Top 10 Casanova de Romania pe Facebook

Am citit de nenumarate ori jurnalul lui Casanova, sunt indragostita de el, asa ca mi-am luat inima in dinti si am pornit, in cele din urma, in cautarea barbatului feroce care poate intruchipa acest personaj celebru. M-am gandit, desigur, ca cel mai usor as putea sa dau peste el pe Facebook. Fetelor pregatiti-va de senzatii tari, controlati-va senzualitatea, puneti frau dorintelor voastre cele mai ascunse, caci veti cunoaste, in randurile de mai jos, cei mai tari barbati, cei mai Casanova dintre Casanova din Romania (inclusiv pozele lor), in ordinea in care mi-au fost dati pe o simpla cautare pe Facebook, dupa numele de utilizator Casanova...

Casanova 1
Casanova All Thau - Works at Facebook, Fabrica de fericire at la buzunaru lu tata. Ador engleza transformata macabru in romaneste (All Thau=Al tau), asa ca acesta este un candidat de nepretuit la inima mea!




Casanova Paulici - Worked at secret, studied at Petre Andrei University of Iasi. Lucreaza la secret, asta poate insemna ca la negru, sau in spionaj. Nu va incita un Casanova gen James Bond cu accent moldovenesc?
casanova 2


casanova 3
Pepe Casanova - Worked at El Paradiso Night Club, Creta; Studied at Scoala vietii. Daca va place muzica lui Pepe, o puteti gasi intrupata in acest superb exemplar masculin. Daca sunteti si pasionate de viata de noapte, aveti un motiv in plus sa va amorezati de el!




CryBaby Casanova (Daca te indragostesti de mine risti sa-ti pierzi mintile) - Killer at Doctor No, Went to Colegiul economic Ramnicu Valcea. Ei bine, daca sunteti innebunite dupa jocuri erotice periculoase, asta e omul vostru. Va va face sa plangeti de fericire (Cry Baby), este un ucigas in ale amorului, si ve poate innebuni prin placerile pe care vi le ofera!
casanova 4



casanova 5
Casanova Giacomo - Nu se stie nimic despre unde "work" si unde "studied," dar are muschi si tatuaje! Un iubit dur pentru fetele care adora duritatile!






Gigi Casanova - Works at HaHaHa Production, Studied at Universitatea Bucuresti. Daca nu exista si un Casanova Gigi, acesta trebuia neaparat sa fie inventat. Ce ne-am face fara Gigi al nostru cel de toate zilele?
casanova 6





casanova 7
Robinho Casanova - Works at Facebook, Studied at LSU. Microbistele nu aveau cum sa fie lipsite de un Casanova dornic sa le dribleze. Unde mai pui ca lucreaza (paseaza) la Facebook!




Casanova Valentyne - Lover at In Your Heart and Profesionist at Senzatii Tari, Studied at Universitatea ecologica Bucuresti. Mor dupa baietii care in loc de "i" isi pun in nume un "y" si isi pun poze de animalute fioroase! Este o chestie, pur si simplu, geniala! Felul cum se recomanda m-a lasat muta si mi-a dat furnicaturi printre degetele de la piciorul stang!
casanova 8



casanova 9
Casanova Callejon - Bartender at Chisinau, Moldova, Studied MGeol Geology at Universitatea din Bucuresti.  Callejon, ah, Callejon! Un alt nume cu rezonante fotbalistice, dar si hispanice, care iti sugereaza o iubire patimasa! Tinand cont ca a studiat geologia, este, in plus, un barman deosebit, in stare sa iti explice ce piatra filosofla poti gasi in fiecare drink!


Alyn Casanova - Operator at Interpark Parking Garages, Studied at Universitatea de Vest din Timisoara. Inca un preferat al meu cu i=y. Din cele mai vechi timpuri, se stie ca garajistii au fost extrem de sexy, mai ales atunci poarta un maieu patat de ulei motor si le atarna la buzunarul din spate al blugilor o carpa imputita cu motorina.
casanova 10





Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Cum se cucereste un barbat

Cum seduci o femeie? Limbajul nonverbal

Arta seductiei | Tactica si strategia seductiei (Partea intai)
Top 10 Casanova de Romania pe Facebook Top 10 Casanova de Romania pe Facebook Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. :) Eu chiar nu înțeleg ce aveți cu Gigi ăsta! :))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gigi Tepus este unic, nu se poate compara cu alti gigei, fie ei si Casanova

      Ștergere
  2. nu pot sa imi dau seama daca isi bate joc sau glumeste..?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.