De ce sa-ți fie milă de niște bătăușe?- Poveste adevărată


"Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" este o zicală adevărată, perimată, însă!
De ce  înjuri, mă? zice una dintre bătaușele justițiare, din filmarea de mai jos, pe care un amic, de pe Facebook, a avut amabilitatea să mi-o împrumute și pe care trebuie s-o vezi si tu!


Apoi, bătăușa șefă începe să-și izbească picioarele de coastele  fetei, care este trântită pe jos și care mai ia și o păruiala de la alta.  
De ce nu se apără, nu știu!?!



Mi-e milă de fata agresată, normal!  Indiferent de subiectul conflictului.
Și prima reacție a mea este că aș fi dat de pământ cu celelalte două, împreuna cu cei care stau să filmeze sau  se holbează ca la circ..!

Însă, demne, de mai multă milă, sunt bătaușele!

Pun rămășag cu tine, că agresoarele s-au crezut tari și mari!
Ego-urile lor au presupus că vor primi și câte un premiu, dacă sunt filmate și le vede lumea pe internet. Cât de buzate sunt și ce de forme au ele.. mai ales, când dau cu piciorul!



Ce nu știu ele, este că și-au dat de gol viața mică și mizerabilă pe care, din păcate au avut-o până în acel moment.

Căci lucrul care-i unește pe agresorii de toate spețele este dragostea lor pentru violență.

Dacă le observi pe bătăușele demne de milă, în acțiune, poți să-ți dai seama cât de sărace emoțional sunt ele, lucru datorat fără doar și poate de lipsa de atenție a celor dragi, a părinților, în special.

Transformarea lor din copilițele inocente care au fost odată în bătăușe feroce nu a venit peste noapte, ci a apărut din frică, nesiguranță și nevoie de atenție.

Momentele grele din viața lor personală au dus la apariția disperată a nevoii de a-și satisface problemele psihologice prin dominare și violență, ambele fiind bolnavicioase. Durerea, umilința și teama din ochii fetei bătute, le-a dat bătăușelor o satisfacție de moment care le-a abătut, cumva, de la problemele lor interioare.

Bătăușele sunt demne de milă și au nevoie de ajutor! De psiholog! Și de multă iubire din partea familiilor lor! Și ar trebui, altcumva, să fie și pedepsite!

Mai trebuie să știi că, Diana, din filmare, nu sunt eu, pentru că,  n-aș fi stat cu mâinile în sân, ci, le-aș fi ciufulit pe agresoare și le-aș fi dat pe mâna poliției!

Tu ce-ai fi făcut?


Articole in Blogul Dianei cu subiect asemanator:
Povestea care mai bine nu mai era!!
De ce incearca tinerii sa se sinucida?
Mama, cea mai buna prietena a fiicei
Cum poti stii daca te place un baiat?
De ce fetele poarta fuste scurte?
De ce sa-ți fie milă de niște bătăușe?- Poveste adevărată De ce sa-ți fie milă de niște bătăușe?- Poveste adevărată Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  2. justitia nu inseamna sa faci rau vinovatului ci sa le faci bine celorlalti

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.