Noua harta a Europei potrivit MAE si a reptilienilor

Am intrat in posesia unor informatii ultrasecrete despre o conspiratie mondiala, masonica sau reptiliana, care are drept scop transformarea hartii Europei! Gafa MAE, a Ministerului de externe al Romaniei nu este de fapt o gafa, ci o scurgere de informatii despre o infiltrarea unor noi state in cadrul Uniunii Europene. Nu degeaba nu si-a dat demisia Ponta dupa ce unui inalt oficial german i-a fost inmanata o brosura cu harta Frantei acoperita de steagul Germaniei. Imi cer scuze ca i-am furat prajitura lui Lovendal, dar noua harta geopolitica a Europei ar arata peste 20 de ani cam asa:

Noua harta a Europei
Noua harta a Europei



Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Interviu cu un reptilian

Conspiratia reptilienilor | Cui ii este frica de reptilieni?

Despre oamenii obsedati de conspiratii | Psihologia teoriei conspiratiei
Noua harta a Europei potrivit MAE si a reptilienilor Noua harta a Europei potrivit MAE si a reptilienilor Reviewed by Diana Popescu on martie 12, 2015 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Bancuri ca și alea cu sfârșitul lumii! Totodată și treburile cu masoneria există și cea mai mare greșeală a noastră e alegerea lui Iohannis ca președinte! Ne-am vândut țara oficial!

    Și candidați au fost! Mai bine era Funar președinte decât Iohannis (care e mason, mărturia fiind făcută de un șef al masoneriei în direct la NAȘUL TV și am văzut cu ochii mei emisiunea!)! Chiar și cu DD era mai bine.

    Voi vedeți ce bine o ducem de când cu noua conducere? Francul e 4,1 lei, dolarul 4,2 lei, lira se face 10 lei sigur și euro... Cine știe pe unde mai anunge! Eu unul nu văd bine țara asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim intr-o tara condusa de puscariasi,viitori puscariasi si delicventi.
      Nici eu n-o vad bine.Dar in toata situatia data eu inca mai sper la schimbari minunate.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Ţara era vândută încă din 84'. :)) De cea de-a treia Ordine Mondială. Epoci, ai cărei actori români erau Ion Iliescu şi Petre Roman. Vă recomand să citiţi puţin despre conspiraţia securităţii româneşti din perioada ceauşistă. Totodată să studiaţi legătura dintre Gorbaciov şi puterea iliesciană care încă zace în ţară. E prematur să vorbim de Iohannis. Abia a fost ales în funcţie. Şi hai totuşi, să nu pomenim de DD Senzaţionalescu, care nu demult a fost cazat în incubator. Nu tot ce zboară prin mass-media e şi adevărat.

      Ștergere
  2. Bravo...mi a placut...drept la tinta

    RăspundețiȘtergere
  3. Râdem, glumim, dar nici char asa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-o tara de asteptareti, de lenesi , de talambi era buna, da' buna rau , Veta lui Todiras, aia da, facea treaba.
    Nici un politician nu-i bun, toti au cate-o buba pe undeva; e buna Floreta de la coltul strazii, ea chiar le stie pe toate.
    Va permiteti sa fiti seriosi ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.