Cum sa iti vinzi sufletul diavolului

Intr-un mai vechi articol de-al meu am aflat, cu surprindere (?), ca sunt o multime de oameni dispusi sa isi vanda sufletul diavolului. Cele mai mari nazuinte ale lor sunt, desigur, comune, chiar plictisitoare pentru mine: bani, femei, faima. Ce este culmea e ca, desi il au mereu alaturi pe diavol, nu stiu cum sa dea de el. Iata un mic ghid pentru cei dornici sa petreaca o vacanta eterna dupa moarte in iad:

Cum sa iti vinzi sufletul diavolului - Primul pas


Cum sa iti vinzi sufletul diavolului
Incearca sa evaluezi cat mai minutios cat  face sufletul tau.  Trece in revista cu ce pret si-au vandut sufletul altii pana acum, incepand eventual cu Faust. Daca il dai prea ieftin, te vei oftica de-a lungul eternitatii petrecute in infern. Daca ceri prea mult, Mefisto s-ar putea sa-ti rada in nas, pentru ca oricum tot in iad vei ajunge. In cazul in care alegi sa te targuiesti cu diavolul, pregateste-te pentru o serie de lungi si intortocheate negocieri. Oricum, pana la urma, vei lua o decizie pe care o vei regreta! Poate ca cel mai bine ar fi sa platesti un consilier financiar, un agent bursier, insa nu vei avea de ce sa il faci responsabil pentru vesnica ta balanta deficitara de venituri si cheltuieli. Astel de decizii sunt pur personale!

Cum sa iti vinzi sufletul diavolului - Al doilea pas


Sa spunem ca ai ajuns sa stabilesti cu exactitate cat iti valoreaza sufletul. Planifica-ti cu mare grija banii obtinuti de la Scaraotchi, astfel incat cei cativa ani pe care ii mai ai de trait sa merite vesnicia de chinuri din infern. Eventual, poti sa iti faci o lista de prioritati inainte ca Satana sa iti bata la usa pentru a-si cere datoria!

Suma de bani primita de la diavol depinde de inteligenta si de relatiile tale politice. Necuratul a facut miliarde de targuri de acest fel pana acum, si nu trebuie sa ii treci cu vederea experienta si priceperea. In functie de naivitatea ta, poti sa-ti vinzi sufletul pentru trei mici si o bere la halba, ori pentru cateva mii de hectare de teren agricol! Nu te vinde ieftin! Odata ce ai facut acest pas, banii, oricat de multi ar fi, nu reprezinta nici un fel de  problema pentru diavol!

Cum sa iti vinzi sufletul diavolului - Al treilea pas

Sa zicem ca ai ajuns sa stii cum sa iei contact cu Satana, ca ai numarul lui de telefon, adresa sa de email ... Nimic nu te mai opreste sa iti rezervi un loc in cazanele cu fier topit din infern. Cu toate acestea, nu primesti nici un raspuns. Ai rabdare. Omnipotenta dracului nu o poate depasi pe cea a lui Dumnezeu. Are de dat, saracul, atatea raspunsuri, atatea indrumari, ca sa nu mai punem la socoteala cat de multi oameni incearca sa i se substituie pe Facebook. In zilele noastre, nici macar diavolul nu mai este respectat pe retelele de socializare. Din pricina asta, de multe ori, Mark Zuckerberg este confundat cu piaza rea!

Cum sa iti vinzi sufletul diavolului - Al patrulea pas


Daca ai ajuns pe aproape de a semna un contract cu Necuratul, ia in seama cateva lucruri esentiale. Stabileste cu el cati ani vei mai avea de trait, cat de sanatos vei fi si cate oportunitati in dragoste vei mai avea. Multi uita din pacate de aceste amanunte esentiale si regreta apoi o vesnicie. Cere-i niste cecuri in alb si nu semna pana ce nu vezi ca sunt valabile la banca. Cel mai bine ar fi, totusi,  sa nu te mai complici cu bancile, ci sa ceri sa iti dea niste bani gheata! Daca iei banii si o stergi fara sa semnezi contractul, mania diavolului te va ajunge chiar si intr-un loc sfant, intr-o biserica (mai cu seama, in una in care popii fac comert cu lumanari, morti si acatiste false!).

Cum sa iti vinzi sufletul diavolului - Al cincilea pas


Bucura-te de ceea ce ai realizat! Faci parte, de acum, din gasca Necuratului! Mergi la o bere cu prietenii tai, fa-le cinste, du-te pana pe Coasta de Azur sau in Bahamas, fa-ti rost de amintiri fericite pentru vesnicia care te asteapta in infern!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Ispitele diavolului interior | Despre infernul personal

Dansul cu diavolul | O poveste de Halloween

Vrajile Sfantului Ciprian: Un pact cu diavolul
Cum sa iti vinzi sufletul diavolului Cum sa iti vinzi sufletul diavolului Reviewed by Diana Popescu on iunie 08, 2015 Rating: 5

24 de comentarii:

  1. Unii chiar pe nimic isi vand sufletul, nu numai diavolului.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mre dreptate. Dar cei care au un suflet masurabil in bani, adica lipsit de valoare, il pot vinde cu 5 bani primului om intalnit in cale...

      Ștergere
  2. Eu unul nu cred asa ceva , îmi poti demonstra ca asa ceva este posibil , eu sunt in impas , si nu am nici o posibilitate financiara pt ami creste viitorul copil, nu am o locuinta pt mine si fata cu care voi avea copilul si nici o situatie financiara buna

    RăspundețiȘtergere
  3. si parintii nostri au fost in aceasi situatie , dar s-au descurcat cum au putut , asa ca si tu te poti descurca - chiar daca ti se v-or inchide milioane de usi in fata , odata si odata una tot ti se va deschide ; cat despre bani - cum vin asa se si duc , fi multumit ca nu ai alte probleme in familie , de exemplu sunt o gramada de familii care au probleme cu copii de la nastere - sunt care au o gramada de bani si leac pt boala lor nu este ; deci cel mai bine sa fi multumit cu ce ai - la un moment dat vor venii toate de la sine , trebuie sa crezi in tine , daca nu poti face acest lucru esti pierdut si vei fi pierdut toata viata

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai grav lucru este sa ti vinzi sufletul pt.bani....astia vin si se duc si n ai ramas cu nimic...esti si fara suflet si fara ei!Din pacate prea multi oameni isi vand,,inima,,atat de ieftin....ca ti vine sa plangi....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca, bine spune RAZVAN C!Trebuie sa avem rabdare pt.toate lucrurile care nu le avem(si care credem noi,ca sunt bune si ne trebuiesc dar nu i asa)ca ele vin la momentul potrivit,cand suntem pregatitit sa le primim in viata noastra,corect,onest,cu energii pozitive(nu malefice)si atunci avem parte de ele din plin.De ce se nasc copii(nevinovati)bolnavi,la nastere...de ex?Sau altele atatea.....cu rabdare le indreptam unele,ne vin altele,fara a ne vinde SUFLETUL-SUPREMA BOGATIE a omului....cui?DIAVOLULUI?E usor sa l vinzi,dar nu l mai putem recupera niciodata!Orice fapta buna ne vine inapoi inzecit,orice fapta rea,ni se plateste,inmiit!Asa ca....ALEGEM!

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi credeți prostiile astea ? $$$

    RăspundețiȘtergere
  7. nimic nu conteaza pentru-ca nimic are rost si nimic nu exista :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nostim articol, m-am amuzat si-ti multumesc pt asta!
    P.S. Sunt realizat spiritual, deasemenea si dpdv material, fara sa fac niciun pact cu necuratul, slava Domnului! Pace si iubire, tuturor!
    Horatiu Mihail

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am facut pact cu SATANA si pot spune ca inca ma simt bine si cu o suma foarte frumoasa de bani am tot ce-mi poate cere inima...
    SATANA mi-a cerut in schimb sa nu mai merg la biserica niciodata si daca vreodata voi merge voi ajunge in..............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uimestema cum ai facut vreau si eu sa incerc poate merge

      Ștergere
  10. Stau și citesc cum oamenii își dau cu părerea așa cum o fac și eu, dar nu înțeleg de ce ? Pentru a nu rămâne mai jos decât sunt alții ?cu bani sau bogăție și faima..pt ce? Sa avem BMW , case , femei și bAni?
    Despre asta ar trebui sa învățam la școala, ca nu ajungi nicăieri dacă înveți o viața sa ai și tu măcar un trai mai bun. Eu unul m-am lămurit și cu părerile altora și pe propria piele, ca oricât ai face nu îți ajunge! Apoi ajungi sa te vinzi pt nimica sa nu mai simți oboseala de a trage in viața așa cum o fac oameni de rand.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum pot face acest pact ? P.S astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o imagine mai sus.....

      Ștergere
    2. Ai nevoie de o cutie in care sa pui o poza cu tine si sa stii un nume de demon de rascruce ( rascrucea de drumuri inseamna un drum despartit in 4 )ingropi cutia cu poza ta dupa care astepti circa 1-2 minute dar cel mai important e sa pui o capcana a diavolului in spatele tau pentru a te asigura ca acesta nu o sa te ucida pentru ca l-ai deranjat cauta pe internet cum arta o capcana a diavolului BTW daca apare un ,,barbat,, intreabal numele lui apoi pune-ti dorinta acesta te saruta (e un fel de semnatura) si gata in 2 seri ti se implineste dorinta dupa care viata ta revine la normal si ai 10 ani bucurandute de viata pana o sa vina cainii iadului dupa tine si te sfasie luandu-ti sufletul cu el pana in iad si petrecand o eternitate acolo daca nu accepti sa torturezi alte persoane(un fel de promovare) pana o sa ajungi un demon de rascruce si scapi de chinuri doar ca daca il superi pe ,,diavol" s-ar putea sa te omoare pentru ca el e arhangel deci pocneste din degete si esti gata GL

      Ștergere
  12. Cum pot face un pact cu diavolul

    RăspundețiȘtergere
  13. Zau asa....si de unde vei sti ca functioneaza???

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar incercati un pact cu Dumnezeu sa vedeti sanatate iubire si fericire ca aici viata nu e decat o clipirea de stea astrala !

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta este o minciună toti am face pact da se pare ca nu putem da de el

    RăspundețiȘtergere
  16. Si cat trebuie sa aștepți pana ti se îndeplinește dorința?

    RăspundețiȘtergere
  17. eu unu las vinde pentru nemurire sa traiesc vesnic in schimbul sufletului meu eu zic ca este un pret bun sau daca nu se poate asa la fiecare100 de ani sa ii dau 10 suflete ca sa ma lase in continuare nemuritor

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.