Berbec si a VII-a ta casa favorizeaza, pe 18 aprilie, aparitia unor schimbari radicale in relatiile in doi. Pe plan personal si profesional pot sa se inchege neasteptate parteneriate, cu atat  mai incitante cu cat ti se pareau a fi la "limita imposibilului." In acelasi timp, poate fi necesar ca asocieri mai vechi sa fie cutremurate din temelii pentru a putea fi resuscitate, chiar si cu riscul de a fi destramate.

O moarte simbolica, finalizarea unui aspect al existentei tale este pe punctul sa aiba loc din 20 aprilie 2015, atunci cand Soarele isi croieste drum in zona astrologica a Taurului si a VIII-a  casa a Balantei. Orice sfarsit coincide cu un inceput, asa ca este de asteptat sa te inscrii pe un nou parcurs al destinului. Pe de alta parte, infruntarea cu un dusman cunoscut poate scoate la lumina o parte a ta aparent negativa, agresiva, care poate fi benefica daca reusesti sa ti-o controlezi.

Horoscop Balanta aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Influentele lui Marte, ale lui Venus (pana pe 11 aprilie) si ale Soarelui (pana pe 20 aprilie) continua sa se faca simtite si in aceasta luna, asa cum au fost descrise in Horoscopul dragostei Balantei martie 2015.

Pe 4 aprilie, Luna plina din cea dintai casa a Balantei pare sa-ti starneasca o adanca nemultumire fata de rolul asumat de tine sau cel in care te-a distribuit partenerul in relatia ta de cuplu. In acest context, se poate petrece o mica revolutie in viata sentimentala. Daca simti ca nu esti tratat asa cum se cuvine, urmeaza probabil o criza in legatura cu partenerul tau, daca nu chiar o despartire.

Nazuinta de a te angaja intr-o poveste de dragoste cu cineva lipsit de complexe, in stare sa iti dezvaluiasca noi fatete ale lumii si sa te poarte in incitante aventuri poate deveni coplesitoare din 11 aprilie 2015, ziua de debut a parcursului lui Venus in a IX-a casa a Balantei. Ai ocazia sa cunosti o astfel de persoana in decursul unei calatorii sau chiar pe internet. Nu este exclus ca acest promitator partener sa provina din strainatate ori dintr-un alt mediu social, asociat eventual cu invatamantul sau arta.

Senzualitatea impartasita din relatia de cuplu creste in intensitate odata cu 20 aprilie drept rezultat al tranzitului Soarelui in a VIII-a casa a Balantei. Nativii aflati in pragul unei despartiri pot avea insa dificultati din cauza egoismului ori reavointei partenerului lor.

Horoscop Balanta aprilie 2015 | Horoscop bani si cariera


Din 20 aprilie 2015, Soarele din a VIII-a ta casa insista asupra unei reevaluari a balantei personale de venituri si cheltuieli. Daca vechi parteneriate financiare sau de afaceri isi pierd viabilitatea ori se dovedesc a fi surse de pierdere, ai ocazia sa te angajezi in altele, cu conditia de a-ti asuma o serie de riscuri deloc neglijabile.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta martie 2015
Horoscop Balanta aprilie 2015 Horoscop Balanta aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.