Horoscop Capricorn iunie 2015

Horoscopul Capricornului iunie 2015 prefigureaza o vreme de bun augur implicarii in lume si conlucrarii cu oamenii atata timp cat iti supravghezi cu atentie  modul de comunicare si reusesti sa constientizezi care iti sunt aliatii, si care dusmanii. Relatiile de parteneriat se invigoreaza si iti ofera mari satisfactii daca stii sa le cultivi si sa le dezvolti sub semnul egalitatii si onestitatii.

Horoscop Capricorn iunie 2015 | Horoscop general 


Capricorn
O revelatie spirituala sau religioasa este pe cale sa-ti deschida o noua perspectiva despre lume sub influenta Lunii pline rasarite pe 2 iunie 2015 in Sagetator si a XII-a casa a Capricornului. Nu te impotrivi tentatiei de a te insingura astazi, intrucat, in acest fel, ai oportunitatea de a medita si a-ti intelege in profunzime obiectivele principale ale vietii. Conectarea cu natura ori descatusarea de temerile si obligatiile cotidiene iti permit sa iti evaluezi cu limpezime destinul.

Gratie tranzitului lui Venus in Leu si a opta ta casa, din 5 iunie, disputele ori neintelegerile din parteneriatele  personale, sociale sau profesionale tind sa se aplaneze, facand loc concentrarii asupra telurilor comune. Capabil sa pui in evidenta punctele forte ale proiectelor tale si sa profiti de o serie de circumstante prilenice, ai prilejul sa atragi de partea ta niste aliati puternici.

Ai mare grija la cuvintele, gesturile si actiunile tale, si fii cat mai realist in interactiunea cu oamenii odata cu 11 iunie 2015. Neptun retrograd in Pesti si a III-a casa a Capricornului inaugureaza o perioada de-a lungul careia poti cade cu usurinta in plasa manevrelor necinstite ale unor persoane si esti predispus sa oferi cu mult mai mult decat primesti. Relatiile cu rudele pot avea de suferit din pricina unor confuzii si a unei comunicari ambigue. Nu te avanta in initiative majore, in contracte si afaceri, pana cand nu le analizezi cu minutiozitate toate implicatiile. Chiar daca intuitia iti este de un mare folos, se impune sa ii alaturi o ratiune cat mai rece.

Saturn isi asuma si el, din 15 iunie, o turnura retrograda in Scorpion si a unsprezecea ta casa, punand accentul pe felul cum interferezi cu oamenii si pe legaturile de prietenie. In acest context astral, este posibil sa fii pus in situatii deloc placute, dar care au potentialul sa iti lamureasca cu prisosinta cine iti sunt adevaratii amici, in cine te poti increde si in cine nu.

Nevoile si dorintele tale cele mai arzatoare isi gasesc cu greu implinirea daca te agati de un program strict, organizat la sange! Pe 16 iunie 2015, Luna noua ivita in aceasta zi in Gemeni si a VI-a casa a Capricornului iti da senzatia ca nu te poti ocupa de multitudinea de treburi adunate pe agenda ta, insa, daca adopti o atitudine flexibila, neconventionala, poti descoperi noi metode de a face fata rutinei zilnice.

Din 21 iunie, sub impactul tranzitului Soarelui in Rac si a saptea ta casa, pari sa fugi de singuratate ca dracul de tamaie si sa iti gasesti implinirea doar in mijlocul oamenilor. Mai putin interesat de universul tau interior, tinzi sa fii fascinat de cei din preajma ta. Dai dovada de un randament sporit atunci cand lucrezi impreuna cu altcineva si te simti mai bine in orice fel de demers in doi. Nazuiesti sa iti imbunatatesti legaturile de parteneriat si sa iti dedici mai mult timp si o intensa energie  acestora. Totodata, ai vointa sa instaurezi un echilibru stabil in viata ta, sa compensezi, de exemplu, timpul mai mare petrecut la serviciu cu o perioada mai intinsa acordata deconectarii si intereselor personale.

Marte patrunde si el, pe 24 iunie 2015, in a VII-a casa a Capricornului, reluand si dand amploare tendintelor solare. Agresivitatea insuflata de planeta razboiului te poate determina sa iti impui prea navalnic parerile si deciziile intr-o relatie de asociere, sau sa te straduiesti sa mentii cu forta alaturi de tine un asociat. In ambele cazuri, risti sa iti transformi un om apropiat intr-un aprig dusman. In acest interval de timp, poti incepe, alaturi de altii, un proiect necesitand munca sau activitate fizica.

Horoscop Capricorn iunie 2015 | Horoscop dragoste 


Comunicarea profunda cu persoana iubita te revitalizeaza si iti vindeca vechi rani sufletesti ca urmare a calatoriei initiate de Venus, din 5 iunie 2015, in a VIII-a casa a Capricornului. Senzualitatea se impleteste amonios cu afectiunea reciproca, si esti gata sa faci compromisuri si chiar sacrificii pentru a-ti asigura o viata sentimentala senina.

Daca Soarele in a VII-a casa a Capricornului, odata cu 21 iunie 2015, continua sa te inspire sa iti intaresti conexiunea cu fiinta indragita, Marte, instalat pe 24 iunie in acelasi sector astrologic, te insufleteste cu o combativitate ce trebuie sa fie tinuta in frau cu luciditate. Nu te lasa traversat de simtaminte excesive de gelozie si posesivitate, si incearca sa mentii o pozitie de egalitate cu partenerul tau, fara sa iei decizii si in numele sau. Pe de alta parte, nativii singuri din Capricorn sunt mai temerari decat altadata in dragoste, au mari sorti de izabanda in cucerirea inimii cuiva de care sunt atrasi si in punerea bazelor unei legaturi afective de cursa lunga. Spre deosebire de povestile de iubire incepute in a V-a casa, cele demarate in a saptea casa tind sa fie serioase si stabile.

Horoscop Capricorn iunie 2015 | Horoscop bani si cariera


Incepand cu 5 iunie, prezenta lui Venus in a VIII-a ta casa este asociata, de obicei, cu un castig financiar important, eventual prin intermediul tovarasului tau de viata. Oricum, banii investiti impreuna cu altcineva sau dintr-o asociere sunt pe punctul sa isi arate din plin roadele.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn mai 2015
Horoscop Capricorn iunie 2015 Horoscop Capricorn iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 20, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.