Upgrade Your Relation or Move On | Demnitatea paranoidă într-o relație- poveste adevărată



Fiindcă vă tot plângeți, unii dintre voi, de relații eșuate, vă provoc, astăzi, cu o poveste adevarată, în care demnitatea paranoidă a unui bărbat ar fi putut fi a unei femei...
Și pentru că ar trebui să învățăm  ce este o relație, ce presupune marketingul personal al fiecăruia și cum să-l aplicăm, atunci când suntem într-o relație.

Cosmin este un bărbat tânăr si liniștit de felul lui, dar care nu demult, parcă a înnebunit! 
A înnebunit văzându-şi femeia cu care este într-o relaţie de ceva timp, flirtând cu colegul lui de muncă. Culmea! 

L-am reîntâlnit la câteva zile după ce am aflat că a făcut un circ întreg la o agapă, cu orbitele înfundate în cap şi nişte cearcăne vineţii și dispus să facă confidențe:

- Sunt convins că mă înşeală! Chiar şi când dormim împreună! Îi urmăresc respiraţia în timpul somnului să văd dacă nu-l visează pe el, când.. 
- O iubesti, l-am întrebat eu? 
- Nu foarte mult, a răspuns el grăbit. 
- Şi, atunci, dacă eşti în continuare împreună cu ea, cu ce te încălzesc urletele, certurile, hărţuirea, scandalurile în care trăieşti, l-am intrebat, dispusă să ajut!
- E femeia mea şi mă port cu ea cum vreau, a aruncat el, pastila! 
- Ok! Dacă n-o iubeşti cu adevărat, de ce te chinuieşti singur, atunci?Am mai zis eu. 
- Fiindcă mai am o fărâmă de orgoliu! Un alt bărbat a încercat să- mi fure ce era doar al meu! S-a băgat în viaţă mea şi trebuie să mă apăr, a ricanat el.
- Nu crezi că ar fi mai bine să luaţi o pauză mica amândoi, în loc să va faceţi atât de mult rău? Va îmbolnăviţi unul pe altul, aruncându-va atâtea în faţă.. 
- Îmi fac rău? Astea îmi menţin demnitatea de bărbat!! Fiindcă ea trebuie să plătească! 
- Ce să plătescă? 
- Răul care mi l-a făcut!
- Şi până unde vei merge? 
- Nu ştiu, dar îmi datorează viată liniştită pe care am avut-o până acum! Trebuie să plătească. Până nu o face nu o voi lăsa în pace! 


-...în pace, în pace! Încă îmi mai răsună în urechi cuvintele lui!

Defapt. titlul acestui articol ar fi trebuit sa sune Upgrade Your Relation or Die, dar mi s-a parut prea dramatic! I

Am dat din casă, cum se spune,  povestea lui Cosmin, pentru că este timpul să ne autoeducăm, băieti și fete! 
Să începem să învățam, împreună, ce este o relație sănătoasă de cuplu, ce presupune ea, până unde putem negocia în iubire și cuplu, să construim împreună un fel de tehnici de supraviețuire cu partenerii noștrii, fiindcă de cele mai multe ori e greu.. 
Dar nu imposibil!



Sursa foto- Vadim Stein

Te-ar putea interesa in blog:

Upgrade Your Relation or Move On | Demnitatea paranoidă într-o relație- poveste adevărată  Upgrade Your Relation or Move On | Demnitatea paranoidă într-o relație- poveste adevărată Reviewed by Diana Popescu on iunie 30, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.