Horoscop Fecioara iunie 2015

Potrivit horoscopului Fecioarei iunie 2015, asumarea unei necesare prudente dar si patrunzatoarea intuitie pe care o ai la indemana iti sunt de folos in mentinerea relatiilor bune cu cei din imediata ta apropiere si in dezvaluirea intentiilor rauvoitoare sau conformismului unor oameni. Putin detasat din punct de vedere emotional, te bucuri totusi de o interactiune intensa cu prietenii si de oportunitatea castigarii unei pozitii de lider.

Horoscop Fecioara iunie 2015 | Horoscop general


Speraclul intuitiei iti deschide porti inaccesibile sub vibratiile Lunii pline poposite pe 2 iunie 2015 in Sagetator si a IV-a casa a Fecioarei. O problema de familie ce se acutizeaza din cauza iesirii la suprafata a unor simtaminte tainuite pana cum poate fi solutionata gratie intelegerii intuitive si a afectiunii de care dai dovada.

Relatiile cu oamenii apropiati, mai ales cu parteneri din plan personal, social sau profesional trebuie sa fie supravegheate si intretinute cu grija odata cu 11 iunie, atunci cand Neptun devine retrograd in Pesti si a VII-a ta casa. Nu te lasa prada tentatiei de a neglija astfel de conexiuni, importante mai cu seama pe termen lung. In acelasi timp, se impune sa te inarmezi cu o sporita prudenta in cazul in care inchegi noi legaturi de asociere, intrucat risti mai mult decat de obicei sa ai de a face cu persoane ipocrite, egoiste, dornice sa profite de tine.

Fecioara

Comunicarea cu ceilalti, in general, cu rudele, colegii, vecinii, in special, precum si promovarea ideilor si intereselor tale pot fi marcate de piedici ca efect al tranzitului retrograd in care se inscrie Saturn, din 15 iunie 2015, in Scorpion si a III-a casa a Fecioarei. Proiectele tale, contractele ori negocierile asociate cu ele risca sa fie intarziate sau infranate din pricina unor circumstante de moment sau persoane conformiste, cu ochelari de cal, care nu reusesc sa vada mai departe de lungul nasului. Nu te prinde in capcana unei gandiri negative si estimeaza cu realism impactul cuvintelor si gesturilor tale. Saturn intentioneaza, de fapt, sa iti flexibilizeze si eficientizeze interactiunea cu oamenii, si te ajuta, daca iti pastrezi focalizarea, sa descalcesti niste chestiuni de viata apasatoare si sa iti reanalizezi responsabilitatile fata de niste rude. In decursul acestui aspect astral, nu este exclus sa apara probleme tinand de o calatorie, un mijloc de transport (masina) sau unul de comunicare (telefon).

Din 21 iunie, prezenta Soarelui in Rac si a XI-a ta casa aduce mai multa lumina pe strada vietii tale. Concentrat pe independenta personala si pe viitor, ai prilejul sa-ti regandesti idealurile si sperantele dintr-o perspectiva obiectiva. Desi te integrezi cu succes in societate si petreci mai mult timp de calitate alaturi de prieteni si/sau in grupul tau social, nu iti doresti sa fii legat de nimeni si nimic. Ai o atitudine cumva distanta fata de oameni deoarece nu vrei sa fii angrenat emotional in lucruri despre care iti spui ca nu au de a face cu tine. Atras catre tot ce este neconventional, nu intentionezi nici in ruptul capului sa fii catalogat intr-un mod anume, la fel ca si un fluture dintr-un insectar.

Marte reia, incepand cu 24 iunie 2015, tendintele solare si le intensifica. Te simti motivat sa iti indrepti energia catre activitati de grup sau impreuna cu amicii. Mai mult decat atat, ai sansa sa te impui de la sine, fara nici un fel de efort, ca lider al unei colectivitati. Aceasta conjunctura astrala este favorabila unor realizari importante pentru cineva deja angrenat intr-un grup in care telurile comune au intaietate. Poti fi imboldit, totodata, sa faci pasi concreti, notabili, pe drumul spre obiectivele individuale pe termen lung.

Horoscop Fecioara iunie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Rac cotinua sa te influenteze si in aceasta luna, pana in ziua de 5 iunie, asa cum este configurat in Horoscopul dragostei Fecioarei mai 2015.

Dragostea se aseamana cu o conspiratie sau cu un roman de spionaj ca urmare a tranzitului initiat de Venus, pe 5 iunie 2015, in Leu si a XII-a ta casa. Intr-un fel sau altul, unii nativi din Fecioara se pot vedea siliti sa isi ascunda o idila sub voalurile secretelor sau misterelor. Altii, mai putin norocosi, pot fi coplesiti de iubirea fata de cineva la care nu pot ajunge, ori pot fi loviti de frustrare din cauza faptului ca o timiditate excesiva ii impiedica sa-si forteze drumul spre inima unei persoane indragite. Fecioarele angajate de mai multa vreme intr-o legatura in doi pot constata, cu amar, ca aceasta este pe cale sa se destrame sau se pot confrunta cu o dificultate care le pune la incercare conexiunea afectiva cu partenerul lor.

Horoscop Fecioara iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Viata profesionala o poate lua pe o panta neobisnuita, dar interesanta, incitanta, sub influenta Lunii noi rasarite pe 16 iunie 2015 in Gemeni si a X-a casa a Fecioarei. Promisiunile pe care ti le faci tie insuti ori angajamentele luate fata de altii par sa fie indeplinite cu greu. Cu toate acestea, daca apelezi mai insistent la simtul tau  practic, ai posibilitatea sa faci diferenta dintre oportunitatile reale si cele fanteziste legate de munca.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara mai 2015
Horoscop Fecioara iunie 2015 Horoscop Fecioara iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 13, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.