Horoscop Berbec mai 2015

Horoscopul Berbecului mai 2015 are drept principale repere armonizarea relatiilor familiale, infrumutesarea caminului si a vietii personale, un vadit dinamism si o marita forta de persuasiune in interactiunea cu oamenii.

Horoscop Berbec mai 2015 | Horoscop general


Berbec
Incepand cu 1 mai 2015, Mercur, in tranzit in sectorul astrologic la Gemenilor si al celei de-a III-a case a Berbecului, iti directioneaza abilitatile mentale si comunicative catre largirea cunoasterii si intelegerii lumii prin educatie, studiu, calatorii si dezbateri serioase cu oameni capabili sa-ti inteleaga interesele si aspiratiile. Originalitatea si agilitatea gandirii tale se manifesta in marea capacitate de a te exprima elocvent verbal si in scris, si orice alt tip de comunicare. Mercur se afla intr-o pozitie de putere, iar daca forta ta mentala este calauzita catre obiective clar definite, succesul tinde sa-ti incununeze toate demersurile esentiale.

Tensiunea acumulata in cadrul parteneriatelor personale, sociale si profesionale este pe cale sa fie eliberata brusc sub vibratiile Lunii pline aparute pe 4 mai in Scorpion si a VIII-a ta casa. Situatia ta financiara si sentimentala trebuie sa fie examinate si ajustate cu realism, fara nici un fel de ezitare si fara vreun compromis. Desi iti poate veni greu sa iti invigorezi unele relatii umane prin concentrarea asupra problemelor acute care le impiedica dezvoltarea si sa pui capat unor aliante neproductive, este necesar sa rupi raul din radacina si sa nu iti mai consumi energia ingrijindu-te de pomii sterpi ai existentei tale.

Chiar daca nu esti o persoana de casa si nu esti entuziasmat de obicei de treburile casnice, calatoria inceputa de Venus, odata cu 8 mai 2015, in Rac si a IV-a casa a Berbecului, tinde sa te aduca mai aproape de camin si familie. Poti fi, astfel, inspirat sa dai o noua fata locuintei tale, sa ti-o estetizezi, atat in interior, cat si in exterior. In acest interval de timp, nu este deloc intamplator daca descoperi niste oferte sau reduceri nemaipomenite legate de mobilier ori obiecte de lunga folosinta! Relatiile cu membrii familiei sunt tot mai bune si pari sa fii antrenat de acestia intr-o sumedenie de petreceri, intalniri si dialoguri constructive. Daca iti trece prin cap de ceva timp sa iti afli o noua casa, acum este vremea cea mai potrivita pentru a te ocupa de asa ceva.

Mintea si limba ti se ascut din 12 mai, sub impactul tranzitului lui Marte in Gemeni si a III-a ta casa. Energia neostoita care te strabate te face sa nu ai astampar, sa cutreieri lumea inconjuratoare in lung si in lat, sa pornesti in scurte calatorii si sa aduni informatii pretioase din diverse surse si de la diferite persoane. Nu mai esti dispus sa-ti pui lacat la gura atunci cand ti se pare ca ai ceva important de spus ori cand este nevoie sa-ti afirmi cu tarie opiniile si telurile, dar nu ar fi rau sa eviti sa te lasi purtat in violente dueluri verbale pentru a-ti impune cu orice pret parerile. De asemeni, este indicat sa iti infranezi graba, adeseori nejustificata de nimic, indeosebi atunci cand esti la volan.

Pe 18 mai 2015, Luna noua din Taur si a II-a casa a Berbecului insista pe dezvaluirea unui fagas rodnic al vietii din punct de vedere material si/sau emotional. In aceasta conjunctura astrala, poti fi strafulgerat de o revelatie despre modul cum iti poti transpune visele in realitate. Pari sa fii strapuns de dorinta de a te inconjura cu lucruri frumoase ori de a da o proaspata tenta de bun gust existentei tale de zi cu zi. Daca ti-ai construit o fundatie solida a caminului, ai sansa sa te delectezi intr-o sporita masura cu confortul de acasa.

Pezenta Soarelui in Gemeni si a III-a ta casa da amploare, odata cu 21 mai, tendintelor lui Mercur si Marte. Limpezimea gandurilor si maiestria vorbirii te sprijina sa iti maresti sfera de influenta, sa aduci de partea ta oameni ce pot avea un aport major in drumul spre materializarea telurilor si idealurilor tale. Inca o data, ai ocazia sa te deconectezi de-a lungul unei calatorii intr-o regiune nu foarte indepartata de casa si sa iti intensifici interactiunea cu fratii, surorile, persoanele indragite.

Ca efect al cuadratului dintre Venus si Uranus din 25 mai, relationarea sociala iti poate rezerva surprize inmarmuritoare si poti avea de a face cu oameni iesiti din comun, uneori chiar iresponsabili. Aceste lucruri au potentialul sa te deruteze, sa te faca nesigur asupra felului cum ar trebui sa reactionezi. Pe de alta parte, nerabdarea ta si stilul tau prea direct de comunicare ii pot nauci ori irita pe cei din preajma ta. Dornic sa te cufunzi in noi experiente de viata, nu iti este tocmai usor sa te concentrezi mult timp pe un singur demers sau sa te ocupi de stringente chestiuni cotidiene.

Horoscop Berbec mai 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Gemeni nu isi inceteaza influentele nici in aceasta luna, pana pe 8 mai 2015, asa cum este prefigurat in Horoscopul dragostei Berbecului aprilie 2015.

Viata sentimentala este marcata de stabilitate si armonie din 8 mai, ca urmare a tranzitului lui Venus in a IV-a ta casa. Nativii din Berbec casatoriti sau implicati intr-o legatura de cuplu de cursa lunga par sa se bucure de o renascuta apropiere afectiva fata de partenerii lor. Daca esti singur, poti fi inclinat sa nu te mai avanti in aventuri amoroase superficiale, lipsite de perspectiva, ci sa fii atras de cineva capabil sa te inteleaga si sa te iubeasca in profunzime, sa-ti fie alaturi la greu si la bine, sa-si asume responsabilitatile unei autentice relatii in doi.

Horoscop Berbec mai 2015 | Horoscop bani si munca


Ambitia de a atinge un nivel mai inalt al traiului material se inteteste pe 18 mai, atunci cand Luna noua poposeste in a II-a ta casa. Esti motivat sa iti exploatezi la maximum talentele si resursele interioare, sa schimbi macazul carierei, sa te reorganizezi, astfel incat sa iti eficientizezi activitatile profesionale si cele legate de afaceri. Poti beneficia de venituri suplimentare rezultate din vechi investitii ori din vanzarea unor proprietati.

Pe 25 mai 2015, Venus in cuadrat cu Uranus nu anunta cea mai nimerita zi pentru a face cumparaturi, mai ales daca ai un buget limitat, intrucat tinzi sa te lasi in voia unor capricii si sa iti dai banii pe lucruri care se vor dovedi in curand a fi inutile. De asemeni, nu ti se recomanda sa te angajezi in afaceri si tranzactii financiare, pentru ca esti gata sa iti asumi riscuri prea mari, iar oamenii cu care ai de a face au intentia sa nu-si respecte promisiunile.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec aprilie 2015
Horoscop Berbec mai 2015 Horoscop Berbec mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.