Cum se gandesc baietii la fostele lor iubite?

Baietii sunt in stare sa-si acuze fostele iubite de toate relele din luna si din stele atunci cand sunt parasiti pe buna ori rea dreptate. Unii nu isi pot desprinde gandurile si sentimentele fata de ele, altii incearca din rasputeri sa le urasca. Exista, desigur, o cale de mijloc, care presupune ratiune, obiectivitate sau realism!

Un caz real, in care un baiat parasit reflecteaza adanc, cu o luciditate care nu exclude iubirea, a ajuns la mine printr-un email, in care acesta m-a intreba daca sa ii scrie sau nu astfel fostei sale iubite:

Foste iubite
"Ma mai intreb inca ce am insemnat pentru tine. Ce a fost minciuna si ce nu a fost. Ma intreb daca ai vrut cu adevarat sa ma ranesti. Eu te-am iubit. Stiu ca am facut greseli in ultimele noastre intalniri. Poate ca nu am fost inca pregatit sa imi asum si sa imi inteleg sentimentele mele fata de tine. Insemni atat de mult pentru mine. Imi este dor de tine. Imi doresc sa fiu langa tine, sa rad cu tine, sa ma faci sa rad numai asa cum stii tu..."

Baietii, de cele mai multe ori, nu ajung sa isi constientizeze atat de mult simtamintele, si prefera (ca un mijloc de autoaparare) sa faca remarci cinice, rautaciose despre fostele lor iubite. Nu vreau sa ma cobor la trivialitatea unora din remarcile lor cele mai obisnuite, ci sa dau, in randurile de mai jos, cateva exemple despre felul mai "elevat" in care isi "ling" ranile amorului pierdut...

O fata buna care iti daruieste fericire si una rea care iti amaraste viata sunt amandoua necesare in a trai bucuria de a avea mereu o iubita.

Cea mai buna relatie de iubire presupune o iubita care nu isi intelege partenerul si un baiat care ii este credincios si nu mai poate dupa ea!?

Nu trebuie niciodata sa subestimezi puterea iubitei tale. Ea are capacitatea sa te faca sa simti ca tot ce este mai rau se intampla numai din cauza ta.

Nu ma uri pentru ca arat bine, uraste-ma din pricina faptului ca prietena ta crede ca sunt asa!

Daca o fata se gandeste la viitorul ei alaturi de iubitul sau, este ceva normal. Atunci insa cand un baiat se gandeste la viitorul sau impreuna cu iubita sa, este ceva serios.

Atunci cand iubita ta iti frange inima, nu ii face nici un repros ci, din contra, daruieste-i un zambet, pentru ca ea nu face decat sa iti dea oportunitatea de a gasi o fata mai buna decat ea.

Daca iubita ta este geloasa, inseamna ca iti este credincioasa. Daca o alta fata iti atrage atentia si ea nu este geloasa, inseamna ca ea are deja pe altcineva.

Declaratie de dragoste a unei iubite: "Draga, in mod sigur voi fi mai buna decat urmatoarea ta iubita. Si fii cat se poate de sigur ca voi fi cu mult mai buna decat restul!

Cea mai buna solutie de a scapa de o fosta prietena este sa te muti!

Cea mai buna razbunare fata de o fosta iubita este sa te desparti de ea si sa o lasi sa vada cat de fericit esti cu o alta fata care te trateaza cu mult mai bine decat ea.

 Daca tu si fosta ta iubita sunteti inca prieteni, inseamna fie ca nu v-ati iubit niciodata cu adevarat, fie ca sunteti inca indragostiti unul de celalalt.

Atunci cand te-ai despartit de o iubita, nu are nici un rost sa ii arati cat de mult a pierdut sau ar fi putut avea de castigat alaturi de tine. Aminteste-ti mereu ca nu i-a pasat de tine, si nu ii va pasa de tine nicicand!

Daca gasesti o iubita care ar fi in stare sa mearga pana in iad pentru a mentine relatia sa cu tine, nu trebuie deloc sa gandesti ca te iubeste mai presus de orice.

Iubita mea radea intotdeauna cand era vorba despre dragoste, indiferent ce carte citea sau la ce film se uita.

Tu ce parere ai despre fosta ta iubita sau despre fosta iubita a prietenului tau?


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Fostul prieten/fosta iubita din vise | Interpretarea si semnificatia viselor

Cele 7 stadii ale despartirii de persoana iubita

Povestea lui Alice|Cum sa faci sa nu te insele iubitul tau|iubita ta?
Cum se gandesc baietii la fostele lor iubite? Cum se gandesc baietii la fostele lor iubite? Reviewed by Diana Popescu on aprilie 16, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Editura EPUBLISHERS.SRL, cauta colaboratori externi !!
    AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI.
    Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala!
    Ce oferim:
    -plata se calculează în funcție de implicare și realizări
    -instruire gratuită prin email
    -contract legal de comision
    -scrisoare de recomandare
    -posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru)
    Vrei sa citesti un roman exceptional, o poveste fascinanta, grandioasa, uluitoare?
    Un roman ce are un subiect unic la nivel mondial, un subiect unic ce nu s-a mai scris,un subiect care i-a pus pe ganduri pe toti cititorii. Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul '”Info” la adresa de email oanceaylumi67@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.