Dansul din vise | Interpretarea si semnificatia viselor

Visele in care dansezi semnifica eliberarea fata de orice fel de constrangeri sau limitari. Esti indreptatit sa crezi ca viata ta este marcata de echilibru si armonie. Dansul visat mai poate reprezenta si frivolitate, fericire, gratie, senzualitate si dorinte erotice. Ti se poate transmite, asadar, ca este nevoie sa incorporezi aceste lucruri in existenta ta din starea de veghe.

Interpretarea si semnificatia viselor dans
Dansul este un simbol al unei vietii efervescente, a unei pasiuni intense, al stadiilor si ritmurilor existentei. Un vis despre dans este, in general, unul fericit. El se refera, de obicei, la felul si nivelul de bucurie resimtite de o persoana, la fericire, la simtamantul victoriei personale si al increderii. In mod traditional, visele despre dans prezic o perioada pozitiva din viata.

Atunci cand dansezi de unul singur, inseamna ca trebuie sa te orientezi catre un anumit ritm al vietii tale. Poate ca nazuiesti sa te bucuri de o mare libertate individuala, si, la un moment dat, te simti ingradit. De asemeni, acest vis reflecta simtamantul de satisfactie fata de mediul inconjurator, dar si fata de tine insuti.

Daca nu esti intr-o dispozitie foarte buna sau nu ai motive de bucurie in viata reala, visul in care dansezi are o functie compensatorie, incercand sa iti echilibreze negativitatea sau stresul de care esti strabatut.

Visul in care dansezi cu un partener indica intimitate cu o persoana iubita sau uniunea armonioasa dintre aspectul feminin si cel masculin din personalitatea ta. Inca din cele mai vechi timpuri, dansul a fost o componenta importanta in ritualuri. O femeie si un barbat care danseaza impreuna pot fi vazuti ca intr-un preludiu inainte de a face dragoste sau ca indreptandu-se catre o casatorie.

Daca tu conduci intr-un dans in doi, inseamna ca detii controlul asupra vietii tale personale sau ca esti excesiv de agresiv sau indraznet. Atunci cand visezi ca cineva te invita la dans, ti se pune in vedere dorinta subconstienta de a avea un om drag alaturi de tine. Simti ca ai nevoie de cineva pentru a te simti complet si in armonie cu tine insuti. Pe de alta parte, visul in care dansezi cu fostul tau prieten ori iubit reprezinta acceptarea sa ca individ de sine statator, obiectivitatea de a-l vedea asa cum este, cu defectele si calitatile sale reale. Ti se semnaleaza astfel, ca despartirea de el a fost un lucru pozitiv.

Visele in care participi la o serata dansanta sau in care mergi sa dansezi indica o sarbatorire personala sau incercarea ta de a deveni fericit.

Daca vezi in vis copii dansand acest fapt denota o viata de familie fericita.

Implicarea intr-un dans ritual din vis semnifica nevoia ta de a intra in contact cu latura ta spirituala.

Un vis in care urmezi o scoala de dans inseamna ca trebuie sa inveti sa te lasi in voia spontaneitatii. De asemeni, poate fi vorba despre faptul ca inveti "pasii" dezvoltarii unui nou proiect personal, a unui nou stadiu al existentei tale.

Un ring de dans aparut in vise lasa de inteles ca trebuie sa fii mult mai expresiv. Este timpul sa renunti la crispare si/sau conformism, si sa fii tu insuti. Daca pe ringul de dans nu este nimeni, ti se semnaleaza ca iti lipseste o cale autentica de a te exprima pe tine insuti. Simti ca poti fi cine iti doresti cu adevarat sa fii.

Visul in care esti un dansator profesionist exprima aspiratii inalte dar reprimate, sperante si dorinte ce par de neatins, dar care au ramas in subconstient si se implinesc in vise. Intr-o alta interpretare onirica, poate fi vorba despre pierderea sau mentinerea echilibrului intr-o situatie din viata reala.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Copiii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Semnificatia culorilor din vise

Zborul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor 
Dansul din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Dansul din vise | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: maginstal54@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.