Horoscop Scorpion mai 2015

Horoscopul Scorpionului mai 2015 aduce in prim plan o transformare decisiva in relatiile cu ceilalti, indeosebi in cele de parteneriat, tendinta de a te desparti de monotonia trairii zilnice si a-ti redescoperi personalitatea si chiar dragostea in zone neexplorate pana acum ale realitatii.

Horoscop Scorpion mai 2015 | Horoscop general


Scorpion
Intrebari fundamentale despre viata si moarte, despre ceea ce le uneste sau le impleteste, pot marca, incapand cu 1 mai 2015, tranzitul lui Mercur in Gemeni si a VIII-a casa a Scorpionului. Este posibil ca astfel de ganduri sa-ti fie provocate de trecerea in nefiinta a unei persoane cunoscute ori de amintirea mortii cuiva drag. In aceasta perioada, poti fi preocupat mai mult decat altadata de subiecte oculte, metafizice sau aflate la limita dintre stiinta si science fiction. Intuitia ti se ascute si iti inlesneste investigarea unor aspecte ale realitatii interioare sau exterioare, cunoasterea celorlalti ori chiar aparitia unor revelatii, intr-o mai mare masura decat studiul sau abordarea rationala a lumii.

Pe 4 mai, Luna plina din Scorpion si intaia ta casa vesteste o posibila, importanta schimbare a orientarii vietii tale, ce te provoaca sa faci mai mult pentru a-ti implini dorintele esentiale, fiind in acest fel motivat sa renunti la niste persoane sau proiecte secundare, care iti stanjenesc focalizarea. O transformare a imaginii tale personale initiata acum are darul sa iti puna in evidenta autentica ta personalitate si sa-ti mareasca atractivitatea.

Cautarea si aflarea unor extinse orizonturi ale existentei reprezinta o tendinta majora din 8 mai 2015, atunci cand Venus isi porneste periplul in sectorul astrologic al Racului si a IX-a casa a Scorpionului. Mediul inconjurator si activitatile de zi cu zi pot sa ti se para anoste, lipsite de sare si piper, in aceasta conjunctura astrala.
Cantecul de sirena al unor taramuri indepartate si ale unor aventuri incitante sunt aproape irezistibil de ademenitoare in acest context. Daca nu ai, totusi, posibilitatea sa pleci intr-o calatorie, poti gasi o consolare in lectura, pe internet sau in descoperirea unor noi cai, cat se poate de originale, de a-ti petrece timpul liber.

Relatiile de parteneriat sunt supuse unei cruciale metamorfoze sub vibratiile Lunii noi rasarite pe 18 mai in Taur si a VII-a ta casa. Daca unii amici de azi nu se mai dovedesc a fi de incredere, altii noi si mai onesti sunt pe cale sa le ia locul. Oricum, se impune sa iei seama cu atentie la instinctele tale atunci cand iti trece prin minte sa rupi legaturile cu cineva care pare sa stea in calea evolutiei. In acelasi timp, daca esti cu capul in nori si treci cu vederea ce se petrece cu adevarat in preajma ta, dusmanii sunt pe punctul sa iti dea o usturatoare lectie de viata!

Horoscop Scorpion mai 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Gemeni (pana pe 8 mai) si cel al lui Mercur in Taur (pana pe 1 mai), isi fac simtite influentele si in aceasta luna, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Scorpionului aprilie 2015.

Dragostea ocoleste cararile batatorite ale existentei sub impactul tranzitului in care se inscrie Venus, odata cu 8 mai, in a IX-a ta casa. Nativii singuri din Scorpion au ocazia sa intalneasca un fascinant potential partener de cuplu de-a lungul unei calatorii, intr-un mediu social ori cultural cu totul diferit de al lor, sau in persoana cuiva provenit dintr-o alta regiune geografica. Cei care sunt implicati de mai multa vreme intr-o legatura in doi isi pot improspata conexiunea afectiva printr-o evadare din mijlocul rutinei cotidiene, intr-un loc necunoscut, care sa ii starnesca sa scoata la lumina noi fatete ale personalitatii lor.

Din 12 mai 2015, vizita lui Marte in Gemeni si a VIII-a casa a Scorpionului este asociata cu rabufnirea unei intense senzulitati, care isi poate afla implinirea numai intr-o autentica relatie amoroasa, bazata pe reciprocitatea sentimentelor. Orice ar fi, supravegheaza-ti predispozitia de a-ti afirma doar propria vointa, fara a cere parerea tovarasului tau de viata, si a te lasa sa cazi prada unei gelozii nejustificate.

Daca esti singur, Luna noua ivita pe 18 mai 2015, in a VII-a casa a Scorpionului, iti poate strapunge sufletul cu o arzatoare nazuinta de a intalni un suflet pereche, pe cineva apt sa iti fie loial si dedicat pana in panzele albe. Cu toate acestea, daca in viata ta isi face aparitia o persoana ce ravneste la inima ta, nu da cu piciorul acestei sanse daca, la prima vedere, aceasta pare sa nu se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Horoscop Scorpion mai 2015 | Horoscop bani si munca


Afacerile si demersurile financiare iti sunt favorizate odata cu 1 mai 2015, ca urmare a prezentei lui Mercur in a VIII-a ta casa. Ai parte de oportunitati in special datorita comunicarii cu cei din jur, a unor informatii pretioase primite de la oameni influenti, cu care ai intretinut o stransa relationare pana acum.

Tranzitului lui Marte in a VIII-a casa a Scorpionului necesita, din 12 mai, sa nu divulgi prea multe si oricui despre intiativele tale financiare, mai cu seama daca sunt in joc niste bani incredintati tie de asociati sau alte persoane. Pe de alta parte, in acest interval de timp, poti obtine cu usurinta un imprumut in conditii mai avantajoase decat de obicei.

Soarele isi croieste drum, odata cu 21 mai 2015, in zona astrologica a Gemenilor si a VIII-a ta casa, prefigurand o perioada auspicioasa legata de investitii, credite, pensii sau resurse financiare impartasite cu altii. Te poti simti imboldit sa dai amploare unei afaceri care merge mai bine decat iti propusesesi, incurajat si de  faptul ca ai capacitatea sa intelegi motivatiile ascunse ale unor oameni ce iti pot fi aliati in indeplinirea obiectivelor tale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion aprilie 2015
Horoscop Scorpion mai 2015 Horoscop Scorpion mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2015 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Buna, pt 26 octombrie 1982 ce ascendent corespunde? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. uhh is time to accion!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Diana , sunt nascuta in 19.08.1965 sin nu cunosc Ora de nastere , te rog poti sa Ma ajuti cu ascendentul. Sunt nascuta in orasul Aiud , jud Alba

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc Diana,la mine chiar s-au intamplat lucruri specificate de tine in horoscop.Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.