Ma iubesti sau ma protejezi? | Poveste adevarata despre egoismul barbatilor

Aceasta poveste de dragoste adevarata, dar ratata, ce marturiseste din plin despre egoismul si posesivitatea unor barbati, mi-a fost impartasita de o cititoare a blogului meu, care mi-a trimis-o pe email, rugandu-ma sa o filtrez de niste detalii care ar putea sa ii dea de gol adevarata identitate... 

Poveste adevarata despre egoismul barbatilor
La inceput, iubitul meu mi-a spus ca este ceva normal sa-mi urmareasca fiecare miscare, pentru ca voia sa ma protejeze.

Dupa aceea, mi-a zis ca nu este nimic iesit din comun sa sparga vasele sau orice altceva ii iesea in cale, intrucat trebuia sa-si descarce nervii!

Mai apoi, mi-a marturisit ca era cat se poate de bine sa ma sarute sau sa faca dragoste cu mine, indiferent daca imi doream asta sau nu!

Nu a durat mult, si m-a invatat ca juramintele lui incalcate nu aveau alta menire decat sa ma determine sa fac diferenta intre minciuna si adevar!

M-a lamurit ca trebuia sa-mi taie orice fel de legatura cu orice fel de amic (si atat), ca nu cumva sa ma piarda!

Mi-a explicat ca el avea nevoie sa faca niste lucruri pe care eu nu aveam dreptul sa le fac, deoarece el era cocosul din casa!

Nu a avut nici o ezitare sa-mi marturiseasca ca are dreptul sa se lege de lucrurile mele mai mult sau mai putin gresite din trecut, doar pentru a-mi da o mana de ajutor!

Pana la urma, nu a fost din cale afara sa-mi spuna ca este normal sa ma ameninte ca o sa ma ucida daca i-as fi spus oricui ca m-a amenintat cu aceasta fapta!

DAR AM INVATAT SA SPUN NU!  AM INVATAT CA NIMIC DIN CEEA CE ZICEA EL NU ERA "NORMAL." AM INVATAT SA NU MA LAS PRADA MANIPULARII UNEI IUBIRI DE DOI LEI!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Maxime, citate, cugetari despre gelozie

Cum sa il faci gelos pe fostul tau prieten / iubit?

Semne ca iubitul este gelos | Simptomele unui barbat gelos
Ma iubesti sau ma protejezi? | Poveste adevarata despre egoismul barbatilor Ma iubesti sau ma protejezi? | Poveste adevarata despre egoismul barbatilor Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Actualul sot al fostei mele sotii se regaseste 100% in aceasta descriere - stiu chiar de la ea deoarece mi se plange zilnic cat de diferit si NEEGOIST "eram" eu, exact "inversul" lui (nu se iubeste si nu se pretuieste DECAT PE SINE iar ei nu ii cumpara nimic, o lasa cu maseaua umflata 2 luni de zile la propriu iar din banii care ii castiga ea ii cere de la obraz si ultimul leu pentru bautura si tigari). Dar asta e viata, cum iti asterni asa dormi. Ciudat - "egoismul barbatilor", pentru cine nu stie - nu toti suntem la fel, asa cum - nu toate femeile sunt la fel - ar trebui adaptat titlul - parerea mea. Din pacate este caz real, nu caut sa ma autoridic in slavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineanteles si amenintarile si restul sunt foarte adevarate.

      Ștergere

Un produs Blogger.