Horoscop Balanta mai 2015

Horoscopul Balantei mai 2015 prefigureaza o vreme prielnica calatoriilor, studiului, reconfigurarii sistemului propriu de valori si evolutiei personale, integrarii cu succes in viata sociala si cea profesionala.

Horoscop Balanta mai 2015 | Horoscop general


Balanta
Din 1 mai 2015, gratie tranzitului lui Mercur in Gemeni si a IX-a casa a Balantei, tinzi sa te focalizezi asupra extinderii orizontului mintii prin studiu, calatorii, filosofie sau religie. Daca nu reusesti sa vizitezi un taram indepartat, la care visezi de mult timp, poti, in schimb, sa iei contact cu persoana din strainatate care are sa-ti dea o veste buna. Indiferent daca este vorba despre scoala sau serviciu, simti nevoia sa te impui intr-un domeniu ori intr-un proiect preferat, despre care nu te poti impiedica sa discuti cu oameni mai mult sau mai putin apropiati. De asemeni, credinta ta de viata sau cea a unor persoane din cercul tau social, par sa devina obiectul unor dezbateri infierbantate, avand potentialul de a-ti limpezi apele gandirii, a te face sa-ti intelegi adanci motivatii.

Sub efluviile Lunii pline ivite pe 4 mai in Scorpion si a II-a ta casa, esti provocat sa iti revezi valorile personale si profesionale, si sa estimezi in ce masura actionezi in concordanta cu ele. Daca iti lamuresti in ce anume investesti timp si energie fara a te bucura de reale satisfactii interioare, poti sa iti redirectionezi eforturile spre obiective cu adevarat implinitoare.

Vrei sa ajungi sub luminile reflectoarelor, iar oamenii par sa-ti faca pe plac, sa fie cu ochii pe tine si sa te aprecieze! In acest fel se manifesta, incepand cu 8 mai 2015, parcursul lui Venus in Rac si a X-a casa a Balantei. Intrucat lumea tinde sa te inconjoare cu afectiune si pretuire, iti poti promova cu succes ideile si interesele.

Pofta de a explora noi dimensiuni si meridiane ale lumii devine si mai intensa din 12 mai, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Gemeni si a IX-a ta casa. Este posibil sa pornesti intr-o incitanta calatorie, chiar daca pentru a face acest lucru trebuie sa fortezi cumva nota, sa apelezi la un imprumut ori un ajutor financiar. In aceasta perioada, sunt favorizate chestiunile juridice si demersurile tinand de publicatiile tiparite sau online. Daca esti la scoala/facultate, ai la dispozitie un inalt potential energetic pentru studiu si noroc in examene sau teste. Nu te lasa antrenat in conflicte legate de religie ori chestiuni profesionale!

Luna noua rasarita pe 18 mai 2015 in Taur si a VIII-a casa a Balantei iti sugereaza sa te supui unei transformari interioare avand darul de a te ridica deasupra disputelor marunte si sacaitoare cu persoane rauvoitoare din jurul tau, si a-ti canaliza eforturile pe fagasul aspiratiilor tale majore. Poti constientiza necesitatea de a te purifica de balastul detaliilor nesemnificative ale traiului cotidian si a face loc in viata ta unor oameni in stare sa iti inteleaga si pretuiasca valorile.

Predispozitia de a pune pe primul loc credintele personale, preocuparile spirituale ori religioase revine in forta din 21 mai, sub impactul tranzitului Soarelui in Gemeni si a IX-a ta casa. Calatoriile si studiile iti rezerva oportunitatea de a face cunostiinta cu persoane influente sau capabile sa te calauzeasca, cu pricepere, pe inedite si relevante parcursuri ale vietii.

Horoscop Balanta mai 2015 | Horoscop dragoste


Vizita lui Venus in sectorul astrologic al Gemenilor, asa cum este descrisa in Horoscopul dragostei Balantei aprilie 2015, isi face simtite influentele pana in data de 8 mai.

Ca urmare a tranzitului initiat de Venus, pe 8 mai 2015, in a X-a ta casa, pari sa adopti un stil rafinat, o atitudine amicala si cordiala, ce nu au cum sa nu iti fie remarcate, mai cu seama daca esti singur. In acest caz, este timpul, asadar, sa nu mai stai ascuns in casa, ci sa iesi cat mai des in lume. Trebuie doar sa te lasi vazut si, aproape sigur, dragostea va gasi o cale de a ajunge la tine. Daca ai un partener de cuplu de ceva vreme, acesta te poate lua, mai mult sau mai putin, prin suprindere prin propunerea de a va inalta relatia la un alt nivel. Este, de altfel, o perioada de bun augur planificarii unei logodne sau unei casatorii!

Horoscop Balanta mai 2015 | Horoscop bani si munca


Pe 4 mai 2015, Luna plina din a II-a casa a Balantei iti poate furniza avantaje insemnate daca iti conduci cu o mana de fier afacerile si intreprinderile financiare. Este posibil sa realizezi ca nu ti-ai exploatat indeajuns de mult atat resursele materiale, cat si cele manageriale.

Prezenta lui Venus in a X-a ta casa este asociata, de obicei, cu armonizarea relatiilor cu colegii si superiorii. Cei dintai par sa-ti sara mai frecvent in ajutor, iar cei din urma sunt inclinati sa iti recunoasca si rasplateasca meritele si straduintele. Chiar daca toate sunt, la prima vedere, bune si frumoase, nu trebuie sa te culci pe lauri, fiindca acest tranzit al planetei dragostei si efectele sale sunt de scurta durata!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta aprilie 2015
Horoscop Balanta mai 2015 Horoscop Balanta mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2015 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    madalinafeier@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    madalinafeier@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumes mult pentru tot efortul.
      Un weekend minunat va doresc

      Ștergere
  3. Si horoscopul de la scorpion... cand apare?

    RăspundețiȘtergere
  4. RABDARE,nu vedeti ca vin pe rand previziunile?Ce tot va agitati ,ala cand,ala cand?Acum este balanta apoi rabdare-scorpionul,etc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.