Horoscop Gemeni aprilie 2015

Horoscopul Gemenilor aprilie 2015 anticipeaza o pendulare intre incantarile si satisfactiile daruite de relationarea cu oamenii si nevoia de a te retrage din valtoarea lumii si a-ti cantari cu grija prezentul si viitorul, mai ales prin prisma trecutului.

Horoscop Gemeni aprilie 2015  | Horoscop general


Gemeni
Horoscop Gemeni aprilie 2015
Pe 4 aprilie 2015, Luna plina din Balanta si a V-a casa a Gemenilor iti descreteste fruntea, te imbie sa degusti deliciile vietii si sa lasi deoparte necazurile si problemele marunte. Indiferent daca iti doresti sau nu, ajungi sub luminile reflectoarelor, asa ca ar fi indicat sa te debarasezi de complexe si sa dai tot ce ai mai bun in tine. Ai, de altfel, capacitatea sa te exprimi cu elocventa, cu persuasiune, sa darami niste bariere interioare si exterioare gratie ideilor inspirate pe care ti le furnizeaza incandescenta ta creativitate.

Prezenta lui Venus in Gemeni si intaia ta casa marcheaza incepand cu 11 aprilie o accentuare a tendintelor imprimate de Luna plina. Bucuria de a trai iti este stimulata atat de o inalta receptivitate a celor cinci simturi, cat si de fericite intalniri si evenimente sociale. Chiar daca te simti tentat sa iti imbunatatesti imaginea pe care o oferi celorlalti, planeta frumusetii te inconjoara cu o aura speciala de atractivitate. Interactiunea cu oamenii este caracterizata de bune auspicii, mai ales ca tinzi sa te remarci printr-o atitudine pozitiva, prieteneasca, deferenta, si nu eziti sa faci compromisuri altora.

Repere importante din trecut sunt pe cale sa-ti daruiasca raspunsuri la presante intrebari actuale odata cu 14 aprilie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Taur si a XII-a casa a Gemenilor. Poti prefera intr-o sporita masura singuratatea pentru a-ti investiga sinele, a-ti contempla prezentul si viitorul, dar nu trebuie sa te lasi acaparat de chestiuni minore, lipsite de valoare sau semnificatie. Pari sa-ti pastrezi gandurile mai mult pentru tine insuti, insa nu lasa ca niste secrete sa-ti prejudicieze relatiile cu oamenii apropiati. Efluviile creative iti sunt fertile indeosebi intr-un domeniu artistic.

Opozitia dintre Venus si Saturn din 15 aprilie iti poate aduce in cale pe cineva capabil sa iti releve ce conteaza cu adevarat in viata ta. In acest context, este indicat sa nu-ti risipesti timpul si energia catre demersuri si persoane care au un aport neglijabil in evolutia ta.

Pozitia ta in cadrul ierarhiei dintr-un grup sau in mijlocul prietenilor poate trece printr-o schimbare brusca ca efect al Lunii noi pozitionate pe 18 aprilie 2015 in Berbec si a XI-a casa a Gemenilor. Pare sa-ti fie greu sa te concentrezi pe un proiect amplu, de detaliu. Poti profita de acest aspect astral aplecandu-te asupra unui hobby, a unei pasiuni personale ori a unei cauze care iti reflecta convingerile cele mai intime.

Nu ceda cu una, cu doua, in fata influentelor cuadratului lui Venus cu Neptun din 19 aprilie. Pari sa iti promovezi cu dificultate personalitatea si interesele, sa nu mai tii seama de dorintele tale ori sa le ingadui altora sa profite de tine. Ti se recomanda sa iti amani intreprinderile ambitioase sau decisive macar pana maine, si sa evadezi intr-un fel sau altul din rutina cotidiana.

Odata cu 20 aprilie 2015, parcursul Soarelui in Taur si a XII-a casa a Gemenilor reia la alt nivel trendurile mercuriene. Poti fi traversat iarasi, mai insistent, de impulsul de a te izola de lume, astfel incat sa ai posibilitatea de a te revitaliza, a-ti lamuri dileme sugerate de subconstient ori nazuintele tale spirituale. Cu cat te opui mai mult acestei tendinte, cu atat mai intens pari sa fii afectat de stres sau de dramatice tresariri interioare. Coincidentele si visele au potentialul sa-ti dezvaluie niste indicii valoroase despre lumea din jurul tau.

Dornic sa daruiesti multe altora, ai oportunitatea de a primi, la randul tau, mai mult decat te astepti. In acest mod se manifesta, pe 22 aprilie, sextilul dintre Venus si Jupiter. Relationarea cu oamenii iti rezerva satisfactii deloc neglijabile. In aceste conditii, poverile existentei zilnice  par a nu mai fi impovaratoare.

Venus in sextil cu Uranus pe data de 26 aprilie 2015 tinde sa-ti prilejuiasca un surprinzator si benefic eveniment. Lucrurile bune sunt pe punctul de a sosi chiar de acolo de unde te astepti mai putin. Amicii au de gand sa te descatuseze din monotonia de zi cu zi. Totodata, independenta si libertatea interioara te pot calauzi catre ceva iesit cu totul din comun.

Horoscop Gemeni aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Vizita lui Venus in Taur, asa cum este prefigurata in Horoscopul dragostei Gemenilor martie 2015, nu isi inceteaza influentele pana pe 11 aprilie 2015.

Viata sentimentala ajunge la un final de ciclu sub vibratiile Lunii pline ivite pe 4 aprilie in a V-a ta casa. In functie de tipul de relatie in care esti implicat, poate fi vorba fie despre pasirea spre o treapta mai inalta a conexiunii cu partenerul tau, fie despre o despartire de acesta, ce se intrevedea de catva timp.

Din 11 aprilie 2015, Venus in prima casa a Gemenilor inlesneste o conjunctura favorabila nativilor aflati in cautarea unei noi si autentice povesti de dragoste. Farmecul personal iti poate netezi drumul spre inima cuiva care te atrage de multa vreme. Pe de alta parte, spontaneitatea, spiritul liber, neinchistat de prejudecati, reprezinta un atu major pentru invigorarea, improspatarea unei legaturi de iubire deja existente.

Horoscop Gemeni aprilie 2015 | Horoscop bani si cariera


Responsabilitatile tale profesionale tind sa se impleteasca cu ale altora sub impactul opozitiei lui Venus cu Saturn de pe 15 aprilie 2015. Pare a fi o zi cumva paradoxala la serviciu. Desi trebuie sa-ti pastrezi atentia treaza fata de un lucru important, concentrarea prea mare asupra muncii individuale in pofida relatiilor cu colegii iti poate lasa un gust amar.

Ca urmare a cuadratului dintre Venus si Neptun din 19 aprilie 2015, esti predispus sa fii dezorganizat si vaduvit de realism, sau sa ai de a face cu oameni lipsiti de onestitate, nefiind asadar timpul oportun pentru a te ocupa de chestiuni financiare. Creativitatea te incita din nou, insa pari sa optezi pentru incursiuni imaginare mai curand decat sa te adaptezi unei munci necesitand exactitate si logica.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni martie 2015
Horoscop Gemeni aprilie 2015 Horoscop Gemeni aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.